DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
نتیجه بحثهای بچه گانه رو هم تو تاپیک " سیمبین یا ویندوزموبایل " دیدیم! که جناب mtn جواب شما رو داد ولی شما ...
همچین میگی سری n انگار یه چیز عجیب و دور از دسترسی هست. نه جانم من خودم هم با n70 شاید نزدیک یک ماه کار کردم و همینطور N71 و البته n90 , n91 و بهترین کیفیت صدا رو که شما فقط حرفش رو میزنید من در عمل با همون هدفونهای معروف و ... دیدیم! و برای همین هست که میگم تو این بین n91 یه حرفی واسه گفتن داره . چون تجربه کردم و فقط حرف نمیزنم مثل شما.
به هر حال هر کس از کیفیت موسیقی SE ایراد بگیره خودش رو خار و ذلیل کرده!!
1.برای اینکه قضیه این mtm رو کش نیدید توی همه تاپیکها (کاری که متاسفانه همیشه انجم میدی یعنی کش دادن یک موضوع تا مدتهای و در همه تاپیکها):
توی موضوعات مختلف مطرحه در فرومها علاقه بنده بحثهای مذهبی تاریخی و فلسفیه تا موبایل که متاسفانه تممام فرومهای خوب در این زمینه یا فیلتر شدند یا بسته شدند. حالا این رو چرا گفتم برای اینکه کاری که جناب mtm میکنند در منطق اسمش سفسطه است که خیلی در بحثهای دینی و فلسفی رواج داره و با به به بیراهه کشوندن منطق سعی میکنند نتایج عجیب غریبی بگیرند که خوب میبینیم این قضیه پاش رو به مباحث فنی هم باز کرده. مسلما از حوصله بحث این تاپیک خارجه که به سفسطه های جناب mtm و بقیه دوستان بپردازیم برای همین به راحتی به کسی که منطقی نیست جواب نمیدم. مثلا شما گفتی N73 هنگ میکنه و ایراد از سیمبینه من هم گفتم سیمبین 9 ایرادی نداره و اگر ایراد از سیمبین 9 بود بقیه گوشیهای تحت سیمبین 9 هم باید هنگ میکردند که نمیکنند حالا ایشون ملا لغتی شده که سیمبین 9 ایراد نداره حرف مفته! اگر بخواهید به این چیزها گیر بدید همه چیز ایراد داره فقط در کل عالم میشه گفت خداست که هیچ ایرادی نداره که اونهم این ایراد رو بهش میگیرند که اصلا از کجا معلوم وجود داره و اگر ملا لغتی بشی از همه چیز میشه ایراد گرفت و همه چیز این عالم هم ایراد داره ولی کسی که قصدش این نیست خودش رو بزنه به کوچه علی چپ میتونه بهمه که سیمبین 9 ایراد نداره به این معنیه که هنگ کردن N73 به سیستم عاملشض ربطی داره و گرنه بله گل بی عیب خداست و همه چیز در این عالم حتما یک عیبی درش پیدا میشه. اگر پای سفسطه و مغلطه بیاد وسط مطمئن باشید از شما وارد ترم ولی جاش اینجا نیست بحث مذهبی اگر شد هستم خدمتتون ولی توی بحث موبایل نیایید سفسطه ببافید. حرفی اگر داردی منطقی باشید.
2.من از کیفیت سری واکمن سونی اریکسون ایرادی نگرفتم اصلا این گوشیها جز همین کیفیت پخششون چی دارند؟ ولی موضوع اینه که سخت افزار و نرم افزار در سری N کاملا قابل بهبوده و برای همین کیفیت پخش کاملا به سری واکمن میرسه اگر نگگیم که بهتر میشه. هم نرم افزار پخش رو میشه بهتر کرد و هم هد ست رو . همون N91 که شما میگی اگر هدفنش بیوفته روی N80 کیفیت پخشش با N91 فرقی نمیکنه فقط یکمقداری ولوم N91 بالاتره نه کیفیت. ضمن اینکه برنامه پخش نوکیا هم از طریق اینترنت آپدیت میشه هم میشه نرم افزارهای دیگه ای رو نصب کرد که در اینصورت کیفیت پخش یک N80 از کیفیت پخش N91 آپدیت نشده بهتره. حالا من همون n91 رو گفتم که تعصبتون روی برند محبوبتون شما رو مجبور به عکس العمل احساسی نکنه ولی بحث کیفیت پخش MP3 برای سری n نوکیا یک بحث (به قول احمدی نژاد) پوسیده و نخ نماست!!!
به هر حال هر کس از کیفیت موسیقی سری N ایراد بگیره خودش رو خار و ذلیل کرده
!!!