• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت کیفیت صدا و تصویر N70 و W810 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نتیجه بحثهای بچه گانه رو هم تو تاپیک " سیمبین یا ویندوزموبایل " دیدیم! که جناب mtn جواب شما رو داد ولی شما ...
همچین میگی سری n انگار یه چیز عجیب و دور از دسترسی هست. نه جانم من خودم هم با n70 شاید نزدیک یک ماه کار کردم و همینطور N71 و البته n90 , n91 و بهترین کیفیت صدا رو که شما فقط حرفش رو میزنید من در عمل با همون هدفونهای معروف و ... دیدیم! و برای همین هست که میگم تو این بین n91 یه حرفی واسه گفتن داره . چون تجربه کردم و فقط حرف نمیزنم مثل شما.

به هر حال هر کس از کیفیت موسیقی SE ایراد بگیره خودش رو خار و ذلیل کرده!!:p :cool:

1.برای اینکه قضیه این mtm رو کش نیدید توی همه تاپیکها (کاری که متاسفانه همیشه انجم میدی یعنی کش دادن یک موضوع تا مدتهای و در همه تاپیکها):
توی موضوعات مختلف مطرحه در فرومها علاقه بنده بحثهای مذهبی تاریخی و فلسفیه تا موبایل که متاسفانه تممام فرومهای خوب در این زمینه یا فیلتر شدند یا بسته شدند. حالا این رو چرا گفتم برای اینکه کاری که جناب mtm میکنند در منطق اسمش سفسطه است که خیلی در بحثهای دینی و فلسفی رواج داره و با به به بیراهه کشوندن منطق سعی میکنند نتایج عجیب غریبی بگیرند که خوب میبینیم این قضیه پاش رو به مباحث فنی هم باز کرده. مسلما از حوصله بحث این تاپیک خارجه که به سفسطه های جناب mtm و بقیه دوستان بپردازیم برای همین به راحتی به کسی که منطقی نیست جواب نمیدم. مثلا شما گفتی N73 هنگ میکنه و ایراد از سیمبینه من هم گفتم سیمبین 9 ایرادی نداره و اگر ایراد از سیمبین 9 بود بقیه گوشیهای تحت سیمبین 9 هم باید هنگ میکردند که نمیکنند حالا ایشون ملا لغتی شده که سیمبین 9 ایراد نداره حرف مفته! اگر بخواهید به این چیزها گیر بدید همه چیز ایراد داره فقط در کل عالم میشه گفت خداست که هیچ ایرادی نداره که اونهم این ایراد رو بهش میگیرند که اصلا از کجا معلوم وجود داره و اگر ملا لغتی بشی از همه چیز میشه ایراد گرفت و همه چیز این عالم هم ایراد داره ولی کسی که قصدش این نیست خودش رو بزنه به کوچه علی چپ میتونه بهمه که سیمبین 9 ایراد نداره به این معنیه که هنگ کردن N73 به سیستم عاملشض ربطی داره و گرنه بله گل بی عیب خداست و همه چیز در این عالم حتما یک عیبی درش پیدا میشه. اگر پای سفسطه و مغلطه بیاد وسط مطمئن باشید از شما وارد ترم ولی جاش اینجا نیست بحث مذهبی اگر شد هستم خدمتتون ولی توی بحث موبایل نیایید سفسطه ببافید. حرفی اگر داردی منطقی باشید.

2.من از کیفیت سری واکمن سونی اریکسون ایرادی نگرفتم اصلا این گوشیها جز همین کیفیت پخششون چی دارند؟ ولی موضوع اینه که سخت افزار و نرم افزار در سری N کاملا قابل بهبوده و برای همین کیفیت پخش کاملا به سری واکمن میرسه اگر نگگیم که بهتر میشه. هم نرم افزار پخش رو میشه بهتر کرد و هم هد ست رو . همون N91 که شما میگی اگر هدفنش بیوفته روی N80 کیفیت پخشش با N91 فرقی نمیکنه فقط یکمقداری ولوم N91 بالاتره نه کیفیت. ضمن اینکه برنامه پخش نوکیا هم از طریق اینترنت آپدیت میشه هم میشه نرم افزارهای دیگه ای رو نصب کرد که در اینصورت کیفیت پخش یک N80 از کیفیت پخش N91 آپدیت نشده بهتره. حالا من همون n91 رو گفتم که تعصبتون روی برند محبوبتون شما رو مجبور به عکس العمل احساسی نکنه ولی بحث کیفیت پخش MP3 برای سری n نوکیا یک بحث (به قول احمدی نژاد) پوسیده و نخ نماست!!!
به هر حال هر کس از کیفیت موسیقی سری N ایراد بگیره خودش رو خار و ذلیل کرده
!!!:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آدم یه n70 بگیره 330 تومن، یه ست هدفون کریتیو هم بگیره 20 تومن، بعدم به امید این باشه که شاید با یه نرم افزاری که در آینده می یاد کیفیت صدا نزدیک بشه به w810 ، بعد تازه یه دوربین مفتضح هم بیشتر نصیبش نشه...((دربرابر w810 مفتضح، وگرنه همچین بد نیست!)
که چی بشه؟! آها! برنامه می شه نصب کرد! برنامه های توپ سیمبین!!!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آدم یه n70 بگیره 330 تومن، یه ست هدفون کریتیو هم بگیره 20 تومن، بعدم به امید این باشه که شاید با یه نرم افزاری که در آینده می یاد کیفیت صدا نزدیک بشه به w810 ، بعد تازه یه دوربین مفتضح هم بیشتر نصیبش نشه...((دربرابر w810 مفتضح، وگرنه همچین بد نیست!)

100% تاييد ميشه
83.gif

به اين ميگن يه حرف حساب
104.gif
289.gif

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوب n70 که موزیک فون نیست که بخواد با w810 مقایسه بشه! می شه این کار رو در مورد 3250 کرد!
ضمنا باز هم n70 یه لعبت دیگه ایه ها! حداقل مزیت اش اینه که نارنجی نیست!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

اینکه سونی اریکسون گوشی ارزونتری درش بحثی نیست. بله باید برای هدفن کریتیو پول بدید مسلما گوشی که در چین ساخته میشه ارزونتر خواهد بود و این فقط به دلیل پایین آوردن کیفیت ساخت و بردن کارخانه به چین و ... و گرنه خود سونی هم گوشیهاییشو که توی ژاپن و فرانسه زده به قیمت گزافی میفروشه. ولی اگر صحبت سر کیفیت صداست کیفیت سری N برابری میکنه با سری واکمن. ضمنا این صحبتها برای کسانیکه فقط و فقط دنیاشون در mp3 گوش دادن خلاصه میشه نیست.
:cool:

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
داریوش آگاه درست میگه! mp3 میخواید برید iPod بخرید.
البته منظورم این نیست که گوشی های نوکیا ضعیفند در زمینه ی mp3. امامگه طرفدارای سونی اریکسون راضی میشوند؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خوب n70 که موزیک فون نیست که بخواد با w810 مقایسه بشه! می شه این کار رو در مورد 3250 کرد!
ضمنا باز هم n70 یه لعبت دیگه ایه ها! حداقل مزیت اش اینه که نارنجی نیست!

عزيزم اوني كه نارنجيه W800 ـه ،نه W810

از طرفداران نوكي بعيده كه بدون اطلاع حرفي بزنن

در ضمن رنگ نارنجي W800 ميارزه به هزارتا رنگ نقره اي گوشيهاي سري N نوكي كه تا حالا جسارت نكرده يه رنگ ديگه

تو بدنه سري N اش استفاده كنه

البته يه N80 هايي با رنگ سياه بيرون داد كه باز هم صد رحمت به رنگ نقره اي
292.gif

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
وای!!! پس من چشام کور رنگی داره!!! ضمنا در این که سونی اریکسونی ها علامه ی دهرند که اصلا شکی نیست!!!

sony-ericsson-w810-combo.jpg

eley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدی گوشی های نوکیا فیش هندز فریشون درست نیست یعنی اگر درست جاز ده نشده خراب میشه درگاه ورودی توی پخش موسیقی سونی اریکسون حرف نداره مخصوصا مدا واکمن بنده خودم دبیلو 900 دارم

آماده رویارویی با تمام گوشی های سری 73 و 91 و غیرو هستم [...]

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
این قدر متوهم شدین که فکر می کنین روی n91 موزیک فون هست؟
n91 رو اصلا امتحان کردید؟
ضمنا n73 حرفی در موزیک ندارد و با این حال برای موزیک هم مناسب است! پلیر n73 با 3250 یکی است!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
وای!!! پس من چشام کور رنگی داره!!! ضمنا در این که سونی اریکسونی ها علامه ی دهرند که اصلا شکی نیست!!!

sony-ericsson-w810-combo.jpg

من چيزي نميگم ولي اگه رنگ مشكي W810 رو نارنجي ميبيني بايد به بينايي خودت شك كني

ولي پيش طرفداراي نوكي ، سوني اريكسوني ها حرفي واسه گفتن ندارن
18.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.برای اینکه قضیه این mtm رو کش نیدید توی همه تاپیکها (کاری که متاسفانه همیشه انجم میدی یعنی کش دادن یک موضوع تا مدتهای و در همه تاپیکها):
توی موضوعات مختلف مطرحه در فرومها علاقه بنده بحثهای مذهبی تاریخی و فلسفیه تا موبایل که متاسفانه تممام فرومهای خوب در این زمینه یا فیلتر شدند یا بسته شدند. حالا این رو چرا گفتم برای اینکه کاری که جناب mtm میکنند در منطق اسمش سفسطه است که خیلی در بحثهای دینی و فلسفی رواج داره و با به به بیراهه کشوندن منطق سعی میکنند نتایج عجیب غریبی بگیرند که خوب میبینیم این قضیه پاش رو به مباحث فنی هم باز کرده. مسلما از حوصله بحث این تاپیک خارجه که به سفسطه های جناب mtm و بقیه دوستان بپردازیم برای همین به راحتی به کسی که منطقی نیست جواب نمیدم. مثلا شما گفتی N73 هنگ میکنه و ایراد از سیمبینه من هم گفتم سیمبین 9 ایرادی نداره و اگر ایراد از سیمبین 9 بود بقیه گوشیهای تحت سیمبین 9 هم باید هنگ میکردند که نمیکنند حالا ایشون ملا لغتی شده که سیمبین 9 ایراد نداره حرف مفته! اگر بخواهید به این چیزها گیر بدید همه چیز ایراد داره فقط در کل عالم میشه گفت خداست که هیچ ایرادی نداره که اونهم این ایراد رو بهش میگیرند که اصلا از کجا معلوم وجود داره و اگر ملا لغتی بشی از همه چیز میشه ایراد گرفت و همه چیز این عالم هم ایراد داره ولی کسی که قصدش این نیست خودش رو بزنه به کوچه علی چپ میتونه بهمه که سیمبین 9 ایراد نداره به این معنیه که هنگ کردن N73 به سیستم عاملشض ربطی داره و گرنه بله گل بی عیب خداست و همه چیز در این عالم حتما یک عیبی درش پیدا میشه. اگر پای سفسطه و مغلطه بیاد وسط مطمئن باشید از شما وارد ترم ولی جاش اینجا نیست بحث مذهبی اگر شد هستم خدمتتون ولی توی بحث موبایل نیایید سفسطه ببافید. حرفی اگر داردی منطقی باشید.

راستش اگر بخواهم به سبک شما (کوبیدن مخالف به هر قیمت) بحث کنم مطمئن باشید به قدر کافی ایراد برای مورد عنایت قرار دادن در هر پستتان وجود دارد. منتها دلیلی نمیبینم آتش این بگو مگوهای کودکانه را که طرفین گویا برند موبایل را با سرزمین پدریشان اشتباه گرفته اند داغتر کنم. بنابراین علی الحساب میپردازم به همین یک پست تا ببینیم آیا میتوان مرزی برای وقاحت انسان قائل شد یا خیر.

۱. اگر بر خلاف چیزی که به نظر میرسد واقعا معنای سفسطه را میدانید و از این کلمه به عنوان فحش استفاده نمیکنید. لطف کنید سفسطه های پستهای من را نشان دهید (گرچه صلاحیت این کار را زمانی که با آن وضع فجیع از پاسخ دادن فرار کردید از دست دادید، ولی خوب با چند درجه ارفاق نادیده میگیرم).

۲. یعنی واقعا طرفداری از یک برند شما را تا بدانجا کشانده که مفهومی انتزاعی مانند "خدا" را با گوشی N73 خلط میکنید؟! آخر برادر من وقتی معلومات فنی لازم را ندارید چه اصراری دارید در چنین بحثی یک چیزی بپرانید؟ واقعا احتمال این را نمیدهید بین این ۶۰-۷۰ میلیون فارسی زبان چند نفری هم پیدا شوند که کمی (فقط کمی!)‌ معلوماتشان بیشتر از سطح بازار باشد و اینها را بخوانند؟

خیر، منظور از "بی عیبی" perfect بودن نبود. به هیچ وجه. سیمبین ۹.۱ با نسبی ترین و loose ترین معیار ها هم در مقطع development فعلی مشکل زیاد دارد. شماتیک کلی و سیاستهای جدید شرکت سیمبین هم در مقایسه با ورژن قبلی به نوعی یک گام به جلو و دو گام به عقب است.

۳. هر زمان تصمیم گرفتید مرا ببخشایید و به سخنان غیر منطقی من پاسخ دهید، یک عنایتی هم به "فرق فرمور با سیستم عامل!" داشته باشید. ثواب دارد!

ضمنا بد نیست بزرگترین شاهکار شما (که زبانم به جد از وصفش قاصر است) هم در اینجا نقل شود.

شما گفتی N73 هنگ میکنه و ایراد از سیمبینه من هم گفتم سیمبین 9 ایرادی نداره و اگر ایراد از سیمبین 9 بود بقیه گوشیهای تحت سیمبین 9 هم باید هنگ میکردند که نمیکنند

۴. این یک بند را سعی میکنم کمی همدلانه تر برخورد کنم شاید افاقه کرد. شما N73 را عاشقانه دوست دارید. این را میتوانم درک کنم. منتها تابحال چه کار کرده اید جر مقایسه عبث کیفیت عکسهای آن با K800؟ البته اشتباه نشود ها.... خودم گردنم را هم بزنند امکان ندارد K800 را به N73 ترجیح دهم. منتها دلایلم غیر از مانور روی کیفیت برتر دوربین (که نیست) و بی نقص بودن سیستم عامل و اینها است. حتما شنیده اید که بهترین راه تخریب چیزی بد دفاع کردن از آن است؟ شما دارید به بهترین نحو این کار را انجام میدهید.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستش اگر بخواهم به سبک شما (کوبیدن مخالف به هر قیمت) بحث کنم مطمئن باشید به قدر کافی ایراد برای مورد عنایت قرار دادن در هر پستتان وجود دارد. منتها دلیلی نمیبینم آتش این بگو مگوهای کودکانه را که طرفین گویا برند موبایل را با سرزمین پدریشان اشتباه گرفته اند داغتر کنم. بنابراین علی الحساب میپردازم به همین یک پست تا ببینیم آیا میتوان مرزی برای وقاحت انسان قائل شد یا خیر.

۱. اگر بر خلاف چیزی که به نظر میرسد واقعا معنای سفسطه را میدانید و از این کلمه به عنوان فحش استفاده نمیکنید. لطف کنید سفسطه های پستهای من را نشان دهید (گرچه صلاحیت این کار را زمانی که با آن وضع فجیع از پاسخ دادن فرار کردید از دست دادید، ولی خوب با چند درجه ارفاق نادیده میگیرم).

۲. یعنی واقعا طرفداری از یک برند شما را تا بدانجا کشانده که مفهومی انتزاعی مانند "خدا" را با گوشی N73 خلط میکنید؟! آخر برادر من وقتی معلومات فنی لازم را ندارید چه اصراری دارید در چنین بحثی یک چیزی بپرانید؟ واقعا احتمال این را نمیدهید بین این ۶۰-۷۰ میلیون فارسی زبان چند نفری هم پیدا شوند که کمی (فقط کمی!)‌ معلوماتشان بیشتر از سطح بازار باشد و اینها را بخوانند؟

خیر، منظور از "بی عیبی" perfect بودن نبود. به هیچ وجه. سیمبین ۹.۱ با نسبی ترین و loose ترین معیار ها هم در مقطع development فعلی مشکل زیاد دارد. شماتیک کلی و سیاستهای جدید شرکت سیمبین هم در مقایسه با ورژن قبلی به نوعی یک گام به جلو و دو گام به عقب است.

۳. هر زمان تصمیم گرفتید مرا ببخشایید و به سخنان غیر منطقی من پاسخ دهید، یک عنایتی هم به "فرق فرمور با سیستم عامل!" داشته باشید. ثواب دارد!

ضمنا بد نیست بزرگترین شاهکار شما (که زبانم به جد از وصفش قاصر است) هم در اینجا نقل شود.

۴. این یک بند را سعی میکنم کمی همدلانه تر برخورد کنم شاید افاقه کرد. شما N73 را عاشقانه دوست دارید. این را میتوانم درک کنم. منتها تابحال چه کار کرده اید جر مقایسه عبث کیفیت عکسهای آن با K800؟ البته اشتباه نشود ها.... خودم گردنم را هم بزنند امکان ندارد K800 را به N73 ترجیح دهم. منتها دلایلم غیر از مانور روی کیفیت برتر دوربین (که نیست) و بی نقص بودن سیستم عامل و اینها است. حتما شنیده اید که بهترین راه تخریب چیزی بد دفاع کردن از آن است؟ شما دارید به بهترین نحو این کار را انجام میدهید.

1.امیدوارم نشه تاپیک فلسفه و منطق. یکی از سفسطه های شما: پرداختن به شخص گوینده به جای پرداختن به مطلب. این از رایجترین سفسطه هاست که وقتی سوالی مطرح میشه و جوابش راحت نیست به جای جواب به سوال به گوینده پرداخت و داستانسرایی کرد و ساعتها سخن گفت (چند توهین هم اضافه شود که دیگه عالیه!)
2.جناب عصبانی! من همچین هم که شما تصور میکنی عشق موبایل نیستم که حالا عشق N73 باشم ولی این گوشی رو به بقیه گوشیها ترجیح میدم و جز موقعی که عکسهای این گوشی و K800 رسما انتشار پیدا کرد هیچوقت چندان به این گوشی نپرداختم که اصلا در صدد دفاع از این گوشی باشم.حالا این حرفهای شما در راستای همون سفسطه هاست(سفسطه پرداختن به وضعیت فعلی شخص) بحثی که پیش اومد این بود که یک آقای خیلی بیطرفی رفته از یک فروم دیگه از بین 400 تا ست یک تاپیک 5 تاشو جدا کرده و اومده کپی کرده البته دمش گرم ولی باز هم من که مخالفتی نکردم که بشه اسمشو دفاع گذاشت باز هم هر جور راحتی. صحبت از پایداری سیستم عامل میشه پرسش کننده رو به سمت ویندوز موبایل سوق میدید که چی بشه فکر کنید طرف گول خورد که سیمبین 9 هزار ایراد داره که ویندوز موبایل نداره! بعد هم یکدفعه پای گوشی جاوای سونی اریکسون میاد وسط اون عبارت حرف مفت واقعا کجا کاربرد بیشتری داره!؟

3. استاد بزرگوار از شما درخواست میکنم با توجه به اینکه فرآیند خودکنترلی برای شما فرآیند سختیه بزرگواری بفرمایید قبل از پاسخ دادن به پستهایی که نمیپسندید یک لیوان آب سرد بنوشید و تا 10 بشمارید تا فشار خونتون به حال عادی برگرده و سپس اقدام به پاسخگویی بفرمایید. من از پشت کامپیوتر دارم چشمهای خشم آلودتون رو میبینم!

اجازه بده یکبار دیگر این جمله شما را نقل کنم که بسی باعث انبساط خاطر شد , خدا خیرتان دهاد! روحیه ام شاد شد:

یعنی واقعا طرفداری از یک برند شما را تا بدانجا کشانده که مفهومی انتزاعی مانند "خدا" را با گوشی N73 خلط میکنید؟
!

یکی از دلایلی هم که زیاد حساسیتی در پاسخ دادن به امثال شما ندارم همین تفاوت بحث خدا و N73 است. در بحثهای جدی تر طرف مقابل حتی وقتی سفسطه های ریز و مخفی هم بکار میبره باید جوابش رو داد ولی در بحث N73 و سیمبین شما سفسطه به این واضحی هم که انجام بدی و بعد ادعای خوبی و باحالی و دکترای موبایل داشتن هم بکنی مشکلی نیست حداکثر اینست که کمی میخندیم و میگذریم.

به هر حال یاد فرومهای پیام ایران کلیک گفتمان و غیره و بحثهای دینیش زنده شد. یادش به خیر.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینکه سونی اریکسون گوشی ارزونتری درش بحثی نیست. بله باید برای هدفن کریتیو پول بدید مسلما گوشی که در چین ساخته میشه ارزونتر خواهد بود و این فقط به دلیل پایین آوردن کیفیت ساخت و بردن کارخانه به چین و ... و گرنه خود سونی هم گوشیهاییشو که توی ژاپن و فرانسه زده به قیمت گزافی میفروشه. ولی اگر صحبت سر کیفیت صداست کیفیت سری N برابری میکنه با سری واکمن. ضمنا این صحبتها برای کسانیکه فقط و فقط دنیاشون در mp3 گوش دادن خلاصه میشه نیست.
:cool:

!

می گم این چینی ها خسته نمی شن اینقد گیر می دن و پیاده روی می کنن روی اعصاب حضرت عالی؟!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بچه ها بیخیال.یکم از شورش در اومده.عقیده هر کس واسه خودش محترم ولی دیگه به دوا نکشن موضوع رو.تمومش کنید.
301.gif
301.gif
103.gif
103.gif

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها بیخیال.یکم از شورش در اومده.عقیده هر کس واسه خودش محترم ولی دیگه به دوا نکشن موضوع رو.تمومش کنید.

تایید....
هر کی از یه چی خوشش میاد... دلیلی نداره به زور به هم بقبولونیم که فلان گوشی فلانش فلانه و.....

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نظرمن حرفهای DariushAgah از رو تعصب هست و هیچ زمینه اطلاعاتی برای حرفهای ایشون وجود نداره
وقتی تو تمام فروم های دنیا و تست کننده های دنیا مثل سایت gsmarena.com گوشهایی سری w سونی رو قابل قیاس نمی دونن با سری n ، پس چه بحثی هست شما میکنید :blink: :blink: :blink:

لطفا یه کم واقعیت گرا باشید، سونی مبتکر صدا و تصویر تو دنیا هست و تا ابد ابد هم کسی نمی تونه حرفی جلوش بزنه و مطمئنا تکنولوژی بکار رفته رو روی گوشیهای SE هم پیاده میکنن.
اینکه یکی از روی تعصب یه چیزی بگه، بیشتر بچه های دیگه رو هم گمراه میکنید، انگار ایشون از نوکیا پول میگیره که میاد اینجا مدام پست های الکی میزنه .............. :wacko:

شما حق دارید این حرفا رو بزنید چون تا حالا لذت گوش دادن موسیقی با گوشهای SE نداشتید :lol:

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.امیدوارم نشه تاپیک فلسفه و منطق. یکی از سفسطه های شما: پرداختن به شخص گوینده به جای پرداختن به مطلب. این از رایجترین سفسطه هاست که وقتی سوالی مطرح میشه و جوابش راحت نیست به جای جواب به سوال به گوینده پرداخت و داستانسرایی کرد و ساعتها سخن گفت (چند توهین هم اضافه شود که دیگه عالیه!)
2.جناب عصبانی! من همچین هم که شما تصور میکنی عشق موبایل نیستم که حالا عشق N73 باشم ولی این گوشی رو به بقیه گوشیها ترجیح میدم و جز موقعی که عکسهای این گوشی و K800 رسما انتشار پیدا کرد هیچوقت چندان به این گوشی نپرداختم که اصلا در صدد دفاع از این گوشی باشم.حالا این حرفهای شما در راستای همون سفسطه هاست(سفسطه پرداختن به وضعیت فعلی شخص) بحثی که پیش اومد این بود که یک آقای خیلی بیطرفی رفته از یک فروم دیگه از بین 400 تا ست یک تاپیک 5 تاشو جدا کرده و اومده کپی کرده البته دمش گرم ولی باز هم من که مخالفتی نکردم که بشه اسمشو دفاع گذاشت باز هم هر جور راحتی. صحبت از پایداری سیستم عامل میشه پرسش کننده رو به سمت ویندوز موبایل سوق میدید که چی بشه فکر کنید طرف گول خورد که سیمبین 9 هزار ایراد داره که ویندوز موبایل نداره! بعد هم یکدفعه پای گوشی جاوای سونی اریکسون میاد وسط اون عبارت حرف مفت واقعا کجا کاربرد بیشتری داره!؟

3. استاد بزرگوار از شما درخواست میکنم با توجه به اینکه فرآیند خودکنترلی برای شما فرآیند سختیه بزرگواری بفرمایید قبل از پاسخ دادن به پستهایی که نمیپسندید یک لیوان آب سرد بنوشید و تا 10 بشمارید تا فشار خونتون به حال عادی برگرده و سپس اقدام به پاسخگویی بفرمایید. من از پشت کامپیوتر دارم چشمهای خشم آلودتون رو میبینم!

اجازه بده یکبار دیگر این جمله شما را نقل کنم که بسی باعث انبساط خاطر شد , خدا خیرتان دهاد! روحیه ام شاد شد:

!

یکی از دلایلی هم که زیاد حساسیتی در پاسخ دادن به امثال شما ندارم همین تفاوت بحث خدا و N73 است. در بحثهای جدی تر طرف مقابل حتی وقتی سفسطه های ریز و مخفی هم بکار میبره باید جوابش رو داد ولی در بحث N73 و سیمبین شما سفسطه به این واضحی هم که انجام بدی و بعد ادعای خوبی و باحالی و دکترای موبایل داشتن هم بکنی مشکلی نیست حداکثر اینست که کمی میخندیم و میگذریم.

به هر حال یاد فرومهای پیام ایران کلیک گفتمان و غیره و بحثهای دینیش زنده شد. یادش به خیر.

۱. آدم میماند چه بگوید. در محیطی که تمام وقت در میان دعواهای برندی دارد فحش رد و بدل میشود و سطح اغلب مباحث چیزی در حد سریال نرگس است و خود شما یکریز دارید اطلاعات غلط به خورد دیگران میدهید (که البته سفسطه هم نمیکنید، گزاره ای که هم پیشفرض هایش غلط باشد هم استنتاجش سفسطه محسوب نمیشود) همین یک اتهام مانده بود که زده شود. باشد، سعی میکنم جدی بگیرم.

سفسطه پرداختن به گوینده یعنی اینکه من فارغ از متون شما به شخص شما بپردازم. حالا بفرمایید کجا این کار انجام گرفته؟‌ اینکه گفتم معلومات فنی ندارید؟ شرمنده شدیم اگر از فتوای "فرق مشکل فرمور و مشکل سیستم عامل" و هزار و یک نظریه فوق فنی دیگر برداشت دیگری میشد کرد. توجه کنید استنتاج مذکور کاملا وابسته به متن بود و نه روانکاوی و انگیزه یابی خارج از آن (به عنوان مثال اگر میگفتم شما کچل هستید مدرکتان هم دیپلم است پس فلان حرفتان غلط است آنگاه این اتهام به من وارد بود). تنها بخشی که این ایراد شما را در موردش به جا میدانم بند آخر پست قبلی بود که مثلا قرار بود همدلانه باشد. چشم، میپذیرم و منبعد خوش بینی را در مورد شما کنار میگذارم.

۲. خوب بحث تاپیک دیگر چه ربطی به من دارد؟‌ مگر من وکیل آن کاربر هستم؟ البته من پست ایشان را نپسندیدم و پاسخی هم دادم. ولی در کل نمیدانم موضوع چه ارتباطی با بحث اخیر دارد.

ضمنا بفرمایید من کجا ملت را به سمت ویندوز موبایل سوق دادم. اینکه گزاره "سیمبین بی نقص است" رد شود معنایش اتوماتیک این میشود که "پس ویندوز موبایل‌ (یا جاوا پلتفرم) خوب است!"؟ و کسی که یک 1100 کارش را راه میاندازد برود HTC TyTN بگیرد؟

۳. انکار نمیکنم با خواندن بعضی از پست های شما عصبانی میشوم. دلایلش را هم تکرار نمیکنم چون ممکن است باز "وا اهانتا" سر دهید. شما هم صاحب اختیارید، مسئله ای نیست. گرچه هر بچه ای میداند وقتی کسی مدام تکرار میکند "دارم میخندم" دارد از عصبانیت منفجر میشود.

۴. یک کمی اطلاعات داشتن در مورد زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری دیوایسی مانند موبایل یا PDA دکترای موبایل نمیخواهد. مقدار نه چندان زیادی مطالعه میخواهد. کمی هم علاقه، البته علاقه ای که جهت دار نباشد و غایتش همان یادگیری باشد. کلیاتش چندان پیچیده نیست. حالا اگر شما حال و حوصله یا استعداد همان را هم ندارید و فکر میکنید بدون آن هم میتوان به همین راحتی یک چیزی پراند و آب هم از آب نباید تکان بخورد تقصیر من نیست.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا دوستان توجه کنند مهمترین عاملی که بر کیفیت صدا تاثیر میگذارد آمپلیفایر و بخصوص preamp دستگاه است نه هدست و نرم افزار و چه میدانم سیستم عامل.

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
بچه ها صلح كنيد !!!!
و با دليل حرفهاي ديگري رو رد كنيد
خلاصه هركسي يه ماركي رو دوست داره
من خودم سوني اريكسونو ميپسندم
به خاطر دوربين وكيفيت صداش
الانم w810 دارم خيلي عاليه البته قيمتشم عاليه 300 تومن در مقايسه با n70 350 تومن

بالا