Amirmob4u
Registered User
- نوشتهها
- 684
- لایکها
- 289
راهنمایی انتخاب نام دامین چیه پس ؟!gamegram.ir
پی افزود:
اینجا مکان ارزشگذاری است نه درخواست دامنه آزاد..
راهنمایی انتخاب نام دامین چیه پس ؟!gamegram.ir
پی افزود:
اینجا مکان ارزشگذاری است نه درخواست دامنه آزاد..
:general404:راهنمایی انتخاب نام دامین چیه پس ؟!
کسی نیست کمک کنه؟با سلام
ممنون میشم سایت و دامنه shora96.ir را قیمت گذاری کنید
پسوندهای جدید فعلا خیلی مناسب خرید و فروش نیستن!
بیشتر چون "شاپ"دار گرونهبا سلام
الان store بجای شاپ تو فروشگاه ها بیشتر استفاده میشه
آموزش جالبی بود :general601:تصمیم دارم یه سایت آموزش زبان انگلیسی بزنم لطفا نظر بدید دامنه ی ای که ثبت کردم مناسبه و چقدر می ارزه :
Englisy.com
نکته ای که این دامنه داره :
اگه فارسی خونده بشه میشه انگلیسی
اما English و Englisy فرقشون به یه y و h هستش , این دو حرف الفبا تو کیبرد تقریبا بالای هم هستن و ممکنه کسی که بخواد بره تو english.com با اشتباه تایپی وارد englisy.com بشه , البته برعکسش هم ممکنه ولی تو حالت اول از لحاظ بین المللی احتمالش بیشتره
تصمیم دارم یه سایت آموزش زبان انگلیسی بزنم لطفا نظر بدید دامنه ی ای که ثبت کردم مناسبه و چقدر می ارزه :
Englisy.com
نکته ای که این دامنه داره :
اگه فارسی خونده بشه میشه انگلیسی
اما English و Englisy فرقشون به یه y و h هستش , این دو حرف الفبا تو کیبرد تقریبا بالای هم هستن و ممکنه کسی که بخواد بره تو english.com با اشتباه تایپی وارد englisy.com بشه , البته برعکسش هم ممکنه ولی تو حالت اول از لحاظ بین المللی احتمالش بیشتره
یه نکته ای که مهم هست اینه که اگر این دامنه ارزش مادی یا ... داشت چطور این همه مدت کسی اون رو ثبت نکرده ... یا چرا همه ی پسوند های اون آزاد هست ...
من باشم روی این دامنه فعالیت نمیکنم
شما که اینقدر اطمینان از کیفیت داشتید هدف از معرفیتون خودنمایی نبود که؟البته اینکه کسی ثبتش نکرده دلیل نمیشه دامنه ی بی ارزشی باشه , خیلی از دامنه های با معنی و بی معنی هستن که توسط شرکت های ثبت دامنه رزرو شدن یا بهتره بگیم به گروگان گرفته شدن ! پس همه ی اونا با ارزش هستن ؟
بعدش من نگفتم این دامنه ارزش مادی داره یا نداره , این دامنه برای کار من بهترینه , هم دات کام هم تقریبا فارسیه , هم خیلی بلند و طولانی نیست ..
در ضمن محتوا و محبوبیت سایت هم دامنه رو با ارزش و برند میکنه , اگه قبل معروفیت بخوایم در نظر بگیریم دامنه های varzesh3 یا digikala تو دید اول جذابیت اونچنانی ندارن
شما که اینقدر اطمینان از کیفیت داشتید هدف از معرفیتون خودنمایی نبود که؟
دامنه رو چقدر میفروشید؟ای بابا خودنمایی چیه ، اصلا همچین قصدی نداشتم ، قصدم فقط دریافت نظرات بود ، البته بنظر من این خیلی خوب میومد ،اما هم اینجا نظر مثبتی نداشتن همین که با یه استاد زبان انگلیسی صحبت کردم اونم گفت بهتره برای یه سایت آموزشی زبان انگلیسی از دامنه فارسی استفاده نشه ، الان خودم با این تفاسیر مردد شدم ! تموم شد رفت ، احتمال زیاد یه دامنه دیگه استفاده می کنم
دامنه رو چقدر میفروشید؟