• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضای ارزش گذاری دومین و سایت .:. راهنمایی برای انتخاب نام یک دومین

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
با توجه به وضعیت مبهم فروشگاه ها در حال حاظر به نظرم نمیتونید به روال قبل مثلا در آمد یک سال یا 9 ماه بفروشید. اگر واقعا قصد فروش دارید باید قیمت پایین بدید.

چرا مبهمه؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
ممنون .برای این مورد که گفتم یعنی (دامنه ثبت باشه و مراجعه کنندگان بهش به یک وبلاگ لینک بشن .) ایا ثبت به وسیله پرشین تولز مناسب است یا پرشین تولز این سرویس را ارایه نمی کنه؟
در ضمن به نظر شما مثلا برای ثبت دامنه (مزرعه) کدام درست تر است : mazrae یا mazraeh ، لطفا راهنمایی کنید . ممنون .

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
ممنون .برای این مورد که گفتم یعنی (دامنه ثبت باشه و مراجعه کنندگان بهش به یک وبلاگ لینک بشن .) ایا ثبت به وسیله پرشین تولز مناسب است یا پرشین تولز این سرویس را ارایه نمی کنه؟
در ضمن به نظر شما مثلا برای ثبت دامنه (مزرعه) کدام درست تر است : mazrae یا mazraeh ، لطفا راهنمایی کنید . ممنون .
برای لینک به وبلاگ میشه از خود سیستم وبلاگ استفاده کنید و بستگی به ثبت کننده نداره
و
من به شخصه کلمه کوتاهتر رو ترجیح میدم ولی گاهی عرف و قشنگی این مساله رو رد میکنه

mjmori

Registered User
لایک‌ها
0
multiupload<dot>ir

چند می ارزه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
واسه یه سایت کامپیوتری (سخت افزار و نرم افزار) موبایلی و فروشگاه یه اسمی رو انتخاب میکنید؟ diff (مثلا یکی از ساب دامین ها بشه diff shop که معنی DIFFerent shop رو میده)خوبه یا kelik

کسی نظری نداشت؟؟

==============================
نظرتون درباره drag.ir چیه؟

# کاویدن
# کشاندن
# با تور گرفتن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت دوستان.

@ tiyam 01
دوست عزیز اگه شما همچنان اینطوری دامنه های بی معنی و بی کاربرد رو شکار کنید تا یک روزی به یک دامنه خوب برسید، من فکر میکنم از همین الان کسب درآمد از طریق فروش دومین رو ببوسید بزارید کنار!
و اگه علاقه دارید لطفا بیشتر فکر کنید روی کاربرد یک اسم.
هر چیزی که خالی باشه که نباید رزرو کرد!

@ همه
وقتی دومین یا دامنه هایی رو میزارید و کسی نظر نمیده، حتما نظری نداشته. پس اینکه هی تکرار بشه کسی نظری نداشت؟ جالب نیست.
یقین داشته باشید دامنه ها توسط دوستان دیده میشه و اگه نظری هم باشه داده میشه.

موفق باشید.

DomainName

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاملاً تائید میشه نظر دوستمون آقای دامین سرا

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام خدمت دوستان.

@ tiyam 01
دوست عزیز اگه شما همچنان اینطوری دامنه های بی معنی و بی کاربرد رو شکار کنید تا یک روزی به یک دامنه خوب برسید، من فکر میکنم از همین الان کسب درآمد از طریق فروش دومین رو ببوسید بزارید کنار!

@ همه
وقتی دومین یا دامنه هایی رو میزارید و کسی نظر نمیده، حتما نظری نداشته. پس اینکه هی تکرار بشه کسی نظری نداشت؟ جالب نیست.

موفق باشید.
حالا خوبه امکان رزرو هست و بعضی ها اینجا اول نظر بقیه رو میپرسن بعد ثبتش میکنن
چند نفر هم هستن به قول شما هر چی خالیه ثبت میکنن!...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام خدمت دوستان.

@ tiyam 01

@ همه

موفق باشید.
ممنون دامین سرا بایت راهنمایی ها

اما drag بی معنیه؟؟
معنیش رو که پائین پست نوشته بودم
کاویدن

به نظر من از بعضی دامنه هایی که شما براشون ارزش گذاری میکنید با معنی تره:)... مثلا یکیتون گفته بود dial up اسم عالیه ....
کلمهdrag صد و سیزده میلیون نتیجه جستجو تو گوگل داشته

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
sorry باز چند تا اسم دامین برای ارزش گداری داشتم

عصر شبکه
عصر کامپیوتر
عصر دیجیتال

به سه صورت هست

NerworkAge.ir
ccomputerAge.ir
DigitalAge.ir

NetworkEra.ir
ComputerEra.ir
DigitalEra.ir

network-era.ir
computer-era.ir
digital-era.ir

از نظر خودم که با معنی هستن:eek:

====================================

تعمیرگاه جا موند :D
taamirgah.ir
به نظرم از tamirgah صحیح تره چون tamirgah تمیرگاه خونده میشه -- اما taamirgah تعمیرگاه خونده میشه (a دوم به جای ع خونده میشه)

Last edited:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ممنون دامین سرا بایت راهنمایی ها

اما drag بی معنیه؟؟
معنیش رو که پائین پست نوشته بودم
کاویدن

به نظر من از بعضی دامنه هایی که شما براشون ارزش گذاری میکنید با معنی تره:)... مثلا یکیتون گفته بود dial up اسم عالیه ....
کلمهdrag صد و سیزده میلیون نتیجه جستجو تو گوگل داشته

سلام.
من واقعا فکر میکنم واضح نگفتم حرفم رو! شاید هم فارسی ننوشتم!
چه ربطی داره که در گوگل چقدر جستجو میاره؟
مگه شما میخواهید نام فامیلی ثبت کنید که جستجوی گوگل رو مبنا قرار میدی؟ تا ببینید فراوانی اون نام چقدره!
این کلمه ممکنه صد میلیون جا در صد میلیون جمله به کار رفته باشه اما چه ارتباطی میتونه داشته باشه با نام دامنه؟
شما الان به من بگید کاویدن به چه کاری میاد؟
چه جور سایتی میشه روش بالا آورد؟ اونم با پسوند آی آر!
منظورم در ایران هست. چون شما فراموش میکنید که دارید پسوند ملی ایران رو ثبت میکنید! فکر میکیند هر دامنه ای که پسوند های جهانیش پر شده باشه حتما پسوند آی آر اون هم میتونه خوب بشه!!!
در هر صورت من برادرانه شما رو راهنمایی کردم. اگه صد سال دیگه هم به همین روش جلو برید دامنه خوب گیرتون نمیاد!
خود دانید.
موفق باشید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شما الان به من بگید کاویدن به چه کاری میاد؟
.

شاید شما درست بگید
کاویدن که اسم دومینه نبود DRAG معنی کاویدن رو میداد، کاویدن هم معنی پزوهش رو می ده... فکر کردم برای سایتهای مرتبط با جستجو یا علمی، پژوهشی مناسب باشه

باز مرسی بابت راهنمایی :santa:

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
sorry باز چند تا اسم دامین برای ارزش گداری داشتم

عصر شبکه
عصر کامپیوتر
عصر دیجیتال

به سه صورت هست

NerworkAge.ir
ccomputerAge.ir
DigitalAge.ir

NetworkEra.ir
ComputerEra.ir
DigitalEra.ir

network-era.ir
computer-era.ir
digital-era.ir

از نظر خودم که با معنی هستن:eek:

====================================

تعمیرگاه جا موند :D
taamirgah.ir
به نظرم از tamirgah صحیح تره چون tamirgah تمیرگاه خونده میشه -- اما taamirgah تعمیرگاه خونده میشه (a دوم به جای ع خونده میشه)

به نظر من هيچ كدوم خوب نيست...
موفق باشيد...

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام
واسه یه سایت کامپیوتری (سخت افزار و نرم افزار) موبایلی و فروشگاه یه اسمی رو انتخاب میکنید؟ diff (مثلا یکی از ساب دامین ها بشه diff shop که معنی DIFFerent shop رو میده)خوبه یا kelik

برا سايت فارسي از اين فاز بيا بيرون ;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شاید شما درست بگید
کاویدن که اسم دومینه نبود DRAG معنی کاویدن رو میداد، کاویدن هم معنی پزوهش رو می ده... فکر کردم برای سایتهای مرتبط با جستجو یا علمی، پژوهشی مناسب باشه

باز مرسی بابت راهنمایی :santa:

سلام

بیشترین معنی که از Drag میشه داشت "کشیدن" است .

توضیحات بیشتر:

Drag has different meanings. It could also mean 'to draw on a cigar, or pipe; to take part in something; to search the bottom of a water body; to move a computer mouse; to lag behind; and to pass slowly, tediously or laboriously. Draw, haul, pull, tow, tug, draggle, crawl, creep, inch, dally, dawdle, delay, dilly-dally, lag, linger, loiter, poke or procrastinate are some of the words that could be used for drag.

بعد شما اگر بخوای یک دامین رو انتخاب کنی صرفا واسه Result داشتن ، خب [ame="http://www.google.com/search?hl=en&q=ahmadinejad&btnG=Search"]این اسم[/ame] رو نگاه کن ببین چقدر Result داره ، خواستی بگو تا .im ش رو واست ثبت کنم تا به کمال برسی :D

مهم تر از همه که جناب یوسف خان هم بهش اشاره کردن اینه که شما باید به این نکته توجه داشته باشی که آیا دامین مورد نظر کارایی داره یا نه؟ حتی اگر بهترین معنی هم داشته باشه بازم..

مثلا FriendFinder.ir دامین خوبی هست ، که حتما هم ثبت شده ، اما به نظر من 5$ هم ارزش نداره چرا؟ چون اگه واقعا بخوای طبق معنی دامین عمل کنی هیتلر میشی :lol: پس کسی نمیاد این کارو بکنه ، اونم تو ایران..

پ.ن : من نه دامین باز هستم و نه تخصص دارم ، فقط چیزی رو که تجربم میگه رو گفتم.

بالا