سلام
از amk و HAM!D تشکر می کنم برای کمکشون
من تایپیک فروشش رو زدم
قیمت پایه رو هم زدم 17000
امیدوارم یه مشتری براش پیدا بشه
باز هم از دوستان ممنون
خواهش ميكنم ولي دوست عزيز توجه داشته باش كه ما حداكثر قيمتو گفتيم ... به نظر من قيمت پايه رو بذار رو 10 تومن...
موفق باشيد..
سلام دوستان ..... به نظر شما userha.com چند مي ارزه.....(البته قصد فروششو ندارم)
ممنون
کیبورد من که 0 و 3 از هم دورن!!!30sad.com چطوه؟ قیمتش؟
البته با توجه به دامنه گوگل که عدد 1 و 100 تا صفر جلوش داره..... حالا اینم 300 که یه 3 با 2 تا صفر
درضمن عدد 3 و 0 روی کیبورد نزدیک هم و همچنین حروف S و A و D دقیقا کنار هم هستن... تایپ سریع هست..... 30sad + کنترل اینتر.
کلید S و D و A هم از کلیدهای مورد استفاده در بازی های fifa و pes هست فکر کنم...... که خیلی آشناس و توی ذهن میمونه![]()
30sad.com چطوه؟ قیمتش؟
البته با توجه به دامنه گوگل که عدد 1 و 100 تا صفر جلوش داره..... حالا اینم 300 که یه 3 با 2 تا صفر
درضمن عدد 3 و 0 روی کیبورد نزدیک هم و همچنین حروف S و A و D دقیقا کنار هم هستن... تایپ سریع هست..... 30sad + کنترل اینتر.
کلید S و D و A هم از کلیدهای مورد استفاده در بازی های fifa و pes هست فکر کنم...... که خیلی آشناس و توی ذهن میمونه![]()
کیبورد من که 0 و 3 از هم دورن!!!
D;
ببین اون قسمت ماشین حساب کیبوردت رو میگم !کیبورد من که 0 و 3 از هم دورن!!!
D;
چه تجزیه و تحلیل جالبی :lol: کفمان برید
خوب من نوعی اگر این دامین رو بخرم چی میتونم روش بالا بیارم ؟
عددهای سمت کیبورد منظورشون بود![]()
خودت چند خريدي؟
آخرين پيشنهاد پايينتر از خودت چند بود؟
يادمه از همينجا خريدي...
بله از اینجا خریدم....خارج از مزایده....حدوده 40 تومن......یه سال اعتبار داره....می خواستم نط شما رو بدونم.....
خب آخه کیبورد من اون قسمت رو نداره!چه تجزیه و تحلیل جالبی :lol: کفمان برید
خوب من نوعی اگر این دامین رو بخرم چی میتونم روش بالا بیارم ؟ :f34r:
عددهای سمت راست کیبورد منظورشون بود![]()
به قیمت ثبت!thegoogle.ir
theyahoo.ir
چند میارزن ؟
سلام ....
دوستان صاحب نظر لطفا رو این هم یه نظر بدید :
زوج takupload.com & tizdownload.com .........
فكر ميكنيد دامنه blogz.ir چقدر مي ارزه؟ حدود قيمتي كه مناسب به نظرتان ميرسه چقدره؟
چون ميخوام تاپيك فروش بزنم ميخوام ببينم قيمت از ديد كاربرا در چه حدودايي ميتونه باشه؟!
البته www.blogz.ir يك سايت كامل هست ولي بيشتر ارزش دامنه مد نظر هست هر چيزي به نظرتان ميرسه لطفآ بگيد، ميتوانيد پي ام هم بديد.
سپاس