• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضای ارزش گذاری دومین و سایت .:. راهنمایی برای انتخاب نام یک دومین

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
نظر شما محترمه :) چند روز پيش دامنه keifiat که به اون قيمت فروش رفت رو به نظر دوستان به چند حالت ميشه نوشت؟:)

اتفاقا" من و یوزر kashanweb سر این موضوع که به چه صورت کلمه کیفیت نوشته میشه بحث داشتیم .
ایشون میگفتند حالت درست به صورت keyfiat هست و نتایج بیشتر جستجوی گوگل را دال بر این حرفشون میدونستند , اما نکته ای که ایشون در نظر نگرفته بودند وجود خارجی 2 کلمه (Key+Fiat) (رخصت+کلید) در لغتنامه انگلیسی بود که به همین دلیل نتایج جستجوی گوگل برای این کلمه بیشتر بود , در هر صورت من از چند وبمستر خواستم کلمه کیفیت رو به انگلیسی بنویسند که از بین 10 نفری که این کلمه رو نوشتند 7 نفر keifiat و 3 نفر keyfiat نوشتند که فکر میکنم همین دلیل قانع کننده ای برای طرز درست نوشتن این کلمه به لاتین باشه ... لااقل اکثریت به این صورت مینویسند .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چُـــــــــــــــــــــــــــــلاق.آی آر

ارزش داره پرداختش کنم ؟ :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اتفاقا" من و یوزر kashanweb سر این موضوع که به چه صورت کلمه کیفیت نوشته میشه بحث داشتیم .
ایشون میگفتند حالت درست به صورت keyfiat هست و نتایج بیشتر جستجوی گوگل را دال بر این حرفشون میدونستند , اما نکته ای که ایشون در نظر نگرفته بودند وجود خارجی 2 کلمه (Key+Fiat) (رخصت+کلید) در لغتنامه انگلیسی بود که به همین دلیل نتایج جستجوی گوگل برای این کلمه بیشتر بود , در هر صورت من از چند وبمستر خواستم کلمه کیفیت رو به انگلیسی بنویسند که از بین 10 نفری که این کلمه رو نوشتند 7 نفر keifiat و 3 نفر keyfiat نوشتند که فکر میکنم همین دلیل قانع کننده ای برای طرز درست نوشتن این کلمه به لاتین باشه ... لااقل اکثریت به این صورت مینویسند .

منم با Keyfiat موافقم.
به نظر شخصی من هم این طور نوشتن درست هست.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
دومی و سومی قابل استفاده هستند ولی خیلی خوب نیستند برای آی.آر...
چهارمی از همگی بنظر بهتره و 5 هم نمیدونم به چه کاری میآد و 6 هم که چیلتره...

این پسوند رو موندم اگر آینده خوبی واقعا داره پس چرا سرمایه گذارهای خودشون رزرو نکردن شاید هم روی اصول این پسوند نیست ثبت این اسامی!!

اين به نظرم دليل خوبي نيست که چرا نگرفتن پس خوب نيست :) خب اين پسوند نسبت به پسوند هاي ديگه جديدتره

و بگرد ببين سدو رو چه دامنه هايي گرفته شده :) وقتي خلاصه Sell Domain باشه خب هرکس اجازه داره ثبت کنه

و يه چيزي مثل گوگل يا ياهو نيست که انحصاري باشه به نظرم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
آقایون صاحب این دامین میگه اینو کمتر از 100 نمیدم :

titan.ir

به نظرتون چقدر می ارزه این؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603

منم با Keyfiat موافقم.
به نظر شخصی من هم این طور نوشتن درست هست.

هرچند من هم املاي دوم رو صحيح ميدونم ولي حرفم اصلا درستي و غلطي نيست :) حرفم اينه که درسته که
من ميگم jaryan درست هست ولي اگه کلمه ي هست که ممکنه کسي جور ديگه بنويسه قرار نيست بد باشه...
ببينيد تقريبا تمام کلمات فينگليش که توش حروف صدا دار باشه اختلاف توش پيش مياد . همشون درضمن توي آي ار
jaryan يه سايت تحليلي روش رفته ولي jarian آزاد بود ...حالا فارق از اينا يکي لطف کنه جفتش رو قيمت بده چون بحث
منحرف شد
Roozha روي آي آر
jaryan روي کام
در ضمن عيبي نداره که بحث کنيم چون دامنه هاي بعديمون "کيفيتش " بيشتر ميشه :)

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آقا یکی به داد این چُــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلاق ـه ما برسه :دی Cholagh.ir

چطور دامینیه ؟

Google_khan

Registered User
لایک‌ها
2
كمتر از 100 چي؟ ريال؟ تومن؟
به نظر من حداكثر خيلي بيرزه 25 تومن..

موافقم

=-----------------------------

در مورد FARSI.IM هم به نظر من کاپیتان این از اون دامنه هاست که بعدا برات ارزش مند میشه خیلی
راسی چرا روش یه سیستم چت نمی آری بالا ؟
کار زیبایی میشه ها

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
موافقم

=-----------------------------

در مورد FARSI.IM هم به نظر من کاپیتان این از اون دامنه هاست که بعدا برات ارزش مند میشه خیلی
کار زیبایی میشه ها

دوست دارم این کار رو بکنم....فعلا وقت ندارم.... اگر کسی از این کارا می کنه پ.خ بده شریکی بزنیم :دی
:happy:

Last edited:

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
آقا ببخشید اینقدر تقاضای قیمت گذاری می کنم....ولی این baidu.ir به نظرم زیادتر از اون چیزی میارزه که قبلا خریدم...همه ی دامنه هاش گرفته شده....حتی baidu.im ......دوستان نظری ندارن ؟

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
جوکر جان دمت گرم
کار همه رو راه انداختی !
مخلصیم!
بنظرم keyfiat که از دو کلمه انگلیش ترکیب شده آینده بهتری میتونه داشته باشه چه از نظر ترافیک چه از نظر تعداد مشتری بیشتر در آینده... از یک نظر در کنار هم قرار گرفتن سه تا f,i در کنار هم دید خوبی نداره ولی خب گفتم که تو همین مقطع از زمان همین هم غنیمته...
چُـــــــــــــــــــــــــــــلاق.آی آر
ارزش داره پرداختش کنم ؟ :دی
:D الان میگه خوراک یه سایت تفریحیه؟ :D
اين به نظرم دليل خوبي نيست که چرا نگرفتن پس خوب نيست :) خب اين پسوند نسبت به پسوند هاي ديگه جديدتره
و بگرد ببين سدو رو چه دامنه هايي گرفته شده :) وقتي خلاصه Sell Domain باشه خب هرکس اجازه داره ثبت کنه
و يه چيزي مثل گوگل يا ياهو نيست که انحصاري باشه به نظرم
منظورم این بود سرمایه گذارهای اونوری حتی به کم اقبال ترین دامنه فارسی روی دات کام هم رحم نکردن حالا اینا چرا از دستشون در رفته...
آقایون صاحب این دامین میگه اینو کمتر از 100 نمیدم :
titan.ir
به نظرتون چقدر می ارزه این؟
کاپیتان جان همون قضیه ی سنگ مفت گنجشک مفته که گفتم... میگه اگر خواست که برد کردم اگر هم نخواست 10-12 تومن که چیزی نیست برای 5 سال تمدید میکنم...
کار زیبایی میشه ها
اتفاقا خیلی خوبه و بهترین استفاده ش همینه...ولی خب مخارجش چجوریاست؟!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا ببخشید اینقدر تقاضای قیمت گذاری می کنم....ولی این baidu.ir به نظرم زیادتر از اون چیزی میارزه که قبلا خریدم...همه ی دامنه هاش گرفته شده....حتی baidu.im ......دوستان نظری ندارن ؟

خب آره معلومه كه با ارزشه مخصوصا دات كامش :) مگه نميدوني چيه؟ خودت چند خريديش؟

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
خب آره معلومه كه با ارزشه مخصوصا دات كامش :) مگه نميدوني چيه؟ خودت چند خريديش؟

آره بابا می دونم چیه....بزرگترین موتور جستجو چینی که بیشتر چینی ها ازش استفاده می کنن....همینجا خریدمش..البته قابلی هم نداره ها .......:D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
آره بابا می دونم چیه....بزرگترین موتور جستجو چینی که بیشتر چینی ها ازش استفاده می کنن....همینجا خریدمش..البته قابلی هم نداره ها ......
من میگم نگهش دار
حیفه
خدا رو چه دیدی شاید چند سال دیگه ...

بالا