من که آخر نفهمیدم چرا دومین یوسوفو نگرفتنروش يه كار ديگه راه بنداز مثل يوسف شاپ بزن
من که آخر نفهمیدم چرا دومین یوسوفو نگرفتنروش يه كار ديگه راه بنداز مثل يوسف شاپ بزن
من که آخر نفهمیدم چرا دومین یوسوفو نگرفتن
من که نخواستم بفروشم....تازه خریدممن میگم نگهش دار
حیفه
خدا رو چه دیدی شاید چند سال دیگه ...
نه داداش اونجوري به زور از دستش ميگيرن
روش يه كار ديگه راه بنداز مثل يوسف شاپ بزن
مگه جریان facebook.ir رو نشنیدی......یوسف که کار خوبی کر د...ولی اینی که گفتی به زور ازم میگیرن جریانش چیه ؟؟؟
دامنه که به نام Majid Karimian Ghannad هست .مگه جریان facebook.ir رو نشنیدی
پیشنهاد 100 هزار تومن دادن صاحب دامین که آقا یوسف باشن قبول نکرده به زور میخواستن ازش بگیرن آخرشم نفهمیدم چی کار کرد
دامین موند !!!
البته من اینا رو توی روزنامه خوندم
مگه جریان facebook.ir رو نشنیدی
پیشنهاد 100 هزار تومن دادن صاحب دامین که آقا یوسف باشن قبول نکرده به زور میخواستن ازش بگیرن آخرشم نفهمیدم چی کار کرد
دامین موند !!!
البته من اینا رو توی روزنامه خوندم
خوبه ....فردا نیان برای منو بگیرن ....آخه این baidu.ir چیزی از فیس بوک کم نداره ....الکسای facebook.com دو هست برای baidu.com هفت .... اینو ببینید : http://www.alexa.com/topsites
من که آخر نفهمیدم چرا دومین یوسوفو نگرفتن
خب يه خبر خوب دارم برات:
اسم دومينتو تو estimot زدم و هيچ ايرادي بابت مسائل علامات ثبت شده نگرفت. فعلا خيالت راحت. يه دونه از اين مهين روبوتها بريز روش
دور گردنش میدونی چند سانته که این حرفو میزنی ؟ کی جرات داره دومین رو ازش بگیره ؟
به نظرت اگر همین الان بذارم تو مزایده چند می خرن ؟... در ضمن الان چه استفاده ای می تونم بکنم ازش به نظرت؟
واقعا نميدونم ... بذار مزايده ولي بگو تا به قيمت موردنظرم نرسه نميفروشم
هموني كه گفتم به نظرم مناسبه . يه دونه از اين اسپمرها بريز روش.
ناقلا میخوای میهن روبوت بزنی :دیسلام یه دامنه پیشنهاد بدین واسه سرچ
سلام یه دامنه پیشنهاد بدین واسه سرچ
ناقلا میخوای میهن روبوت بزنی :دی
بچه ها من دو تا دامنه زیر رو ثبت کردم حالا پشیمون شدم فکر میکنید بذارم واسه فروش بخرن ازم
mihanfeed.com
mihanfeed.ir
میهن فید
منظورت یه چیزی مثل گوگل هست دیگه ؟
baidu.ir چطوره ؟!؟!.... مگه بهتر از این هم میشه
عالیه:دی این که گفتی در لغت به چه معناست
ترجیحا دات کام