[mylady [ir چطور ؟
[dakke [ir رو هم یه نظری بدین ؟ نظرش صاحبش که خیلی تنده !
یه دامین به من نشون بدید تو این تاپیک بچه ها نگفته باشن جالب نیست یا ارزش نداره
چند؟:blush:
مینیمم 50 ت
ماکزیمم بستگی به خریدار داره
من که دامین فروش گذاشته رو قیمت نمیزارم فقط بگم دامین خوبیه به علت اصلی : دامین با پسوند کاملا هماهنگه و دوم اینکه تک کلمه ای هست
یه دامین به من نشون بدید تو این تاپیک بچه ها نگفته باشن جالب نیست یا ارزش نداره
من فکر میکنم با اینجور ارزش گذاری خودمون و خودتون به جایی نمی رسیم. باید سیستم عوض بشه. روند ارزش گذاری تغییر کنه. البته فقط یک پیشنهاد بود :}
من فکر میکنم با اینجور ارزش گذاری خودمون و خودتون به جایی نمی رسیم. باید سیستم عوض بشه. روند ارزش گذاری تغییر کنه. البته فقط یک پیشنهاد بود :}
dakkeh رو داره میگه حدود قیمت بالای 500 ، تازه میگه یشنهاد بدین ببینم چی میشه !!
مشکل دوطرفست ، هم اونهایی که صاحب دامین هستن ، مثه خود من دچار توهمن ، هم اونایی که خریدار هستن ، مثه خو من ، نمیخان سر کیسه رو شلتر بگیرن ،تازه من 350 با طرف راه اومدم.
من به طرف میگم این دامین ارزش این قیمت رو نداره ، میگه من دامین فروختم 4 میلیون !!،
کلن کسایی در امر خرید و فروش هستن که گوجه فرنگی هم بزور میتونن بفروشن ، حالا یه هالویی گیر میاد 4 تومن میذاره کف دست طرف ، همه رو میندازه به دردسر .
مشکل سر نبود مرجعی برای قیمت گذاریه .
آقا به نظر شماbolof.com ما چقدر می ارزه؟؟
MihanPortal
WebSaz.Co
WebSazan.Co
CD Forooshi.com
اینا چند میارزن ؟
لطفا بررسی کنید و بفرمائید سایت www.narpix.com چقدر ارزش دارد؟ لطفا قیمت سایت + دامین و قیمت دامین را تعیین کنید.
ممنون
اولی که رو Ir اصلا جالب نیست[mylady [ir چطور ؟
[dakke [ir رو هم یه نظری بدین ؟ نظرش صاحبش که خیلی تنده !
100 درصد تاثیر داره و h آخر درست تر هست مثل فرستنده که هردو دامین رودارهبودن h آخر دامین هایی که ه دارن ارزشی داره ؟ تاثیری تو قیمت داره یا شخصیه؟
همین چند صفحه قبل رو ببینید! زیاده از 30 هزار تومن تا 10 ملیونیه دامین به من نشون بدید تو این تاپیک بچه ها نگفته باشن جالب نیست یا ارزش نداره
اصلا پیشنهاد چی بود؟!:blink:من فکر میکنم با اینجور ارزش گذاری خودمون و خودتون به جایی نمی رسیم. باید سیستم عوض بشه. روند ارزش گذاری تغییر کنه. البته فقط یک پیشنهاد بود :}
خب دامین 4 ملیونی که داریم! هر چیز قیمت خودش رو داره ! و خرید و فروش هم به توافق خریدار و فروشنده هست ولی قیمت شما برای ایم دامین خوب و تا حده زیادی زیادهdakkeh رو داره میگه حدود قیمت بالای 500 ، تازه میگه یشنهاد بدین ببینم چی میشه !!
مشکل دوطرفست ، هم اونهایی که صاحب دامین هستن ، مثه خود من دچار توهمن ، هم اونایی که خریدار هستن ، مثه خو من ، نمیخان سر کیسه رو شلتر بگیرن ،تازه من 350 با طرف راه اومدم.
من به طرف میگم این دامین ارزش این قیمت رو نداره ، میگه من دامین فروختم 4 میلیون !!،
کلن کسایی در امر خرید و فروش هستن که گوجه فرنگی هم بزور میتونن بفروشن ، حالا یه هالویی گیر میاد 4 تومن میذاره کف دست طرف ، همه رو میندازه به دردسر .
مشکل سر نبود مرجعی برای قیمت گذاریه .
دیگه رفته برایفروشآقا به نظر شماbolof.com ما چقدر می ارزه؟؟
سایت خوبی که فیلت ر شدMihanPortal
دات کام
دات کو فارسی بنظر من الان فقط تک کلمه ای ارزش داره...WebSaz.Co
WebSazan.Co
CD Forooshi.com
اینا چند میارزن ؟
خب دامینش انتخاب خوبی بوده برای سایت جدید نارپیکس میشه گفت برند خوب و ماندگاری هست یعنی ابداعی خوبی داشتید اگر سایت هم خوب باشه ماندگاری تو ذهن دامین خوبهلطفا بررسی کنید و بفرمائید سایت www.narpix.com چقدر ارزش دارد؟ لطفا قیمت سایت + دامین و قیمت دامین را تعیین کنید.
ممنون
ببینید اینجا اصلا ماهیتش همین هست که هرکی نظر شخصی خودش رو بده برداشت من از حرف شما این بوده که یک سری معیار تععین کنیم و اون معیار یک قیمت بیاد برون خوب اینجوری دیگه نیازی به قیمتگذاری اون معیار ها تو پست اول میزاریم و میگیم هرکس قیمت دومین ش رو در بیاره یا نمره بده به دامین خودش.سلام
من پیشنهاد میکنم این تاپیک بسته بشه و یک تاپیک جدید باز بشه.
در تاپیک جدید با کمک همه ی دوستان و افراد صاحب نظر قوانین مشخصی برای ارزش گذاری روی دامین تصویب کنیم و هر دامین جدیدی که دوستان خواستند ارزش گذاری شود را بنا بر اون قوانین و نظر شخصی ارزش گذاری می کنیم.
بلاخره برای ارزش گذاری روی دامین هر کس ملاک هایی در نظر می گیرد و اگر این ملاکهای را از توش بتونیم یک قانون مشخص دربیارم به راحتی میشه دامین ها رو ارزش گذاری کرد.
منتظر نظرات دوستان هستم+مدیر بخش
ممنون
سلام
من پیشنهاد میکنم این تاپیک بسته بشه و یک تاپیک جدید باز بشه.
در تاپیک جدید با کمک همه ی دوستان و افراد صاحب نظر قوانین مشخصی برای ارزش گذاری روی دامین تصویب کنیم و هر دامین جدیدی که دوستان خواستند ارزش گذاری شود را بنا بر اون قوانین و نظر شخصی ارزش گذاری می کنیم.
بلاخره برای ارزش گذاری روی دامین هر کس ملاک هایی در نظر می گیرد و اگر این ملاکهای را از توش بتونیم یک قانون مشخص دربیارم به راحتی میشه دامین ها رو ارزش گذاری کرد.
منتظر نظرات دوستان هستم+مدیر بخش
ممنون
موافقم