• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضای ارزش گذاری دومین و سایت .:. راهنمایی برای انتخاب نام یک دومین

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
[mylady [ir چطور ؟

[dakke [ir رو هم یه نظری بدین ؟ نظرش صاحبش که خیلی تنده !

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
بودن h آخر دامین هایی که ه دارن ارزشی داره ؟ تاثیری تو قیمت داره یا شخصیه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه دامین به من نشون بدید تو این تاپیک بچه ها نگفته باشن جالب نیست یا ارزش نداره

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

این نظر هایی که دوستان میدن دلیل بر این نیست حتما همون قیمت میارزه... نظر شخصی هست و فاقد اعتبار ..

برای مثال شاید اینجا دامین MihanImg.com من 50 تومن قیمت گذاری بشه ولی زیر 400 ندم !

بفرمایید :
البته بازم خواستید بگید بذارم..

65imco8kfwrsj6rl6j.jpg

چند؟:blush:

مینیمم 50 ت

ماکزیمم بستگی به خریدار داره

من که دامین فروش گذاشته رو قیمت نمیزارم فقط بگم دامین خوبیه به علت اصلی : دامین با پسوند کاملا هماهنگه و دوم اینکه تک کلمه ای هست;)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من فکر میکنم با اینجور ارزش گذاری خودمون و خودتون به جایی نمی رسیم. باید سیستم عوض بشه. روند ارزش گذاری تغییر کنه. البته فقط یک پیشنهاد بود :}

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
من فکر میکنم با اینجور ارزش گذاری خودمون و خودتون به جایی نمی رسیم. باید سیستم عوض بشه. روند ارزش گذاری تغییر کنه. البته فقط یک پیشنهاد بود :}

چطوری بشه ؟
39.gif

پیشنهاد بدید اگه خوب باشه استفاده میکنیم
1.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

به نظر من اگر دیگر دوستان هم در ارزش گذاری دامین هایی که اینجا قرار داده میشه مشارکت کنند معلوم میشه یه دامین ارزش داره یا نه
کسی هم که به زور دامینشو اینجا نمیزاره به میل خودش قرار میده تا نظرات بقیه رو بدونه

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
dakkeh رو داره میگه حدود قیمت بالای 500 ، تازه میگه یشنهاد بدین ببینم چی میشه !!
مشکل دوطرفست ، هم اونهایی که صاحب دامین هستن ، مثه خود من دچار توهمن ، هم اونایی که خریدار هستن ، مثه خو من ، نمیخان سر کیسه رو شلتر بگیرن ،تازه من 350 با طرف راه اومدم.
من به طرف میگم این دامین ارزش این قیمت رو نداره ، میگه من دامین فروختم 4 میلیون !!،
کلن کسایی در امر خرید و فروش هستن که گوجه فرنگی هم بزور میتونن بفروشن ، حالا یه هالویی گیر میاد 4 تومن میذاره کف دست طرف ، همه رو میندازه به دردسر .
مشکل سر نبود مرجعی برای قیمت گذاریه .

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
آقا به نظر شماbolof.com ما چقدر می ارزه؟؟

heil

Registered User
لایک‌ها
15
WebSaz.Co

WebSazan.Co

CD Forooshi.com

اینا چند میارزن ؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

من پیشنهاد میکنم این تاپیک بسته بشه و یک تاپیک جدید باز بشه.
در تاپیک جدید با کمک همه ی دوستان و افراد صاحب نظر قوانین مشخصی برای ارزش گذاری روی دامین تصویب کنیم و هر دامین جدیدی که دوستان خواستند ارزش گذاری شود را بنا بر اون قوانین و نظر شخصی ارزش گذاری می کنیم.
بلاخره برای ارزش گذاری روی دامین هر کس ملاک هایی در نظر می گیرد و اگر این ملاکهای را از توش بتونیم یک قانون مشخص دربیارم به راحتی میشه دامین ها رو ارزش گذاری کرد.
منتظر نظرات دوستان هستم+مدیر بخش

ممنون

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
لطفا بررسی کنید و بفرمائید سایت www.narpix.com چقدر ارزش دارد؟ لطفا قیمت سایت + دامین و قیمت دامین را تعیین کنید.

ممنون

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
dakkeh رو داره میگه حدود قیمت بالای 500 ، تازه میگه یشنهاد بدین ببینم چی میشه !!
مشکل دوطرفست ، هم اونهایی که صاحب دامین هستن ، مثه خود من دچار توهمن ، هم اونایی که خریدار هستن ، مثه خو من ، نمیخان سر کیسه رو شلتر بگیرن ،تازه من 350 با طرف راه اومدم.
من به طرف میگم این دامین ارزش این قیمت رو نداره ، میگه من دامین فروختم 4 میلیون !!،
کلن کسایی در امر خرید و فروش هستن که گوجه فرنگی هم بزور میتونن بفروشن ، حالا یه هالویی گیر میاد 4 تومن میذاره کف دست طرف ، همه رو میندازه به دردسر .

مالک دامین هر قیمتی که بخواد رو دامینش میزاره مهم اینه که خریدار تا چه رقمی بابتش پرداخت کنه

دامنه خوبی هست

بالای 50 تومن

WebSaz.Co

WebSazan.Co

CD Forooshi.com

اینا چند میارزن ؟

دامنه های جالب نیستن

لطفا بررسی کنید و بفرمائید سایت www.narpix.com چقدر ارزش دارد؟ لطفا قیمت سایت + دامین و قیمت دامین را تعیین کنید.

ممنون

دامنه جالبی نداره و قیمت ثبت ارزشش هست
سیستم سایت هم که وردپرس هست و رایگان
بازدید هم که نداره
از نظر من فقط پست هاش رو باید قیمت تعیین کنید براش !

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
[mylady [ir چطور ؟

[dakke [ir رو هم یه نظری بدین ؟ نظرش صاحبش که خیلی تنده !
اولی که رو Ir اصلا جالب نیست
خوب نباید تند باشه!:happy:
بودن h آخر دامین هایی که ه دارن ارزشی داره ؟ تاثیری تو قیمت داره یا شخصیه؟
100 درصد تاثیر داره و h آخر درست تر هست مثل فرستنده که هردو دامین روداره
همین چند صفحه قبل رو ببینید! زیاده از 30 هزار تومن تا 10 ملیون
اصلا پیشنهاد چی بود؟!:blink:
خب دامین 4 ملیونی که داریم! هر چیز قیمت خودش رو داره ! و خرید و فروش هم به توافق خریدار و فروشنده هست ولی قیمت شما برای ایم دامین خوب و تا حده زیادی زیاده:rolleyes:
دیگه رفته برایفروش
MihanPortal

دات کام
سایت خوبی که فیلت ر شد;)
WebSaz.Co

WebSazan.Co

CD Forooshi.com

اینا چند میارزن ؟
دات کو فارسی بنظر من الان فقط تک کلمه ای ارزش داره...
نظر شخصی من راجع به سی دی فروشی جالب نیست

ممنون
خب دامینش انتخاب خوبی بوده برای سایت جدید نارپیکس میشه گفت برند خوب و ماندگاری هست یعنی ابداعی خوبی داشتید اگر سایت هم خوب باشه ماندگاری تو ذهن دامین خوبه

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام

در تاپیک جدید با کمک همه ی دوستان و افراد صاحب نظر قوانین مشخصی برای ارزش گذاری روی دامین تصویب کنیم و هر دامین جدیدی که دوستان خواستند ارزش گذاری شود را بنا بر اون قوانین و نظر شخصی ارزش گذاری می کنیم.
بلاخره برای ارزش گذاری روی دامین هر کس ملاک هایی در نظر می گیرد و اگر این ملاکهای را از توش بتونیم یک قانون مشخص دربیارم به راحتی میشه دامین ها رو ارزش گذاری کرد.

ممنون
ببینید اینجا اصلا ماهیتش همین هست که هرکی نظر شخصی خودش رو بده برداشت من از حرف شما این بوده که یک سری معیار تععین کنیم و اون معیار یک قیمت بیاد برون خوب اینجوری دیگه نیازی به قیمتگذاری اون معیار ها تو پست اول میزاریم و میگیم هرکس قیمت دومین ش رو در بیاره یا نمره بده به دامین خودش.
حالا نمیدونم بقیه هم نظر بدهند

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام

ممنون

هر شخصی که اینجا بر روی دامینی ارزشگذاری میکنه به طور حتم نظر شخصی هست و از معیار های خودش برای ارزشگذاری استفاده کرده ... اگر قرار باشه که یک معیاری رو برای ارزشگذاری انتخاب کنیم عملا ارزشگذاری جالبی از آب در نخواهد آمد چون مطمئنا معیار هر شخصی متفاوت است .

بالا