meymand-dot-com
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 0
سلام
؟؟ سگا دات آی آر ؟؟ نظرتون چیه
سگا همونیه که همه مون ازش خاطره داریم!
؟؟ سگا دات آی آر ؟؟ نظرتون چیه
سگا همونیه که همه مون ازش خاطره داریم!
ببینید اینجا اصلا ماهیتش همین هست که هرکی نظر شخصی خودش رو بده برداشت من از حرف شما این بوده که یک سری معیار تععین کنیم و اون معیار یک قیمت بیاد برون خوب اینجوری دیگه نیازی به قیمتگذاری اون معیار ها تو پست اول میزاریم و میگیم هرکس قیمت دومین ش رو در بیاره یا نمره بده به دامین خودش.
حالا نمیدونم بقیه هم نظر بدهند
هر شخصی که اینجا بر روی دامینی ارزشگذاری میکنه به طور حتم نظر شخصی هست و از معیار های خودش برای ارزشگذاری استفاده کرده ... اگر قرار باشه که یک معیاری رو برای ارزشگذاری انتخاب کنیم عملا ارزشگذاری جالبی از آب در نخواهد آمد چون مطمئنا معیار هر شخصی متفاوت است .
من که به شخصه علت ها رو گفتم اغلب اوقات تا معلوم بشه بعضی دامین ها ارزش آنالیز نداره!سلام
فرض کنید برای ارزش گذاری روی دامین ایکس باید ویژگی هایی رو در نظر گرفت مثل:
پسوند، تعداد حروف، تعداد کلمه، معنی، تلفظ، املای ساده و ....
ممکنه در اینجا هر چند قوانینی در نظر گرفته شده باشه ولی ممکنه در هر ویژگی نظر دوستان متفاوت باشه . پس نمیشه گفت که با مشخص کردن یه سری معیار دیگه احتیاجی به نظر اشخاص صاحب نظر در این قضیه نیست.
من فکر میکنم میاییم یه سری معیار یا پارامتر یا .. برای ارزش گذاری یک دامین مشخص کنیم و هر موقع که بخواهیم نمره بدیم بر اساس اون معیارها نظرمون رو بدیم.
حالا منظورم دقیقا این نیست که بیاییم واسه هر دامین این معیارها رو لیست کنیم و نمره بدیم بلکه منظورم اینه که بیاییم یه سری معیارها رو بگذاریم و وقتی به کسی میخواهیم بگیم دامینت خوب نیست علتهاش رو هم بگیم.
اینطوری هم فروشنده ها قیمت معقول میگذارند واسه دامینهاشون و هم خریدارها قیمت معقول پیشنهاد میدند.
اون بخش آموزشی اینا رو که گفتم بالاتر مرور صفخات همین تاپیک هم نکات خوبی دارهاگه یه سری معیار قرار بدین خیلی خوبه
مثلا من فلان دامنه رو میخوام ثبت کنم که بعدا بفروشم ، ار کجا بدونم که بعدا می تونم بفروشمش یا نه ...
مثلا به نظر خودم cdforooshi خیلی خوب اومد و تو ذهن خوب می مونه ولی گویا خوب نیست .....
یکمی آموزش اگر قرار بدین خوبه
مثلا میگن تو گوگل سرچ کنی مثلا 3000 تا نتیحه بیاد فرق داره تا 99000 تا نتیحه بیاد و ....
یکم اینارو توضیح بدین خیلی خوب میشه
من میخوام یه سری دامین بخرم و بفروشم....
اصلا ثبت دامنه و فروشش ، کاسبی خوبی هست ؟! ...
----
در مورد خود دامنه ها هم توضیحکی بدین
مثلا دات کو ارزش داره ؟
تو ایران که گویا فقط دات کام و آی آر رو بورسه
دامنه فارسی چطور ؟
مثلا :
بازار.com ?
---
دامنه در زمینه فروشگاهی خوبه یا ؟!!؟؟؟
(ثبت دامنه فقط و فقط برای فروش)
من که به شخصه علت ها رو گفتم اغلب اوقات تا معلوم بشه بعضی دامین ها ارزش آنالیز نداره!
معیار گذاشتن هم میش بحث آموزشی که در این تاپیک نمیگنجه قرار هست احتمالا داره یه بخش برای دومین ایجاد میشه :happy:
به هر حال این یه پیشنهاد بود .
15 مال من :دیMihan Hosting روی کام
ممنون از h+r عزیز . کلی استفاده بردم.
vps host دات آی آر چند میارزه ؟
یا loser دات آی آر ؟
سلام
دامین far30.ir حداکثر چقدر ارزش داره؟؟
دوستان لطفا روی سایت زیر قیمت بزارید
fordesigner.com
dakhl o kharj . ir ارزش داره ؟