1- یک نسخه جدید از برنامه را در همان آدرس قبلی گذاشتم که در آن بعضی از تغییرات پیشنهادی دوستان اعمال شده است. لطفاً مشاهده کنید.
2- از همه دوستانی که این برنامه را تجربه می کنند جداً ممنونم.
3- هدف من از ساخت این برنامه ضمن اینکه یک تقویم شمسی رایگان وجود نداشت، این بود که به نظر من برنامه هایی نظیر outlook، زیادی ماشینی اند. مثلاً شما برای یک یادداشت قرار با دوستتان یا فلان کلاس زبان نیازی ندارید محل یا حتی زمان شروع و پایان آن را یادداشت کنید. آنها را معمولاً به یاد دارید. دیگر آنکه task ها و appointment ها در دو برنامه مجزا مدیریت می شوند و اگر چه priority تا حدی به شما امکان می دهد آنها را مرتب کنید و لی در نهایت نمی توانید یک فهرست مرتب شده از کارهایی که امروز باید انجام دهید تهیه کنید چون نصف آنها task است نصفی appointment. تازه من دلم می خواست یک جایی هم برای خاطره یا یادداشت داشته باشد. حتی دانش آموزها بتوانند تکلیفهایشان را در آن بنویسند و آنها را به ترتیبی که می خواهند بالا پائین کنند و هرکدام را نرسیدند به فردا بفرستند...
خلاصه قصدم این بود که برنامه ای بنویسم که به سادگی همان سررسیدهای جیبی توی مغازه ها باشد ولی امکانات ضروری برنامه هایی نظیر outlook را هم داشته باشد.
خودم مدتی است از برنامه خودم جدی استفاده می کنم و بجز alarm که در این برنامه نیست و قصد دارم بعداً به آن اضافه کنم هر چیزی که لازمم شده به آن اضافه کردم.
البته هر چی شما هم بخواهید اگر بشه به آن اضافه می کنم.