• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلاش همگاني براي google earth pro

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من با توجه به اينكه به اين نرم افزار بسيار احتياج داشتم 14 روز تمام تمام فروم هاي دنيا رو گشتم . تمام كرك ها و user pass ها رو . اما هيچكدم كار نمي كردند . مي دونين كه نسخه google earth pro كيفيت تصاويرش فوقالعادس . و چندين براربره نسخه free هست و امكانات زيادي هم داره . هزاران بار در فروم ها بحث شده اما به نتيجه اي نرسيده اند . اينبارم من شروع مي كنم . آيا كسي در ايران هست كه از اين نرم افزار google earth pro استفاده كنه ؟ بسيار مشتاق شنيدن نظرات و بحث هاي شما مي باشم .

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من نمیدونم راستش. microsoft قبل از اینکه vista را بده بیرون، ایرانیا میان کرک شدش را میریزن تو بازار. اما کسی تاحالا برای این برنامه حیاتی کاری نکرده. اگه کسی بیاد نسخه pro را کرک کنه، من خودم حاظرم 25000 بهش بدم بابتش.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من توي Emule جستجو كردم :
کد:
ed2k://|file|Google%20Earth%20Pro%202006%20+%20Serial%2026_02_06.zip|17581914|9AB280FF2B707DABA3224923A3641869|/
ed2k://|file|Google%20Earth%20Pro%202005%20+%20Serial.rar|15881436|3229E7B72952874A51DEE3945CC02E79|/
ed2k://|file|Google.Earth.Pro.Crack.Only.zip|61085|10EF4CB24D55C6506CF6F787943E775D|/
ed2k://|file|Google%20Earth%202005%20Professional%20+%20Crack.rar|10258651|357DBC6CEFF4C411BBE0DBDA6D47C9B4|/

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من با یکی که توی کار کرک کردن بود صحبت کردم ... اون اقا گفت که کرک کردنش امکان نداره ... چون این نرم افزار حالت سرور وکلاینت داره .... و دیگه جای هیچ گونه تلاشی رو باقی نمی ذاره !!! :D

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
عزیزم شما نسخه آزمایشی را امتحان کنید اگر امکان به درد بخوری دیدید بگید من خودم یه فکری براتون می کنم
من هم نسخه هفت روزه اش هم کرکش(یادم نیست از کجا گرفتم ولی اگر خیلی مهمه پیدا می کنم) هم تست کردم ولی کیفیت تصاویرش باور کن همان بود
کجای امکاناتش گوگل نوشته کیفیت تصاویر بهتر؟! یکم آپشن خود برنامه را تغییر بدهی و بکنی های کوآلیتی به حداکثر کیفیت می رسی
منتها مساله کار با جی پی اس و فیلم برداری و اینترفیس جذاب که برای کاربران آمریکایی و اروپایی مهم است ارزشش را بالا برده
امیدوارم متوجه شده باشید

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
عزیزم شما نسخه آزمایشی را امتحان کنید اگر امکان به درد بخوری دیدید بگید من خودم یه فکری براتون می کنم
من هم نسخه هفت روزه اش هم کرکش(یادم نیست از کجا گرفتم ولی اگر خیلی مهمه پیدا می کنم) هم تست کردم ولی کیفیت تصاویرش باور کن همان بود
کجای امکاناتش گوگل نوشته کیفیت تصاویر بهتر؟! یکم آپشن خود برنامه را تغییر بدهی و بکنی های کوآلیتی به حداکثر کیفیت می رسی
منتها مساله کار با جی پی اس و فیلم برداری و اینترفیس جذاب که برای کاربران آمریکایی و اروپایی مهم است ارزشش را بالا برده
امیدوارم متوجه شده باشید

با تشکر از شما
تصاویر که فرقی نمیکنه. کیفیت ذخیره تصاویر فرق میکنه. pro تا 1200*1600 ذخیره میکنه. اما free حدود 400
ضمناً من نیاز به کاربری GPS دارم. چون خودم یک BT GPS دارم. به علاوه نیاز دارم دیتاهای google را به ARCGIS ببرم که باز نیاز به نسخه pro هست:(

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
با skh بودم عزیزم.فرمایش شما صحیح است
امیدوارم با توضیحات من و شما نیاز اصلی خود را پیدا کرده باشند

ARTA_ADOBE CO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوره پول بزاریم شریکی بگیریم :d

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
هر وقت کسی نیاز مبرم بهش پیدا کرد من خودم یک سال لایسنزش را بهش می دهم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Sohrabkhan

Registered User
لایک‌ها
5
اقا زیاد جو گیر نشید که چیز دندون گیری نیست کیفیت عکسهایی که می گیره می ره بالا واینکه می تونید فیلم هم بگیریالبته کیفیت فیلمش زیاد جالب نیست چون اگه بخواید کیفیت بالا بگیرید سیستم می ترکه.د در ضمن جدیدترین نسخه این نرمافزار فعلا کرک شده اما به محض اینکه تعداد کلاینتها بالا برند گوگل بو می بره و دوباره قر می ریزه.درکل همون نسخه فری هم خوبه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
این رو من پیدا کردم
بینید

این لینک

دانلود نسخه پرو هست..
هر کی دانلود کرد خبر بده ببنیم کار می کنه..

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
من نسخه کامل Google Earth Pro کرک شده را برا فروش دارم. هرکی میخواد PM بده.

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
چندتا سوال از Sellercoخان:
نسخه کرک شده اش مطمین باشیم کار میکنه. مثلا امکان داره در اولین تماس با سرور گوگل، گوگل تشخیص بده که تقلبیه و یک دفعه به همون نسخه 7روزه تبدیل بشه -مثل CyberLink PowerDVD-
هزینه اش چقدره؟
ورژنش چیه؟

ممنون

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
چندتا سوال از Sellercoخان:
نسخه کرک شده اش مطمین باشیم کار میکنه. مثلا امکان داره در اولین تماس با سرور گوگل، گوگل تشخیص بده که تقلبیه و یک دفعه به همون نسخه 7روزه تبدیل بشه -مثل CyberLink PowerDVD-
هزینه اش چقدره؟
ورژنش چیه؟

ممنون

Google Earth Pro Version 4.0.2737
کار کردنش را هم تضمین میکنم. چون این سه روز پیش دستم رسید. میتونستم اینا همون سه روز پیش اینجا بنویسم. اما تو این سه روزه من همه کاری باهاش کردم. از Save As کردن عکس گرفته تا کارکردن با Movie Maker و غیره.

قیمت: پست خصوصی

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
من با نسخه مجانیش کار میکنم
تصاویرش مال 3 سال پیشه!
127fs3556139.gif

نسخه پرو هم مثل اینه؟

تصاویر مال سرور هست. مثلاً امریکا سال به سال آپدیت میشه. اما ایران را هر وقت حال کردند.
نسخه pro از نظر امکانات و استفاده زمین تا آسمون با نسخه مجانی فرق میکنه. امتحانی برین نسخه 7 روزه Trial را دانلود بکنید ببینید چیه. :happy:

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
انگار ملت نسخه Triyal را دیدند پشیمان شدند
من که گفته بودم بی خود جو گیر نشوید
گول این فروشنده ها را نخورید دانلود می کنند می ریزند روی سی دی.اینها فکر خودشون هستند

سایمون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوومم گوگل ارت نسخه‌ی 4.1.7087 هم اومد.
متن خبر انگلیسیش رو می‌تونید اینجا بخونید: Google Earth

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
Google Earth Pro Version 4.0.2737
کار کردنش را هم تضمین میکنم. چون این سه روز پیش دستم رسید. میتونستم اینا همون سه روز پیش اینجا بنویسم. اما تو این سه روزه من همه کاری باهاش کردم. از Save As کردن عکس گرفته تا کارکردن با Movie Maker و غیره.

قیمت: پست خصوصی

عزیز دلم دکون باز کردی
بخش فروش تو بازارچه هستش نه اینجا

من خودم الان از نسخه pro استفاده میکنم و کرک شده هم هست و گوگل هم متوجه نمیشه که نسخه شما کرک شده هست یعنی کاری نمیتونه بکنه. هر کی هم باور نمیشه فقط کافیه طول و عرض جغرافیایی محل مورد نظرش رو بده تا من عکس با رزولوشن 4000 در 3000 براش بفرستم تا باورش بشه
هر کس هم کرکش رو لازم داره بگه من همینجا بزارم همه دانلود کنن

بالا