• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلاش همگاني براي google earth pro

voltan

Guest
لایک‌ها
2
درسته من هم شری رو که توش درس میخونم نگاه میکردم ( بیرجند) عکس ها هم خیلی واضح تر و هم خیلی جدید تر از تهارن بود . عکس ها مال حدود 1 سال پیش بود در حالی که عکس های تهران خیلی قدیمی تره

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
کسی میخواد پی ام بده براش آپلود کنم لینک بدم

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
گوگل به کسی سرویس مفت نمیده. مطمئن باشید از کنارش در آمد داره که این سرویس ها رو به ما مجانی میده. در ضمن رنک گوگل بالا نمیره. گوگل خودش به سایت های دیگه رنک میده. گوگل اینقدر معروف هست که به عنوان اولین موتور جستجوی جهان باشه. در ضمن اون تبلیغاتی که شما می بینی کنار صفحات نتایج جستجو و روشون کلیک میکنی یه درصدی پول به حساب گوگل میره پس همین گوگل از کنار کلیک همین ایرانی ها هم در آمد داره.

اگر صفحه قبل همین پست رو خونده بودید من اونجا توضیح دادم که نسخه کرک شده با نسخه اصل هیچ فرقی نداره چون من رفتم از کسی که نسخه اصل هم داشت سوال کردم. در هر دو سیستم (کرک شده و اورجینال) برج میلاد نا تمامه

این دیگه از اون جوک ها بود. همچنین چیزی تا صد سال دیگه هم ممکن نمیشه که شما بتونی همون لحظه فیلم ماهواره ای از خونتون اون هم به شکل real time ببینی. این امکان الان فقط برای ارتش آمریکا ممکنه اون هم با هزینه های سرسام آور. مگه چند تا ماهواره اون بالا هست که برای هر کاربری یکیشون فعال بشه و دوربینش رو زوم کنه روی خونه شما و فیلمش رو تحویل شما بده
عزیزم خیلی سخت می گیریا:lol:
منظور من این بود ملت فکر می کردند کیفیت نسخه پرو بهتره ولی دیدیم که فرقی نمی کرد.حالا یکم پیاز داغ حرفم را برای اغراق بیشتر زیاد تر کردم.شما جدی نگیر.شوخی بود.:lol:
نصف حرفهای بچه های قدیمی پی تی به شوخی و نصف دیگر به مزاح است:p

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
نصف حرفهای بچه های قدیمی پی تی به شوخی و نصف دیگر به مزاح است

قربون شکل ماهت من از شما تو این فورم قدیمی ترم lol

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
گوگل به کسی سرویس مفت نمیده. مطمئن باشید از کنارش در آمد داره که این سرویس ها رو به ما مجانی میده. در ضمن رنک گوگل بالا نمیره. گوگل خودش به سایت های دیگه رنک میده. گوگل اینقدر معروف هست که به عنوان اولین موتور جستجوی جهان باشه. در ضمن اون تبلیغاتی که شما می بینی کنار صفحات نتایج جستجو و روشون کلیک میکنی یه درصدی پول به حساب گوگل میره پس همین گوگل از کنار کلیک همین ایرانی ها هم در آمد داره.

اگر صفحه قبل همین پست رو خونده بودید من اونجا توضیح دادم که نسخه کرک شده با نسخه اصل هیچ فرقی نداره چون من رفتم از کسی که نسخه اصل هم داشت سوال کردم. در هر دو سیستم (کرک شده و اورجینال) برج میلاد نا تمامه

شما کاری که گفتم بکن به حرفم میرسی
مثال واضح هم درباره شهرکمون زدم
برا خودمم عجیبه!

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
خوب طول و عرض جغرافیایی اون مکان هایی که عکس هاش تو نسخه فری و پرو فرق میکنه رو بنویسید من هم چک کنم

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
منظورمو ظاهرا نتونستم برسونم
free و pro که هردو رو دارم و منظور من فرق اونا نبود
یک map هست که از صفحه اول گوگل هم میشه وارد شد و غیر از اون در صفحه ای که برای اضافه کردن عکس به نقشه گوگل در برنامه هست یه نقشه میاره که عکسی که میخواین آپلود کنین رو محلشو علامت بزنین
در اون نقشه بلوکهای فاز2 شهرکمون مثل الانه ولی در خود نرم افزار فقط تیر آهن وجود داره

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی وقته که نمیشه از خود گوگل دانلودش کرد بگرد یه سایت دیگه پیدا کن تو خود گوگل سیرچ کن کمکت میکنه :lol:

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
می تونی از پروکسی سرور استفاده کنی بعد دانلود کنی. با *** هم که با راحتی میشه

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
قربون شکل ماهت من از شما تو این فورم قدیمی ترم lol
1822.gif
شما سرور ما هستید شما از احسان هم قدیمی تر هستید فقط گذشت زیاد دارید
241.gif

ولی این سرویس استریت ویو گوگل خداییش همون چیزی که همه دوست دارند
sad-smiley-022.gif
sad-smiley-023.gif

قشنگ داری توی خیابون راه می روی
2753.gif

کی می شه ایران را اینجوری نشون بده
164.gif

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با ایرانیا هم رومون زیاده ها تو دنیا پول میدن برنامه میخرن اگه ایراد داشت میگن ما اینجا برنامه رو میگیریم قفلشو میشکنیم نصب میکنیم پخش میکنیم سود شرکت رو کم میکنیم بعد هم به شرکتش اعتراضم میکنیم:D
اینجا دیگه آقای امید کردستانی هموطناشو میشناسه :blink:

همین امید کردستانی ... و ... شده اگه یه کم عرق ملی و همنوع دوستی تو خونش پیدا میشد... میومد سرویسی مثه گوگل ارت رو برای کاربرای ایرانی مجانی میکرد

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
همین امید کردستانی ... و ... شده اگه یه کم عرق ملی و همنوع دوستی تو خونش پیدا میشد... میومد سرویسی مثه گوگل ارت رو برای کاربرای ایرانی مجانی میکرد

توقعت زیاده ها
همین که رئیس جمهورمون داره انقد بهمون خدمت:blink: میکنه کافیتون نیست؟

بالا