من که متوجه نشدم بالاخره این ورژنی که از اینجا آپلود شده بود نسخه کرک شده بود یا نه؟!:blink:من دارم کرک شدشو
کسی میخواد پی ام بده براش آپلود کنم لینک بدم
بله، همون نسخه بود + کرکشمن که متوجه نشدم بالاخره این ورژنی که از اینجا آپلود شده بود نسخه کرک شده بود یا نه؟!:blink:
عزیزم خیلی سخت می گیریا:lol:گوگل به کسی سرویس مفت نمیده. مطمئن باشید از کنارش در آمد داره که این سرویس ها رو به ما مجانی میده. در ضمن رنک گوگل بالا نمیره. گوگل خودش به سایت های دیگه رنک میده. گوگل اینقدر معروف هست که به عنوان اولین موتور جستجوی جهان باشه. در ضمن اون تبلیغاتی که شما می بینی کنار صفحات نتایج جستجو و روشون کلیک میکنی یه درصدی پول به حساب گوگل میره پس همین گوگل از کنار کلیک همین ایرانی ها هم در آمد داره.
اگر صفحه قبل همین پست رو خونده بودید من اونجا توضیح دادم که نسخه کرک شده با نسخه اصل هیچ فرقی نداره چون من رفتم از کسی که نسخه اصل هم داشت سوال کردم. در هر دو سیستم (کرک شده و اورجینال) برج میلاد نا تمامه
این دیگه از اون جوک ها بود. همچنین چیزی تا صد سال دیگه هم ممکن نمیشه که شما بتونی همون لحظه فیلم ماهواره ای از خونتون اون هم به شکل real time ببینی. این امکان الان فقط برای ارتش آمریکا ممکنه اون هم با هزینه های سرسام آور. مگه چند تا ماهواره اون بالا هست که برای هر کاربری یکیشون فعال بشه و دوربینش رو زوم کنه روی خونه شما و فیلمش رو تحویل شما بده
نصف حرفهای بچه های قدیمی پی تی به شوخی و نصف دیگر به مزاح است
چه جمله قشنگی گفتینصف حرفهای بچه های قدیمی پی تی به شوخی و نصف دیگر به مزاح است
گوگل به کسی سرویس مفت نمیده. مطمئن باشید از کنارش در آمد داره که این سرویس ها رو به ما مجانی میده. در ضمن رنک گوگل بالا نمیره. گوگل خودش به سایت های دیگه رنک میده. گوگل اینقدر معروف هست که به عنوان اولین موتور جستجوی جهان باشه. در ضمن اون تبلیغاتی که شما می بینی کنار صفحات نتایج جستجو و روشون کلیک میکنی یه درصدی پول به حساب گوگل میره پس همین گوگل از کنار کلیک همین ایرانی ها هم در آمد داره.
اگر صفحه قبل همین پست رو خونده بودید من اونجا توضیح دادم که نسخه کرک شده با نسخه اصل هیچ فرقی نداره چون من رفتم از کسی که نسخه اصل هم داشت سوال کردم. در هر دو سیستم (کرک شده و اورجینال) برج میلاد نا تمامه
قربون شکل ماهت من از شما تو این فورم قدیمی ترم lol
با ایرانیا هم رومون زیاده ها تو دنیا پول میدن برنامه میخرن اگه ایراد داشت میگن ما اینجا برنامه رو میگیریم قفلشو میشکنیم نصب میکنیم پخش میکنیم سود شرکت رو کم میکنیم بعد هم به شرکتش اعتراضم میکنیم
اینجا دیگه آقای امید کردستانی هموطناشو میشناسه :blink:
همین امید کردستانی ... و ... شده اگه یه کم عرق ملی و همنوع دوستی تو خونش پیدا میشد... میومد سرویسی مثه گوگل ارت رو برای کاربرای ایرانی مجانی میکرد