• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلاش همگاني براي google earth pro

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز دلم دکون باز کردی
بخش فروش تو بازارچه هستش نه اینجا

من خودم الان از نسخه pro استفاده میکنم و کرک شده هم هست و گوگل هم متوجه نمیشه که نسخه شما کرک شده هست یعنی کاری نمیتونه بکنه. هر کی هم باور نمیشه فقط کافیه طول و عرض جغرافیایی محل مورد نظرش رو بده تا من عکس با رزولوشن 4000 در 3000 براش بفرستم تا باورش بشه
هر کس هم کرکش رو لازم داره بگه من همینجا بزارم همه دانلود کنن

دوست عزیز اگه لطف کنی و نحوه کرک کردن و فایل برای کرک کردن را در سایت بگذاری بی نهایت ممنون میشوم

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
ببینین بچه ها من می گم صحبت زوم بیشتر نیست... صحبت سر اینه که کدوم ورژن تصاویرش جدید تره... من ده نسخه کرک شده و نشده رو خودم امتحان کردم و به عنوان مثال رفتم روی سر برج میلاد... تصویر در این نسخi که من دیدم مال زمانی بود که برج میلاد هنوز اون سازه عمامه شکلش نرفته بود بالا و هنوز مثل یه دسته بیل اسمون رو جر داده بود... اما...اما...

یکی از دوستام یه نسخه ای از گوگل ارث رو داره که وقتی از برج میلاد برام عکسشو فرستاد من کف کردم... تصویر برج از بالا دقیقاً همینی بود که الانه... یعنی کل سازه ها بالا رفته بودند
داستان چیه... رفیق ما که از رجیستر و این چیزا حالیش نیس چیزی، چه جوری به همچین نسخه ای دسترسی پیدا کرده؟

ضمناً در نقاطی از ایران نسخه مال من از 17 کیلومتر فاصله با زمین دیگه زومش بی فایده ست...

کسی می تونه کمک کنه؟

در پست های بعدی اون دو عکس رو می ذارم ببینین.

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز دلم دکون باز کردی
بخش فروش تو بازارچه هستش نه اینجا

من خودم الان از نسخه pro استفاده میکنم و کرک شده هم هست و گوگل هم متوجه نمیشه که نسخه شما کرک شده هست یعنی کاری نمیتونه بکنه. هر کی هم باور نمیشه فقط کافیه طول و عرض جغرافیایی محل مورد نظرش رو بده تا من عکس با رزولوشن 4000 در 3000 براش بفرستم تا باورش بشه
هر کس هم کرکش رو لازم داره بگه من همینجا بزارم همه دانلود کنن

اگر ممکنه لینک نسخه مورد استفاده خودتون به همراه کرک رو قرار بدین. ضمناً یک پیغام به باکس شما ارسال کردم لطفاً ملاحظه بفرمایید.

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
این کرکی که من دارم نسخه 4.02737 هستش که تا همین هفته قبل نسخه آخری بود ولی الان مثل الان یه نسخه جدیدتر هم اومده. این کرکی که میزارم فقط روی همون نسخه ای که شمارش رو نوشتم کار میکنه. اون نسخه رو دیگه نمی تونید از سایت گوگل دانلود کنید ولی از جاهای دیگه مثلا روی رپید شر میشه ولی من لینکی ازش ندارم. اگر وقت بشه و فرصت کافی داشته باشم شاید خودم براتون نسخه قبلی رو تو رپید شر آپلود کردم

خوب این هم کرکش

http://rapidshare.com/files/33847672/google_earth_crack.rar.html

شیوه استفاده از کرک هم اینطوریه

1- برنامه باید به طور کامل بسته باشه
2- فایل evll.dll رو باید کپی کنید داخل پوشه google earth pro
3- فایل default_lt.kvw رو باید کپی کنید داخل پوشه kvw که این پوشه خودش داخل پوشه google earth pro هستش
4- فایل patch.exe رو هم باید کپی کنید داخل پوشه google earth pro و اجراش کنید تا یکی از dll ها رو پچ کنه
5- فایل kh56 که داخل پوشه google earth pro هستش رو اسمش رو عوض کنید و بزارید kh20

همین
حالا برنامه رو باز کنید و حالشو ببرید

در مورد اون عکس هایی هم که می گید جدیدتره من چیزی نمیدونم
عکس های گوگل ارث اکثرا قدیمیه. الان تو فورم ساپورتش هم برید همه ناراحت هستند از این قضیه و به تازگی یه سری از مناطق هندوستان که عکس هاش مال تقریبا 10 سال قبل بوده رو به روز کردن ولی اکثر جاها عکس هاش مال حداقل 2 سال پیشه

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
هم.ن طور که در سه پست پیش گفته بودم دوستم با ورژنی از گوگل ارث عکسی از برج میلاد برام فرستاد که من کف کردم... اما من با نسخه پرو کرک شده نتونستم این کار رو بکنم....

به فرق عمده در زمان عکس گرفتن توجه کنین همه چیز واضحه...

عکس اول: نسخه دوستم که عکساش جدیده...

عکس دوم : که من همین الان با نسخه پرو کرک شده (که خیلی ادعام می شد) گرفتم و متاسفانه قدیمیه...

شما می دونین چرا این جوریه؟

با سپاس

پ.ن: جناب امیر عباس... خیلی ممنون از شما... آیا امکان داره در اون نقاط تا جایی که امکان داره و عکس قابل تشخیصه زوم کنین و مجدداً زحمت بکشین و برام بفرستین؟ خیلی ممنون می شم.

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
خوب یه چیزی تو عکس اول با دوم فرق اساسی داره
اون دوست شما از google earth 4 استفاده نمی کنه
اون آرم جهت شمال و جنوب که سمت چپ و پایین صفحه هست رو مقایسه کنید. دوست شما از نسخه قبلی استفاده میکنه ولی از قرار معلوم براش یه کرکی داره که میتونه به عکس های جدید هم دسترسی داشته باشه. من خیلی گشتم ولی هنوز نتونستم چیزی برای نسخه 3 پیدا کنم چون تقریبا عتیقه شده اون نسخه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این کرکی که من دارم نسخه 4.02737 هستش که تا همین هفته قبل نسخه آخری بود ولی الان مثل الان یه نسخه جدیدتر هم اومده. این کرکی که میزارم فقط روی همون نسخه ای که شمارش رو نوشتم کار میکنه. اون نسخه رو دیگه نمی تونید از سایت گوگل دانلود کنید ولی از جاهای دیگه مثلا روی رپید شر میشه ولی من لینکی ازش ندارم. اگر وقت بشه و فرصت کافی داشته باشم شاید خودم براتون نسخه قبلی رو تو رپید شر آپلود کردم

خوب این هم کرکش

http://rapidshare.com/files/33847672/google_earth_crack.rar.html

شیوه استفاده از کرک هم اینطوریه

1- برنامه باید به طور کامل بسته باشه
2- فایل evll.dll رو باید کپی کنید داخل پوشه google earth pro
3- فایل default_lt.kvw رو باید کپی کنید داخل پوشه kvw که این پوشه خودش داخل پوشه google earth pro هستش
4- فایل patch.exe رو هم باید کپی کنید داخل پوشه google earth pro و اجراش کنید تا یکی از dll ها رو پچ کنه
5- فایل kh56 که داخل پوشه google earth pro هستش رو اسمش رو عوض کنید و بزارید kh20

همین
حالا برنامه رو باز کنید و حالشو ببرید

در مورد اون عکس هایی هم که می گید جدیدتره من چیزی نمیدونم
عکس های گوگل ارث اکثرا قدیمیه. الان تو فورم ساپورتش هم برید همه ناراحت هستند از این قضیه و به تازگی یه سری از مناطق هندوستان که عکس هاش مال تقریبا 10 سال قبل بوده رو به روز کردن ولی اکثر جاها عکس هاش مال حداقل 2 سال پیشه

سلام
دمت گرم
دستت درد نکنه
این هم لینک دانلود همون ورژنی که کرک شما روش کار میکنه
http://rapidshare.com/files/19585499/Google_Earth_Pro_.0.2737.rar

منبع:
http://www.sradesign.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=53

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
دمت گرم
دستت درد نکنه
این هم لینک دانلود همون ورژنی که کرک شما روش کار میکنه
http://rapidshare.com/files/19585499/Google_Earth_Pro_.0.2737.rar

منبع:
http://www.sradesign.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=53

اینو که الان دانلود کردم کرک هم توش بود نصب شد بدون مشکل داره کار میکنه
فعلاً به مشکل برنخوردم

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
قطعا به مشکل بر نمی خوری چون من یکماهه که دارم ازش استفاده میکنم

البته این کرک روی نسخه آخر کار نمیکنه
اصلا نسخه جدید برای این منتشر شد چون این کرک همه جا پر شده و همه می تونستن بدون پرداخت پول از این سرویس استفاده کنند

خوب حالا یه سری جا رو آدرس میدم برید ببیند

این فایل که لینک میدم دانلود کنید و دوبار روش کلیک کنید خود به خود google earth میشناستش

http://web.mit.edu/stgs/images/Iran's%20Nuclear%20Facilities.kmz

این کلیه تاسیسات اتمی ایران رو به شما نشون میده

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
خوب من ته و توی قضیه رو در آوردم. اون نسخه از تصویر برج میلاد که جدیدتره تا یه مدت توسط نرم افزار به همه نشون داده شده ولی تو سال 2007 گوگل به دلایل نامعلومی از عکس قدیمیتر استفاده کرده. الان اگر شما از همون دوستتون بخواید که یه عکس تو همین امسال بگیره و قرار بده دیگه اون بخش بالایی برج میلاد توی عکسش نخواهد بود. من برای اینکه مطمئن بشم رفتم تو یه سایت که در مورد google erath بود و اون عکس هایی که شما گذاشته بودی رو بهشون نشون دادم. کاربران اون سایت google earth pro نسخه قانونی دارند و 400 دلار پولش رو هم پرداخت کردند ولی اونها هم همون عکسی از برج میلاد رو می بینند که بخش بالایی برج وجود نداره

http://www.gearthhacks.com/forums/showthread.php?p=41030#post41030

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
پس نتیجه می گیریم گوگل ارث پرو امکاناتش درد ما نمی خورد

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
من کی همچین حرفی زدم
البته یه سری از قابلیت های نسخه پرو واقعا به کار ما نمیاد ولی در کل نسخه پرو از همه نسخه های دیگه سریعتره ،
همین یه مورد به نظر من خودش میتونه دلیلی برای استفاده از نسخه پرو باشه

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرتون بچه ها اگه به قول معروف توی Petition Online امضا جمع کنیم گوگل لطف می کنه عکس های ایران رو به روز کنه؟ خیلی حالم گرفته می شه که تو امریکا گوگل ارث می تونه روی داشبورد ماشین ها رو به علاوه حجم ساختمان ها رو به صورت سه بعدی نشون بده اما ما تو ایران انقدر عکس های قدیمی و بی کیفیت رو باید ببینیم.

من که می دونم وقتی تو خیابون با موبایلم SMSـی چیزی می نویسم، گوگل ارث آمار همه ش رو داره...

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
مشکل قدیمی بودن عکس ها فقط مال ایران نیست. یه سری از کاربران هندی (کاربران واقعی که نرم افزار رو خریده بودن) به گوگل اعتراض میکنن که چرا اینقدر عکس ها قدیمیه. بعد از یه مدت طولانی تازه آوریل امسال عکس های هندوستان به روز شده. بعضی هاشون میگفتن که بعضی از عکس ها مال 8 تا 10 سال قبله. دلیلش هم اینه که شرکت هایی که عکس های ماهواره ای از کل دنیا میندازن خیلی کم هستند
یکیشه همین ناسا هست که عکس هایی که میندازه زیاد نزدیک نیست
یکی دیجیتال گلوب هست که عکس های خوبی داره و یکی هم مال اروپا هست که امسش یادم نیست ولی شرکت هایی که از خود آمریکا عکس ماهواره دارند خیلی زیادن و سیستم هاشون هم خیلی جدید تره. کپی رایتشون رو زیر عکس ها میزنه.

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
با ایرانیا هم رومون زیاده ها تو دنیا پول میدن برنامه میخرن اگه ایراد داشت میگن ما اینجا برنامه رو میگیریم قفلشو میشکنیم نصب میکنیم پخش میکنیم سود شرکت رو کم میکنیم بعد هم به شرکتش اعتراضم میکنیم:D
اینجا دیگه آقای امید کردستانی هموطناشو میشناسه :blink:

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
اتفاقا کار ایرانی ها درسته به چند دلیل

1- همین گوگل عوضی دسترسی مارو به بعضی نرم افزار ها محدود کرده. به ما سرویس های تبلیغاتی نمیده. هر جا به نفع اونها باشه با ایران مشکلی ندارند مثل سرویس adword که از شما پول میگیره و تبلیغ شما رو می کنه ولی به جایی میرسه که قراره پول به شما برسه اون بخش رو برای شما محدود می کنه مثل همین بخش adsense
خوب پس حقشه که نرم افزارشون کپی شه و همه از امکاناتشون مجانی استفاده کنن که جبران این ظلمی باشه که در حق ایرانی ها میشه. اینها با دولت ما خوب نیستند ولی فشارشون رو روی مردم میاران

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
من که فکر میکنم همین که یه سایت جستجو قوی درست کرده سرویس ایمیل خوبی میده از سر ما ایرانیا(تا زمانی که عضو copy right) نشدیک هم زیاده . از ما داره چه خیری به گوگل میرسه که سرویس هم بخواد به ما بده؟ فکر کنم فقط خیرمون تعداد کاربر باشه که باعث میشه ranking گوگل بره بالا البته این تعداد زیاد هم وقتی میرن برا جستجو تو سایت چیزایی search میکنن که همه میدونین:blink: خداییش هر جا امکاناتی به ما دادن در راه خلاف استفاده میکنیم از همین google earth هم تو ایران استفاده مفید نمیشه خلاصه این که اگه شرکت گوگل روز به روز بهتر و قویتر میشه به خاطر کاربراییه که تامین مالی میکنند نه ما که همه چیزو مفت مجانی میخوایم!
یه خبر نمیدونم خوب یا بد بدم : همین چند دقیقه پیش رفتم تو لینکی که google earth گذاشته که عکسامونو رو نقشش آپلود کنیم اونجا عکسو آپلود میکنین و یه نقشه بهتون میده که محل عکس رو علامت بزنین برین نقشه رو نگاه کنین خیلی جدیده! من ساکن شهرک اکباتانم فاز 2 شهرک دارن 2 تا بلوک میسازن که کارش تقریبه تموم شده وقتی google earth رو دیدم عکسیو گذاشته بود که تازی داشتن تیرآهنا رو میریختن ولی اون نقشه ایرو که گفتم رو که دیدم کار ساخت تموم شده بود و به زمان حاضر خیلی نزدیک بود
دلیلشو فهمیدین به منم بگین احتمالا اگه پول داده بودیم عکسامونم جدید میبود :eek:

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
من کی همچین حرفی زدم
البته یه سری از قابلیت های نسخه پرو واقعا به کار ما نمیاد ولی در کل نسخه پرو از همه نسخه های دیگه سریعتره ،
همین یه مورد به نظر من خودش میتونه دلیلی برای استفاده از نسخه پرو باشه

شما را نگفتم.اونهایی که له له می زدند که گوگل ارث پرو فیلم لایو از فاصله 1متری خونه نشون می ده را گفتم:lol:

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
من که فکر میکنم همین که یه سایت جستجو قوی درست کرده سرویس ایمیل خوبی میده از سر ما ایرانیا(تا زمانی که عضو copy right) نشدیک هم زیاده . از ما داره چه خیری به گوگل میرسه که سرویس هم بخواد به ما بده؟ فکر کنم فقط خیرمون تعداد کاربر باشه که باعث میشه ranking گوگل بره بالا البته این تعداد زیاد هم وقتی میرن برا جستجو تو سایت چیزایی search میکنن که همه میدونین خداییش هر جا امکاناتی به ما دادن در راه خلاف استفاده میکنیم از همین google earth هم تو ایران استفاده مفید نمیشه خلاصه این که اگه شرکت گوگل روز به روز بهتر و قویتر میشه به خاطر کاربراییه که تامین مالی میکنند نه ما که همه چیزو مفت مجانی میخوایم!

گوگل به کسی سرویس مفت نمیده. مطمئن باشید از کنارش در آمد داره که این سرویس ها رو به ما مجانی میده. در ضمن رنک گوگل بالا نمیره. گوگل خودش به سایت های دیگه رنک میده. گوگل اینقدر معروف هست که به عنوان اولین موتور جستجوی جهان باشه. در ضمن اون تبلیغاتی که شما می بینی کنار صفحات نتایج جستجو و روشون کلیک میکنی یه درصدی پول به حساب گوگل میره پس همین گوگل از کنار کلیک همین ایرانی ها هم در آمد داره.

همین چند دقیقه پیش رفتم تو لینکی که google earth گذاشته که عکسامونو رو نقشش آپلود کنیم اونجا عکسو آپلود میکنین و یه نقشه بهتون میده که محل عکس رو علامت بزنین برین نقشه رو نگاه کنین خیلی جدیده! من ساکن شهرک اکباتانم فاز 2 شهرک دارن 2 تا بلوک میسازن که کارش تقریبه تموم شده وقتی google earth رو دیدم عکسیو گذاشته بود که تازی داشتن تیرآهنا رو میریختن ولی اون نقشه ایرو که گفتم رو که دیدم کار ساخت تموم شده بود و به زمان حاضر خیلی نزدیک بود
دلیلشو فهمیدین به منم بگین احتمالا اگه پول داده بودیم عکسامونم جدید میبود

اگر صفحه قبل همین پست رو خونده بودید من اونجا توضیح دادم که نسخه کرک شده با نسخه اصل هیچ فرقی نداره چون من رفتم از کسی که نسخه اصل هم داشت سوال کردم. در هر دو سیستم (کرک شده و اورجینال) برج میلاد نا تمامه

شما را نگفتم.اونهایی که له له می زدند که گوگل ارث پرو فیلم لایو از فاصله 1متری خونه نشون می ده را گفتم

این دیگه از اون جوک ها بود. همچنین چیزی تا صد سال دیگه هم ممکن نمیشه که شما بتونی همون لحظه فیلم ماهواره ای از خونتون اون هم به شکل real time ببینی. این امکان الان فقط برای ارتش آمریکا ممکنه اون هم با هزینه های سرسام آور. مگه چند تا ماهواره اون بالا هست که برای هر کاربری یکیشون فعال بشه و دوربینش رو زوم کنه روی خونه شما و فیلمش رو تحویل شما بده

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كاربر اينجا نيستم ولي خوب داشتم رد ميشدم...

اينكه فاصله ها دور هستن تا جايي كه من ميدونو به درخواست خود ايرانه ! شما نميدونستيد؟؟

براي مثل ميتونيد آبادان يا خرمشهر رو كه لب مرز هستن نگاه كنيد :p

تا 1 متري مياد پايين:D

بالا