♂MAJID
کاربر تازه وارد
من اینکارو کردم + بعد 90 بعد شماره طرف میگه (اینجا مرکز تلفن بین الملل هستش )
اگه من راه و اشنباهی رفتم کمک کنید مرسی !
اگه من راه و اشنباهی رفتم کمک کنید مرسی !
به نقل از kouroshm :دوستان عزیز سعی کنید زود باوری رو بزارید کنار.
همچین چیزی ممکن نیست علامت مثبت(+) در سوییچهای مخابراتی معنی 00 میده و 00 یعنی رله کردن سوییچ به مرکز رومینگ بین الملل (IRB).
شماره +98912XXX - XX - XX تنها کاری که میکنه اول میبینه که سوییچ سوییچ رومینگ هست ولی بعدش میبینه شماره 98 یعنی کد ایران خودمونه پس پاس میده به سوییچ داخلی سوییچ داخلی میبینه 9 داره پاس میده به سوییچ ارتباط سیار و ارتباطات سیار میبینه 12 هست پاس میده به سوییچ تهران و اونم موبایل رو از رو شمارش و موقعیت CELL INFO پیدا میکنه و رررررررررییییییییینگگگگگگگگگگگگ
اگرم بهجای +98 چیز دیگه بگیرین مثلا +44 پاس میده به سوییچ رومینگ بین الملل اونم میبینه 44 یعنی 0044 و پاس میده به مرکز مخابرات انگلستان و بلا بلا بلا ....
اینا همش شایعه هستن شما فکر کردین که یه مشت هالو سیستم ارتباطات سیار ایران رو کشیدن ؟ اگر بدونین چه مهندسینی و با چه تخصصاتی چه در رشته Telecomiunication و چه در Network security رو سیستم موبایل ایران کار کردن دیگه این حرف هارو باور نمی کنین. تازه بهتره بدونین که سیم کارت های خام هم تو ایران تولید نمیشه !! فقط اینجا encode میشه !!!
آقا بنجامین اونم که شما میگی تست کردی از نظر تئوریک تنها کاری که میکنه شمارو پیج میکنه به موبایل اون بابا و تنها هزینه ای که میاد هزینه ناچیز موبایل به موبایله که اونم 2 ماه دیگه معلوم میشه !!!!
ارادتمند