بله سایت که خلوت بشه اسپمر هفت تیر کش میشه! :general509:من فقط تو همین انجمن دیدم که شما چه برنامه هایی نوشتید....
همش هم در یک موضوع خاص بوده!!........
در حد اطلاعاتم حرف زدم. شما هم تحقیق کنید. اعتماد به امنیت سخته ولی هنوز بعضی چیزا قابل کد گشایی و هک نیست.نه تنها تلگرام بلکه شما به هیچ چیزی تو دنیای مجازی نباید اعتماد کنی
چیزی که کد میشه به راحتی هم قابل دیکد شدن هست حالا کمی آسون و سخت تر بالاخره شدنیه
بعدشم شما اصلا نیاز نیست داده هات رو دیکد کنی چون دسترسی به قبلش داری
یعنی وختی یه داده ای میخواد کد بشه قبلش به صورت خام در دسترسه
چندین نسخه از پیام ها ذخیره میشن که در مرحله آخر به کد شدن میرسه
شما یه نامرو مینویسی تا زمان پست کردن درش رو چسب نمیزنی ! انتقال داده هم همینه تا زمانی که ارسال نشه (_ به مقصد نرسه ) خام هست
طرح جدید شرکت های اینترنتی رو دیدی ؟ دانلود از سرورهای ایران مثلا نصف قیمت نسبت به جهانی ؟
ما چند نوع ارسال و دریافت داده داریم
برای مثال الان شما سایتی داشته باشی که مصرف بالایی داشته باشه مثلا ماهیانه 10 میلیون هزینه سرورته
حالا میتونی با آسیاتک قرارداد ببندی در ازای استفاده از سرورهای اونا نه تنها هزینه سرور ندی بلکه کسب درآمد هم کنی ( مصرف دیتا )
جون مادرتون قبل از حرف زدن یه کم تحقیق کنید
خنده دارترین حرف دنیا همین رمزنگاری شدست
کاش بدون اطلاع حرفی نمیزدیم یعنی کاش میشد یاد بگیریم وختی از چیزی اطلاعی نداریم حرف اشتباهی هم نزنیم
تله موش دیدی ؟ پنیر میزارن تا موش بیاد و بعد میفته تو تله ؟
این کانال ها هم همون حکمو داره
شما جرات داری تو یه گروه چند روز پشت سر هم فحش بده به عاقا یا در مورد **** و ... حرف بزن یا ... اونوخ میبینی که سر از کجا در میاری
ساده ترین مردم دنیارو همین ایران داره قبلا هم تاپیکی در مورد همین تلگرام بود که شماره پرونده خودمو گذاشتم دوستان آنلاین چک کردن که سکرت چت های منو ضمیمه پرونده کرده بودن در صورتی که حتی دیلیت اکانت هم زده بودم
یه کم چشماتونو باز کنید![]()
خب با این طرز حرف زدنت، همه چیز که برای من روشن بود الان روشن تر هم شد، امیدوارم دوستان دیگه هم شناختشون از شما کاملتر شده باشه و بحثشون با شما رو بیخودی کش ندن دیگه همه چیز مشخصه.فدات شم راحت باش
مهم نیست که کسی بگه دروغه یا راسته به قول بابا بزرگم بچه بودم میرفتم باغش مثلا میخواست نصیحت کنه میگفت حرف مردم مثل پهن گاو میمونمه حتی توجه کردن بهش حالتو به هم میزنه چه برسه ...
قبل از اینکه چیزی بگی ثانیه ای فکر کن که فلانی وختی اینو میگه آیا بهش پولی میدن ؟ سودی داره از زدن این حرف ؟ یا مثلا خودش برنامه ای داره که بگه تلگرام خطریه برین از برنامه من استفاده کنید ؟ و ...
تنها چیزی که باعث میشه بگم و اشتراک بزارم یه نفر تو 12 سالگیم بود که اولین بار کمکم کرد نمایندگی هاست داد گفت بفروش و .... بدون چشم داشتی کمکم کرد هرچی میگفتم جبران کنم میگفت چیزی نمیخواد فقد قول بده تو هم اگه روزی چیزی بارت بود از دیگرون دریغ نکن
حالا تو و .... میخوای باور کنی کن نکنی هم ببخشید ماذرت میخوام اینو میگم ولی به اونجام
البته فقد مشکل تو نیستا کلا ما ایرانی جماعت هنوز یاد نگرفتیم و واسمون قابل هضم نیست که اگر کسی رایگان چیزیو در اختیارمون گذاشت بگیم ارزش داره و همش مسخره میکنیم
باور کردن یا نکردنت آسیبی به من نمیزنه نه چیزی زیاد میشه نه چیزی کم میشه ولی دیدی این آدمای حسود و کوته فکر چطوری هستن ؟ تا آخر عمرشون هیچ گ.و.ه.ی نمیشن چون همیشه فکر میکنن دیگران به قول تو حرف میزنن فقدتو دنیای ابلهانه خودشون میمونن و همیشه با همین شک و خراب بودن ذهنشون درگیرن تو هم نمونه همین هست ذهنت
در مورد سکرت چت ها گفتم که تو یه تاپیک دیگه دادم شماره پروندمو ببینن الآن هم برات پیام خصوصی میکنم برو خودت قشنگ چشماتو وا کن ببین توی پرونده چی هست سکرت چت هارو تا 71 روز قبل قشنگ ببین که دیگه انقد به خودت اجازه ندی سس شعر بگی و دیگرانو بدون هیچ شناختی قضاوت کنی
در مورد اون 2 تا پ.ن : الان باور کنی یا نکنی چیزی از من کم میشه ؟ من نوشتم پولمو گرفتم و دارم زندگیمو میکنم
ولی برای اینکه بدونی کلا اشتب زدی شمارمو داری زنگ بزن بیا شرکت یه نسخه بگیر استفاده کن و ببین که کار میکنه یا نهحتی با وجود اینکه طرف اینوایت رو بسته باشه
در هر صورت دمت گرم که به قول خودت حرفتو زدی :x
موفق باشی
خب خدارو شکر که مشکلت حل شد و تونستی بشناسیخب با این طرز حرف زدنت، همه چیز که برای من روشن بود الان روشن تر هم شد، امیدوارم دوستان دیگه هم شناختشون از شما کاملتر شده باشه و بحثشون با شما رو بیخودی کش ندن دیگه همه چیز مشخصه.
یعنی میشه ایران یکی از مشتریاش باشه ؟با فروش اطلاعات به دولت ها
والا چند ماه پیش که حرفش بود تلگرام سرورهاشو منتقل کنه به ایران و با دولت همکاری کنه اما تکذیب شد ولی چند روز بعدش رد چندتا ادمین کانالی سوسکی رو زدن حالا راست و دروغشو نمیدونمیعنی میشه ایران یکی از مشتریاش باشه ؟
یا فقط غربی ها مشتریش هستن؟
به نظرت اون اطلاعاتی که زد خورد میشه بین کاربر ها ارزشی برای ایران داره؟
با این فرمول ، پوشه Drafts ایمیل هامون هم در خطره . سرویس دهنده عقلش نمیرسه اینم مثل پیام نهایی رمزگذاری کنه :general711:چندین نسخه از پیام ها ذخیره میشن که در مرحله آخر به کد شدن میرسه
شما یه نامرو مینویسی تا زمان پست کردن درش رو چسب نمیزنی ! انتقال داده هم همینه تا زمانی که ارسال نشه (_ به مقصد نرسه ) خام هست
اخه به نظرتون اون اطلاعات چقدر می تونه مهم باشه مثل گوگل نیست که قسمت سرچ داشته باشه که بخواد اطلاعات بفروشهفروش اطلاعات به کشور های دیگه
خب الان فیسبوک با واتس آپ چه جوری درآمد کسب میکنه؟!
درضمن تلگرام هیچ وقت بزرگ نمیشود ! درهمین محدوده خاورمیانه ایران و عربستان ثابت میماند !
یک پروژه کاملا شکست خورده ممکن است باشد!
vk یک سرویس اروپایی ! که همه قوانین کپی رایت را زیر پا گذاشته همه جور فیلم و پورن و موزیک توش یافت میشود برای دانلود !
اما چندسال اصلا نتونسته تو اروپا محبوبیتش را افزایش بدهد
تلگرام خیلی وقته جهانی شده دوست عزیزبه جز امریکا احتمالا کل اروپا رو بگیره
به خاطر همینه که مدیراش دیگه ایران رو هیچ چی حساب نمیکنن و براشون مهم نیست که تلگرام توی ایران فیلتر بشه یا خیر