• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلگرام چطور پول در میاره؟

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,452
@learndl نه متاسفانه این چیزی که گفتید اولین باره که میشنوم... اینکه مثلا این سایت بیاد از سرور های مثلا آسیاتک استفاده کنه چه سودی برای آسیاتک داره که به اون سایت درآمد بده؟

Orange County

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من فقط تو همین انجمن دیدم که شما چه برنامه هایی نوشتید....
همش هم در یک موضوع خاص بوده!!........
بله سایت که خلوت بشه اسپمر هفت تیر کش میشه! :general509::Dایشون یک پسر بیست و اندی ساله هستن مشغول تولید اسپمر هستند اسم خودش هم گذاشته برنامه نویس چپ و راست پستای خنده دار میذاره:general304:

چند وقت پیش خصوصی داده بود اسپمرشو بفروشه به ما:general304:

Last edited:

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
نه تنها تلگرام بلکه شما به هیچ چیزی تو دنیای مجازی نباید اعتماد کنی
چیزی که کد میشه به راحتی هم قابل دیکد شدن هست حالا کمی آسون و سخت تر بالاخره شدنیه
بعدشم شما اصلا نیاز نیست داده هات رو دیکد کنی چون دسترسی به قبلش داری
یعنی وختی یه داده ای میخواد کد بشه قبلش به صورت خام در دسترسه
چندین نسخه از پیام ها ذخیره میشن که در مرحله آخر به کد شدن میرسه :)
شما یه نامرو مینویسی تا زمان پست کردن درش رو چسب نمیزنی ! انتقال داده هم همینه تا زمانی که ارسال نشه (_ به مقصد نرسه ) خام هست

طرح جدید شرکت های اینترنتی رو دیدی ؟ دانلود از سرورهای ایران مثلا نصف قیمت نسبت به جهانی ؟
ما چند نوع ارسال و دریافت داده داریم
برای مثال الان شما سایتی داشته باشی که مصرف بالایی داشته باشه مثلا ماهیانه 10 میلیون هزینه سرورته
حالا میتونی با آسیاتک قرارداد ببندی در ازای استفاده از سرورهای اونا نه تنها هزینه سرور ندی بلکه کسب درآمد هم کنی ( مصرف دیتا )

جون مادرتون قبل از حرف زدن یه کم تحقیق کنید :)
خنده دارترین حرف دنیا همین رمزنگاری شدست :)

کاش بدون اطلاع حرفی نمیزدیم یعنی کاش میشد یاد بگیریم وختی از چیزی اطلاعی نداریم حرف اشتباهی هم نزنیم

تله موش دیدی ؟ پنیر میزارن تا موش بیاد و بعد میفته تو تله ؟
این کانال ها هم همون حکمو داره
شما جرات داری تو یه گروه چند روز پشت سر هم فحش بده به عاقا یا در مورد **** و ... حرف بزن یا ... اونوخ میبینی که سر از کجا در میاری :)

ساده ترین مردم دنیارو همین ایران داره قبلا هم تاپیکی در مورد همین تلگرام بود که شماره پرونده خودمو گذاشتم دوستان آنلاین چک کردن که سکرت چت های منو ضمیمه پرونده کرده بودن در صورتی که حتی دیلیت اکانت هم زده بودم :)
یه کم چشماتونو باز کنید :)
در حد اطلاعاتم حرف زدم. شما هم تحقیق کنید. اعتماد به امنیت سخته ولی هنوز بعضی چیزا قابل کد گشایی و هک نیست.
تله موشی در کار نیست و خیلی از گروهک های ضد **** گروه و کانال دارن. کاری هم که شما گفتید خیلی ها رو میشناسم انجام میدن (تو تلگرام) و سر از جای خاصی در نیاوردن!
اون قضیه سکرت چت هم باور نمیکنم . تنها راهش اینه که چاقو بزارن جلو گلوتون بگن رمز تلگرامتو بگو تا شات بگیریم...

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
@learndl
آقا امیدوارم از دستم ناراحت نشی ولی تو این مدت که تو پی تی میشناسمت بیشتر پستهات رو خوندم ، اما واقعا هیچوقت ندیدم حتی یک مدرک درست و حسابی داشته باشی برای حرفی که میزنی واقعا همش فقط در حد همین حرف بوده، جریان های ممبر تلگرام که سریع تاپیک رو بستی و فلیس پتا حواسش به همه چیز هست ، الان هم داستان سکرت چت و اینا.
در کل ازت خوشم میاد ، اطلاعات خوبی داری اما فکر میکنم یه مقدار حرفهایی که میزنی...
بیا و آقایی کن برای یک بار هم شده با مدرک حرف بزن;)

پ.ن: راستی اون داستان اضافه کردن ممبر با API تلگرام ، اون دیگه آخرش بود:D:D:D
پ.ن2: خیلی وقت بود این حرفا تو دلم مونده بود:D

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
فدات شم راحت باش
مهم نیست که کسی بگه دروغه یا راسته به قول بابا بزرگم بچه بودم میرفتم باغش مثلا میخواست نصیحت کنه میگفت حرف مردم مثل پهن گاو میمونمه حتی توجه کردن بهش حالتو به هم میزنه چه برسه ... :)

قبل از اینکه چیزی بگی ثانیه ای فکر کن که فلانی وختی اینو میگه آیا بهش پولی میدن ؟ سودی داره از زدن این حرف ؟ یا مثلا خودش برنامه ای داره که بگه تلگرام خطریه برین از برنامه من استفاده کنید ؟ و ...

تنها چیزی که باعث میشه بگم و اشتراک بزارم یه نفر تو 12 سالگیم بود که اولین بار کمکم کرد نمایندگی هاست داد گفت بفروش و .... بدون چشم داشتی کمکم کرد هرچی میگفتم جبران کنم میگفت چیزی نمیخواد فقد قول بده تو هم اگه روزی چیزی بارت بود از دیگرون دریغ نکن

حالا تو و .... میخوای باور کنی کن نکنی هم ببخشید ماذرت میخوام اینو میگم ولی به اونجام :)

البته فقد مشکل تو نیستا کلا ما ایرانی جماعت هنوز یاد نگرفتیم و واسمون قابل هضم نیست که اگر کسی رایگان چیزیو در اختیارمون گذاشت بگیم ارزش داره و همش مسخره میکنیم

باور کردن یا نکردنت آسیبی به من نمیزنه نه چیزی زیاد میشه نه چیزی کم میشه ولی دیدی این آدمای حسود و کوته فکر چطوری هستن ؟ تا آخر عمرشون هیچ گ.و.ه.ی نمیشن چون همیشه فکر میکنن دیگران به قول تو حرف میزنن فقد :) تو دنیای ابلهانه خودشون میمونن و همیشه با همین شک و خراب بودن ذهنشون درگیرن تو هم نمونه همین هست ذهنت

در مورد سکرت چت ها گفتم که تو یه تاپیک دیگه دادم شماره پروندمو ببینن الآن هم برات پیام خصوصی میکنم برو خودت قشنگ چشماتو وا کن ببین توی پرونده چی هست سکرت چت هارو تا 71 روز قبل قشنگ ببین که دیگه انقد به خودت اجازه ندی سس شعر بگی و دیگرانو بدون هیچ شناختی قضاوت کنی

در مورد اون 2 تا پ.ن : الان باور کنی یا نکنی چیزی از من کم میشه ؟ من نوشتم پولمو گرفتم و دارم زندگیمو میکنم :)

ولی برای اینکه بدونی کلا اشتب زدی شمارمو داری زنگ بزن بیا شرکت یه نسخه بگیر استفاده کن و ببین که کار میکنه یا نه :) حتی با وجود اینکه طرف اینوایت رو بسته باشه

در هر صورت دمت گرم که به قول خودت حرفتو زدی :x

موفق باشی
خب با این طرز حرف زدنت، همه چیز که برای من روشن بود الان روشن تر هم شد، امیدوارم دوستان دیگه هم شناختشون از شما کاملتر شده باشه و بحثشون با شما رو بیخودی کش ندن دیگه همه چیز مشخصه.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
خب با این طرز حرف زدنت، همه چیز که برای من روشن بود الان روشن تر هم شد، امیدوارم دوستان دیگه هم شناختشون از شما کاملتر شده باشه و بحثشون با شما رو بیخودی کش ندن دیگه همه چیز مشخصه.
خب خدارو شکر که مشکلت حل شد و تونستی بشناسی :)
به قول یکی با هرکسی مث خودش رفتار کن :) رفتار آدما انعکاس رفتار خودته اینو یادت باشه :)

موفق باشی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
با فروش اطلاعات به دولت ها

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
با فروش اطلاعات به دولت ها
یعنی میشه ایران یکی از مشتریاش باشه ؟
یا فقط غربی ها مشتریش هستن؟
به نظرت اون اطلاعاتی که زد خورد میشه بین کاربر ها ارزشی برای ایران داره؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
یعنی میشه ایران یکی از مشتریاش باشه ؟
یا فقط غربی ها مشتریش هستن؟
به نظرت اون اطلاعاتی که زد خورد میشه بین کاربر ها ارزشی برای ایران داره؟
والا چند ماه پیش که حرفش بود تلگرام سرورهاشو منتقل کنه به ایران و با دولت همکاری کنه اما تکذیب شد ولی چند روز بعدش رد چندتا ادمین کانالی سوسکی رو زدن حالا راست و دروغشو نمیدونم
اما به نظر من ایران اصلی ترین مشتریشه ولی هر اطلاعی هم نمیتونه بده چون اروپا و آمریکا دهنشو صاف میکنن
وقتی یه شرکتی مثل نوکیا میاد ابزار جاسوسی میفروشه به ایران از این روس انتظاری نمیشه داشت

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
باز این کاربر توهمی ، کل سیستم Encryption رو زیر سوال برده
کل دانشمندان نفهمیدن فقط این کشف کرده
چندین نسخه از پیام ها ذخیره میشن که در مرحله آخر به کد شدن میرسه
شما یه نامرو مینویسی تا زمان پست کردن درش رو چسب نمیزنی ! انتقال داده هم همینه تا زمانی که ارسال نشه (_ به مقصد نرسه ) خام هست
با این فرمول ، پوشه Drafts ایمیل هامون هم در خطره . سرویس دهنده عقلش نمیرسه اینم مثل پیام نهایی رمزگذاری کنه :general711:

worldnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فروش اطلاعات به کشور های دیگه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خب الان فیسبوک با واتس آپ چه جوری درآمد کسب میکنه؟!

جدا از بخش سهام و بورس

یک سری بانک های غول دنیا سرمایه گذاری میکنند ! مثل HSBC

یا شرکت های مثل گوگل و ویزا و ..

ولی اگر منظور درامد از سایت خود فیس بوک است
از تبلیغات کناری !
Sidebar ads

Promoted posts

هر کلیک 1دلار هزینه اش تقریبا !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
درضمن تلگرام هیچ وقت بزرگ نمیشود ! درهمین محدوده خاورمیانه ایران و عربستان ثابت میماند !

یک پروژه کاملا شکست خورده ممکن است باشد!

vk یک سرویس اروپایی ! که همه قوانین کپی رایت را زیر پا گذاشته همه جور فیلم و پورن و موزیک توش یافت میشود برای دانلود !

اما چندسال اصلا نتونسته تو اروپا محبوبیتش را افزایش بدهد

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
میگن که تلگرام به ازای تولید ترافیک/کلیک/لمس درآمد داره ولی نمیگن تولید ترافیک و کلیک چه ربطی به درآمد داره؟ خود تلگرام تبلیغاتی کلیکی که نداره, برای من هم نامفهومه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
درضمن تلگرام هیچ وقت بزرگ نمیشود ! درهمین محدوده خاورمیانه ایران و عربستان ثابت میماند !

یک پروژه کاملا شکست خورده ممکن است باشد!

vk یک سرویس اروپایی ! که همه قوانین کپی رایت را زیر پا گذاشته همه جور فیلم و پورن و موزیک توش یافت میشود برای دانلود !

اما چندسال اصلا نتونسته تو اروپا محبوبیتش را افزایش بدهد

تلگرام خیلی وقته جهانی شده دوست عزیزبه جز امریکا احتمالا کل اروپا رو بگیره
به خاطر همینه که مدیراش دیگه ایران رو هیچ چی حساب نمیکنن و براشون مهم نیست که تلگرام توی ایران فیلتر بشه یا خیر

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تلگرام خیلی وقته جهانی شده دوست عزیزبه جز امریکا احتمالا کل اروپا رو بگیره
به خاطر همینه که مدیراش دیگه ایران رو هیچ چی حساب نمیکنن و براشون مهم نیست که تلگرام توی ایران فیلتر بشه یا خیر

هیچ رقابتی با مسنجر و واتس آپ 1.2میلیارد یوزر فعال نمیتونه بکنه !

100میلیون یوزر فعال داره که فاکتور بگیری از محدوده خاورمیانه !

اکثرا اروپا شرقی هستند !

e7fa22f4ce415e3159c08901b4c1d5d6d567b8d1.png

بالا