• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به دانشگاه پیام نور : سوالات - اخبار - درخواست ها و ...

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
مسابقات سراسری قرآن کریم دانشگاه پیام نور برگزار می شود

رئیس دانشگاه پیام نور استان سمنان گفت: چهاردهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشگاهیان پیام نور به میزبانی استان سمنان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فضل الله اسماعیلی هدف از برگزاری این دوره از مسابقات را پیشبرد این هدف و ترغیب دانشجویان و بالابردن سطح فرهنگ قرآنی و باروری اندیشه های قرآنی دانشجویان، استادان هیأت علمی و کارکنان برشمرد.

وی افزود: این مسابقات همه ساله در دانشگاه پیام نور به میزبانی یکی از استانها برگزار می شود که امسال استان سمنان توفیق برگزاری چهاردهمین دوره این مسابقات را دارد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان سمنان گفت: این مسابقات در سه بخش شفاهی، کتبی وعکاسی برگزار می شود که بخش شفاهی شامل سه مرحله مقدماتی که به طور همزمان در تمامی مراکز و واحدهای پیام نور در روز شنبه 16 آبان ماه برگزار شده و نفرات اول تا سوم هربخش از مسابقات به مرحله بعدی راه خواهند یافت.

وی افزود: مرحله نیمه نهایی (استانی) شنبه 30 آبان ماه و مرحله نهایی (کشوری) در روزهای 17 تا 19 آذرماه در دانشگاه پیام نور استان سمنان برگزار خواهد شد.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
نحوه پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه پیام نور/ توسعه پیام نور در مناطق محروم

رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به نحوه پذیرش دانشجو در سطح بین المللی در این دانشگاه گفت: پذیرش دانشجو در سطح بین المللی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با شرط معدل و برای دکتری تخصصی صرفاً برای داوطلبان خارجی که زبان دوم آنها زبان فارسی است قابل اجرا است. به گزارش خبرنگار مهر، حسن زیاری در مراسم افتتاحیه بیست و سومین کنفرانس سالانه انجمن آسیایی دانشگاههای باز با عنوان "ارزیابی نظامهای آموزشی باز و از راه دور سال 2009 " که صبح چهارشنبه آغاز به کار کرد، با تاکید بر اهمیت روابط بین الملل در دانشگاه پیام نور، به عضویت این دانشگاه در اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام، انجمن بین المللی دانشگاههای باز، انجمن دانشگاههای آفریقا و انجمن آموزش از راه دور اشاره کرد.
وی با اشاره به حضور دانشگاه پیام نور در انجمن آسیایی دانشگاههای باز گفت: این انجمن در سال 1987 تاسیس شد و دانشگاه پیام نور از همان زمان عضو آن شده و تاکنون شاهد پیشرفت و توسعه کمی و کیفی این انجمن در دانشگاه پیام نور بوده ایم.
زیاری اضافه کرد: هم اکنون هدف اصلی دانشگاه پیام نور ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه از طریق کاستن محدودیت ها و امکانات دانشگاهی برای علاقمندان به ویژه در مناطق محروم است.
وی گفت: دانشگاه پیام نور ثابت کرد با سرمایه گذاری نسبت به دیگر بخش های آموزش عالی و برخورداری از حمایت مردمی نقش بسزایی در افزایش ظرفیت پذیرش و ارائه خدمات آموزشی به ویژه در شهرهای دورافتاده ایفا کرده است.
رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به چاپ کتابهای آموزشی و کمک آموزشی در دانشگاه پیام نور، خاطرنشان کرد: همکاری با شبکه آموزش و ارائه خدماتی از جمله تلفن گویا برای مشاوره تحصیلی دانشجویان خود را پشتیبانی می کند.
وی افزود: در سال گذشته اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور با بیش از 100 مقاله در همایش های خارج از کشور شرکت کرده اند و همچنین 5 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه برای استفاده از فرصت مطالعاتی به خارج از کشور رفته اند.

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
چه جالبه هر وقت من وقت نمی کنم بیام تاپیک آپ کنم همه سوال دارن:blink::blink:

دوستان اگه می خوایم سریع تر جواب سوالتتون رو بگیرید می تونید به من پی ام بزنید چون من وقت نمی کنم مدام اینجارو آپ کنم
===================================
italia10

سلام . من تا اسفند امسال فوق دیپلمه کامپوترم رو از دانشگاه آزاد میگیرم . میخواستم ببینم میتونم در کنکور کارشناسی فراگیر پیام نور شرکت کنم . چون من میخوام هم درس بخونم هم خدمت سربازی رو بگذرونم. حتما باید نا پیوسته شرکت کنم ؟اصلا میتونم هم خدمت کنم هم درس بخونم؟ و تاریخ ثیت نام و کنکور چه زمانیه .
و منابع کنکور چیه برای رشته کامپیوتر و مدیریت .

قبولی در چه رشته ای راحت تره و زود تر میشه لیسانس رو گرفت .
آیا از الان اگه بخونم میتونم قبول بشم
با مدرک فوق دیپلم اگه بخوای برای کارشناسی شرکت کنی باید از کنکور سراسری که تو تیر ماه هست شرکت کنی ینی باید دروس رشته ریاضی دبیرتان رو بخونی توی اذر ماه دفترچه هاش میا وتو تیرماه کنکورش هست

اگه بخوای از طریق فراگیر هم میتونی شرکت کنی تو فراگیر قسمت کاردانی به کارشناسی داره دفترچه هاشون از بهمن به بعد میاد دروسشم سه درس اختصاصی ودودرس عمومی ترم هست امتحانشم تو مرداد ماه هست تو اخر شهریور یا اویل مهر ماه هم اعلام نتایج میکنن
ولی از طریق کنکور عادی کاردانی به کارشنلسی نداره فقط از طریق فراگیر داره

فرق پیام نور با فراگیر پیام نور چیه؟
پیام نور به دو صورت سراسری وفراگیر دانشجو میگیره
سراسری همون کنکوری که تو تیر ماه برگزار میشه که همه دروس دبیرستان رو باید بخونید وکنکور بدید ووقتی اسامی مجاز به انتخاب رشته رو اعلام میکنن جزو دانشگاه های که می تونی انتخاب کنی پیام نور هم هست

ولی فراگیر توی مرداد ماه هست وفقط 5 درس از دروس ترم اول دانشگاه رو ازتون امتحان میگیرن اونم تسی وبه همراه نمره منفی

از لحاظ مدرک هم هیچکدومش فرقی نداره چون روی فراگیر خیلی وقت دیگه مهر فراگیر نمی زن درواقع وقتی مدرکتون بگیرید مدرک فراگیر با سرایری هیچ فرقی نداره
=============================
Ahmad16

سلام
ببخشید یک سوال داشتم
من ترم 7 رشته حسابداری هستم و همه دروس عمومی رو پاس کردم
امروز که به سایت گلستان سر زدم برای حذف و اضافه دیدم که چند تا درس به لیستم اضافه شده مثلا :
تفسیر موضوعی نهج البلاغه
فرهنگ و تمدن اسلام و ایران
آشنایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی
اندیشه سیاسی امام *****

اینا قضیه شون چیه ؟!
آخه اینا رو قبلا نداشتم . یعنی اینا رو هم باید پاس کنم ؟!
ممنون میشم جواب بدید
دقیقا عین منی من همینجور شدم این خل شدن معلوم نیست ای دروس چه ارتباطی به حسابداری داره اخه معلوم نیست به چه درد
ظاهرا هنوز خوندن این دروس قطعی نیست ممکن بعد ها جزو دروس انتخابی بزارنشون یعنی اگه یه وقت خواستی میتونی بخونی اگه هم نه نمی خونی
برای همین فعلا بهتر انتخابشون نکنی چون هنوز معلوم نیست شایدم بعدا بزارنشون جزو دروس انتخابی

سوال اولیمون رو که جواب ندادید !
یک سوال دیگه داشتم :
شهریه کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور چند هستش ؟
مثلا برای رشته حسابداری که 18 واحد اخذ کرده باشه
تقریبا حدود 800هزارتومن ترم اولش درمیاد من خودم قبلا حساب کردم فوق لیانس خیلی هزینش بالاست
بهتره بریم مثل .....درس بخونیم روزانه قبول بشیم
============================
Amir_Br

رییس هر خری که میخواد باشه
حیف اسم دانشگاه که میذارن روی پیام نور
دانشگاه پیام زور
دانشگاه پیام پول
این همه وقت اونجا به غیر از پیر کردن خودمون کار دیگه ای نکردیم
غصه نخور بزرگ میشی یادت میره
اینو قبول دارم که پدر ادمو درمیارن خیلی سخت میگیرن این نمره منفی هاشون پدر ادمو درمیاره
============================
sina86

ممنون که تو این مدت اخبار دانشگاه پیام نور رو می نوشتی ممنون از همکاریت

==========================

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
ضعف شنوایی و سهمیه بندی صندلیهای کلاس/ پیام نوریها راهرونشین شدند

انتهای کوچه هشتم جنب ساختمان سابق وزارت علوم ساختمانی است که طبقه سوم آن جمعه ها محل اجتماع دانشجویانی است که صدای استاد را با زحمت می شنوند. این دانشجویان مشکل شنوایی ندارند اما مشکلشان به نوعی به شنوایی مربوط می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، متناسب نبودن افزایش دانشجویان دانشگاه پیام نور با امکانات این دانشگاه از جمله مواردی بود که رئیس سابق دانشگاه پیام نور در اولین روزهای مدیریتش بر آن صحه گذاشت و در حالی که در ساختمان مرکزی دانشگاه پیام نور در جمع خبرنگارانی که وضعیت فضای فیزیکی بسیاری از واحدهای دانشگاه پیام نور را متناسب با ظرفیت دانشجویی پذیرش شده آن نمی دانستند این وضعیت را ناظر بر حرکت پر شتاب توسعه جمعیت دانشجویی و تعداد واحدها و مراکز این دانشگاه دانست.​
هر چند تا کنون بیشتر این عدم تناسب ها متوجه واحدهای شهرستانی دانشگاه پیام نور شده بود اما امروز مرکز تهران دانشگاه پیام نور در حالی متناسب نبودن جمعیت دانشجویی و فضای فیزیکی این دانشگاه را به معرض نمایش گذاشت که تراکم جمعیت دانشجویی حاضر در یکی از کلاسها، کلاس درس دانشجویان حقوق را تا راهرو کشانده بود. یعنی تعدادی از دانشجویان در راهرو و بیرون از کلاس بر روی صندلی نشسته بودند و در کلاس درس شرکت کرده بودند.
484762_orig.jpg
انبوه صندلی ها جلوی در کلاس که تا انتهای راهرو نیز چیده شده بود اجازه نمی داد که بتوان به در ورودی کلاس نزدیک شد و نگاهی هم به داخل کلاس انداخت. گویا نشستن بر روی صندلی های داخل کلاس برای دانشجویان درس مدنی 3 رشته حقوق شبیه یک توفیق بود زیرا وقتی به دلیل کمبود فضای فیزیکی کلاس مجبور به راهرو نشینی می شوند صدایی از استاد دریافت نمی کنند. برخی هم نه صدایی از استاد دارند و نه تصویری.
484754_orig.jpg
دانشجویانی که جلوی در ورودی کلاس نشسته اند کمک می کنند تا بتوانم فضای درون کلاس را مشاهده کنم. شاید اگر خواننده این گزارش هم آنجا بود گواهی می داد که تا کنون این همه جمعیت را یکجا کنار هم و در آن فضای محدود ندیده است. بیش از 200 دانشجوی مدنی 3 دانشگاه پیام نور داخل کلاس نشسته بودند و راهرو نیز سهم جمعیتی حدود 50 دانشجوی مدنی 3 شده بود. تعدادی دانشجو نیز صندلی هایشان را بر روی سکوی اول کلاس گذاشته بودند. دانشجویی نیز پشت میز استاد ایستاده بود. شاید دیگر فضایی در داخل کلاس نبود که دانشجویان از آن استفاده نکرده باشند.
یکی از دانشجویان راهرونشین در گفتگو با خبرنگار مهر درباره علت برگزاری اینچنینی و فشردگی جمعیتی این کلاس گفت: در اصل باید دو کلاس یکی از ساعت 8 تا 10 و دیگری از ساعت 10 تا 12 برگزار شود اما دو کلاس را یکی و با هم ادغام کرده اند.
مسئولان دانشگاه گوش شنوا ندارند
دانشجوی دیگری به مهر گفت: هر هفته این مشکل از راههای مختلف به مسئولان مرتبط در مرکز تهران دانشگاه پیام نور منتقل می شود اما مشکل پس از گذشت سه جلسه همچنان باقی است و مسئولان دانشگاه گوش شنوایی ندارند یا اصلا برایشان دانشجو مهم نیست.
این دانشجوی راهرونشین که به زحمت صدای استاد را در همهمه راهروی طبقه سوم مرکز تهران می شنود مشخص کرد که یک مشکل از جنس شنوایی آن هم از سوی مسئولان باعث شده است تا آنها نتوانند از یک کلاس استاندارد بهره مند شوند.
نمی خواهید درس را حذف کنید
این دانشجو اظهار کرد: امروز وقتی استاد به کلاس آمد و با اعتراض حاضران در کلاس به دلیل عدم تناسب ظرفیت فیزیکی کلاس با جمعیت دانشجویی آن مواجه شد، دانشجویان را به حذف این درس راهنمایی کرده است.
دانشجوی دانشگاه پیام نور گفت: یک وکیل وقتی می خواهد از موکلش دفاع کند حیاتی است که درس مدنی 3 را مسلط باشد اما می بینید که ...
دانشجویان چیز زیادی از مسئولان دانشگاه پیام نور نمی خواستند. یک فضای فیزیکی متناسب می خواستند تا بتوانند صدای استاد را بشنوند. می خواستند که صحبت ها و انتظاراتشان شنیده شود، همین.
484757_orig.jpg
به نظر می رسد دانشگاه پیام نور که می خواهد بزرگترین دانشگاه مجازی باشد باید راهی دیگر برای مجازی شدن را در پیش بگیرد. تدریس حضوری به دانشجویانی که نه استاد را می بیننند و نه صدای استاد را می شنوند نباید تعریف دانشجوی مجازی برای مسئولان این دانشگاه باشد.
افزایش جمعیت دانشجویی مطابق سند چشم انداز تنها با افزایش زیرساختها می تواند منجر به توسعه آموزش عالی با کیفیت شود. وضعیت موجود که امروز در دانشگاه پیام نور تهران دیده شد که شاید در بسیاری از واحدهای این دانشگاه و سایر دانشگاهها نیز امری عادی باشد نشان می دهد جمعیت دانشجویی کشور که آمار آن را به عنوان یک افتخار بیان می کنیم متناسب با زیرساختها نبوده است. البته نگارنده امیدوار است اینگونه نبوده و مورد امروز یک مورد اتفاقی باشد.

(عکسهای مربوط به گزارش در گزارش تصویری خبرگزاری مهر به شماره 977911 قابل مشاهده است)

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
سینا

زیاد هم توجه نکن به اون اخبار چرت وپرت زیاد می نویسن ما دانشجویم می دونیم چه خبره
اولا پیام نور اینترنتی ثبت نام میکنه یعنی وقت ظرفیت هرکلاسش که ته تهش 35 نفره پربشه اسم اون درس از لیست دروس انتخابیت به صورت خودکار حذف میشه یعنی خودتو بکشی اون درس رو تو اون روزی که می خوای نیست باید یه روز دیگه برداری

حالا این وسط خیلی ها میخوان تو مثلا جمعه کلاس برن که ضرفیتش تموم شد اینا 4شنبه برداشتن ولی 4شنبه نمی رن پامیشن جمعه میرن برا همین یه هو یه کلاس اینقدر شلوغ میشه

نکته پیامنور کاری نداره تو کلاسی رو که برداشتی سر کلاس هاش نری چون اجباری نیست برای همین افردا باخیال راحت اون ساعتی رو که باید برن نمیرن واون کاری که دلشون می خواد میکنن

ون روزنامه هم یکم به این موضوع دقت میکرد میفهمید مشکل از خود دانشجو هاست که بی موقع میرن وسر کلاس خودشون حاظر نمیشن

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
راستی اون عکس های رو که گذاشتی یعنی اون خبر نگار گذاشته اونجا می دونی کجاست؟
اونجا خیابان نجات الهی (همون ویلا)نرسیده به خیابان سپه کنار ساختمان آبان پیام نور هست اون ساختمون نوساز هستش همین تابستونی تموم شده برای فوق لیسانس پیام نور هم هست

پیام نور به هیچ عنوان کمبود ساختمون نداره مثلا همین پام ور مرکز تو خیابان نجات الهی دقیقا 5 تا ساختمون داره
ایناهم هرچرت وپرتی رو دوست دارن می نویس بهدون تحقیق کردن
تقصیر دانشجو که سر ساعت خودش نمیره کلاس سر یه ساعت دیگه میره

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
مسابقات سراسری قرآن کریم در دانشگاه پیام نور آغاز به کار کرد

مرحله مقدماتی چهاردهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشگاهیان پیام نور از امروز شنبه در سراسر کشور آغاز به کار کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، این مسابقات در سه بخش شفاهی، کتبی وعکاسی برگزار می شود که بخش شفاهی شامل سه مرحله مقدماتی می شود و به طور همزمان در تمامی مراکز و واحدهای پیام نور برگزار شده است.
مرحله نیمه نهایی ( استانی ) این مسابقات از شنبه 30 آبان ماه به صورت همزمان در مراکز استانی دانشگاههای پیام نور سراسر کشور برگزار می شود و نفرات برتر هر بخش به مرحله نهایی راه خواهند یافت.
مرحله نهایی ( کشوری ) این دوره از مسابقات نیز 17 تا 19 آذرماه با حضور نفرات برگزیده کلیه استانها در دانشگاه پیام نور استان سمنان برگزار خواهد شد.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
سرانجام دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور / فراگیر باقی می‌ماند

رئیس دانشگاه پیام نور درباره تصمیمات این دانشگاه برای دوره های فراگیر گفت: اصل پذیرش در دوره های فراگیر حفظ می شود اما نحوه برگزاری این دوره ها اصلاح و بازنگری خواهد شد.

حسن زیاری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کمیته ویژه راهکارهای جلوگیری از سوء استفاده موسسات غیرمجاز دوره های فراگیر پیام نور را بررسی خواهد کرد ولی قصد حذف این دوره ها را نداریم.

وی افزود: دانشگاه پیام نور به هیچ عنوان قصد حذف دوره فراگیر پیام نور را نداشته و تنها به دنبال اصلاح شیوه و نحوه برگزاری و روند کاری آن است.

رئیس دانشگاه پیام نور در خصوص احتمال برگزاری کلاسهای آموزش حضوری توسط دانشگاه پیام نور گفت: برگزاری کلاسهای حضوری با اصل فلسفه وجودی دانشگاه پیام نور در تناقض بوده و دانشگاه پیام نور به عنوان دانشگاهی نیمه حضوری و غیر حضوری تعریف شده است.

وی افزود: در زمینه برخی نظرات مبنی بر نظارت دانشگاه پیام نور بر کار این موسسات نیز این اشکال وارد است که به صورت کلی این دانشگاه برای موسسه ای مجوز صادر نکرده است تا بخواهد بر روند کار آن کنترل و نظارت کند.

زیاری درباره استقبال عمومی جامعه از کلاسهای حضوری این موسسات گفت: این نیاز به یک فرهنگ سازی عمومی دارد تا فرهنگ وجودی دانشگاه پیام نور در میان داوطلبان و دانشجویان جا افتاده و پذیرفته شود.

وی افزود: دانشجویان و داوطلبانی که این دانشگاه را انتخاب می کنند باید به خوبی با فرهنگ غیر حضوری این دانشگاه آشنایی داشته و دیگر به دنبال کلاسهای حضوری نباشند.

به گزارش مهر، پیش از این حذف دوره های فراگیر برای مبارزه با سوء استفاده موسسات غیرمجاز فراگیر مطرح شده بود.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
ایجاد دوره دکتری فراگیر پیام نور در دستور کار قرار گرفت

رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر انیکه برنامه حذف کامل دوره دکتری فراگیر روی میز ما جایگاهی ندارد گفت: پیگیر آن هستیم که بتوانیم دوره دکتری را در قالب فراگیر با حفظ کیفیت ارائه کنیم.

حسن زیاری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به دنبال راهی هستیم که طبق ضوابطی که برای دانشگاه پیام نور برقرار است بتوانیم دوره دکتری را در قالب فراگیر ارائه دهیم.

وی افزود: البته برای ما حفظ کیفیت و تربیت فارغ التحصیلانی با سطح علمی بالا و قابل قبول بسیار مهم بوده و در صورت حفظ چنین امری اقدام به ارائه دوره دکتری خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: امیدواریم که بتوانیم با حفظ کیفیت و رعایت مسائل قانونی مثل سایر دانشگاههای آموزش عالی کشور مقطع دکتری را در دوره فراگیر ارائه کنیم.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
ثبت نام دوره های فراگیر در دی ماه/ بررسی دوره های فراگیر در کمیته ویژه

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: با توجه به بررسی روند برگزاری دوره های فراگیر توسط کمیته ویژه احتمالا ثبت نام دوره های فراگیر اواخر دی ماه سال جاری انجام شود. حسن زیاری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حال بررسی اعلام زمان ثبت نام و همچنین تعیین تغییرات مناسب در روند دوره های فراگیر هستیم و کمیته ویژه دانشگاه پیام نور با جدیت در این زمینه فعالیت می کند.
وی افزود: ممکن است ثبت نام اواخر دی ماه انجام شود اما اصل روند فراگیر توسط کمیته ویژه بررسی می شود تا جلوی سوء استفاده ها گرفته شود.
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: نباید وضعیت به گونه ای باشد که موسساتی که هیچ گونه مجوزی ندارند بتوانند از دوره های فراگیر سوء استفاده کرده و داوطلبان را فریب دهند.
وی افزود: به هیچ وجه حذف دوره فراگیر برای دانشگاه پیام نور مطرح نبوده و پس از دستیابی و تدوین راهکارهای مناسب برای جلوگیری از تخلفات همچنان دوره های فراگیر را به داوطلبان ارائه می دهیم.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
مهلت اعتراض به نتایج آزمون دکتری پیام نور اعلام شد

شرکت کنندگان در نوبت هفتم آزمون دکتری دانشگاه پیام نور در صورت اعتراض به نتایج آزمون تا 30 آبان ماه فرصت دارند، اعتراض خود را به دانشگاه اعلام کنند. به گزارش خبرنگار مهر، کلیه شرکت کنندگان در هفتمین دوره آزمون دکتری این دانشگاه می توانند تا 30 آبان ماه با ورود به سایت اینترنتی http://phdv.pnu.ac.ir فرم درخواست بررسی مجدد را تکمیل و به صورت اینترنتی ارسال کنند.
دانشگاه پیام نور اعلام کرد: نتایج بررسی اعتراضات به داوطلبان ارائه می شود و به درخواست های رسیده پس از مهلت مقرر پاسخ داده نمی شود.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
فاز اول دانشگاه پیام نور اسکو افتتاح شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه سفر استانی هیئت دولت به استان آذربایجان شرقی، فاز اول دانشگاه پیام نور واحد اسکو را افتتاح کرد. به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه این دانشگاه در جمع دانشجویان با بیان اینکه تفاوت دانشگاه های ما با دانشگاههای غربی وجود بال ایمان در کنار علم است، تاکید کرد: امیدواریم این دانشگاه 2 هزار مترمربعی که 12 رشته نیز در آن دایر است، بتواند با تاکید بر دو بال علم و ایمان، عالمان ملکوتی به جامعه تحویل دهند.
وی در پاسخ به درخواست رئیس این دانشگاه برای تامین بودجه احداث مسجد گفت: اگر همه دانشگاه مسجد شود، دانشگاه اسلامی ایجاد نمی شود دانشگاه اسلامی، دانشگاهی است که دو بال علم و ایمان را با هم داشته باشد.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
برنامه جدید پیام نور برای جذب دانشجویان خارجی/ تاسیس واحد بین الملل

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: مشغول برنامه ریزی و تدوین ضوابط جدیدی برای جذب دانشجویان خارجی به خصوص از طریق واحدهای بین المللی هستیم. حسن زیاری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر واحدهای دانشگاه پیام نور در 10 کشور پذیرای دانشجویان از 54 کشور جهان هستند.
وی افزود: هر چند در مراکز دانشگاه پیام نور دانشجویان خارجی نیز مشغول به تحصیل هستند اما اغلب دانشجویان ایرانیانی هستند که در خارج از کشور زندگی می کنند.
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: ما طبق برنامه های خود به دنبال جذب دانشجویان خارجی هستیم و از این رو قصد داریم با یک برنامه ریزی جدید و از طریق ایجاد واحدهای بین الملل در این زمینه اقدام کنیم.
وی افزود: در حال حاضر چند واحد بین المللی در مناطق آزاد در نظر گرفته شده است که هنوز در مراحل اولیه به سر می برند.

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کاردانی حسابداری دارم میتونم برای لیسانس در رشته حقوق که یک رشته غیر مرتبط است شرکت کنم؟واحد هایی که گذراندم معادل سازی میشود؟

shasha_ara

Registered User
لایک‌ها
0
شرایط جدید برای پذیرش در دوره های فراگیر اعلام شد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوست من

ببخشید ثبت نام دوره جدید کی هست شما اطلاع دارید؟

چه سایت جالبیه جواب رو خودم پیدا کردم از 13 دی تا 17 دی , اما یه سوال دیگه تاریخ امتحان تقریبا چند ماه بعد؟

Last edited:

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
iranian_user
من کاردانی حسابداری دارم میتونم برای لیسانس در رشته حقوق که یک رشته غیر مرتبط است شرکت کنم؟واحد هایی که گذراندم معادل سازی میشود؟
منظورت اینکه که تو دانشگاه دیگه غیر از پیام نور داری حسابداری میخونی میخوای بیای حقوق پیام نور؟
اگه اینجوری باید بهت بگم که پیان نور برای رشته مرتبط مثلا همین فوق دیلکم حسابداری از ازاد داشته باشی بخوای تو پیا نور ادامش بدی چیزی حدود ده بیست واحد بیشتر تطبیق نمیده نکنین این کارو پیام نور پدرتونو در میاره
اما اگه تو خود پیام نور داری حسابداری میخونی میخوای تو خود پیام نور بیای حقوق میتونی امتحان تغییر رشته که اخر هر سال هست رو بدی وتمام دروس عمومی رو که گذروندی برات تطبیق میدن
ولی اگه فوق دیپلمت مال غیر پیام نور باشه
چون دروس پیام نور حجم بیشتر وسخت تری داره تطبیقش کمتره مثلا تو زبان انگلیسی خوندی ولی پیام نور قبولش نمیکنه

برای اطلعات بیشتر برو به این ادرس
تهران-میدان فردوسی-خیابان نجات الهی -تقاطع سپه -ساختمان مرکزی پیام نور -
از اطلاعات بپرس بهت میگن کدوم اتاق بری که کامل راهنمایتت کنن

ولی توصیه میکنم اگه دانشگاه پیام نور نیست واردش نشو چون پیان نور خیلی سخت میگره یه دفعه اوفت تحصیلی میکنی
اگه دوست داری برو علمی کاربردی خیلی راحت تره تطبیق واحد میده وسیستمش راحت تر از پیام نوره

================================
j_2006_n
سلام دوست من

ببخشید ثبت نام دوره جدید کی هست شما اطلاع دارید؟

چه سایت جالبیه جواب رو خودم پیدا کردم از 13 دی تا 17 دی , اما یه سوال دیگه تاریخ امتحان تقریبا چند ماه بعد؟

امسال معاون اموزشی پیام نور گفته از 13 دی تا 17 دی به صورت اینترنتی ثبت نام میکنن امتحانات کاردانی ولیسانس وفوق لیسانس تو نیمه دوم اردیبهشت هست

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
j_2006_n

امسال معاون اموزشی پیام نور گفته از 13 دی تا 17 دی به صورت اینترنتی ثبت نام میکنن امتحانات کاردانی ولیسانس وفوق لیسانس تو نیمه دوم اردیبهشت هست

ممنون دوست من;)

s.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
چند جا تو اینترنت دیدم که گفتن پیام نور کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپوتر هم داره(فراگیر) ولی حالا که دفترچه اومده من چیزی ندیدم
بالاخره داره یا نداره؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت همه دوستان.
من میخوام برای یکی از خویشاوندان کارشناسی ارشد پیام نور رو ثبت نام کنم.

چند تا سوال اینجا وجود داره:

الان اینا 64500 تومن میگیرن دفترچه رو میدن.
بعد ثبت نام اینترنتی هم انجام میشه.
حالا سوال اینجاست.
این نیم سال دانش پذیری که میگن در چه زمانی هست؟
قبل از تاریخ کنکور ارشد که در اردیبهشت ماه هست زمانشه یا نه بعد از دادن کنکور؟

سوال بعدی اینه که این شهریه ای که توی دفترچه زده که شهریه دوره دانش پذیری هست که برای رشته مورد نظر میشه 600 هزار تومن، رو چه زمانی باید بده؟
بعد از کنکور یا قبل از کنکور؟

سوال بعدی :دی
این شهریه اصلی چقدره؟ اونم همین اندازست یا کمتر و بیشتره؟

و در آخر اینکه اگر دوره دانش پذیری مال قبل از کنکور باشه، آیا ثبت نام در اون اجباریه؟
یعنی کسی نمیتونه بدون اینکه در دوره دانش پذیری ثبت نام کنه اردیبهشت ماه بره و کنکور بده؟

ممنون میشم امروز جواب بدید.

بالا