• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به دانشگاه پیام نور : سوالات - اخبار - درخواست ها و ...

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من سال پیش در رشته مدیریتMBA پیام نور شرکت کردم و قبلو نشدم.امسال که قصد شرکت مجدد را داشتم دیدم منابع امتحانی و کتابها کاملا تغییر کرده و دروسی چون تحقیق در عملیات اضافه شده وکلا دروس سال قبل MBA به رشته مدیریت بازرگانی انتقال یافته و من ناچار شدم رشته مدیریت بازرگانی را بزنم چون تقریبا همه دورسش را خوانه ام.
حالا سئوال من اینجاست که ایا واقعا منابع تغییر کرده یا اینکه اشتباهی رخ داده؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت همه دوستان.
من میخوام برای یکی از خویشاوندان کارشناسی ارشد پیام نور رو ثبت نام کنم.

چند تا سوال اینجا وجود داره:

الان اینا 64500 تومن میگیرن دفترچه رو میدن.
بعد ثبت نام اینترنتی هم انجام میشه.
حالا سوال اینجاست.
این نیم سال دانش پذیری که میگن در چه زمانی هست؟
قبل از تاریخ کنکور ارشد که در اردیبهشت ماه هست زمانشه یا نه بعد از دادن کنکور؟

سوال بعدی اینه که این شهریه ای که توی دفترچه زده که شهریه دوره دانش پذیری هست که برای رشته مورد نظر میشه 600 هزار تومن، رو چه زمانی باید بده؟
بعد از کنکور یا قبل از کنکور؟

سوال بعدی :دی
این شهریه اصلی چقدره؟ اونم همین اندازست یا کمتر و بیشتره؟

و در آخر اینکه اگر دوره دانش پذیری مال قبل از کنکور باشه، آیا ثبت نام در اون اجباریه؟
یعنی کسی نمیتونه بدون اینکه در دوره دانش پذیری ثبت نام کنه اردیبهشت ماه بره و کنکور بده؟

ممنون میشم امروز جواب بدید.

کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟

hamid-online

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من قوق دیپلم کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه آزاد دارم
کاردانی به کارشناسی فراگیر رشته کامپیوتر ندارد
اگر کارشناسی بروم چند واحد از کاردانی تطابق داده می شود؟؟؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام.
دمتون گرم بچه ها!
عجب جواب دادید!

miraee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دانشجوی ترم آخر مدیریت بازرکانی دانشگاه پیام نورم ولی از طریق کنکور وارد این دانشگاه شدم. ترم های اول همه چیز خیلی بد بود از ثبت نام گرفته تا اعلام نمرات ولی الان خیلی بهتر شده هر چند هنوز سوالات امتحانی پر از ایرادات خنده داره که امیدوارم این مشکل هم زودتر برطرف شه.اگر کسی میخواد وارد این دانشگاه بشه باید بیشتر بار درس خوندن رو خودش به دوش بکشه.توصیه میکنم کسانی که حوصله درس خوندن دارن وارد این دانشگاه بشن و گرنه همون ترم اول کم میارن.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
من 26 واحد دیگه موندم تا این مدرک :f34r: رو بگیرم.
به نظرتون 20 تا این ترم بگیرم و 6 تا تابستون یا یه ترم دیگه بشینم.:blush:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25

smm_1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من به جزوات ارشد فراگیر رشته کامپیوتر احتیاج دارم
کسی این جزوات رو داره :
1- الگوریتم پیشرفته دکتر سید جوادی
2- پایگاه داده پیشرفته دکتر کیوانپور
3 - سیستم عامل پیشرفته دکتر حقیقت
اگه کسی صوت کامل کلاسهاشون هم داشته باشه من می خوام اگه مال پارسالشون یا امسال فقط کاملشو می خوام
تو اینترنت یه چیزهایی هست برای فروش با قیمتهای مختلف ولی کامل نیست و اونهایی که من می خوام ندارن مخصوصا در مورد الگوریتم دکتر سید جوادی و هیچ کدوم هم صوت کلاسهاشون رو ندارن یعنی در عمل به درد نمی خورن .
از دوستانی که سال قبل یا همین امسال با این اساتید کلاس فراگیر ارشد داشتن اگه کسی این منابع رو داره بگه تا باهاش تماس بگیرم ممنون
[email protected][/emai

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
بیکار :lol: دیگه باید منتظر اگهی استخدام موسسات باشیم ببینیم کی استخدام میکنن :(
خدمت چی؟؟

در کل من جای تو بودم 20 تا رو بر می داشتم و 6 تا هم تابستون
اما عقلانی ترش اینه که 14 + 12 کنی...

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
اطلاعيه در خصوص انتخاب يك درس با پايان نامه براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد (تاريخ درج خبر: 12/12/88)

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
اطلاعيه در خصوص كمبود كارت شركت در آزمون (تاريخ درج خبر: 12/12/88)

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

کلاسهای کارشناسی مهندسی نرم افزار تهران کجا تشکیل میشه؟

من یکشنبه کلاس داشتم رفتم ساختمان سپند ولی خبری نبود

a162

Registered User
لایک‌ها
291
بچه ها من از استان دیگه هستم
الان تقریبا همه واحدهای پیام نور استانی شدن
یعنی کاریهای قبلی که مرکز اصلی در تهران انجام میداد رو دادن به استان و هر استان یه مرکزی داره که شهرستانها و ... زیر نظرشن
110 واحد پاس کردم
میخام اخراج(توافقی) یا انصراف شم و به جای کاردانی
مدرک دیپلم بدن(این کار رو برای **** وظیفه میخام یعنی نمی خام مدرک کارشناسی یا کاردانی بگیرم)
حالا میرم به اموزش و امور فارق ها و ... اول گفتن باشه
بعد کرم ریختن
طرف میگه قانونه چون 110 واحد پاس کردی باید کاردانی بگیری
من می گم نمیخام و در کدوم قانونه
فکر نکنم قانون باشه و از خودشون در اوردن
حالا میخام بیام مرکز اصلی توی تهران
میخاستم از دوستان بپرسم اونجا به ادم جواب میدن؟یا بدتر از اینجا شیر تو شیره-کسی از دوستان قبلا کاری مثل من کرده؟ یعنی بیشتر از 70 واحد پاس کنه و بگه دیپلم بزنید کاردانی نمیخام-

Last edited:

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
درمورد دیپلم اینا نمی دونم ولی میدونم پیام نور مرکز از شهرستان های اطرافش بهتر جواب ادمو میدی ولی خوب بازم دوسه روز ادمو میبرن میارن

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
من دانشجو پیام نور هستم و از معافیت تحصیلی استفاده می کنم ... میتیرسم نتوونم توی 6 سال تموم کنم ... و شرایط گرفتن معافیت پزشکی رو دارم .... آیا تبصره یا قانونی هست که من بتونم حین درس خوندن برای معافیت پزشکل اقدام کنم ؟

mahtaban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا این پست رو حذف کنید تکرار شد

Last edited:

mahtaban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
www.pnu.ac.ir

من دانشجوی فراگیر پیام نور بودم , رشته کامپیوتر

این دانشگاه استاندارد نیست , و به اندازه یک مهده کودک هم نظم در آن وجود ندارد , مدرکی هم که می دهد اونقدر ارزش ندارد که در یک سی دی کلوپ شما اون مدرکتان را به امانت بگذارید
معافیت سربازیشم معلوم نیست که باقی بماند یا نه ( هنوز دارد با سازمان وظیفه عمومی می جنگد )
حجم کتابها فوق العاده زیاد است و مدت زمان محدود و بدون معلم باید درس بخونید
هیچ کلاسی برگزار نمی شه و شما دیگر دانشجو ها را تا پایان عمرتان نخواهید دید ( البته کلاسهایی در روز های 4 شنبه و 5 شنبه برای دانشجویان گذاشته می شود ولی هر دفعه شما با یک سری آدمیزاد جدید آشنا می شوید )

برای ورود به فراگیر پیام نور شما باید یک امتحان ورودی بگزرانید ( من فرقشو با کنکور نفهمیدم در چیه ) که تستی می باشد .
دروس
بینش اسلامی - ادبیات فارسی - زبان انگلیسی - ریاضی 1 - ریاضی 2 - مبانی برنامه نویسی (یه همچین چیزی بود )

بینش اسلامی : تعداد زیادی آیه از قران دارد , چندین نویسنده مطالب فصل های کتاب را نوشته اند و در بعضی جاها حرف های همدیگر را نقص کرده اند.

ادبیات فارسی : 300 صفحه هست که نصف کتاب شعر هست و بقیشم داستان که نیمه اول کتاب بلطبع سخت تر است

زبان انگلیسی : کل کتاب به زبان انگلیسی است , لغات بسیبر زیادی در کتاب وجود دارد , سعی شده تا از معانی دوم و سوم لغات در این کتاب استفاده شود . گرامری که در آن آموزش داده می شود به ندرت توسط اینگلیسی زبان ها استفاده می شود و انبوهی از لغات منسوخ شده در آن وجود دارد و پر هست از متن های سنگین و پر از لغات بی معنی .

ریاضی 1 : حدود 510 صفحه می باشد نزدیک به 200 صفحه اول آن مطالب سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی هست ولی از صفحه 200 به بعد مطالب جدید می شود.
صد صفحه پایانی کتاب به فرمول های انتگرال و لگاریتم و توابع پیچیده مثلثاتی و هزلولی اختصاص دارد که واقعا حفظ کردن آنها خیلی مشکل و بی رودربایستی غیر ممکن است

ریاضی 2 : حدود 400 صفحه که خوشبختانه فقط 2 فصل اوا آن یعنی 100 صفحه را باید خواند . مربوط می شود که دنباله و سری و مقداری هندسه

مبانی برنامه نویسی : 200 صفحه , کتاب فوق خلاصه شده کتاب ( برنامه نویسی پاسکال و روش حل مساله هست ) که نزدیک به 670 صفحه بود . برای دانشجویی که آن کتاب قبلی را نخوانده باشد فهمیدن این دویست صفحه واقعا غیر ممکن است.
از مشکلات کتاب می شود به سریع نوشتن آن توسط نویسندگانش اشاره کرد و همچنین غلط های چاپی
نوسندگان کتاب اول را که 670 صفحه بود را با حذف کردن بعضی جملات تبدیل به 200 صفحه کردند مثلا از هر یک صفحه 5 خط قرض گرفتند بدیهی است که نتیجه بدست آمده چه چیز وحشتناکی می تواند باشد
مثالهایی که از کتاب اصلی آورده شده غیر از غلط ها چاپی بدون مشکل است و ثالهای را که خود نویسندگان کتاب آورده اند را اگر در خود برنامه Turbo Pascal امتحان کنید Error می دهد , این نشان می دهد که نوسنده کذایی فاقد دانش برنامه نویسی بوده و فقط مطالبی را از کتاب اصلی وارد این کتاب جدید کرده است.

امتحانات دانشگاه توسط یک تکه کاغذ که به دره مرکز ثبت نام ( اگه تهران هستید خیابان نجات الهی ) می چسبانند به اطلاع شما می رسد
که برای رمزگشایی آن حداقل باید یک مدرک کارشناسی داشته باشید , نکته جالب این است که در بعضی اوقات امتحان یک درس در دو مکان متفاوت برگزار می شود ( شخصی که آن کاغذ را می نوشته اشتباه کرده است ), و شما یا شیر یا خط باید بیاورید که به کدام محل بروید یا از مسول گروه خود بپرسید که در اکثر موارد اظهار بی اطلاعی می کند.

خیلی مواقع جای دروس و امتحانات آن ها یک یا دو روز مانده به امتحان عوض می شود پس شما باید همیشه یک روز قبل از امتحان به مکان ثبت نامتان بروید و ببینید آیا اعلامه ای یا دست نوشته ای چیزی دم در چسبانده اند یا نه

خود امتحانات احمقانه سخت است ( امکان تقلب هست ولی کسی چیزی نخونده ) به دو صورت تستی و تشریحی بر گزار می شود.

اعلام نتایج امتحانات مسخره تر از بر گذاری آن است , 4 روش برای فهمیدن نتیجه وجود دارد
1) رفتن به سایت پیام نور ( که در اون مواقع سرورش دان هست )
2)رفتن به دانشگاه و گشتن اسم خود در بین هزاران برگه ای که مثل آشغال در کف راهرو ها و طبقات ریخته است ( نمی دانم ایده کدام احمقی بوده است )
3)رفتن و گرفتن نمره از مرکز امتحانات که یک صف طویلی همیشه وجود دارد و شنیدن جواب های سربالا
4) استفاده از تلفن گویا که جدیدا آمده است ( 90 در صد مواقع اشغال هست و 10 درصد بقیه هم درست کار نمی کند )

خلاصه این از دانشگاه پیام نور
حالا انتحاب واحد و ثبت نامش بماند

البته شما زمانی که دفترچه را بگیری به عنوان دانشپذیر ثبت نام می شی که معافیت سربازی نداری اگه امتحان پایانیشو که همه درسها را دریک روز مثل کنکور باید امتحان بدی را پاس کنی می توانی به عنوان دانشجو وارد این خر تو خر بازار شوی

با سلام به همگی
من فقط بخاطر همین مطلب بالا تو سایت عضو شدم
داشتم دنبال یک مطلب راجب پیام نور میگشتم که این پست رو دیدم و واقعا تاسف خوردم و به خودم گفتم حتما باید جواب این دوستمون رو بدم و بعید میدونم مجدد به این سایت سر بزنم
جواب:
شما مطمئن هستید دانشجوی دانشگاه پیام نور هستید؟
اتفاقا اصلا و به هیچ وجه اونطور که شما میگید نیست و فکر کنم شما دانشگاه رو با طویله اشتباه گرفتید
ممکن واحد دانشگاه شما اونطور باشه اما چرا جمع میبندید!من خودم دانشجوی فراگیر پیام نور هستم و نظمش فوق العاده بالا هست
در مورد امتحانات سر تاریخ،الان چند روز از امتحان آشنایی با قوانین جموری نگذشته که سریعا نتایج در سایت قابل مشاهده است
در مورد آسون یا سخت بودن امتحانات:
فکر کنم شما میخواین جواب سوالات را بهتون بدن!دوست خوب اسم فراگیر مشخص کننده بیش از حد سخت بودن امتحانات هست و اگر دوست دارید راحت تر قبول شید برید دانشگاه آزادی که ارزش خاصی در مدرک هاش نیست!چرا؟به علت اینکه وقتی استادی جزوه میده!میان ترم!حذف برخی از کتاب به صورت دلخواه!و..... اما در پیام نور سوالات مهرو پلمپ شده از وزارت علوم میاد بدون هیچ دخالتی و شما باید از اول تا آخر کتاب بشینید کامل بخونید حالا یک انسانی که عقل تا حدودی در سرش پیدا بشه به راحتی میتونه کیفیت این دانشگاه رو بسنجه و همچنین کی گفته مدرک این دانشگاه معتبر نیست؟اتفاقا یکی از معتبر ترین مدارک رو داره و بجز دانشگاه دولتی تنها دانشگاهی هست که در مدرک آن مهر وزارت علوم و تحقیقات و فناوری میخوره و حتی در سوالات تستی آن همه آنها این مهر خورده شده و سوالات بدون هیچ ارفاقی توسط رباط تصحیح میشوند و اگر شما 9.33 هم بشید اصلا 10 نخواهید شد و با التماس و ننه غریبم بازی به هیچ جایی نمیرسید که در دانشگاه هایی دیگه از این خبر ها تا دلتان بخواهد هست که ذکر آنها بجز ناراحتی چیز دیگه ای نخواهد داشت
شما خارج از کشور ببینید چه مدرکی رو قبول دارند!الان یکی از دوستان تعریف میکرد که از دوستانشون برای استخدام رفته و بهش گفتن اگه مدرکت دانشگاه آزادی ما مال 10 سال پیش به اینور رو قبول نداریم!!!خودتون تا تهش بخونید
معافیت سربازی هم داره من دوست خدوم اگه اشتباه نکنم 6سال معافیت گرفت و شما نمیدونم اصلا از دانشگاه پیام نور صحبت میکنید یا ....
راجب کتاب ها هم شما فکر کنم اصلا دانشجوی پیام نور نیستید که خیلی از اساتید دانشگاه های دیگه مثل ۀزاد برای تدریس منابع کتابی پیام نور رو انتخاب میکنند به علت کامل و فراگیر بودن آن بعد شما از حجم بالای کتاب ناراضی هستید!انتظار دارید کتاب چند صفحه باشه!
راجب شیر یا خط هم جالبه فکر کنم به قول خودتون مهد کودک از اونجایی که شما میرید بهتر باشه...و کلاس ها هم بستگی به صلیقه خودتون داره.
در کل دانشگاه پیام نور واقعا دانشجو تربیت میکنه فوق العاده امتحانات سخته و ارفاقی نیست و باید بخونید تا قبول شید مدرکش بسیار معتبر هست برای مثال توی سایت دانشگاه ما همین تازگی ها بخش نامه ای رو درج کرده بودند که مربوط به بانک کشاورزی بود و از دانشگاه درخواست کرده بود که 5 نفر از دانشجویان کامپیوتر و مدیریت و... که معدل خوب و... دارند رو معرفی برای کار در بانک کشاورزی بکنند بعد شما بازهم بفرمایید معتبر نیست
در ضمن من توتیم فوتسال هم هستم..فوق العاده خوب..سال اجاره کردن برای دانشجوها 3 روز در هفته برای یک سال که تمدید میکنن هر سال.اگه رتبه یا مقامی بیارید مثلا انتخابی تیم استان و مقام مثلا شهریه 100% تخفیف داره
راجب ناهارش نگفتم که غذا با کیفیت خوب میدن و سینما و تئاتر و.... برنامه های فرهنگی و اردو و.....
اون کلمه خر تو خر هم لطف شماست
خود دانید
گفتنی ها رو در حد معمول من گفتم
موفق باشید
اگه حرف تندی زدم نسبت به اظهار نظر خودتون هست و من در حد خودم معذرت میخوام و ممکن زمان شما بدور از صحبت های شما نبوده باشه اما در حال حاضر اینگونه نیست
موفق باشید
باتشکر

Last edited:

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
سلام دوستان یک سوال داشتم
با توجه به اینکه امسال ظرفیت پذیرش دوره های فراگیر (کارشناسی) محدود شده قبولی مشکله یا نه ؟
اصلا احتمال قبولی هست:D

بالا