سلام دوستان
من میخوام از دانشگاه انصراف بدم.برای مدرک کاردانی چند واحد لازم دارم؟
دانشجوی پیام نور (ورودی سراسری 90) هستم . آیا اگر انصراف دهم دو سال از شرکت در کنکور سراسری محروم میشم؟
+
یک سوال دیگه م هم اینه که دادن انصراف چگونه هست و چقدر معطلی داره؟
بدون کنکور هم میشه دانشگاه پیام نور شرکت کرد؟
سلام دوستان لطفا هر کسی میدونه راهنمایی کنه
من ورودی 86 دانشگاه پیام نورم (کارشناسی)الان دو واحد برام باقی مونده تا فارغ التحصیل بشم که این ترم برداشتم چون درس عملی بود نتونستم تک درس بردارم
الان میخوام ثبت نام کنم برای ارشد باید فرم مربوط به معدل رو پر کنم
حالا مشکلم اینه که معدل من همراه با دروس افتاده زیر هس12
با توجه به اینکه برای ثبت نام ارشد نباید معدل زیر 12 باشه و در پیام نور تا قبل ورودی 87 که منم جزئشون باشم معدل تازمانی که فارغ التحصیل نشده ایم همون معدلی هست که با دروس افتادههه اما معدل فارغ التحصیلی بدون دروس افتادس
الان من نمی تونم ارشد ثبت نام کنم ؟؟؟؟؟؟؟
کلا همه جارو زیرو رو کردم هیچ چی پیدا نکردم تو دفترچه پیدا نکردم دانشگاهم به خودشون زحمت نمیدن بگردن دمبال این چیزا
کسی همچین تجربه ای داشته ؟ میشه ثبت نام کنم یا نه:hmm:
مشکلی نیس ثبت نام کنید
محرومیت فقط برای دانشگاههای دولتی شامل میشهدانشجوی پیام نور (ورودی سراسری 90) هستم . آیا اگر انصراف دهم دو سال از شرکت در کنکور سراسری محروم میشم؟
+
یک سوال دیگه م هم اینه که دادن انصراف چگونه هست و چقدر معطلی داره؟
دوستان چند روز دیگه امتحان دارم,به داد برسید,نمونه سوالات رشته کامپیوتر رو با جواب میخوام,کسی نداره؟جایی نیست که جواب هم داشته باشه؟تشکر
بعد این که میگن چند ترم پشت سر هم مشروطی,اخراجی,درسته؟چند ترم باید مشروط شیم؟
خوب فرض میکنیم تو این 2 هفته کسی جواب سوال مارو نمیدونسته,اما یه سوال دیگه
توپیام نور چند ترم متاولی میشه مشروط شد؟بعد تعدادش که تموم شد,راهی هم هست یا واقعا اخراج؟
تمام نمونه سوالات پیام نور رو میتونید از لینک دانلود کنید.بعد اینکه تا جایی که من اطلاع دارم تو پیام نور مشروطی اخراجی نداره.دوستان چند روز دیگه امتحان دارم,به داد برسید,نمونه سوالات رشته کامپیوتر رو با جواب میخوام,کسی نداره؟جایی نیست که جواب هم داشته باشه؟تشکر
بعد این که میگن چند ترم پشت سر هم مشروطی,اخراجی,درسته؟چند ترم باید مشروط شیم؟