mokhtar67
Registered User
دوستان من میخوام بیشتر فایل های تصویری رو به فایل های کم حجم تبدیل کنم بدون این که کیفیتش افت کنه
mkv یا mp4 بهتره؟فرقشون اینها چیه؟
هر دو کانتینر MKV و MP4 از استاندارد ویدیویی اچ دی H.264 پشتیبانی می کنند، اما معمولا همیشه استفاده از MKV به دلیل قابلیت های بیشتری که دارد، پشتیبانیش از کیفیت صدای بالاتر و مهم تر از همه بازمتن بودنش، بهتر است. تنها ایراد MKV این است که همه برنامه ها و دستگاه ها از آن پشتیبانی نمی کنند. بنابراین اگر می خواهید ویدیو را روی آی پد، اپل تی وی یا ایکس باکس ۳۶۰ خود بگذارید، بهتر است همان پسوند MP4 را انتخاب کنید. اما اگر قصد تماشای آن با VLC یا KMPlayer و XBMC یا دیگر برنامه هایی که از پسوند MKV پشتیبانی می کنند را دارید، در انتخاب آن شک نکنید.
میگه:
:دی
به به خفن جان چه عجب این طرف ها؟
کدوم حجم رو کمتر میکنه بدون این که کیفیت افت کنه؟
و یه سوال دیگه موفع تبدیل کیفیت صدا و تصویر رو نورمال بزارم یا ببرم کیفیت بالاتر؟
به به خفن جان چه عجب این طرف ها؟
کدوم حجم رو کمتر میکنه بدون این که کیفیت افت کنه؟
و یه سوال دیگه موفع تبدیل کیفیت صدا و تصویر رو نورمال بزارم یا ببرم کیفیت بالاتر؟
دوستان من میخوام بیشتر فایل های تصویری رو به فایل های کم حجم تبدیل کنم بدون این که کیفیتش افت کنه
مرسی راهنمایی عالی بود
چون یه فایل داشتم 720p روی mp4 حدود 300 مگ بود روی mkv 500 مگ جفتش یه چیزی هست ولی تو mkv کیفیت بهتر هست
ببین Mp4 و MKV حجم مشخص نمی کنند! خودت با یه نرم افزار بازشون کن (مثلا KMPlayer یه Media Info داره!) و بیت ریت و اسکرین سایزشون رو مقایسه کن! اینکه MKV هست یا Mp4 ربطی به کیفیت نداره! مهم اطلاعات فایل کد شده هست!
منظورم این بود که من یه فایل دارم با یه چیز مشخص بخوام تبدیل کنم کدوم حجم کمتر و کیفیت بهتره میده؟
شما اول فیلم رو کد کن با AVC و AAC بعدش ببین با چه دستگاهی می خوای پخشش کنی کانتینرش رو انتخاب کن!
من تو MeGUI کدک رو میزارم رو X264 و با کوانتیزیشن 19 میزنم خوب میشه! حالا شما دوست داشتی کمترش کن! حجمت میره بالا و کیفیتت هم میره بالا! خود نرم افزار کلی راهنماییت می کنه! یاد میگیری!
واسه کانتینر بیا سراغ MKV و ...! اون مال مرحله اخره! اگرم چیزی مد نظرت نیست MP4 پرتابل تر از MKV هست! ولی خود من جون میزنم به TV Sony میزنمش توی M2TS! میگم کانتینر مرحله اخره! خیلی هم فرقی نداره تعویض کانتینر کار یکی دو دقیقه است! کد کردن فیلم زمان بره که حول و حوش 30 دقیقه زمان می بره! البته از من اینطوریه! من رو C i7 دارم کد می کنم! هر چی پردازنده ضعیف تر مسلما زمان بالاتر میره!
من فقط روی پی سی میبینم همین مهمه برام نه دستگاهای دیگه که پی سی همه چیزو اجرا میکنه
کانتینر چی هست؟الان برناهمه شو نصب میکنم بیشتر توضیح بده
دوستان من یه سوال دارم
من چند تا دی وی دی و یه سری فایل avi دارم. می خوام اینها رو به کمترین حجم ممکن تبدیل کنم (البته با حفظ کیفیت)و علاوه بر اون یه لوگو هم بندازم روش
اگه کسی راهنماییم کنه چطور عمل کنم ممنون می شم
Abelssoft VideoCompressorدوستان یکی راهنمایی کنه لطفا خیلی احتیاج دارم.مخصوصا برای کم حجم کردن با کیفیت.من هر نرم افزاری رو تست می کنم خیلی کم کیفیت می کنه فایل خروجی رو.
دیدم توی بعضی سایتها mkv هست که 400 مگه ولی خیلی با کیفیته.با چی اینکارو می کنن؟