• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چی بود قضیه ؟
sad.gif

منم منتظرم که بگی چی شده؟؟؟
در مورد گردن بند هم اگر قرار باشه که معلوم نباشه پس چه فایده داره چون در طول بازی هم در عکس ها چیزی پیدا نبود!!!!

من هم منتظرم ببینم چی کار کرده! ;)

ارغوان در رولاند گاروس: تکرار فینال استانبول در راند سوم یا حذف زودهنگام در راند اول؟؟
مگه از رولاند گاروس محروم نشده بود؟!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يه سوال هم داشتم كه اگه لطف كنين و جواب بدين ممنون ميشن من ديروز داشتم calendar مسابقات تنيس رو تو سايت atptennis ميدم ميخواستم بدونم چرا مسابقات Grand Slam رو دوتايي نوشته اينم لينكش

اتفاقا توی CALENDER سایت ATP دوتایی نوشته نشده :

http://www.atptennis.com/3/en/tournaments/fullcalendar/

اما توی تقویم سایت WTA . تورنمنت هایی گه برگزاریشون دو هفته طول میکشه دوتایی نوشته میشن:

http://www.sonyericssonwtatour.com/tournaments/

مجموعا 6 تورنمنت هست که 2 هفته ادامه پیدا میکنن.: 4 GRANDSLAM و دوتورنمنت درجه اول MIAMI و INDIAN WELLS

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه حرفهای من توی توی پست قبلیم کار ساز بود و 2 تا از دوستان که زیاد اینجا چیزی تایپ نمیکردند هم به جمع ما اضافه شدند . که از این بابت خوشحال ام و امیدوارم همیشه شاهد حضورشون باشم.

چون یه مدت بود که فقط من و ealy داشتیم اینجا خبر میزاشتیم و بعضی وقتا این احساس بهم دست میداد که انگار من و ealy داریم واسه خودمون مطلب مینویسیم . به هر حال امیدوارم همه دوستان دیگه ای هم که به اینجا سر میزنند نظرات و علایق و باقی چیزهایی که براشون جالب هست رو بنویسند تا این تاپیک هر روز پر رونق تر بشه .

اما در مورد پوشش تلویزیونی :

خوشبختانه امسال وضع پخش مسابقات تنیس عالیه و همونطور که ealy اشاره کرد تعدادی کنال بازی ها رو پوشش میدهند.

1. الجزیره اسپرت 2 ( روی ماهواره نایل ست ) با فرکانس 12284 / 27500 / 3.4

2. دبی اسپر ت با فرکانس 11785 / 27500 / 3.4 .( روی ماهواره نایل ست . یه دبی اسپرت هم روی هاتبرد هست که اون بازی ها رو پخش نمیکنه )

3. سری کانال های ( srg swiss ( TSI2- tsr2 - sf2 با فرکانس 12399 / 27500 . 3.4 .
این سری کانالها رو باید با کد باز کرد که میشه به قسمت ورود کد دستی رفت و وارد سری کد های Viaccess شد
در حال حاضر کدی که زیر قرار میدهم فعال هست :
id 009400 / 0E : 00 84 5B 90 DB B3 1D BE

4. کانال EURO SPORT که باز کردنش یه 1 سالی هست که مشکلات زیادی داره و کد هاش زود عوض میشه .

من خودم اول از همه به کانال های SRG SWISS سر میزنم مخصوصا کانال TSR2 . و زیاد از گزارش این گزارشگر های کانال های عرب زبان خوشم نمی یاد چون خیلی حرف میزنند و اصلا اجازه نمیدهند آدم بازی رو تماشا کنه .
اما توی این کانالها دبی اسپرت از نظر پوشش خیلی عالیه و از هر 3 زمینی که پوشش تلویزیونی داده میشه پخش میکنه .

باقی کانالها اکثرا فقط بازیهایی رو پخش میکنند که در استادیوم CHATRIER برگزار میشه.
همین الان دبی اسپرت داره بازی داویدنکو رو پخش میکنه.
بازی راجر فدرر هم بعلت بارندگی با تاخیر و همین الان که من دارم اینو مینویسم مخواهد شروع بشه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مگه از رولاند گاروس محروم نشده بود؟!
همون موقع هم بحث کردیم که امسال می تونه شرکت کنه و احتمالا مجازاتش چیز دیگه ایه ... ( احتمالا حق نداره که از امکانات اونجا استفاده کنه ،برای تمرین و اینا)
خب بازی های رولاند گاروس هم شروع شد!

از الان یکم سخته پیش بینی کردن قهرمان اما فکر کنم فدرر نتونه این جام رو ببره!
آقا همه بگن پیش بینی ها رو ... نادال از مردا ... از زنها هم فعلا نظری ندارم ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تعویق بازی ها به خاطر بارندگی

b_g_parapluierg_0527.jpg

ارغوان و بارتولی فردا ساعت 2 در CHATRIER

بارندگی باعث مختل شدن و به تعویق افتادن اکثر بازی های امروز شد.بازیه ارغوان و بارتولی هم به روز (سه شنبه )موکول شد. مسابقه ارغوان ، بازیه دوم استادیوم اصلی( CHATRIER) هست و پیش بینی میشه در صورت مساعد بودن وضع هوا حدودا ساعت 2 بعد از ظهر برگزار بشه.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا پیشنهاد خیلی خوبیه که دوستان استین ها رو بالا بزنند و هر مسابقات رو پیش بینی کنند .

من در زمینه مردان فعلا فقط اینو میگم که نادال امسال قهرمان نمیشه .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
اینم لینک بر نامه بازی های سه شنبه :

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/p_schedule8.pdf

در ضمن ارغوان بازی سوم رو بر گزار میکنه که حدود ساعت 3:5 تا 4 بوقت تهران میشه . البته اگه بارندگی مثل امروز برنامه ها رو بهم نریزه .

سه شنبه در بازی دوم شاهد ادامه بازی فدرر هستیم و بعدش هم بازی ارغوان رو میتونیم تماشا کنیم.

بازی آخر رو هم نادال برگزار می کنه .

پس حسابی روز پر تنیسی رو داریم و گمونم از ساعت 12:30 به بعد میتونیم حسابی حالش رو ببریم .

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

باید خدمتتون عرض کنم که فدرر ان شاء الله قهرمان خواهد شد:)

بقیه باید حسرت بخورن مخصوصا نادال:D

راستی هنوز قضیه اون عمل زشت!!! ارغوان رو نگفتید ها!!!

ممنووووووون

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه ها من بد بختانه یا خوشبختانه!!! ماهواره ندارم.:blush:

می خواستم اگر از دوستان کسی میتونه بازی های تنیس رو برای من روی DVD ضبط کنه یک ندا بده تا با هم به گفتگو بپردازیم!!!;)

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
اینم لینک بر نامه بازی های سه شنبه :

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/p_schedule8.pdf

در ضمن ارغوان بازی سوم رو بر گزار میکنه که حدود ساعت 3:5 تا 4 بوقت تهران میشه . البته اگه بارندگی مثل امروز برنامه ها رو بهم نریزه .

سه شنبه در بازی دوم شاهد ادامه بازی فدرر هستیم و بعدش هم بازی ارغوان رو میتونیم تماشا کنیم.

بازی آخر رو هم نادال برگزار می کنه .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حذف زود هنگام ارغوان رضایی

ارغوان رضایی امروز و در راند اول رولاند گاروس در بازیه بسیار سنگین 2 به 0 مغلوب هموطن تنومند خودش ماریون بارتولی شد.
ارغوان ست اول رو 6 به 2 و ست دوم رو 6به 4 باخت .همونطور که انتظار میرفت و قبلا هم گفته شده بود بازیکنان قدرتی برای ارغوان دردسر ساز هستن. ماریون بارتولی هم تنیسور فوق العاده قدرتمندی هست .نمایش این دو بازیکن در خیلی از زمان مسابقه در سطح بسیار بالایی بود و میشه گفت هم level با مسابقات مردان برگزار شد.مخصوصا گیم اخر بازی که ارغوان در این گیم علی رغم باخت قابل تحسین بود ولی بزرگترین مشکل ارغوان از دست دادن گیم های خودشه (گیم هایی که صاحب سرویس هست) که دیگه تبدیل به مساله بسیار عادی شده.

در مجموع میشه گفت اینبار هم ارغوان در قرعه کشی بدشانس بود.

به این ترتیب ارغوان دومین گرند سلم سال رو هم با شکست زودهنگام و بدون نتیجه از دست داد.جالبه که در open استرالیا هم در راند اول مغلوب یک فرانسویه دیگه ،امیلی لیوت،شده بود.

ارغوان که به لطف 100 امتیاز حاصل از نایب قهرمانی در استانبول این هفته با جهشی 16 پله ای تا رده 43 صعود کرده بود فرصت صعود بیشتر رو از دست داد و باز هم باید در هفته های اینده شاهد تنزل در جدول باشه.

ارغوان در صورت برد مقابل بارتولی به راحتی می تونست تا راند سوم صعود کنه و 90 امتیاز رو به دست بیاره که این شانس رو از دست داد.

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-bartoli-rezai_9_17_34_am.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-bartoli-rezai_9_17_34_am.jpg
    340.5 KB · نمایش ها: 14
  • fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-bartoli-rezai_9_17_58_am.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-bartoli-rezai_9_17_58_am.jpg
    282.6 KB · نمایش ها: 13

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نادیا پتروا تنها قربانیه بزرگ روز دوم

تنها نتیجه دور از انتظار امروز ،شکست 2 به نادیا پتروا مقابل KVETA PESCHKE (نفر 182) بود. البته نادیا در حین مسابقه دچار مصدومیت شد ولی با وجود مصدومیت به بازی ادامه داد در نتیجه ست سوم رو 6 به 0 مقابل حریف 32 ساله اهل جمهوریه چک شکست خورد.

برای دیدن نتایج کامل بازی های امروز به اینجا سر بزنید:

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule8.html

52f2176.gif
67yinpy.gif

در تکمیل لیست کانال های پوشش دهنده رولاند گاروس، علاوه بر کانال هایی که قبلا معرفی شدند باید اسم FRANCE 3 و FRANCE 4 رو هم اضافه کرد که پوشش بسیار مناسبی به تورنمنت میدن.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0

52f2176.gif
67yinpy.gif

در تکمیل لیست کانال های پوشش دهنده رولاند گاروس، علاوه بر کانال هایی که قبلا معرفی شدند باید اسم FRANCE 3 و FRANCE 4 رو هم اضافه کرد که پوشش بسیار مناسبی به تورنمنت میدن.

ممنونم ealy جان از اطلاع رسانیت .

اما این 2 تا کانال هم جزئ سری کانالهای tps هستند ( دقیقا مثل eurosport که باز کردنشون مشکلات زیادی داره )حالا من نمیدونم شما بصورت روزانه این کانالها رو باز میکنی یا نه . اما من که هنوز باهاشون مشکل دارم .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
جدول مسابقات مردان رو که نگاه میکردم متوجه شدم که فدرر واسه رسیدن به فینال خیلی راه سخت تری داره نسبت به نادال .

فدرر ممکنه توی اون دسته ای که قرار داره با :

YOUZHNY, Mikhail RUS و VOLANDRI, Filippo ITA ( که توی رم راجر رو شکست داد ) ROBREDO, Tommy ESP و
DAVYDENKO, Nikolay RUS و LJUBICIC, Ivan CRO و GONZALEZ, Fernando CHI

بازی کنه و در صورت پیروزی باین حریفهای احتمالی به فینال میرسه .

حالا یه نگاهی به دسته نادال می اندازیم :

DJOKOVIC, Novak SRB و BAGHDATIS, Marcos CYP و FERRER, David ESP و RODDICK, Andy USA و BLAKE, James USA و بنظر من خطر ناک تری رقیب که نادال رو توی هامبورگ اذیت کرد یعنی HEWITT, Lleyton AUS و MOYA, Carlos ESP و BERDYCH, Tomas CZE .

حالا شما قضاوت کنید کدام دسته سخت تره . من به شخصه رودیک و بلیک و مویا و باقداتیس رو بسیار ساده تر از داویدنکو و گنزالز و لوبوچیچ میدونم .

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
USB جان منتظر مطالب خوب شما هستیم :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
روز سیاه برای تنیسورهای امریکایی ( مردها منظورمه )... همه حذف شدن !!!! ...
sad24.gif

این اولین بار در 40 سال اخیر ( = از اول Open era ) هستش که امریکایی ها نمی تونن برن دور دوم اوپن فرانسه ...

ضمنا آخرین باری که کلا این اتفاق افتاد ، سال 1973 بود ، توی اوپن استرالیا ...
164.gif

اندی رادیک که طبق معمول باخت !!! ... چهارمین بار در هفت سال اخیر ... ای بی عرضه !!
punish2.gif
( اون دوستمون کجاس راستی که طرفدار رادیک بود )

جیمز بلیک هم خورد به آیو کارلاویچ و اون سرویس های خوفناکش !!

آخرین باری که یه امریکایی ، اوپن فرانسه رو برد ، آغاسی بود ( 1999 ) ... کلا امریکایی ها 11 بار این جام رو بردن ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
روز چهارم،روز بدون شگفتی و پیروزیه همه مدعیان

در روز چهارم مسابقات تمام مدعیان با پیروزی های راحت و قاطع مقابل حریفانشون به راند بعدی صعود کردند.

در مهمترین بازی ها ،شاراپوا موفق شد 2 به 0 Emilie Loit فرانسوی رو در یک بازیه پایاپای و نزدیک شکست بده.شاراپوا در این بازی همچنان نا اماده و پر اشتباه ظاهر شد و با شرایط فعلی بدون شک در مراحل بالاتر با مشکلات جدی روبرو خواهد شد البته به لطف قرعه خوب در راند دوم و سوم هم حریفان راحتی داره ولی شاید راند چهارم اخرین بازیه ماریا در رولاند گاروس باشه.شاراپوا فردا دربازیه دوم استادیوم LENGLEN مقابل نفر 73 جهان ،JILL CRAYBAS ، بازی خواهد کرد.

در بازیه جالب دیگه هم هنین هاردن موفق شد پاژک اتریشی رو که در دوبی تا مرز شکست دادن هنین پیش رفته بود اینبار در 2 ست پی در پی و با نتایج 7 به 5 و 6 به 1 شکست بده.

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-henin-paszek_1_42_58_pm.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-henin-paszek_1_42_58_pm.jpg
    203.3 KB · نمایش ها: 8
  • capt.sge.igt85.300507150306.photo00.photo.default-343x512.jpg
    capt.sge.igt85.300507150306.photo00.photo.default-343x512.jpg
    77.2 KB · نمایش ها: 9
  • fullj.getty-74343979dm172_french_open_d_12_39_11_pm.jpg
    fullj.getty-74343979dm172_french_open_d_12_39_11_pm.jpg
    164.9 KB · نمایش ها: 10

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدول مسابقات مردان رو که نگاه میکردم متوجه شدم که فدرر واسه رسیدن به فینال خیلی راه سخت تری داره نسبت به نادال .

فدرر ممکنه توی اون دسته ای که قرار داره با :

YOUZHNY, Mikhail RUS و VOLANDRI, Filippo ITA ( که توی رم راجر رو شکست داد ) ROBREDO, Tommy ESP و
DAVYDENKO, Nikolay RUS و LJUBICIC, Ivan CRO و GONZALEZ, Fernando CHI

بازی کنه و در صورت پیروزی باین حریفهای احتمالی به فینال میرسه .

حالا یه نگاهی به دسته نادال می اندازیم :

DJOKOVIC, Novak SRB و BAGHDATIS, Marcos CYP و FERRER, David ESP و RODDICK, Andy USA و BLAKE, James USA و بنظر من خطر ناک تری رقیب که نادال رو توی هامبورگ اذیت کرد یعنی HEWITT, Lleyton AUS و MOYA, Carlos ESP و BERDYCH, Tomas CZE .

حالا شما قضاوت کنید کدام دسته سخت تره . من به شخصه رودیک و بلیک و مویا و باقداتیس رو بسیار ساده تر از داویدنکو و گنزالز و لوبوچیچ میدونم .

من تا به حال به یاد ندارم در این دو سال اخیر قرعه ی راجر از نادال راحت تر بوده باشه!! کلا این نادال خیلی خوش شانسه:f34r: در ضمن فدرر تنها کسیه که همیشه با بردن بزرگان قهرمان میشه:p

راستی کسی در مورد اون پیشنهادی که بالا گفتم نظری نداره!!:(

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
rolandgarros.gif

ادامه حضور ارغوان در رولاند گاروس: زوج ارغوان و Julia Vakulenko در دابل

220248.jpg

بعد از شکست نا امید کننده مقابل بارتولی در راند اول کار برای ارغوا ن در رولاند گاروس تمام نشده همچنان این فرصت رو داره که به همراه Julia Vakulenko در قسمت دابل به حضور خوش ادامه بده.این برای سومین بار هست که ارغوان در مسابقات دابل wta شرکت می کنه البته هر دو دفعه قبل در open استرالیا و gaz de france پاریس در همون راند نحست حذف شده ولی اینبار شرایط متفاوت هست .همراهیه تنیسور تازه اوج گرفته اوکراینی و قرعه به مراتب راحت تر نسبت به دو بار قبل شانس صعود رو زیاد کرده.Julia Vakulenko که در 3 هفته قبل با نتایج دور از انتظار و شکست چند تن از بزرگان دنیا مطرح شد شرایطی مشابه ارغوان داره و در راند اول انفرادی با نتیجه ای دور از انتظار حذف شده.

مسابقه دابل ارغوان بازیه اول court شماره 3 هست و طبق برنامه از ساعت 12.30 ( جمعه) شروع میشه.

شگفتیه روز پنجم: حذف سید سوم دابل جهان در راند نخست

yanzheng_charl_forrg_200.jpg

بدون شک مهمترین اتفاق روز پنجم حذف سید سوم دابل جهان در راند اول بود . زوج چینیه Zi Yan و
Jie Zheng که از مدعیان اصلیه به حساب میومدن در همون راند اول در دو ست متوالی و بانتایج مشابه 6 به 4 مغلوب زوج اسپانیایی Maria Jose Martinez Sanchez و Nuria Llagostera Vives شدند

نتیجه دور از انتظار دیگه هم شکست Alona bondarenko ،سید 22 ، مقابل Karin Knapp ایتالیایی بود.

در سایر بازیها تمام مدعیان حریفانشون رو شکست دادند

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه بازی های امروز :

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/p_schedule11.pdf

اگر دوستان با فرمت pdf مشکل دارند بگن تا page html رو لینک کنم .

بازی های مهم هم اینهاست :

CHATRIER 12:30 ( tehran )

1. Women's Singles - 3rd Rnd.
Jelena Jankovic (SRB)[4] vs Venus Williams (USA)[26]

2. Men's Singles - 3rd Rnd.
Roger Federer vs Potito Starace

3. Men's Singles - 3rd Rnd.
Gael Monfils vs David Nalbandian

4. Women's Singles - 3rd Rnd.
Justine Henin vs Mara Santangelo

همچنین بازی دوم استادیوم LENGLEN رو هم
Nikolay Davydenko vs Michael Llodra برگزار میکنند.

یه بازی خیلی جالب هم توی court 2 داریم ساعت 12:30 بوقت تهران :

Juan Carlos Ferrero (ESP)[17] vs Mikhail Youzhny (RUS)[13

بالا