• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد قهرمانی هم پیش بینی من اینه :

توی مردان roger federer توی زنان هم Jelena Jankovic
( پیش بینی شجاعانه ایه )

attachment.php
attachment.php

باقی دوستان هم زود تر پیش بینی کنند من همه رو یاداشت میکنم .

به نفرات اول تا دهم جوایز نفیسی تعلق میگیرد ( 1 دستگاه خودروی پروتون )

ealy , seymour , ara77 , و باقی دوستان که به اینجا سر می زنند . منتظر پیش بینی هاتون هستم.

فایل های ضمیمه

• roger-federer.jpg
    roger-federer.jpg
    20.3 KB · نمایش ها: 28

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ارغوان در دابل هم حذف شد

امروز در راند اول دابل ،زوج رضایی و Vakulenkoدر حالیکه ست اول رو 6 به 2 برده بودن در ادامه با نتیج 6 به 1 و 6 به 4 مغلوب زوج فرانسوی - تونسی Sfar و Mathilde Johansson شدن تا هر دو در قسمت دابل هم ناکام بمونن.

رکورد سریعترین سرویس توسط ونوس ویلیامز شکسته شد

ونوس ویلیامز در بازی راند دوم مقابل Ashley Harkleroad سروییسی با سرعت 206 کیلومتر در ساعت زد که سریعترین سرویس ثبت شده در جدول اصلیه مسابقات wta محسوب میشه.
ونوس ویلیامز در این باره گفت:" زمانی که جوانتر بودم همیه سعی میکردم سرویس هام سنگین و سنگین تر باشه ولی الان دیگه تلاشی نمی کنم چون دیگه خود به خود سنگین هستند."

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-74165753dm040_french_open_d_8_12_44_am.jpg
    fullj.getty-74165753dm040_french_open_d_8_12_44_am.jpg
    142.5 KB · نمایش ها: 3

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
ealy پیش بینی چی شد ؟؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حذف DEMENTIEVA ، VENUS و NA LI در روز ششم

سرینا ویلیامز ،تنها بازمانده امریکایی ها در رولاند گاروس

در ادامه مسابقات ،امروز بازی های بسیار مهمی انجام شد. در جالبترین بازی ،یلنا یانکویچ در یک بازیه جذاب و زیبا 2 به 1 و با نتایج 6 به 4 ، 4 به 6 و 6 به 1 از سد ونوس ویلیامز گذشت.

74371357.jpg

74371477.jpg

مارین بارتولی هم با نتیجه بسیار خوب 2 به 0 النا دنتیوا رو شکست داد تا قدرت خودش رو بیشتر از قبل ثابت کنه.این نتیجه سند دیگری بر بدشانسیه ارغوان در قرعه کشی محسوب میشه. جالبه که بارتولی این بازی رو هم دقیقا با نتایج مشابه با بازی ارغوان یعنی 6 به 2 و 6 به 4 برد تا حریف یلنا یانکویچ در راند چهارم بشه.

NA LI چینی ،سید 16 ، هم 2 به 0 مغلوب Sybille Bammer اتریشی شد.

SAFINA هم 2 به 1 Francesca Schiavone ایتالیایی رو شکست داد.

HANTACHOVA هم 2 به 0 Olga Poutchkova رو شکست داد تا حریف ANABEL MEDINA اسپانیایی بشه که این روز ها امادگیه بسیار بالایی داره.

سرینا ویلیامز هم 2 به 0 کرایچک هلندی رو برد تا تنها باز مانده امریکایی در رولاند گاروس باشه.

نتایج کامل بازی های جمعه :

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/cmatch/11ws.html

فردا هم بازیهای بسیار مهمی انجام میشه.

Lucie Safarova به مصاف مائورسمو میره. Lucie Safarova که امسال نتایج فوق العاده ای کسب کرده در OPEN استرالیا موفق شده بود مائورسمو رو شکست بده.
Katarina Srebotnik هم با SHAHAR PEER دیدار میکنه.ANABEL MEDINA با هانتاچوا دیدار میکنه.

برنامه کامل بازی های فردا:

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule12.html

TIP:

وبلاگ رافائل نادال

nadalblog7.jpg

رافائل نادال امسال هم مثل سال قبل در طول مسابقات برای سایت ATP وبلاگ می نویسه که خوندن نوشته هاش قطعا می تونه خیلی جالب باشه.

http://www.atptennis.com/1/en/blog/nadal.asp

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-tennis-fra-roland-garros_8_18_06_am.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros_8_18_06_am.jpg
    229.1 KB · نمایش ها: 6
  • fullj.getty-tennis-fra-roland-garros_1_07_17_pm.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros_1_07_17_pm.jpg
    257.9 KB · نمایش ها: 4
  • fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-bartoli-dementieva_1_03_56_pm.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-bartoli-dementieva_1_03_56_pm.jpg
    409.4 KB · نمایش ها: 7
  • capt.rog15906011710.france_french_open_tennis_rog159.jpg
    capt.rog15906011710.france_french_open_tennis_rog159.jpg
    77.9 KB · نمایش ها: 11

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا مثل اینکه ealy حواسش به نوشته های من نیست !!!

پس پیش بینی چی شد ؟

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من که قبلا گفتم در قسمت مردان به امید خدا راجر قهرمان خواهد بود. اصلا هم از تنیس بانوان خوشم نمیاد ولی در highlight های سایت رقابتها که بازیها رو دیدم از سبک بازی هنین هاردن خوشم اومد و برای خالی نبودن نظر من رای به این خانم میدم!

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
تا الان پیش بینی ها اینطور بوده :

ara77 : فدرر و جاستین هنین هاردن .

heavaz60 : فدرر و یانکویچ

seymour : نادال و .... ( که امیدوارم زود تر نظرت رو در مورد زنان هم بگی )

باقی دوستان هم هنوز نظری نداشتند .

اما اگه قصد دارین نظر بدین زود تر ( یعنی تا قبل از شروع راند بعدی مسابقات که میشه فردا نظر ها رو بگین ).

اما اگه از فردا گذشت و وارد 1/4 شدیم دیگه نظر ندهید چون الان من و 2 تا از دوستان قبل از 1/8 نظر دادیم .

راستی مورسیمو هم توسط یه تنیسر از چک به اسم سافارووا حذف شد این خانم سافارووا الان 20 سال سن داره و با توجه به بازی که امروز ازش دیدم آینده خیلی درخشانی داره.

Maria Sharapova هم به راحتی تونست حریف هم وطن خودش Alla Kudryavtseva رو شکست بده و به مرحله بعدی صعود کنه.

امروز هم بازی آخر رو نادال توی زمین اصلی مسابقات برگزار میکنه با یه هموطن به اسم Albert Montanes .

اما از اون طرف هم Novak Djokovic در ورزشگاه LENGLEN آخرین بازی رو انجام میده با Olivier Patience از فرانسه.

Lleyton Hewitt هم در Court 1 آخرین بازی اون زمین رو انجام میده .

اما در راند بعدی مسابقات بازی های بسیار جذابی رو پیش رو داریم .

roger federer vs M.YOUZHNY , همچنین davydenko vs D.NALBANDIAN .

دیروز هم volandry از ایتا لیا تونست I.LJUBICIC که تنیسر شماره 7 هست رو شکست بده و خودش رو به یک مسابقه جذاب با فدرر نزدیک تر کنه. ( volandry توی رم تونست در کمال نا باوری راجر فدرر رو حذف کنه ببینیم اینبار این 2 باز رو بروی هم قرار میگیرند یا نه )

حتما به این لینک سر بزنید تا ببینید عجب بازی های جذابی رو پیش رو داریم :

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ms/msdraw.pdf

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اصلا مثل اینکه ealy حواسش به نوشته های من نیست !!!

پس پیش بینی چی شد ؟

در تنیس شاید پیش بینی قبل از یک بازی با 2 رقیب معلوم ،تا حدودی امکان پذیر باشه ولی پیش بینیه کلی در ابتدای تورنمنت کار کاملا غیر منطقی هست.
با این وجود قهرمان رو در نیمه بالای جدول میبینم .جایی که 3 مدعیه اصلی یعنی هنین ،یلنا یانکویچ و سرینا ویلیامز حضور دارن.برنده بازیه احتمالیه یک چهارم بین سرینا و ژوستین هنین، باید به احتمال زیاد در نیمه نهایی با یانکویچ بازی کنه که به نوعی این بازی رو باید فینال زودهنگام تلقی کرد.

در مردان هم نادال شانس زیادی داره.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
در تنیس شاید پیش بینی قبل از یک بازی با 2 رقیب معلوم ،تا حدودی امکان پذیر باشه ولی پیش بینیه کلی در ابتدای تورنمنت کار کاملا غیر منطقی هست.
با این وجود قهرمان رو در نیمه بالای جدول میبینم .جایی که 3 مدعیه اصلی یعنی هنین ،یلنا یانکویچ و سرینا ویلیامز حضور دارن.برنده بازیه احتمالیه یک چهارم بین سرینا و ژوستین هنین، باید به احتمال زیاد در نیمه نهایی با یانکویچ بازی کنه که به نوعی این بازی رو باید فینال زودهنگام تلقی کرد.

در مردان هم نادال شانس زیادی داره.

ببین ealy پیش بینی توی اکثر ورزشهای دنیا همین طوره . واسه ما که توی ایران زندگی میکنیم اتفاقات روز مره هم غیر قابل پیش بینیه .

به هر حال هر کس باید 2 تا اسم بگه .

شما از مردان گفتی نادال از زنان هم بینی هنین و یانکوییچ یکی رو انتخاب کن .

در ضمن تا قبل از شروع بازی های فردا هم هر کسی میتونه نظرش رو تغییر بده. ;)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
rolandgarros.gif
هانتاچوا و مائورسمو حذف شدگان بزرگ روز هفتم:

تکرار سناریویه شکست استرالیا برای مائورسمو

در جالبترین بازیه امروز سافاروا در ادامه موفقیت های امسال ، برد راند سوم open استرالیا رو مقابل مائورسمو تکرار کرد تا املیو در دومین گرندسلم سال هم ناکام بمونه.سافاروا این بازی رو در دو ست پی در پی و با نتایج 6 به 3 و 7 به 6 برد تا رقیب انا چاکوتادزه در راند چهارم بشه.سافاروا که امسال پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته در این فصل بزرگانی مثل هنین هاردنن ،سافینا و وایدیسوا رو شکست داده.

در بازیه جالب دیگه هم anabel medina که امسال در دوران اوج خودش به سر میبره موفق شد 2 به 1 دانیلا هانتاچوا رو شکست بده تا رقیب انا ایوانویچ در راند چهارم بشه.

بازیهای مهم فردا: اخرین روز برای شاراپوا؟

اما فردا هم بازی های بسیار حساس و جذابی برگزار میشه .

سرینا ویلیامز ،تنها امریکایی باقی مانده در رولاند گاروس با سافینا بازی خواهد کرد.
یلنا یانکویچ هم مقابل مارین بارتولیه اماده خواهد رفت.بدون شک یلنا یانکویچ که امسال برای اولین بار به راند چهارم رولاندگاروس رسیده ،بازیه سخت و پر دردسری رو مقابل بارتولیه کاملا اماده پیش رو خواهد داشت.

اما در بازیه مهم دیگه ،ماریا شاراپوا که به لطف قرعه راحت تا راند چهارم صعود کرده در اولین بازیه جدی به مصاف shnyder میره.مطمئنا شاراپوا که بعد از پایان مصدومیت در دو هفته قبل بازی های ضعیف و پراشتباهی رو ارائه کرده بازی بسیار سختی رو مقابل shnyder خواهد داشت.باید منتظر شد و دیدshnyder فردا حکم حذف زودهنگام شاراپوا رو امضا میکنه یا حضور ماریا موقتا تمدید میشه؟؟

در بازیهای دیگه هم سافاروا و چاکوتادزه و انا ایوانویچ و انابل مدینا به مصاف هم میرن که قطعا این بازی ها هم بسیار جذاب خواهند بود.

فایل های ضمیمه

• capt.rog19206011952.france_french_open_tennis_rog192.jpg
    capt.rog19206011952.france_french_open_tennis_rog192.jpg
    107.5 KB · نمایش ها: 4
  • capt.sge.jii90.020607162901.photo01.photo.default-364x512.jpg
    capt.sge.jii90.020607162901.photo01.photo.default-364x512.jpg
    89.8 KB · نمایش ها: 4
  • fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-mauresmo-safarova_9_15_06_am.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-mauresmo-safarova_9_15_06_am.jpg
    264.7 KB · نمایش ها: 3
  • fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-medina-garrigues-hantuchova_9_11_31_am.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-medina-garrigues-hantuchova_9_11_31_am.jpg
    448.4 KB · نمایش ها: 3

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
اینم برنامه بازی های یکشنبه!

CHATRIER 12:30 ( tehran )
1. Women's Singles - 4th Rnd.
Dinara Safina (RUS)[10] vs Serena Williams (USA)[8]
2. Men's Singles - 4th Rnd.
Roger Federer (SUI)[1] vs Mikhail Youzhny (RUS)[13]
3. Women's Singles - 4th Rnd.
Jelena Jankovic (SRB)[4] vs Marion Bartoli (FRA)[18]
4. Men's Singles - 4th Rnd.
Nikolay Davydenko (RUS)[4] vs David Nalbandian (ARG)[15]
LENGLEN 12:30 ( tehran )
1. Men's Singles - 4th Rnd.
Tommy Robredo (ESP)[9] vs Filippo Volandri (ITA)[29]
2. Women's Singles - 4th Rnd.
Justine Henin (BEL)[1] vs Sybille Bammer (AUT)[20]
3. Men's Singles - 4th Rnd.
Guillermo Canas (ARG)[19] vs Juan Monaco (ARG)
4. Women's Singles - 4th Rnd.
Patty Schnyder (SUI)[14] vs Maria Sharapova (RUS)[2]

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شاراپوا از مهلکه نجات پیدا کرد

74386082.jpg

shnyder کسی که تمایلی به بردن نداشت!!!

74386106.jpg

شاید وقتیکه shnyder بعد از پیروزیبه 6 به 3 در ست اول ،در ست دوم هم موفق شد یک گیم break کنه تا 3 به 1 پیش بیفته هیچ کس تصور نمی کرد سر انجام بازی به پیروزیه شاراپوا منتهی بشه اما تنیسور روس 4 گیم پی در پی رو برد تا در نهایت ست دوم رو 6 به 4 ببره و بازی رو به ست سوم بکشه ستی که به معنای واقیع کلمه یک "ماراتن" بود ماراتنی عجیب و پر افت و خیز .در این ست shnyder بار ها موفق شد با break کردن گیم جلو بیفته ولی هر دفعه بلافاصله گیم خودش رو از دست میداد.shnyder در گیم های دهم ، دوازدهم و چهاردم برای پیروزی در بازی سرویس میزد (serving for match) ولی با وجود داشتن چند match point ،به هیچ عنوان از فرصت های فراوان خودش استفاده نکرد تا در نهایت ،در عین ناباوری بعد از 2 ساعت و 37 دقیقه بازی رو 9 به 7 ببازه.نکته جالب اینه که 11 گیم از مجموع 16 گیم ست سوم break شد که میتونه در نوع خودش یک رکورد باشه.

بوسه ای برای خداوند

شاراپوا بعد از بازی به خوبی این مساله واقف بود که لطف و عنایت ویژه خدا در این بازی کمک زیادی به حذف نشدنش کرد.در این شرایط تشکر کردن کاملا منطقی به نظر میرسید.

74386103.jpg

در بازیه مهم دیگه ،انا ایوانویچ موفق شد 2 به 1 از سد anabel medina بگذره.همانطور که پیش بینی میشد این بازی بسیار سنگین بود که در نهایت ایوانویچ ستاره اسپانیایی رو 6 به 3 ،3 به 6 و 6 به 3 شکست داد.

f_33.jpg

یلنا یانکویچ هم با نتیجه قاطع 6 به 1 و 6 به 1 از سد تنیسور قدرتمند فرانسوی ،مارین بارتولی گذشت تا باز هم خودش رو به عنوان یک مدعیه درجه یک ثابت کنه.

f_36.jpg

انا چاکوتادزه هم با برد 2 به 1 برابر سافاروا خودش رو به یک چهارم نهایی رسوند تا در این مرحله حریف شاراپوا بشه.

در بازی ها دیگه هم سرینا ویلیامز ،کوزنتسوا ،هنین هاردنن و نیکول وایدسوا با نتایج قاطع 2 به 0 مقابل سافینا ،شاهار پیر ،bammer و تاتیانا گاربین به پیروزی رسیدن تا به مرحله یک چهارم صعود کنند.

فایل های ضمیمه

• fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-ivanovic-medina_garrigues_11_05_15_am.jpg
    fullj.getty-tennis-fra-roland-garros-ivanovic-medina_garrigues_11_05_15_am.jpg
    296.8 KB · نمایش ها: 7
  • fullj.getty-74361358dm085_french_open_d_1_20_53_pm.jpg
    fullj.getty-74361358dm085_french_open_d_1_20_53_pm.jpg
    147.6 KB · نمایش ها: 7
  • fullj.getty-74361358dm094_french_open_d_1_30_47_pm.jpg
    fullj.getty-74361358dm094_french_open_d_1_30_47_pm.jpg
    126 KB · نمایش ها: 11
  • capt.rog30806031902.france_french_open_tennis_rog308.jpg
    capt.rog30806031902.france_french_open_tennis_rog308.jpg
    82.9 KB · نمایش ها: 4

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شاراپوا از مهلکه نجات پیدا کرد

من که ندیدم ولی ظاهرا توی امتیاز 7-7 ست آخر ، یه سرویس بحث برانگیز زد شاراپووا که باعث شد ، تماشاگرا بیش از پیش علیه اش شعار بدن ... ظاهرا پتی اشنایدر دستش رو برده بود بالا به نشانه اینکه من موچم !!! ( یعنی یه لحظه وایسا ) ... ولی نه شاراپووا اینو دیده بود و نه داور حاضر شد حرف اشنایدر رو قبول کنه... در نتیجه یه Ace شد ...

خود شاراپووا گفته که من دست اشنایدر رو ندیدم ... و این جمله بانمک " نمیشه هم مادر ترزا باشم و هم تنیس بازی کنم !! "

اشنایدر هم با طعنه گفته : " طبیعیه دیگه ، چون اون یه قهرمان بزرگه و من یه تنیسور بی اهمیت که امکان نداشت بتونم بازی رو ببرم "​

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من که ندیدم ولی ظاهرا توی امتیاز 7-7 ست آخر ، یه سرویس بحث برانگیز زد شاراپووا که باعث شد ، تماشاگرا بیش از پیش علیه اش شعار بدن ... ظاهرا پتی اشنایدر دستش رو برده بود بالا به نشانه اینکه من موچم !!! ( یعنی یه لحظه وایسا ) ... ولی نه شاراپووا اینو دیده بود و نه داور حاضر شد حرف اشنایدر رو قبول کنه... در نتیجه یه Ace شد ...

خود شاراپووا گفته که من دست اشنایدر رو ندیدم ... و این جمله بانمک " نمیشه هم مادر ترزا باشم و هم تنیس بازی کنم !! "

اشنایدر هم با طعنه گفته : " طبیعیه دیگه ، چون اون یه قهرمان بزرگه و من یه تنیسور بی اهمیت که امکان نداشت بتونم بازی رو ببرم "
واااااااااااااااااااااااااییییی , من که داشتم سکته میکردم , شاراپوا کشت منو تا ببره !!!!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

اشنایدر هم با طعنه گفته : " طبیعیه دیگه ، چون اون یه قهرمان بزرگه و من یه تنیسور بی اهمیت که امکان نداشت بتونم بازی رو ببرم "

74386189.jpg

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بازی های استثنایی در مرحله یک چهارم نهایی

فردا و در مرحله یک چهارم نهایی 4 بازیه فوق العاده حساس و دیدنی برگزار خواهد شد.

انا ایوانویچ - کوزنتسوا

f_28.jpg
f_27.jpg

بازیه انا و کوزنتسوا ،تکرار فینال 3 هفته قبل QTEL برلین محسوب میشه مسابقه ای که با برتریه 2 به 1 انا ایوانویچ همراه بود .انا ایوانویچ که در شرایط ارمانی قرار داره در صورت برد برای اولین بار به نیمه نهایی یک گرند سلم صعود میکنه.در طرف دیگه ،کوزنتسوا که سال قبل با رسیدن به فینال رولاندگاروس بزرگترین افتخار حرفه ایش رو کسب کرد اینبار هم مصمم هست تا موفقیت سال قبل رو تکرار کنه.(شانس پیروزی 50 % به 50%)

هنین هاردنن - سرینا ویلیامز

f_23.jpg
f_25.jpg

بدون شک دو نفر از بهترین های حال حاظر جهان هستند که حذف شدن یکی از این دو در یک چهارم نهایی بسیار زودهنگام خواهد بود ولی رنک پایین سرینا (نفر 9 جهان سید 8 رولاند گاروس) باعث شده که یکی از این دو مدعیه اصلی فردا از گردونه رقابت حذف بشن. این دو تنیسور امسال هم یکبار و در فینال تورنمنت میامی مقابل هم قرار گرفتند که سرینا در یک بازیه نزدیک 2 به 1 هنین رو شکست داد.(شانس پیروزی 51 % به 49% به نفع هنین هاردنن)

نیکول وایدیسوا - یلینا یانکویچ

f_29.jpg
f_26.jpg

این دو بازیکن هم در فصل جدید فقط یکبار و در نیمه نهایی OPEN سیدنی مقابل هم رفتند که اون بازی رو یلنا 2به 1 برد.یلنا در فصل جدید با بازی های فوق العاده تا رده 4 جهان بالا اومد و یکی از مدعیان اصلیه رولاند گاروس محسوب میشه در طرف دیگه نیکول وایدیسوای 18 ساله که سال قبل تا نیمه نهایی صعود کرده بود چند هفته قبل دچار مصدومیت شد و تورنمنت های مهم قبل از رولاند گاروس رو از دست داد و به همین دلیل کمی از شرایط ارمانی فاصله گرفته ولی با این وجود باید منتظر بازیه نردیکی باشیم.(شانس پیروزی 60 % به 40% به نفع یلنا یانکویچ)

شاراپوا - چاکوتادزه

f_27.jpg
f_21.jpg

ایستگاه آخر برای شاراپوا یا تداوم پیروزی های معجزه آسا ؟؟

بدون هیچ اغراقی شاراپوا که امسال از شرایط ارمانی به دور هست فقط به لطف قرعه راحت تا مرحله یک چهارم صعود کرده و فردا مقابل هموطنش روز بسیار سختی پیش رو خواهد داشت.باید دید انا چاکوتادزه که کاملا اماده به نظر میرسه می تونه شاراپوا رو حذف کنه ؟؟ هر چند شاراپوا باید به خاطر صعود تا همین مرحله هم کاملا قانع باشه.(شانس پیروزی 70% به 30% به نفع چاکوتادزه)

4 بازیه فردا واقعا دیدنی خواهند بود ولی متاسفانه دو بازیه انا-کوزنتسوا و یلنا - نیکول به طور همزمان از ساعت 1.30 و 2 بازیه دیگه هم بعد از این بازیها برگزار میشه که قطعا این همزمانی امکان دیدن کامل این بازی های استثنایی رو سلب خواهد کرد.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
تا الان پیش بینی ها اینطور بوده :

ara77 : فدرر و جاستین هنین هاردن .

heavaz60 : فدرر و یانکویچ

seymour : نادال و یانکویچ ( با ارفاق بخاطر تاخیر )

ealy : نادال .

به هر حال رولند گاروس واقعا به روز های حساسی رسیده و الان از مردان فقط 8 نفر باقی موندند که 3 تا از اونها اسپانیایی اند .

فردا هم بازی های بسیار حساسی رو پیش رو داریم :

CHATRIER 13:30 ( tehran )
1. Women's Singles - Qtr. Finals
Ana Ivanovic (SRB)[7] vs Svetlana Kuznetsova (RUS)[3]
2. Women's Singles - Qtr. Finals
Justine Henin (BEL)[1] vs Serena Williams (USA)[8]
3. Men's Singles - Qtr. Finals
Roger Federer (SUI)[1] vs Tommy Robredo (ESP)[9]
LENGLEN 13:30 ( tehran )
1. Women's Singles - Qtr. Finals
Jelena Jankovic (SRB)[4] vs Nicole Vaidisova (CZE)[6]
2. Women's Singles - Qtr. Finals
Anna Chakvetadze (RUS)[9] vs Maria Sharapova (RUS)[2]
3. Men's Singles - Qtr. Finals
Nikolay Davydenko (RUS)[4] vs Guillermo Canas (ARG)[19]

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
آیا میدانید که ؟

Rafael Nadal تنها فردی هست که تا حالا 2 بار در رولند گاروس شرکت کرده و هر 2 بار قهرمان مسابقات شده !!

برنده مسابقه single مردان رولند گاروس هرگز در اولین راند تمام مسابقات همان سال شکست نخورده .

در سال 1982 برنده مسابقات رولند گاروس مردان تنها 17 سال و 9 ماه سن داشته و اون فرد کسی نبوده جز Mats Wilander سو ئدی !!!

(Ilie Nastase (1973 و ( Björn Borg (1978 and 1980 تنها تنیسر های مردی هستند که بدون باخت حتا 1 set قهرمان رولند گاروس شدند . در مقابل 12 زن توانستند این افتخار رو کسب کنند که اخرین اونها Justine Hénin بوده در سال گذشته !!!!

سال قبل ( 2006 ) راجر فدرر ( تنیسر شماره 1 دنیا ) و رافائل نادال ( تنیسر شماره 2 دنیا ) , مسابقه فینال رو در حالی برگزار کردند که بر خورد تنیسر شمار 1 با 2 در رولند گاروس از سال 1984 که No2) Ivan Lendl ) و John McEnroe (No1 با هم روبرو شدند بی سابقه بوده . و جالب اینجاست که در اون سال هم تنیسر شماره 2 توانسته شماره 1 رو مغلوب کنه !!!

ورزشگاه CHATRIER بیش از 15000 نفر , Suzanne Lenglen بیش از 10000 نفر و court شماریک 3700 را میتوانند در خود جای دهند ؟ !!!

کوتاه ترین فینال single مردان در سال 1977 برگزار شد وقتی که Guillermo Vilas توانست Brian Gottfried رو با نتایج 6-0 6-3 6-0 شکست بده . اما این رکورد برای تنیس زنان همیشه جاودانه خواهد بود چرا که Steffi Graf در سال 1988 Natasha Zvereva رو با نتیجه 6-0 6-0 شکست داد !!!!

چیزی در حدود 250 !!! دختر و پسر 12 تا 16 ساله توپ جمع کن امسال مسابقات رولند گاروس هستند !!!

Stefan Fransson سوئدی از سال 2000 تا الان دارو مسابقات رولند گاروس هست . اون تنها داور غیر فرانسویه که تونسته به این افتخار دست پیدا کنه و همراه داوران فرانسوی چون Jacques Dorfmann و Gilbert Ysern در این موقعت باشه !!!

در سال 2001 ورزشگاه centre court ( که استادیوم اصلی رولند گاروس هست ) نام خود رو به Philippe Chatrier ( همین نامی که امروز ما می شناسیم ) تغییر داده .

تنیس پر طرفدار ترین ورزش در فرانسه است . در سال 2006 , 382,434 بازیکن در فرانسه بازی کردند , 1,950,448 مسابقه تنیس و 10,499 تورنومنت تنیس در این کشور برگزار شده !!!

در سال 1990 تنیسر شماره 2 و 1 دنیا ( Stefan Edberg و Boris Becker ) در راند اول مسابقات رولند گاروس حذف شدند !!!!

آخرین فردی که هم Wimbledon و هم Roland Garros رو در 1 سال برده Björn Borg سوئدی است !!!

در سال 2006 چهار تنیسر برتر دنیا ( R.FEDERER و D.NALBANDIAN و I.LJUBICIC و R.NADAL ) در نیمه نهایی با هم رقابت کردند . که این اتفاق در 22 سال اخیر یعنی از 1985 تا الان بی نظیر بوده .

اینم آدرس جدول مسابقات سال گذشته که دیدنش خالی از لطف نیست :

http://www.rolandgarros.com/en_FR/about/mensingle.pdf

امیدوارم از مطالب بالا لذت برده باشین :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مرسی خیلی جالب بود این بالایی ها ...
ok.gif

راستی من ویدئوی اون جنجال آخر بازی شاراپووا - اشنایدر رو دانلود کردم ... ظاهرا بخاطر اینکه یکی از تماشاچیا داد زده ( صدای این تماشاچی ، توی ویدئویی که من دیدم هم واضح بود ) ، دستش رو بالا برده تا بگه یه لحظه وایسا ...
icon4.gif

بالا