داونپورت در تعطیلات!!؟؟
در حالیکه همه منتظر دیداری بسیار نزدیک در راند دوم بین ستاره قدیمی دنیای تنیس ،داونپورت و شاراپوا بودند ،شاراپوا به راحتی و با قاطعیت در 2 ست متوالی با نتایج دور از انتظار 6 به1و 6 به 3 از سد داونپورت گذشت تا معلوم بشه این مادر 31 ساله کار بسیار مشکلی برای رسیدن به رده های بالای جدول داره.
سیاست داونپورت بعد از بازگشت ،حضور در تورنمنت های سطح پایین بود و هر 3 قهرمانیه او در چند ماه قبل مربوط به تورنمنت های درجه 3 و 4 بود .لیندسی در این مدت فقط یه بار در یک تورنمنت درجه دوم ظاهر شد که با شکست اون مقابل یانکویچ همراه بود به همین دلیل
عیار واقعیه داونپورت مشخص نشده بود ولی بازی نا امید کننده او مقابل شاراپوا ثابت کرد که این تنیسور کهنه کار برای رسیدن به جمع 10 نفر اول کار بسیار مشکل و طولانی رو پیش رو داره.
جالبه که بعد از بازی شاراپوا گفته:" من احساس بدی دارم چون من دیدم که بچه داونپورت
نگاه های خصمانه ای به من میکرد."!!!!!!؟؟؟
Casey Dellacqua پدیده استرالیایی
Casey Dellacqua تنیسور 23 ساله استرالیایی که در حال حاظر نفر 78 جهان هست موفق شد در راند دوم دست به کار بزرگی بزنه و نفر 15 جهان ،پتی شنیدر رو 2 به 1 شکست بده تا رقیب مائورسمو در راند سوم بشه .جالب این چپ دست خونسرد هرگز در در دوران بازیگریش در open استرالیا بردی نداشته !! باید دید تنها امید استرالیا می تونه مقابل مائورسمو دوام بیار یا نه؟؟
یک گام تا ملاقات فوق ستاره تنیس: ارغوان رضایی و Su-Wei Hsieh در راند سوم
Su-Wei Hsieh جاده صاف کن ارغون یا پدیده جدید ؟؟
در حالیکه بعد از پیروزیه بزرگ ارغوان مقابل گالوین ،همه منتظر حضور BAMMER اتریشی (نفر 19 جهان) به عنوان رقیب راند سوم ارغوان بودند ، یک شگفتیه بزرگ رخ داد .Su-Wei Hsieh یک تنیسور کاملا گمنام تایوانی ،در2 ست متوالی و با نتایج دور از انتظار و عجیب 6 به 2 و 6 به 0 ، bammer رو شکست داد !! جالبه که این دختر 22 ساله که در حال حاظر نفر 158 جهان هست ،در دوران بازیگریش هرگز از رده 112 جهان بالا نیومده و واقعا معلوم نیست چطور نفر 19 جهان رو به این شکل شکست داده ؟؟؟عدم امادگیه bammer یا پیشرفت فوق العاده Su-Wei Hsieh ؟؟
به هر صورت به نظر میرسه این اتفاق به نفع ارغوان بوده چون مطمئنا بازی با bammer چپ دست ،می تونست برای ارغوان دردسر ساز باشه هر چند ارغوان همونطور که در تحلیل پست قبل هم گفتم واقعا در اوج امادگی قرار داره .و مطمئنا فردا شانس بسیار زیادی برای برد خواهد داشت .
بازی ارغوان ،بعد از بازیه برادران برایان ،دیدار دوم استادیوم Show Court 3 هست و پیش بینی میشه حدود ساعت 5 بامداد (جمعه) شروع بشه .متاسفانه به دلیل همزمانیه این مسابقه با دیدار یانکویچ و رادزانو فرانسوی ،احتمال پخش زنده مسابقه از eurosport france خیلی کمه ولی در صورت برد ارغوان ممکنه در طول روز به صورت ضبط شده پخش بشه.
ارغوان رضایی ،در صورت پیروزی در راند چهارم باید منتظر
بهترین بازیکن جهان باشه.
شکست زوج ارغوان - Poutchkova در راند نخست
ارغوان امسال هم مثل سال قبل در بخش دابل هم شرکت کرده بود .امسال تنیسور روس ،Poutchkova زوج ارغوان بود که این زوج با قرعه بسیار بد در راند اول مقابل زوج رویایی Jie Zheng - Zi Yan ،قهرمان دو دوره گرندسلم از جمله openاسترالیا و سید دوم سابق جهان رفتند که همونطور که پیش بینی میشد به راحتی و با نتایج 6 به1 و 6 به 2 بازی رو به این دو مدعیه چینی واگذار کردن.
هر چند مطئنا جایزه چند هزار دلاری حضور در راند اول، ارزش یک ساعت بازی رو داشت:lol::lol: