• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
"فابریز سانتورو ، برای 62 امین بار است که در این مسابقات ظاهر می شود و به این ترتیب رکورد آندره آغاسی را می شکند " ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فدرر تو استرالیا که حتی به فینال نرسید (حریفا قوی شدن ؟)
این تسونگا من شنیدم که خیلی غده .قضیه چیه ؟
ماشالا هر دوتای ژوکوویچ و تسونگا پینگ پنگ بازن

ما که ماهواره و .. اینا نداریم بازیا رو ببینیم. ولی با هزار زحمت امتیازه ای این بازی رو دانلود کردم ! عجب. در حد یک اینترنشنال سریز بود!. نمیدونم برایبردن ایا لازمه که اینجوری بازی کنن! نمیدونم منظور این دوستمون از پینگ پونگ باز بودن چی بود! ولی منو یاد این نکته انداخت که بازی خیلی ارام بود. کلا با دیدن این بازی فهمیدم که تسونگا خیلی هم خوب نیست. چون ارور زیاد داره. یعنی می کشه یا خورد تو زمین یا نخورد!! جوکوویچ هم که بیخیال بره یکم فورهنداش رو درست کنه. من خندم میگیره که چرا این اینجوری فورهند میزنه.:blink:

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
نمیدونم منظور این دوستمون از پینگ پونگ باز بودن چی بود

منظورم بازی جوکویچه سرویسایه خیلی قوی ای داره (تسونگا هم همینطور). اما در کل بازی محتاطانه ای بود( تا جایی که یادمه فکر کنم الان 1 هفته ازش گذشته)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فدرر تو استرالیا که حتی به فینال نرسید (حریفا قوی شدن ؟)
این تسونگا من شنیدم که خیلی غده .قضیه چیه ؟
ماشالا هر دوتای ژوکوویچ و تسونگا پینگ پنگ بازن

باز ميرسيم به همون فرضيه معروف كه در دنياي بي رقيب قهرماني هنر چنداني نيست!

البته باز ميگم نسبي هست اين بحث فدرر بازيكن بسيار خوبيه!
اما شايد اگر يه 10 سال زودتر ميومد تو تنيس قهرماني هاش خيلي كمتر از اين حرفها بود! ;)

ما که ماهواره و .. اینا نداریم بازیا رو ببینیم. ولی با هزار زحمت امتیازه ای این بازی رو دانلود کردم ! عجب. در حد یک اینترنشنال سریز بود!. نمیدونم برایبردن ایا لازمه که اینجوری بازی کنن! نمیدونم منظور این دوستمون از پینگ پونگ باز بودن چی بود! ولی منو یاد این نکته انداخت که بازی خیلی ارام بود. کلا با دیدن این بازی فهمیدم که تسونگا خیلی هم خوب نیست. چون ارور زیاد داره. یعنی می کشه یا خورد تو زمین یا نخورد!! جوکوویچ هم که بیخیال بره یکم فورهنداش رو درست کنه. من خندم میگیره که چرا این اینجوری فورهند میزنه.:blink:

يادمه (نقل از كسانيكه يادشونه!!!) يه زماني همه به رقص پاي كلي ميخنديدن
به هر حال با همين سبك و سياق فدرر رو برد!
جام هم فتح كرد! :D

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اما شايد اگر يه 10 سال زودتر ميومد تو تنيس قهرماني هاش خيلي كمتر از اين حرفها بود! ;)

يادمه (نقل از كسانيكه يادشونه!!!) يه زماني همه به رقص پاي كلي ميخنديدن
به هر حال با همين سبك و سياق فدرر رو برد!
جام هم فتح كرد! :D

در مورد اون قضیه بی رقیب بودن که هر موقع شما یا دوستان دیگه گفتند من جواب دادم ولی دیگه کسی ادامه نداد؟1 چرا نمیدونم!!

در مورد خندیدن به اون هم واقعا جوکوویچ در حد یک بازیکن خوب هست نه بیشتر لطفا نظرتون رو بگید عادلانه البته نه با طعنه!! اخه کلی کجا و این جوون کجا!!
در بازی با راجر هم من که کاملش رو ندیدم. ولی همو نصفه نیمه ای که دیدم تنها حرفم این بود. که اصلا فدرر در این بازی ها نای دویدن نداشت! یک نگاه به امار winner های دو طرف بندازید. فدرر اگه دو ست رو بگل(6-0) هم ببازه باز وینر هاش خیلی زیاده! من در این دو سال سابقه نداشته اینجوری بازی از راجر ببینم. اصلا اون روحیه جنگندگی رو نداشت! در بازی های قبلی هم کندی بودنش کاملا محسوس بود!( والبته من مطمئنم که این کند بودن به علت سن زیادش نیست! چون مسابقات دو ماه قبل رو میتونید ببینید.نمیخوام بهانه بیارم ولی اون غذای مسموم با فرض اینکه در جسم راجر هم اثر نگذاشته ولی از نظر ذهنی اثر خودش رو گذاشته بود.) نظرتون چیه؟!!

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

:D

این مقاله رو هم بخونید تا بفهمید این دهه بی رقیبه یا دهه های قبل!

http://www.atptennis.com/1/en/2008news/no1.asp

این جواب قاطعی است به حرف شما؟ فکر کنم اخر پوینت های سمپراس 6800 بوده باشه! عد الان دو رقیب راجر یکی نزدیک 6000 و دیگری بیش از 5000 پونت دارند! و هنوز راجر نامبر وانه!!سمپراس با اون ابهتش فقط دو بار به بیش از 6000 هزار رسید. حالا رقیبای راجر به راحتی برابره امتیاز های سمپراس هستند!
دفعه قبلی هم گفتم بازم میگم. در کدوم دوره کسی بازی روی خاک نادال ، سرویس های پر سرعت رادیک و .... بوده! خود سمپراس از سرو های خودش خیلی سود کرد. فکر کن راجر ده سال قبل بود. وقتی رادیک رو 13 باز پیاپی( شاید 11 باز پیاپی) برده پس حرفی باقی نمی مونه!! البته باید حق رو هم بگیما سرویس های هدف دار مپراس کجا و سرویس های رادیک کجا. همچنین بازی روی تور سمپراس! و البته این نکته رو هم فراموش نکید که راجر بهترین پسینگ شات زنه!!( اگه قبول داشته باشید!!) و هزار مطلب دیگه که دیگه دستم خسته شد!!
یک اصل کلی در بین همه ادما هست که قدیمیا رو بیشتر دوست دارند! یعنی اینقدر بزرگشون می کنند که چهره واقعیشون کمتر بررسی بشه!

شما نگاه کنید . همه بزرگان تنیس رکوردهای زیادی رو دارند و زدند. ولی راجر همه رو داره!! حتی اگر فکر کنید که تمام تنیسور های عصر حاضر منگولن! باز هم فکر نمی کنم کسی بتونه چشم به روی این حقایق ببنده! وقتی بیش از 50 در صد بازیکنان بزرگ دنیا راجر رو بهترین می دونند در تاریخ. من نمیدونم چرا هنوز طرفدارها این رو باور ندارند!!

امیدوارم دوباره صحبت هام بی جواب نمونه!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در مورد اون قضیه بی رقیب بودن که هر موقع شما یا دوستان دیگه گفتند من جواب دادم ولی دیگه کسی ادامه نداد؟1 چرا نمیدونم!!

در مورد خندیدن به اون هم واقعا جوکوویچ در حد یک بازیکن خوب هست نه بیشتر لطفا نظرتون رو بگید عادلانه البته نه با طعنه!! اخه کلی کجا و این جوون کجا!!
در بازی با راجر هم من که کاملش رو ندیدم. ولی همو نصفه نیمه ای که دیدم تنها حرفم این بود. که اصلا فدرر در این بازی ها نای دویدن نداشت! یک نگاه به امار winner های دو طرف بندازید. فدرر اگه دو ست رو بگل(6-0) هم ببازه باز وینر هاش خیلی زیاده! من در این دو سال سابقه نداشته اینجوری بازی از راجر ببینم. اصلا اون روحیه جنگندگی رو نداشت! در بازی های قبلی هم کندی بودنش کاملا محسوس بود!( والبته من مطمئنم که این کند بودن به علت سن زیادش نیست! چون مسابقات دو ماه قبل رو میتونید ببینید.نمیخوام بهانه بیارم ولی اون غذای مسموم با فرض اینکه در جسم راجر هم اثر نگذاشته ولی از نظر ذهنی اثر خودش رو گذاشته بود.) نظرتون چیه؟!!

در مورد مطلب اول و تنيسور هاي دهه 80 تويه همين تاپيك و يكي از پستهاي سيمور هست!
مطالعه كنيد بد نيست
در مورد جوکوویچ
ببين دوست من!
تنيسوري كه در اين سطح بازي ميكنه و اين پيروزي ها رو مياره خيلي بالاتر از اون حدي هست كه منه آماتور در مورد ضربه زدنش نظر بدم و اون رو خنده دار يا عالي يا هر چيز ديگه بدونم!
اون زماني هم كه رقص پاي كلي رو مسخره ميكردن اين محمد علي نبود كه همه ميشناسن
كلي جووني بود كه اومده بود تو كمتر از يك دقيقه بازي رو ببازه و بره!
جوکوویچ بازيكن خيلي خوبي هست!
همين فدرر گفته من سن اون بودم آرزوم بود موقعيت اونو داشته باشم! (نقل به مضمون)

این مقاله رو هم بخونید تا بفهمید این دهه بی رقیبه یا دهه های قبل!

http://www.atptennis.com/1/en/2008news/no1.asp

این جواب قاطعی است به حرف شما؟ فکر کنم اخر پوینت های سمپراس 6800 بوده باشه! عد الان دو رقیب راجر یکی نزدیک 6000 و دیگری بیش از 5000 پونت دارند! و هنوز راجر نامبر وانه!!سمپراس با اون ابهتش فقط دو بار به بیش از 6000 هزار رسید. حالا رقیبای راجر به راحتی برابره امتیاز های سمپراس هستند!
دفعه قبلی هم گفتم بازم میگم. در کدوم دوره کسی بازی روی خاک نادال ، سرویس های پر سرعت رادیک و .... بوده! خود سمپراس از سرو های خودش خیلی سود کرد. فکر کن راجر ده سال قبل بود. وقتی رادیک رو 13 باز پیاپی( شاید 11 باز پیاپی) برده پس حرفی باقی نمی مونه!! البته باید حق رو هم بگیما سرویس های هدف دار مپراس کجا و سرویس های رادیک کجا. همچنین بازی روی تور سمپراس! و البته این نکته رو هم فراموش نکید که راجر بهترین پسینگ شات زنه!!( اگه قبول داشته باشید!!) و هزار مطلب دیگه که دیگه دستم خسته شد!!
یک اصل کلی در بین همه ادما هست که قدیمیا رو بیشتر دوست دارند! یعنی اینقدر بزرگشون می کنند که چهره واقعیشون کمتر بررسی بشه!

شما نگاه کنید . همه بزرگان تنیس رکوردهای زیادی رو دارند و زدند. ولی راجر همه رو داره!! حتی اگر فکر کنید که تمام تنیسور های عصر حاضر منگولن! باز هم فکر نمی کنم کسی بتونه چشم به روی این حقایق ببنده! وقتی بیش از 50 در صد بازیکنان بزرگ دنیا راجر رو بهترین می دونند در تاریخ. من نمیدونم چرا هنوز طرفدارها این رو باور ندارند!!

امیدوارم دوباره صحبت هام بی جواب نمونه!!

اصولآ در اينكه فدرر بازيكن خوبي هست شكي نيست!
يكبار هم گفتم همينجا!
سمپراس به عنوان يكي از نوابغ تنيس! اصولآ سرويس زدن رو متحول كرد
يا آغاسي چند ضربه منحصر به فرد داره!

اصولآ تو فوتبال همين هست!
شما نگاه كن! بازي لئو ياشين اسطوره دروازباني دنيا رو
و مقايسه كن با يه دروازبان معمولي فعلي
يا بازي پله رو مقايسه كنيد با امروزي ها!

يا حتي تو بسكتبال!
الان ببين تو NBA واقعآ بازيكن ها جادو ميكنن! اما اسطوره ها هنوز كريم عبدالجبار و جردن و پيپن و اون نسل هستند

چرا؟!
چرا اسطوره ها اونها هستند! نوابغ اونها هستند!
صرفآ چون قديمي هستن؟!

نه تمام اينها يك نقطه اكسترمم هستند تو ورزشي كه ميكردن!
ميشه تاريخ ورزشون رو به دوران قبل و بعد خودشون تقسيم كرد!
اما فدرر!
با تمام توانايي هاش! در اين حد نيست

يه صحبت برادرانه:
اصولآ تعصب هم چيز خيلي خوبي نيست!
مخصوصآ تو اينجور زمينه ها

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد مطلب اول و تنيسور هاي دهه 80 تويه همين تاپيك و يكي از پستهاي سيمور هست!
مطالعه كنيد بد نيست
در مورد جوکوویچ
ببين دوست من!
تنيسوري كه در اين سطح بازي ميكنه و اين پيروزي ها رو مياره خيلي بالاتر از اون حدي هست كه منه آماتور در مورد ضربه زدنش نظر بدم و اون رو خنده دار يا عالي يا هر چيز ديگه بدونم!
اون زماني هم كه رقص پاي كلي رو مسخره ميكردن اين محمد علي نبود كه همه ميشناسن
كلي جووني بود كه اومده بود تو كمتر از يك دقيقه بازي رو ببازه و بره!
جوکوویچ بازيكن خيلي خوبي هست!
همين فدرر گفته من سن اون بودم آرزوم بود موقعيت اونو داشته باشم! (نقل به مضمون)

اصولآ در اينكه فدرر بازيكن خوبي هست شكي نيست!
يكبار هم گفتم همينجا!
سمپراس به عنوان يكي از نوابغ تنيس! اصولآ سرويس زدن رو متحول كرد
يا آغاسي چند ضربه منحصر به فرد داره!

اصولآ تو فوتبال همين هست!
شما نگاه كن! بازي لئو ياشين اسطوره دروازباني دنيا رو
و مقايسه كن با يه دروازبان معمولي فعلي
يا بازي پله رو مقايسه كنيد با امروزي ها!

يا حتي تو بسكتبال!
الان ببين تو NBA واقعآ بازيكن ها جادو ميكنن! اما اسطوره ها هنوز كريم عبدالجبار و جردن و پيپن و اون نسل هستند

چرا؟!
چرا اسطوره ها اونها هستند! نوابغ اونها هستند!
صرفآ چون قديمي هستن؟!

نه تمام اينها يك نقطه اكسترمم هستند تو ورزشي كه ميكردن!
ميشه تاريخ ورزشون رو به دوران قبل و بعد خودشون تقسيم كرد!
اما فدرر!
با تمام توانايي هاش! در اين حد نيست

يه صحبت برادرانه:
اصولآ تعصب هم چيز خيلي خوبي نيست!
مخصوصآ تو اينجور زمينه ها

من با دلیل برای شما مطالبم رو گفتم نه تعصب!! بعد هم همون قضیه است ما گذشتگان رو بزرگ میکنیم! این مردم هستند که کسی رو اسطوره می کنند یا نمی کنند!! ولی اگر بخواهید دقیق تر بشین می بینید که کسانی که شایستگیشون بیشتره ذکر نمیشه!! البه من کلا مخالف اینم چون فدرر اینجوری نیست!! بی هیچ تعصب! وقتی همه بهش اعتراف کردند! ( همون حرفه ای ها ... ما که شما گفتید اماتوریم!! البته هستیما!!) برای همین وقتی ارزش کار راجر رو پائین میارن خیلی ناراحت میشم.
راجر در تنیس فردیه که از همه خصوصیات بارز یه چیزی داره! ( در بعضیاش زیادی هم دراره!) در حالی که بعضیا فقط به داشتن یکیش می نازند!!
و به نظر من همون تعصب هاست که اسطوره ها رو ساخته!! و هیچ کس نمی خواهد فکر کند که ممکنه که تغییری بوجود بیاد!

راستی در مورد اون نقل به مضمونتون یکم بیشتر توضیح بدید. چون 99 درصد این حرف از دهن راجر بیرون نیومده!! البته حدسم اینه. چون همیشه فقط میگه اونا خیلی خوبن و در این سن خیلی خوبن.همین. و گفته که من در اون سنین نتونستم که به موفقیت های اونها برسم!! عوضش تو چهار سال کل تاریخ رو عوض کرد!! این رو به این خاطر گفتم که اون جمله یکم بار حسرتش زیادیه! چون همیشه فدرر از نادال به خوبی یاد می کنه و راجب به جوکویچ خیلی خوب صحبت نمی کنه! البته ماجراهایی هم داره که مجالش نیست بگم!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
از صحبت های رادیک درباره ژوکوویچ :

(اشاره به تمایل ژوکوویچ برای کوبیدن توپ به زمین قبل از سرویس که گاهی به 20 بار می رسه)

"من می تونم از زمانی که توپ رو می گیری دستت تا وقتی که سرویس رو می زنی ، 8 تا تلفن بزنم و یه پیتزا هم سفارش بدم ! "
166.gif

پی نوشت : درباره این بحثی که بین علی و آرا شد ، اتفاقا مقاله خوبی رو من دارم که هیچ وقت فرصت نشد اینجا پستش کنم .. ایشالا در آینده نزدیک ...

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سیمور عزیز!
فکر میکردم زودتر از اینا پیدات بشه برای جواب دادن و بحث کردن. منتظر اون مقالت هم هستم! بالاخره یک نتیجه گیری باید داشته باشیم!

در مورد خبری هم که دادی باید بگم که فکر می کنم جوکوویچ فقط ادای منو در زمین درنیاورده. !:rolleyes:حتما میدونید که ادای سمپراس. ایوانیسویچ، نادال،شاراپووا، راجر عزیز، کاناس و چند تای دیگه رو دراورده و برای همین بهش میگن Djoker به جای Djokovic !! جالبه بدونید که درباره ی همین کوبیدن توپ قبل از سرویس حتی ادای خودش رو هم دراورده!!:whistle:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام سیمور عزیز!
فکر میکردم زودتر از اینا پیدات بشه برای جواب دادن و بحث کردن. منتظر اون مقالت هم هستم! بالاخره یک نتیجه گیری باید داشته باشیم!

در مورد خبری هم که دادی باید بگم که فکر می کنم جوکوویچ فقط ادای منو در زمین درنیاورده. !:rolleyes:حتما میدونید که ادای سمپراس. ایوانیسویچ، نادال،شاراپووا، راجر عزیز، کاناس و چند تای دیگه رو دراورده و برای همین بهش میگن Djoker به جای Djokovic !! جالبه بدونید که درباره ی همین کوبیدن توپ قبل از سرویس حتی ادای خودش رو هم دراورده!!:whistle:
آخه من اونقدر تخصص ندارم که بتونم نظر قطعی بدم ... اما نظر کلی ام همونطور که قبلا گفتم و علی هم اشاره کرد اینه که "تراکم غول ها ، مثلا در دهه 80 و 90 خیلی بیشتر بود" ... آیا فدرر اگه اون موقع بازی می کرد ، یه بازیکن معمولی بود ؟ به نظرم ؛ نه - احتمالا اون موقع هم جزو همین غول ها بود ... آیا فدرر می تونست همین تعداد عنوان و جام رو ببره ؟ به نظرم نه ؛ مجبور بود به رقبای گردن کلفت ترش قسمت کنه ...

فینالهای همین اوپن استرالیا رو چک کنید (اینجا) .. اصلا آدم کف می کنه ... چانگ -بگر ؛ آغاسی - سمپراس ؛ ادبرگ - لندل ؛ بکر - لندل ؛ ادبرگ - کوریر ؛ ویلاندر - لندل ؛ و ...
joytears.gif

اما واقعا میگم : خوشحال میشم اگه فدرر چندتا رکورد ماندگار و اساسی از خودش بذاره .. مثلا تعداد گرنداسلم ...

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من اونقدر تخصص ندارم که بتونم نظر قطعی بدم ... اما نظر کلی ام همونطور که قبلا گفتم و علی هم اشاره کرد اینه که "تراکم غول ها ، مثلا در دهه 80 و 90 خیلی بیشتر بود" ... آیا فدرر اگه اون موقع بازی می کرد ، یه بازیکن معمولی بود ؟ به نظرم ؛ نه - احتمالا اون موقع هم جزو همین غول ها بود ... آیا فدرر می تونست همین تعداد عنوان و جام رو ببره ؟ به نظرم نه ؛ مجبور بود به رقبای گردن کلفت ترش قسمت کنه ...

فینالهای همین اوپن استرالیا رو چک کنید (اینجا) .. اصلا آدم کف می کنه ... چانگ -بگر ؛ آغاسی - سمپراس ؛ ادبرگ - لندل ؛ بکر - لندل ؛ ادبرگ - کوریر ؛ ویلاندر - لندل ؛ و ...
joytears.gif

اما واقعا میگم : خوشحال میشم اگه فدرر چندتا رکورد ماندگار و اساسی از خودش بذاره .. مثلا تعداد گرنداسلم ...

سلام

بالاخره اومدیا. همین هایی هم که گفتی کلی روحیه داد. اگر شما تخصص نداری پس ما چی بگیم!!

بعد هم ببینید. حرف من اینه که فدرر از همه اون غولها بالاتره! فقط همین. دلیلم هم اینه فدرر اجازه نداده که غولی پیدا بشه. یعنی هرچی گراند اسلم و جام و اینا بوده برده! مثلا اگر نادال ویمبلدون رو بعد از رولند گاروش میبرد یا رادیک ویمبلدون 2003 و 4 و us.open 06 و ....! خوب اینام میشدن غول . اونقت هیچکی نمی گفت الان غول کمه. نمونش همون پوینت های سه نفر اوله که من گفتم. پس این دلیل ضعف رقبای راجر نیست بلکه دلیل برتری فوق العاده راجره! مثل اینه که نیمه پر رو نگاه کنی یا نیمه خالی!!( میتونی بگی اینا ضعیفن راجر اومده بالا یا اینا قوین ولی راجر قویتره!!) واقعا ا تو تاریخ کم سابقه داشته سه نفر اول بیش از 5000 امتیاز داشته باشند!! نمیدونم اون مقاله ای رو که در پست های قبل گفتم دیدید یا نه!؟ ولی اینجا یک نکتش رو میگم!

Gustavo Kuerten (BRA) 4750
Juan Carlos Ferrero (ESP) 4570
Andy Roddick (USA) 4535
Marat Safin (RUS) 4270

اینا امتیاز های هست که ین بازیکن ها تونستند با رسیدن به اون در زمان خودش! رتبه اول رو کسب کنند!! تازه این امار برای بازیکن هایی هست که الان هم بازی میکنند!
اونوقت
Roger Federer 6630
Rafael Nadal 5980
Novak Djokovic 5165

امار بالا مربوط به الان هست. یعنی نفر دوم سوم جهان با این امتیازهاشون معمولا باید نفر اول باشند. و این قدرتشون رو نشون میده!! ولی راجر اینقدر برتر بوده که اجازه این کار رو به اونها نداده!!

به نظر من این یکی از همون دلایل محمکی است که من بر پایه اون نظر میدم!

ممنوووووووون

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
"تراکم غول ها ، مثلا در دهه 80 و 90 خیلی بیشتر بود" ... آیا فدرر اگه اون موقع بازی می کرد ، یه بازیکن معمولی بود ؟ به نظرم ؛ نه - احتمالا اون موقع هم جزو همین غول ها بود ... آیا فدرر می تونست همین تعداد عنوان و جام رو ببره ؟ به نظرم نه ؛ مجبور بود به رقبای گردن کلفت ترش قسمت کنه ...

joytears.gif

اين درواقع تمام حرف من هست!
من اصلآ نميگم كه فدرر بازيكن معمولي هست!
چه الان و چه در هر دوره ديگه اي!

Gustavo Kuerten (BRA) 4750
Juan Carlos Ferrero (ESP) 4570
Andy Roddick (USA) 4535
Marat Safin (RUS) 4270

اینا امتیاز های هست که ین بازیکن ها تونستند با رسیدن به اون در زمان خودش! رتبه اول رو کسب کنند!! تازه این امار برای بازیکن هایی هست که الان هم بازی میکنند!
اونوقت
Roger Federer 6630
Rafael Nadal 5980
Novak Djokovic 5165

معيار اين پوينتها رو ميگي! تا من ادامه بدم بحث رو!

در مورد اون نقل به مضمون هم مطمئن هستم! 100% كه همچين چيزي گفته و خيلي بيشتر از 1% حرف من به اون شباهت داره!
خودم تو BBC خوندم اما الان يه نيم ساعتي هست كه دارم شخم ميزنم سايت رو نميبينمش!

البته يك احتمال ديگه هم هست كه خواب نما شده باشم! ;)

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين درواقع تمام حرف من هست!
من اصلآ نميگم كه فدرر بازيكن معمولي هست!
چه الان و چه در هر دوره ديگه اي!

معيار اين پوينتها رو ميگي! تا من ادامه بدم بحث رو!

در مورد اون نقل به مضمون هم مطمئن هستم! 100% كه همچين چيزي گفته و خيلي بيشتر از 1% حرف من به اون شباهت داره!
خودم تو BBC خوندم اما الان يه نيم ساعتي هست كه دارم شخم ميزنم سايت رو نميبينمش!

البته يك احتمال ديگه هم هست كه خواب نما شده باشم! ;)

خوب منم با همون حرفتون مشکل دارم دیگه! میگم الانم غول کم نیست! یعنی همه بالقوه غولن!! فقط راجر اجازه نداده به فعل تبدیل بشن!!:rolleyes:

در مورد اون پوینت ها ؟! ای بابا مگه شما نمی دونید؟! همون امتیازهایی هست که رده بندی بر اساس اون هست. در واقعا با شرکت در هر تورنمنت بازیکن ها کسب امتیاز می کنند . حالا هر چی به مراحل بالاتر برن امتیاز بیشتر میگیرن!! و در واقعا کاملا هم آپدیته!! یعنی نسبت به سال گذشته در نظر گرفته میشه!! کافیه تا بازیکن مثلا در تورنمنتی که پارسال شرکت کرده شرکت نکنه تا همه امتیاز های اون تورنمنت ازش کسر بشه!! تازه یک چیز دیگه!!

اولا اگه میبینید امتیاز های راجر الان اینقدر کمه!( اینقدر بالای 8000 هزار بود که ما بهش عادت کرده بودیم!) به دو عاته. یکی اینکه پارسال میامی و ایندیان ولز رو در مراحل پائین از دست داد ولی نادال و جوکر هر دو یک قهرمانی و نادل یک چهارمی و جوکر یک نائب قهرمانی داره!! یعنی کافیه راجر در این دو رقابت که بعد از دوبی هست مثل سابق حاضر بشه تا هم امتیازهای راجر بره بالا هم امتیاز های دو رقیبش بیاد پائین!! بعد هم جان یک نگاه ب ه امار پائین بندازین!! حتما میدونید که امتیازبر اساس 18 تورنمنتی که بازیکن ها در اون شرکت میککنند داده میشه!!که برای بازیکن های سطح اول 4 گراند اسلم 9 مستر سریز یکی مستر کاپ و چهار تا تورنتمنت متفرقه!! حالا اگه بیشتر شرکت کنند امتیاز تورنمتی که در اون امتیاز کمتری اوردند محاسبه نمیشه!! حالا ببینید 5 نفر اول جهان در چند مسابقه شرکت کردند!؟ راجر فقط 16 تا!راجر پارسال در هالی( که چهار سال ّبرده!!!! ) و ژاپن رو شرکت نکرد!! قطر رو هم دو سالی هست که شرکت نمی کنه!! یعنی با سه تورنمنت کمتر و توضیحات اولیه من هنوز اوله!! چقدر بگم راجر از همه بهتره شما بگید غول نداریم!!

Federer, Roger (SUI) 16

Nadal, Rafael (ESP) 19

Djokovic, Novak (SRB) 19

Davydenko, Nikolay (RUS) 25

Ferrer, David (ESP) 23

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یادم رفت راجب به اون نقل یه مضمون چیزی بگم!! من خودم بیشتر مصاحبه های راجر رو می خونم!! برای همین گفتم از راجر بعیده! مخصوصا در مورد اون جوکر که غیر از بعد بازی نیمه نهایی همین استرالیا که کمی تحویلش گرفت( اونم فکر کنم در زبون!!) جای دیگه ندیدم دربارش خوب حرف بزنه!! .در مورد اون موضوع مشخص هم من گفتم راجر چی گفته ( اگه در همون زمان باشه) و بعید نیست اگر در اخبار اومده باشه نوع گفتار رو عوض کرده باشند!! مطمئن باشید راجر حسرت نخورده فقط گفته که من نتونستم در اون زمانها به موفقیت اونها دست پیدا کنم و در واقعا این موضوع ارزوی هر ورزشکاریه!! مگه نه؟!! بعضی ها راجر رو به داشتن غرور بی جا متهم می کنند!!( خنده دارد ترین موضوع) کمیش به خاطر همین موضوع مصاحبه هاست. آخه مثلا تا بازی های روی خاک شروع میشه 80 درصد سوالها میره طرف نادال!! من جای راجر باشم عصبانی میشم. ولی راجر خیلی راحت صحبت می کنه چون فکر می کنم بازی نادال رو در خاک قبول داره!! ولی هنوز در مورد اون جوکر این اتفاق نیافتاده!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ایسنا درباره بنیامین ابراهیم زاده ، تنیسورایرانی الاصل مقیم آلمان یه توضیحاتی داده و بعدش گفته که "جزو تنیسورهای خوب دنیاست و الان رده 852 رو در اختیار داره"

سوال اینکه که این آقا باید رده اش چند می بود که متوسط یا معمولی به حساب بیاد ... ("ضعیف" رو بی خیال!)... الانم که اصلا شده 985 و اصولا رنک های 800-900 به بالا ، بی معناست ... چون مثلا همین آقا 9 امتیاز داره و با 40-50 نفر دیگه در امتیاز 9 برابره ...

ایران ورزشی گزارش میده که :
ابراهيم زاده كه رنكينگ ۳۰۰ دنيا را در كارنامه دارد مى گويد
در حالیکه طبق اطلاعات سایت ATP ، بهترین رنکش 512 بوده ...

پروفایلش : اینجا

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
paris.jpg

اولین قهرمانیه فصل برای چاکوتادزه

شروع فصل برای پدیده جدید

انا چاکوتادزه(سید اول تورنمنت) با برد 2 به 1 مقابل Szavay مجارستانی اولین قهرمانیه این فصلش رو در تورنمنت GAZ DE FRANCE پاریس جشن گرفت.

Agnes Szavay،پدیده سال قبل تنیس جهان که امسال شروع بسیار ضعیف، با دو شکست در راند اول داشت، بالاخره امسال هم خودنمایی رو در پاریس شروع کرد و در مسیر صعود به فینال بزرگانی مثل هانتاکوا و النا امنتیفو رو از پیش رو برداشت تا موفق بشه با 2 رده صعود در جدول wta برای اولین بار به رتبه 18 برسه.

در تورنمنت درجه چهارم تایلند هم radwanska لهستانی به راحتی به مقام قهرمانی رسید.

این هفته هم تورنمنت درجه دوم انتورپ بلژیک در حال برگزاری هست.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در مورد اون پوینت ها ؟! ای بابا مگه شما نمی دونید؟! همون امتیازهایی هست که رده بندی بر اساس اون هست. در واقعا با شرکت در هر تورنمنت بازیکن ها کسب امتیاز می کنند . حالا هر چی به مراحل بالاتر برن امتیاز بیشتر میگیرن!! و در واقعا کاملا هم آپدیته!! یعنی نسبت به سال گذشته در نظر گرفته میشه!! کافیه تا بازیکن مثلا در تورنمنتی که پارسال شرکت کرده شرکت نکنه تا همه امتیاز های اون تورنمنت ازش کسر بشه!! تازه یک چیز دیگه!!

باريكلا!
ميخواستم خودت اينو بگي!
حالا مقايسه كن تعداد مسترهايي كه الان بازي ميشه!
با تعداد مسترهايي كه 20 سال پيش ميشده!
علت اين تفاوت رو بيشتر متوجه ميشيد!

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باريكلا!
ميخواستم خودت اينو بگي!
حالا مقايسه كن تعداد مسترهايي كه الان بازي ميشه!
با تعداد مسترهايي كه 20 سال پيش ميشده!
علت اين تفاوت رو بيشتر متوجه ميشيد!

میشه شما به من بگی

تا اونجا که من میدونم زمان سمپراس و اینا هم همین تعداد بوده!!:blush: قبل ترش رو هم دقیق نمیدونم!!:rolleyes:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آندره آغاسی و استفی گراف توی تبلیغات Louis Vuitton (مارک معروف مد) ...
rainbowf.gif

فایل های ضمیمه

• 1362625381_d77dba977b_o.jpg
    1362625381_d77dba977b_o.jpg
    181.4 KB · نمایش ها: 14
بالا