متاسفانه بدلیل تقارن ایام امتحانات و بازی های فوق الذکر فرصت نشد چیزی ببینیم اما دیروز که یه نگاهی به شبکه دوست و برادر occمستقر در ماهواره w3 انداختم(که هر ساله زحمت پخش این بازیها رو میکشید ) چیزی نیافتم !به نقل از seymour :الان که eurosport داره بازی ها رو بصورت کامل پوشش میده ...
اشتباه کردم ... شاراپووا بازی می کنه... اما خودش گفته که باید یه معجزه اتفاق بیفته که به آمادگی 100% برسم ...
یورو 1 که مشکلی نداره و همه ی بازیها رو نشون داد ولی یورو 2 تعطیله که زیاد مهم نیست.به نقل از us lover :متاسفانه بدلیل تقارن ایام امتحانات و بازی های فوق الذکر فرصت نشد چیزی ببینیم اما دیروز که یه نگاهی به شبکه دوست و برادر occمستقر در ماهواره w3 انداختم(که هر ساله زحمت پخش این بازیها رو میکشید ) چیزی نیافتم !
اخه برادر یورو اسپورت هم که تو تعطیلاته!!! کداش تند تند عوض میشه
لطف کن و بگو ازچه جهت و چه فرکانسی شاهد پخش مسابقه ها هستی؟ حداقل فینالو از دست ندیم ! هرچند نتیجه پیشاپیش معلوم میباشد !!!که همانا گربه سیاه فدرر پیروز خواهد بود
taher007 جان درست گفت ... ساعت 4:30 بوقت ایرانبه نقل از darya_s :یکشنبه؟ ساعت چند؟
منم ندیدم ,فکر کنم نادال برد.به نقل از tsotodeh :حامد جان نتیجه چی شد؟
من ست سوم چهارم رو دیدم حالم بهم خورد بقیه رو دیگه ندیدم.
فکر کنم فدرر برد آره؟
moozmar عزیز ...به نقل از mooZmar :در ضمن بازیهای نیمه نهایی تو یک روز برگزار شد و فدرر بیشتر استراحت نکرده !!!!!
خب!! تکرارشو دیشب دیدم ست چهارم رو نادال رو تایبریک برد و قهرمان شد.به نقل از tsotodeh :حامد جان نتیجه چی شد؟
من ست سوم چهارم رو دیدم حالم بهم خورد بقیه رو دیگه ندیدم.
فکر کنم فدرر برد آره؟
دیگه سوتی بودن هم حدی داره ....
دیروز ، اخبار ورزشی ساعت 13:15 ( شبکه 3 ) :
خانوم گوینده اخبار ورزشی ، روی تصویری که نتایج مسابقات تنیس فرانسه رو نشان میداد گفت : " کوزنستوا با نتیجه 0-2 از وادیسوا باخت .... و کلیجسترز هم 0-2 از هنین هاردن باخت "
خوب حتما میگین مشکل کجاست؟ سوتی کیه؟!
اولین سوتی ای که حتی اگه تنیس رو هم دنبال نکنید متوجهش می شدید این بود که رویتصویر نوشته بود : " هنین هارد 0 - 2 کلیجسترز .... پس این خانم برعکس گفته.... این یه سوتی ...
اما .... این سوتی در مقابل چیزی که من ( بعنوانی یه طرفدار جدی تنیس ) متوجه شدم ، هیچه .... یه سوتی کوچولو : " اصلا این مسابقه ها هنوز برگزار نشده بود ".... قرار بود ساعت 4-5 بعد از ظهر برگزار بشه ...
باورتون نمیشه ؟حق دارید ....
پی نوشت : بانمک اینه که هر دوتا نتیجه هم برعکس دراومد، یعنی اونایی که تلویزیون گفت برده ، در واقعیتباختن ...
با کی بازی داشت؟؟؟به نقل از seymour :نادال توی مسابقات کوئین ، اول ست سوم ، از ناحیه شانه احساس ناراحتی کرد و از بازی کنار کشید ...
علی دایی خجالت بکش!!!به نقل از seymour :با هیوئیت ... 1-1 بودن .. اول ست سوم کنار کشید ...
راستی خبر بسیار غم انگیز : " آندره آغاسی بعد از US Open خداحافظی می کنه "