• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببینین از کجا به کجا رسیدم .:happy: .. داشتم درباره آغاسی مطلبی می خوندم ... بعد اسم رادیک رو دیدم .. بعد از اونجا خوردم به یه مطلبی درباره سرویس :lol: ... وبعد رسیدم به " پانچو گونزالز " ، و اینکه احتمالا بهترین تنیسور تاریخه ! ...:wacko:

اصل مطلب سرویس هاش بوده که انقدر قوی بودن ، باعث تغییر قوانین تنیس شدن !! :blink: یعنی این تکنیکش این بوده که تا سرویس رو میزده میومده جلو و مهلت نمیداده ... این تکنیک که بهش میگن serve & volley ، الان وجود داره ولی سخته و خیلی ها نمیرن طرفش ( مثلا خود آغاسی در این زمینه ضعف داشته :hmm: ) ... بهرحال مقامات تنیس اومدن و قوانین رو تغییر دادن ، به این ترتیب که باید برگشت سرویس به زمین بخوره و بعد سرویس زننده می تونه بهش ضربه بزنه ! یعنی دیگه نمی تونه یه تیکه برگردونه ... با این حال باز هم پانچو برنده شد و در نتیجه قوانین رو به حال اولش برگردوندن :rolleyes: ... این طرف مال 60 سال پیش بوده و در نتیجه آمار دقیقی در موردش وجود نداره ... یعنی قبل از دوران open era بوده که الان داخلش هستیم ( و به اصطلاح دیگه تنیس حرفه ای داریم ) ...

مطلب زیاده و زمان کم ... فقط اینو داشته باشید از مجله SI ( یکی از معروفترین مجلات ورزشی ) که در انتخاب 20 ورزشکار قرن ، پانچو رو 15 ام کرده و میگه : " اگه کره زمین در حال مسابقه تنیس با یه کره ی دیگه بود ... اونی که باید سرویس میزد و بشریت رو نجات می داد ، پانچو بود ! " :lol: :cool: :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ نادال تونست نیه من رو ببره و حالا 45 برد پیاپی داره و با یه برد دیگه ، می رسه به رکورد بیورن برگ ( 1979 )

+ مک انرو ( افسانه تنیس ) گفته که خیی خوب میشه اگه مسابقات پیشکسوتان همزمان با گرنداسلم ها باشه ... اینطوری تماشاگر هم حاضر و آماده دارن ...
خیلی از اونایی که تو این مسابقات هستن رو من وقتی بچه بودم فقط اسمشون رو می شندیم ... اون موقع ( مثلا سال 74 ) که ماهواره و dvb نداشتیم ... :happy: ... ولی من اسم همه ی تنیسورها رو بلد بودم ( چه می دونم مثلا انکوئیست - ایوانیسویچ - کوریر - ... ) و عاشق همون 10 ثانیه ای بودم که هر روز اخبار ورزشی تنیس نشون میداد :p .... یادش بخیر ...

الان که دیگه امکانات انقدر زیاده که من فکر می کنم 2-3 سال اخیر هیچ مسابقه masters ی رو از دست ندادم .. گرنداسلم ها رو که دیگه هیچی !!! ;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بابا هیکل.... اینکاره ...:cool:

فایل های ضمیمه

• capt.mf80704281814.spain_tennis_open_seat_godo__mf807.jpg
    capt.mf80704281814.spain_tennis_open_seat_godo__mf807.jpg
    63.8 KB · نمایش ها: 34

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نادال 47 مین بازی ش رو هم برد و حالا داره میره واسه رکورد اول ( 53 بازی بدون شکست ) ... احتمالا موفق بشه ... چون اگه بخواد بره واسه بازی های اوپن فرانسه هم باید همه رو ببره که دوباره فینال بخوره به فدرر ...:lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ نادال داره میره برای زدن رکورد ویلاس ( 53 بازی بدون شکست روی زمین خاکی ) ، مسابقات رم بزودی شروع میشه و اگه اونجا قهرمان بشه احتمالا 5 تا بازی کرده که میشه مجموعه 52 بازی بدون شکست !! پس یعنی احتمالا اولین بازی اش توی اوپن فرانسه ، رکورد ویلاس رو میزنه و روحیه اش خیلی بالا میره :cool:

+ آغاسی هم بعد از یک سال برمی گرده :) ... قرار تو مسابقات queen شرکت کنه ( اول تابستون ) که یه جورایی دستگرمی ویمبلدون محسوب میشه ...
به این ترتیب کل فصل خاکی رو ( اوپن فرانسه ) هم شرکت نمی کنه ولی برای اولین بار بعد از دو سال پیاپی ، به ویمبلدون ( مسابقات روی چمن ) میرسه ... آغاسی سالهای قبل در فصل خاکی شرکت می کرد و مصدوم میشد به همین خاطر به ویمبلدون نمیرسید :hmm: .. ولی امسال از این فصل هم پرید تا بعد از مدتها به فصل چمن برسه ;)

پی نوشت : می دونید ( یا نمی دونید ! ) که آغاسی تنها تنیسوریه که روی 4 زمین مختلف قهرمان گرنداسلم شده ... یعنی چمن ( ویمبلدون ) - خاکی ( فرانسه ) - hardcourt ( امریکا) - rebound ace ( استرالیا ) ... بقیه تنیسورهایی که قهرمان 4 گرنداسلم شدن ، چون قدیم بوده ، فقط روی چمن و خاکی بازی کردن ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تصادفا بازی هینگیس و ونوس ویلیامز رو دیدم ... بازیکنای قدیمی که چند سال درگیر آسیب دیدگی بودن و به نظر میاد دیگه هیچوقت بیان رو فرم اصلی ... بهرحال بازی جالبی نبود ... مسابقه روی خاکی سخته و واسه خانوما که سخت تر ... هر دو بازیکن با سرویس هاشون شدیدا مشکل داشتن ...

یه چیزی یادم رفت:hmm: .....آها یادم اومد ... نتیجه بازی رو نگفتم :happy: ...ونوس ، 1-2 برد !!:lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ کوزتسوا و کلیسترز رفتن فینال مسابقات ورشو ... جالبه که این دوتا ، برنده های US Open دو سال اخیرن ... کلیسترز فقط یه بار به کورزنتسوا باخته و البته اون یه بار هم روی زمین خاکی بوده ... یعنی همین زمین !! کلیسترز امسال همه اش مصدوم بود و هیج جامی نبرده ... اما کوزنتسوا سال خوبی داشته ....

مسابقات رم بزودی شروع میشه و اگه اونجا قهرمان بشه احتمالا 5 تا بازی کرده که میشه مجموعه 52 بازی بدون شکست !!
اشتباه کردم .. اونجا اگه ببره ، کلا6 تا بازی کرده و با رکورد ویلاس مساوی می کنه :cool:

+ راستی اگه نادال تو رم ببره ، میشه اولین بازیکنی از سال 96 تا بحال که دو سال پیاپی ، سه تا جام معتبر خاکی رو برده ( رم - بارسلون - مونت کارلو ) ... آمارو حال می کنین ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ جالبه ... نمی دونستم که فدرر هم تو مسابقات رم هست ... به این ترتیب احتمالا قبل از اوپن فرانسه ( که دوئل بزرگ نادال و فدرر محسوب میشه ) باید اینجا هم با هم بازی کنن ... طبق جدول فقط تو فینال احتمال داره بهم برسن ... :happy:

+ لیوبیچیچ تو اولین مرحله از همین مسابقات حذف شد و یه رکورد بانمک ( البته در حد خودش ) بجا گذاشت : تو هر 7 تورنمنتی که امسال شرکت کرده بود تا 1/4 نهایی بالا اومده بود ( چیه ؟ خوب اینم رکورده دیگه ... حتما باید 10 تا گرند اسلم ببره تا راضی بشین ... همه که نادال و فدرر نیستن:f34r: ... پررو شدین ها ... :lol: )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ مسابقات رم ادامه داره ... باگداتیس از رادیک باخت و سرویس های رادیک افتضاح بوده ظاهرا ...
...بقیه هم دارن می برن ...

+ راستی یادم نره که نعلبندیان هم تو این مسابقات هست ... اونم کارش خیلی خوبه و الان روی زمین خاکی رکوردش 1-10 هستش که از فدرر 1-7 هم بهتره ....

پی نوشت : راستی شاراپووا کجاس ؟ چرا بازی نمی کنه ؟ :hmm:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ چه شود این نیمه نهایی رم : نعلبدیان - فدرر - نادال - رادیک ( البته اگه این آخری گند نزنه طبق معمول :hmm: !! ) ... راستی فدرر خورده به نعلبندیان ... :rolleyes:

+ راستی بازی هینگیس و مائریزمو هم اونور تو قسمت زنانه (!!) نصف کاره موند ... بخاطر تاریکی هوا ... :blink:

پی نوشت : یه چیز جالب بگم ... من خودم دوست دارم موقع بازی هیچ چیزی تو جیبم نباشه ... مخصوصا اگه یه توپ گرد و قلمبه ی تنیس باشه ... بعضی ها که دو تا می ذارن تو جیبشون :wacko: ... بالاخره بعد از سالها ، یه نفر دیگه رو دیدم که مثل منه ، یعنی فقط یه توپ دستشه و چیزی نمی ذاره تو جیبش : مارتینا هینگیس :lol: ... ایول !!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نیمه نهایی رم : نعلبدیان - فدرر - نادال - رادیک ( البته اگه این آخری گند نزنه طبق معمول !! ) ...
که طبق معمول گند زد و حذف شد ... الان دیگه رادیک یه تنیسور معمولی با سرویس های قویه ... نه بیشتر ...

الان دوران افول تنیس امریکاس ... هم تو قسمت مردان و هم زنان ، اروپایی ها قبضه کردن رنکینگ ها رو ...

بهرحال نادال و فدرر برای سومین بار در فصل اخیر تنیس میرن به سراغ هم ... فدرر 1-2 و به زحمت نلبنیدان رو برد و حتی یه بار راکتش رو زد زمین ... کاری که تا حالا ندیده بودیم ... نشون میده که اذیت شده ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نادال قهرمان شد ... فدرر دوباره باخت ... هورا ... تیم ما تیمه میلانه ....ایول علی دایی ......گل بزن گل بزن یالا قهرمان !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ نادال با این پیروزی 16 مین عنوان قهرمانی مسترز رو گرفت و با رکورد بیورن برگ مساوی کرد : بیشترین قهرمانی برای یک جوان زیر 20 سال

+ نادال و فدرر از مسابقات هامبورگ کنار کشیدن ...

+ دو هفته دیگه اوپن فرانسه اس ...

+ فدرر از فوریه 2004 تا حالا اوله تو رده بندی ... ( فوریه = بهمن و اسفند )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
انگلستان قانونی تصویب کرده که اگه یه تنیسور خارجی ، از شرکت های انگلیسی پول تبلیغ بگیره ، باید مالیاتش رو بده !! حتی اگه اون پول اصلا توی کشور انگلیس رد و بدل نشده باشه ... خلاصه آغاسی هم شاکی شده ... :cool:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بالاخره این مارتینا هینگیس یه جام برد ... دیروز تو مسابقات ایتالیا تونست سافینا رو ببره و بعد از حدود 4 سال یه جام ببره ... البته تو این سه سال مصدوم بود و تازه امسال شروع به بازی کرده و باید بجنبه چون دیگه آخر عمر ورزشیش داره نزدیک میشه ( البته می تونه بمونه و با آغاسی کل بندازه :lol: )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ ماری پیرس و سرنا به اوپن فرانسه نمی رسن ... بهتر ... :cool:

+ قرعه های اوپن فرانسه مشخص شد : نادال قرعه اش خوبه و تا دست چهارم که به هیوئیت می خوره ( که آسیب دیدگی داره ) کارش آسونه ...

فدرر یه ذره سخت تره و باید با آرنو کلمان و کیفر بازی کنه ...

سمت زننا هم شاراپووا کلا بازی نمی کنه :( و هنین هاردن قرعه اش سخت تره :hmm:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جالبه ... رقابت بین نادال و فدرر ، برعکس خیلی رقابت ها در دنیای ورزش که میره به سمت عداوت ( فرگوسن و ونگر ) ، بسیار سالم دنبال میشه ... یه جوری که حوصله آدم سر میره ... هر دوتا فقط قربون صدقه هم میرن ...
176.gif

ولی بالاخره این رسانه های ناقلا زهر خودشون رو ریختن ... یعنی این فرضیه رو مطرح کردن که احتمالا نادال از مربی اش و عموش ، وسط بازی کمک می گیره ... طبق قانون تنیس این کار مجاز نیست ....

خلاصه فدرر هم فهمیده و گفته که : " آره ، منم دیدم دارن یه چیزایی به اسپانیولی بلغور می کنن ، فکر کردم دارن به من فحش می دن ، نگو داشتن درباره سیستم بازی بحث می کردن ... "
1.gif

بفرما اینم دعوا ...
111.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
خلاصه فدرر هم فهمیده و گفته که : " آره ، منم دیدم دارن یه چیزایی به اسپانیولی بلغور می کنن ، فکر کردم دارن به من فحش می دن ، نگو داشتن درباره سیستم بازی بحث می کردن ... "
1.gif

[/B]...
111.gif
110.gif
21.gif

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
seymour عزیز! اینطور که معلومه شما به این ورزش عشق می ورزی، نوشته های شما از حد علاقمندی معمولی خیلی فراتره، اطلاعاتت هم که فوق مدرنه! .....
راستش من چیز زیادی از تنیس یادم نمی یاد، (چون کم پیگیری می کردم) الان که یه خورده به ذهنم فشار آوردم تا حدودی بازی اینا یادم اومد که بیشتر از طریق همین برنامه ی ورزش و مردم خودمون و یک سری برنامه های کوتاه ورزشی دیگه ی تلویزیون دیده بودم: ایوان لندل (یادمه چندین سال قهرمان بود) - استفان ادبرگ - پیت سامپراس و بالاخره آندره آغاسی. یادمه آغاسی حدود سال 69 قهرمان شده بود (اون موقع دبیرستانی بودم و گاهی مجله ی دنیای ورزش که بهترین مجله ورزشی اون وقت ها بود رو می خوندم) فقط چیزی که برام جالبه اینه که آندره آغاسی چطوری تونسته این همه سال (حدود 15 - 16 سال) خودشو تو اوج نگه داره!!
ان شاءالله دیگه مزاحم نمی شم، چون فکر نمی کنم در مورد تنیس دیگه حرفی برای گفتن داشته باشم! فقط خواستم از شما که به صورت خستگی ناپذیر و تقریبا یک تنه! این تاپیک رو تا الان اداره کردید، مختصر تشکری کرده باشم.
موفق باشید. :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از mori_model54 :
seymour عزیز! اینطور که معلومه شما به این ورزش عشق می ورزی، نوشته های شما از حد علاقمندی معمولی خیلی فراتره، اطلاعاتت هم که فوق مدرنه! .....
راستش من چیز زیادی از تنیس یادم نمی یاد، (چون کم پیگیری می کردم) الان که یه خورده به ذهنم فشار آوردم تا حدودی بازی اینا یادم اومد که بیشتر از طریق همین برنامه ی ورزش و مردم خودمون و یک سری برنامه های کوتاه ورزشی دیگه ی تلویزیون دیده بودم: ایوان لندل (یادمه چندین سال قهرمان بود) - استفان ادبرگ - پیت سامپراس و بالاخره آندره آغاسی. یادمه آغاسی حدود سال 69 قهرمان شده بود (اون موقع دبیرستانی بودم و گاهی مجله ی دنیای ورزش که بهترین مجله ورزشی اون وقت ها بود رو می خوندم) فقط چیزی که برام جالبه اینه که آندره آغاسی چطوری تونسته این همه سال (حدود 15 - 16 سال) خودشو تو اوج نگه داره!!
ان شاءالله دیگه مزاحم نمی شم، چون فکر نمی کنم در مورد تنیس دیگه حرفی برای گفتن داشته باشم! فقط خواستم از شما که به صورت خستگی ناپذیر و تقریبا یک تنه! این تاپیک رو تا الان اداره کردید، مختصر تشکری کرده باشم.
موفق باشید. :)
قربونت برم mori جان :happy: ... همین که دوستان میان اینجا و چند خطی می نگارند ، غنیمته :rolleyes: ... نشون میده که مخاطب داریم ...

همین حامد جان ، همیشه میاد و یه smily ، چیزی پست می کنه ، همون هم کافیه و نشون میده که به اینجا سر می زنه ( البته در واقع می خواد چک کنه که من فحش نداده باشم به کسی ( شوخی ) :D )... ;)

البته باید بگم که گردوندن این تاپیک زیاد هم سخت نیست و اتفاقا بیشتر لذت بخشه :lol:

بالا