ای بابا , یعنی هیچ کی نیست این سوییسی رو ببره؟؟!!!!!!!!!!!!به نقل از seymour :همونطور که دوستمون گفت ، فدرر تونست لیوبیچیچ رو ببره و مثل سال قبل هم قهرمان این جام شد ... سه ست و با نتایج مشابه 6-7 !! در tiebreak ها ، هر بار لیوبیچیچ جلو افتاد ولی آخر باخت !! این هفتیمن بار پیاپیه که فدرر از لیوبیچیچ برد ... جالبه که لیوبیچیچ ، 21 ace هم زد و باخت !
فدرر از آگوست 2004 در امریکا شکست نخورده ... و کلا هم در سال 2006 ،رکوردش 1-28 و تنها باختش هم که ناداله ...
به نقل از seymour :درسته ... راستی این قضیه call challenge ... معنی اش اینه که یه بازیکن می تونه تعداد دفعات محدودی ، تقاضای پخش تصاویر کامپیوتری رو بکنه ..
به نقل از seymour :احتمالا تو ایران باید بعد از هر challenge ، تیم داوری رو عوض کنن ( تا امورات خانوادگی شون نیاد جلو چششون !! )
عجب آدم بی تربیتی ... بیشتر از اینا ازش انتظار می رفت ... ولی این کارای عجیب غریب ازش بر میاد ... فکر کنم دو سال پیش بود تو یه مسابقه ( اوپن فرانسه بود ؟ ) ، وقتی برد ، انقدر خوشحال شد که تقریبا لباساش رو کامل دراورد !!به نقل از hamedsullivan :بازیه هفته ی قبل , سافین بعد از این که باخت , حریفش رو ادم حساب نکرد و زمانی که حریفش دستش رو برای دست دادن با سافین بلند کرد , بدون اعتنا , با داور دست داد و رفت . واقعا که خیلی زشت بود. حریفشم یادم نیست اسمش.
بعد از2-3 روز که من شمال بودم اصلا نمی دونم kiuna جان هست یا نه :hmm: ... ولی خوب خلاصه اش اینه که بازیکنا توی دو یا سه ست بازی میکنن ( جامهای مختلف فرق داره ) که هر ست 6 امتیازه ... هر امتیاز هم خودش از 4 تا امتیاز کوچیکتر تشکیل شده ...به نقل از kiuna :من این تاپیک رو خوندم اما می خواستم درباره قوانین و نحوه امتیازها و شرایط بازی تنیس اطلاعاتی بدست بیاورم
کسی از دوستان میتونه به من کمک بکنه