• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
bocelli جان
شرمنده ... من اصلا متوجه نشدم شما دختری .. وگرنه اون سن رو نمی گفتم ... :cool: ... اینم از صبح یادم رفت بذارم ... داشته باشین ... باید از روی همین می فهمیدم !!

دقيقا موافقم .. ولي خوب بايد قبول کرد که زن هاي ايراني از لحاظ بدني fitness پاييني دارن و اين هم بخاطر کمبود امکاناته :hmm:
میبینم که باز تاپیک داره میره جاده خاکی!!!!!

انشاالله مشکلات بانوان با توسعه ی فرهنگی ورزشی حل بشه.

لطفا در مورد تاپیک پست بزنید.

با تشکر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی حامد جان ... عکس تنیسورهای زن مجازه ؟:cool: شرمنده بخاطر انحراف ما از صراط مستقیم :blush:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
راستی حامد جان ... عکس تنیسورهای زن مجازه ؟:cool: شرمنده بخاطر انحراف ما از صراط مستقیم :blush:
فکر نکنم مشکلی باشه , فقط خودتون در انتخابش دقت کنین.

اگه مشکلی بود سایتاشون ف-ی-ل-ت-ر میشد!!!!!

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از hamedsullivan :
در ضمن من تو مردا , از سافین و تو زنا از انا ایوانوویچ خوشم میاد.

رافائل نادال هم , خیلی خوبه و جوونه , چند هفته قبل هم فدرر رو در فینال (یادم نیست چی بود) شکست داد.
.
نادال که فوق العادس. چهار پنج سال پیش این فددر اصلا تو 16 تا هم نمیرسید ولی حالا ؟! نادال که اول راهه . من فکر نمیکنم کسی تو این سن اینقدر پیشرفت کرده باشه خیلی جا داره.
بقول معروف اگه مغرور نشه!!!
243.gif

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از seymour :
یا علی... با اجازه استاد سالیوان ، در این تاپیک درباره تنیس صبحت میشه : : مسابقات ، تنیسورها و هرچی و هر کی خوشتون میاد ..

تنیس ورزش بسیار محبوب و پرطرفداریه که حیفه تو ایران قدرش شناخته نشده ... انشالا که خیر باشه ... بهرحال اگه مشکلی داره این تاپیک ببخشید ... ما تازه کاریم :cool:
در ایران تنیس قبل از انقلاب خوب بود ما تقی اکبری رو داشتیم که 13 سال قهرمان ایران وحتی اسیا هم بوده و کلی ادم دیگه که این اقای اکبری بعد انقلاب رفتن المان اگه اشتباه نکنم اما بعد انقلاب تنیس بعنوان یک ورزش اشرافی مورد توجه قرار نگرفت و حتی نابود شد:
کارشناسان انقلابی با این استدلال که چرا در یک زمین درندشت باید 2 نفر بایستند و با هم بازی کنند(البته هدف اصلی مشخص بود!) وبجای آن میتوان 6 تا 8 زمین پینگ پنگ ساخت تا 12 تا 16 نفر مشغول بشن! یا 2 تا 3 زمین بدمینتون!زمین تنیس امجدیه(که سرپوشیده هم بود) سابق و شیرودی فعلی رو خراب کردن و بجاش زمین بدمینتون ساختن بعبارتی احمقها بجای ساخت مجموعه مجزای بدمینتون از تنیس مایه گذاشتن بدین ترتیب تنها زمین تنیس سرپوشیده ایران هم به ملکوت اعلا پیوست! تا اینکه شخص دکتر جواد اسکویی با خرج شخصی !!! وبخاطر عشق به جوانان یک سالن سرپوشیده در باشگاه شهید شیرودی تاسیس کردند تا هم اقایان و هم بانوان حتی در زمستانها اجازه بازی و تمرین داشته باشن و باز در همین زمان اتفاق احمقانه دیگری افتاد که فعلا حوصله تایپ ندارم !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حالا که بحث ایرانی ها شد ، والا من فقط "منصور بهرامی " رو می شناسم ... اونم بیشتر اونور آب معروفه ... ولی هنوزم میاد اینور تو مسابقات آزاد( outdoor ) شرکت کنه ... بهرحال اینها رو من در موردش می دونم :

+متولد اراک - اول توپ جمع کن بوده تا اینکه کشف میشه ...
+اوایل جنگ میره پاریس مهندسی میخونه .. اونجا وارد مسابقات تنیس انفرادی میشه و حتی میره تو رنکینگ ATP ،
+بهترین رده اش هم 192 بود ( که اشتباها چند تا سایت و روزنامه ایرانی دیدم نوشتن 180 )
+کلا 24 برد و 46 باخت داره در انفرادی و title atp هم نداره...
+اما در بخش دوبل موفق بوده و 5 تا تایتل ATP داره و اوج کارش هم فینال دوبل در اوپن فرانسه ( 1989 ) بوده که از تیم مک انرو می بازه ( به پی نوشت مراجعه شود ! ) ...
+بهترین رده بندی دوبلش هم 31 بوده ... واوایل دهه 90 هم که بازنشست میشه ...
+ اما ... اون چیزیکه معروفش کرده ... seniors tour ها بوده ( مسابقات رده سنی بالا و بازنشسته ها که تقویم و تشکیلات مرتبی داره و معمولا همزمان با گرند اسلم هاست و کلی هم طرفدار داره ... چون اگه بخوای مک انرو رو ببینی باید بری اونجا :happy: ) ظاهرا برای خودش یه پا ستاره اس و trick shot هاش رو همه تعریف می کنن ( حتی تو مصاحبه های مک انرو هم خوندم که تعریف کرده بود :blink: )
+ خلاصه اینکه می گن رفته فینال ویمبلدون و این حرفا ( من خودم تو جام جم دیدم ) اشتباهه ... اونا seniour tour ه

پی نوشت : جالبه که حتی سایت BBC هم اشتباه کرده بود و نوشته بود قهرمان اوپن فرانسه در سال 89 که اشتباهه و اینا دوم شدن ... به جون خودم!!... :cool:

فایل های ضمیمه

• _1379734_bahrami300.jpg
    _1379734_bahrami300.jpg
    15.3 KB · نمایش ها: 55
  • _38550525_bahrami301.jpg
    _38550525_bahrami301.jpg
    8.2 KB · نمایش ها: 52

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از seymour :
حالا که بحث ایرانی ها شد ، والا من فقط "منصور بهرامی " رو می شناسم ... اونم بیشتر اونور آب معروفه ... ولی هنوزم میاد اینور تو مسابقات آزاد( outdoor ) شرکت کنه ... بهرحال اینها رو من در موردش می دونم :

+متولد اراک - اول توپ جمع کن بوده تا اینکه کشف میشه ...
+اوایل جنگ میره پاریس مهندسی میخونه .. اونجا وارد مسابقات تنیس انفرادی میشه و حتی میره تو رنکینگ ATP ،
+بهترین رده اش هم 192 بود ( که اشتباها چند تا سایت و روزنامه ایرانی دیدم نوشتن 180 )
+کلا 24 برد و 46 باخت داره در انفرادی و title atp هم نداره...
+اما در بخش دوبل موفق بوده و 5 تا تایتل ATP داره و اوج کارش هم فینال دوبل در اوپن فرانسه ( 1989 ) بوده که از تیم مک انرو می بازه ( به پی نوشت مراجعه شود ! ) ...
+بهترین رده بندی دوبلش هم 31 بوده ... واوایل دهه 90 هم که بازنشست میشه ...
+ اما ... اون چیزیکه معروفش کرده ... seniors tour ها بوده ( مسابقات رده سنی بالا و بازنشسته ها که تقویم و تشکیلات مرتبی داره و معمولا همزمان با گرند اسلم هاست و کلی هم طرفدار داره ... چون اگه بخوای مک انرو رو ببینی باید بری اونجا :happy: ) ظاهرا برای خودش یه پا ستاره اس و trick shot هاش رو همه تعریف می کنن ( حتی تو مصاحبه های مک انرو هم خوندم که تعریف کرده بود :blink: )
+ خلاصه اینکه می گن رفته فینال ویمبلدون و این حرفا ( من خودم تو جام جم دیدم ) اشتباهه ... اونا seniour tour ه

پی نوشت : جالبه که حتی سایت BBC هم اشتباه کرده بود و نوشته بود قهرمان اوپن فرانسه در سال 89 که اشتباهه و اینا دوم شدن ... به جون خودم!!... :cool:

یه برنامه ای خود ایران داده بود از زندگیش(مهاجران اگه اشتباه نکنم) دیدیش؟ درست یادم نیست ولی فکر میکنم یه جاهاییش بااین فرق میکرد مثلا رفتنش برای تحصیل . تو اون برنامه میگفت برای تنیس رفته بود فرانسه ولی نتونست شرکت کنه دیگه کاملا بدون پول شده بودو میخواست برگرده که بطور اتفاقی رفت تو یه سری مسابقه و چون خوب بازی کرده بود بهش اقامت دادن البته میگم درست یادم نیست !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب گفتی us جان ... من خودمم اینو یه جا دیدم بعد شک کردم ... چند جا دیگه که سر زدم ، چنین چیزی ندیدم :hmm: ... فقط یه جا زده بود تا یه دوره مسابقات برنده شده که جایزه هم بلیط به آتن بوده ... اینم رفته بلیط رو عوض کرده برای پاریس ... بعدش هم رفته و موندگار شده ... این سال 1359 بوده ...

راستی توی ویکیپدیا هم مدخل منصور بهرامی خالی بود که یه چیزایی نوشتم راه افتاد :blush:
اینم لینکش : http://en.wikipedia.org/wiki/Mansour_Bahrami

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
واقعا که این رادیک گند زده... دوباره حذف شد ... اصلا شخصیه قهرمانی نداره ... کی بود اون دوره ای که این و فدرر با هم رقیب بودن ؟ ( جواب اینه که : یه دوره ی خیلی کوتاه و شانسی !! ) :happy: به این ترتیب این فصل ، به هیچ فینالی نرسیده :eek:

می دونیم که سرویس های رادیک ، قویترین سلاحشن ... ولی در این مسابقه 4 بار سرویس هاش break شدن و 20 تا از 30 تا سرویس دومش هم باخته !!

آها ... یادم رفت بگم که این مسابقه جلوی فرر بود ( سید 11 ام که یادمه سال 2003 ، همش این رو با یه جوون تازه کاری به نام " فدرر " قاطی می کردم !! :cool: ) و 6-3, 4-6, 6-4 باخت .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
واقعا که این رادیک گند زده... دوباره حذف شد ... اصلا شخصیه قهرمانی نداره ... کی بود اون دوره ای که این و فدرر با هم رقیب بودن ؟ ( جواب اینه که : یه دوره ی خیلی کوتاه و شانسی !! ) :happy: به این ترتیب این فصل ، به هیچ فینالی نرسیده :eek:

می دونیم که سرویس های رادیک ، قویترین سلاحشن ... ولی در این مسابقه 4 بار سرویس هاش break شدن و 20 تا از 30 تا سرویس دومش هم باخته !!

آها ... یادم رفت بگم که این مسابقه جلوی فرر بود ( سید 11 ام که یادمه سال 2003 ، همش این رو با یه جوون تازه کاری به نام " فدرر " قاطی می کردم !! :cool: ) و 6-3, 4-6, 6-4 باخت .
سرویس های رادیک عالیه ولی بازیکنه خیلی خوش فکری نیست واقعا این فصل رو خراب کرد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان من چک کردم ، تو این فصل 5 تا جام رو شرکت کرده و رکوردش 5-12 هستش ... اون وقت ببین از کیا باخته : باگداتیس ( اون موقع که هنوز تو رنکینگ نبوده !! ) - موری - بنتیو ( هر دو بدون رنک ) - اندریو ( 24 ) - فرر ( 11 ) :wacko:

فایل های ضمیمه

• capt.sge.esx66.310306080306.photo01.photo.default-263x384.jpg
    capt.sge.esx66.310306080306.photo01.photo.default-263x384.jpg
    71.5 KB · نمایش ها: 33

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بازی شاراپووا و گلوین که خوب حتما در جریان نتیجه هستید که چه بازی عجیبی بود ... شاراپووا ست اول رو راحت برد ... ست دوم هم 1-5 جلو بود ... اما به شکل باورنکردنی ، رقیب خودشو کشید بالا و در tiebreak برد !! نمیشه نقش جمعیت رو دست کم گرفت که تمام مدت از گلوین طرفداری کردن و روی شاراپووا فشار اوردن ... ست سوم هم که جلو افتاد و دیگه داشت کارو تموم می کرد که پای این بنده خدا پیچید و با گریه و زاری بازی رو تمام کرد و باخت ... :cool:

البته گلوین خوش شانس هم بود ... تو سرویس آخر tiebreak ، توپش که داشت می رفت به اوت ، شانسی نت شد و خورد رو خط ته زمین ! یه بار دیگه هم تو ست سوم ، اختلاف نظر شد که اعتراض شاراپووا راه بجایی نبرد ( ولی تصاویر تلویزیونی نشون داد که توپ به نفع شاراپووا بوده ... ):hmm:

فایل های ضمیمه

• r1160581779.jpg
    r1160581779.jpg
    52.4 KB · نمایش ها: 45
  • r2112511990.jpg
    r2112511990.jpg
    70.8 KB · نمایش ها: 52

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
بازی شاراپووا و گلوین که خوب حتما در جریان نتیجه هستید که چه بازی عجیبی بود ... شاراپووا ست اول رو راحت برد ... ست دوم هم 1-5 جلو بود ... اما به شکل باورنکردنی ، رقیب خودشو کشید بالا و در tiebreak برد !! نمیشه نقش جمعیت رو دست کم گرفت که تمام مدت از گلوین طرفداری کردن و روی شاراپووا فشار اوردن ... ست سوم هم که جلو افتاد و دیگه داشت کارو تموم می کرد که پای این بنده خدا پیچید و با گریه و زاری بازی رو تمام کرد و باخت ... :cool:

البته گلوین خوش شانس هم بود ... تو سرویس آخر tiebreak ، توپش که داشت می رفت به اوت ، شانسی نت شد و خورد رو خط ته زمین ! یه بار دیگه هم تو ست سوم ، اختلاف نظر شد که اعتراض شاراپووا راه بجایی نبرد ( ولی تصاویر تلویزیونی نشون داد که توپ به نفع شاراپووا بوده ... ):hmm:
تو مسابقه ی 2 هفته ی قبل هم یه اشتباه تو داوری باعث شد شاراپووا روحیه شو از دست بده و بازی رو راحت واگذار کنه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از hamedsullivan :
تو مسابقه ی 2 هفته ی قبل هم یه اشتباه تو داوری باعث شد شاراپووا روحیه شو از دست بده و بازی رو راحت واگذار کنه.

درسته ... راستی این قضیه call challenge رو هم من برای اولین بار در همین مسابقات دیدم ... معنی اش اینه که یه بازیکن می تونه تعداد دفعات محدودی ، تقاضای پخش تصاویر کامپیوتری رو بکنه ... مثلا در همین بازی ، شاراپووا یه بار call کرد که خوب تصمیم داور درست بود ... ولی بار دوم که اعتراض داشت ، داور بهش گفت ، " به نظر من که tight ball بود ... حالا میل خودته " ، بعد معلوم بود که شاراپووا گفت " نه مرسی " که اتفاقا معلوم شد که حرف شاراپووا درست بوده !! :hmm:

ولی این یه پدیده جدیده که داور وسط دیگه اصلا خودشو وارد تصمیم های داورهای خط نمی کنه ( مثل همین بازی ) ... در حقیقت انگار یه جورایی می ترسن و می گن " بذار بیفته گردن خط نگهدار "!! :cool:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
تنیس ورزش خوبی هست اما فوق العاده گرونه !!
واسه همین یکی مثل من نمی تونه بره طرفش !

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
درسته ... راستی این قضیه call challenge رو هم من برای اولین بار در همین مسابقات دیدم ... معنی اش اینه که یه بازیکن می تونه تعداد دفعات محدودی ، تقاضای پخش تصاویر کامپیوتری رو بکنه ... مثلا در همین بازی ، شاراپووا یه بار call کرد که خوب تصمیم داور درست بود ... ولی بار دوم که اعتراض داشت ، داور بهش گفت ، " به نظر من که tight ball بود ... حالا میل خودته " ، بعد معلوم بود که شاراپووا گفت " نه مرسی " که اتفاقا معلوم شد که حرف شاراپووا درست بوده !! :hmm:

ولی این یه پدیده جدیده که داور وسط دیگه اصلا خودشو وارد تصمیم های داورهای خط نمی کنه ( مثل همین بازی ) ... در حقیقت انگار یه جورایی می ترسن و می گن " بذار بیفته گردن خط نگهدار "!! :cool:
درسته , ولی قبلا داور وسط راحت میتونست نظر داوران خط رو رد کنه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از Tiva :
تنیس ورزش خوبی هست اما فوق العاده گرونه !!
واسه همین یکی مثل من نمی تونه بره طرفش !
فقط شما نیستی دوست عزیز , خیلی ها هستن , حد اقل میتونی اینجا در مورد مسابقاتش صحبت و اظهار نظر کنی.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تایید میشه ... ورزش گرونیه ... ولی دیدنش هم مرفه اه ...
راستش فوتبال که ورزش ارزونیه رو هم ما خیلی وقتشو نداریم ... :cool: ... پس بذار کلاس بذاریم ، بگیم " وقت نداریم وگرنه پول که چیزی نیست ..!!"

به قول حامد جان ... می تونی اینجا درباره اش حرف بزنی :happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شاراپووا فینال رو به کوزنتسوا باخت ... خیلی هم راحت .. فقط 90 دقیقه برای 6-3 6-4 ... ( البته بازی نیمه نهایی رو هم این کوزنتسوا براحتی و در 78 دقیقه از ماریزمو برد ! ) ... این اولین جام کوزتسوا در 18 ماه اخیر بود ... در مقابل شاراپووا این ماه 11 تا بازی کرده بود و همه رو هم برده بود ( از جمله ایندیان ولز ) و طبیعی بود که خسته باشه ... ضمن اینکه دوباره جمعیت طرفدارش نبودن ( و البته مسخره اش نکردن مثل بازی نیمه نهایی ) ... جالبه :hmm: ... همونطور که کوزنتسوا گفت : " این خیلی غیر معموله که با شاراپووا بازی کنی و جمعیت طرفدار اون نباشه !! "

یه قضیه جالب هم یه هواپیما بود که کل ست اول بالای ورزشگاه بود و شاراپووا رو عصباتی کرد ... بالاخره هماهنگی هایی انجام دادن و هواپیما اخر ست اول رفت ..

راستی فدرر هم که با لیوبیچیچ بازی داره ... چقدر بخش مردان کسل کننده بود ... برعکس همیشه ... :hmm:

فایل های ضمیمه

• capt.flkb12004012031.nasdaq_100_open_tennis_flkb120.jpg
    capt.flkb12004012031.nasdaq_100_open_tennis_flkb120.jpg
    23.6 KB · نمایش ها: 39

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از seymour :
شاراپووا فینال رو به کوزنتسوا باخت ... خیلی هم راحت .. فقط 90 دقیقه برای 6-3 6-4 ... ( البته بازی نیمه نهایی رو هم این کوزنتسوا براحتی و در 78 دقیقه از ماریزمو برد ! ) ... این اولین جام کوزتسوا در 18 ماه اخیر بود ... در مقابل شاراپووا این ماه 11 تا بازی کرده بود و همه رو هم برده بود ( از جمله ایندیان ولز ) و طبیعی بود که خسته باشه ... ضمن اینکه دوباره جمعیت طرفدارش نبودن ( و البته مسخره اش نکردن مثل بازی نیمه نهایی ) ... جالبه :hmm: ... همونطور که کوزنتسوا گفت : " این خیلی غیر معموله که با شاراپووا بازی کنی و جمعیت طرفدار اون نباشه !! "

یه قضیه جالب هم یه هواپیما بود که کل ست اول بالای ورزشگاه بود و شاراپووا رو عصباتی کرد ... بالاخره هماهنگی هایی انجام دادن و هواپیما اخر ست اول رفت ..

راستی فدرر هم که با لیوبیچیچ بازی داره ... چقدر بخش مردان کسل کننده بود ... برعکس همیشه ... :hmm:
این شاراپوا هم که جدیدا ضعیف شده !!! بازی رو خیلی راحت واگذار میکنه .

سال قبل خیلی بهتر بود.

بالا