حالا که بحث ایرانی ها شد ، والا من فقط "
منصور بهرامی " رو می شناسم ... اونم بیشتر اونور آب معروفه ... ولی هنوزم میاد اینور تو مسابقات آزاد( outdoor ) شرکت کنه ... بهرحال اینها رو من در موردش می دونم :
+متولد اراک - اول توپ جمع کن بوده تا اینکه کشف میشه ...
+اوایل جنگ میره پاریس مهندسی میخونه .. اونجا وارد مسابقات تنیس انفرادی میشه و حتی میره تو رنکینگ ATP ،
+بهترین رده اش هم 192 بود ( که اشتباها چند تا سایت و روزنامه ایرانی دیدم نوشتن 180 )
+کلا 24 برد و 46 باخت داره در انفرادی و title atp هم نداره...
+اما در بخش دوبل موفق بوده و 5 تا تایتل ATP داره و اوج کارش هم فینال دوبل در اوپن فرانسه ( 1989 ) بوده که از تیم مک انرو می بازه ( به پی نوشت مراجعه شود ! ) ...
+بهترین رده بندی دوبلش هم 31 بوده ... واوایل دهه 90 هم که بازنشست میشه ...
+ اما ... اون چیزیکه معروفش کرده ... seniors tour ها بوده ( مسابقات رده سنی بالا و بازنشسته ها که تقویم و تشکیلات مرتبی داره و معمولا همزمان با گرند اسلم هاست و کلی هم طرفدار داره ... چون اگه بخوای مک انرو رو ببینی باید بری اونجا :happy: ) ظاهرا برای خودش یه پا ستاره اس و trick shot هاش رو همه تعریف می کنن ( حتی تو مصاحبه های مک انرو هم خوندم که تعریف کرده بود :blink: )
+ خلاصه اینکه می گن رفته فینال ویمبلدون و این حرفا ( من خودم تو جام جم دیدم ) اشتباهه ... اونا seniour tour ه
پی نوشت : جالبه که حتی
سایت BBC هم اشتباه کرده بود و نوشته بود قهرمان اوپن فرانسه در سال 89 که اشتباهه و اینا دوم شدن ... به جون خودم!!...