• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در هر صورت می تونستی قبل از خرید ازم بپرسی که الان دیگه دیر شد.
ما گفتیم مدرن اسپرت حراج زده دیگه پاشدیم رفتیم ! وسط خیابون دیگه برای پرسیدن خیلی دیر بود :blush: دیگه رفته بودم راه بازگشتی نبود :cool: به هرحال امیدوارم GPRS همراه اول به زودی راه بیفته تا مشکلات اینچنینی هم برطرف بشه :happy:

منظورت over grip هست؟؟

بله گریپ

بسته توپ چند تایی بود که 7 تومن قیمتش بود؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارتایی اه بستش -من که خیلی فعلا سر در نمیارم از این چیزا- ولی ظاهرا توپاش خیلی توپه :Dروش نوشته 33% بیشتر عمر میکنه !:rolleyes:
این سقیده آخریه http://www.head.com/tennis/balls.php?region=eu&tag=tournament

**
-
1)دوستان نظرتون راجعبه مربی برای شروع چیه ؟ مربی درجه 3 برای شروع هم جواب میده یا مربی درجه 1 بگیرم که بیس خوبی برام درست کنه ؟

2)کتابی وبساتی فیلم آموزشی چیزی هست که تکنیک ها تنیس رو به صورت آکادمیک مطرح کنه ؟:blush:

--

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یه فیلم آموزشی دارم بهت میدم! اگر شد فراد! اگر نشد یه روز دیگه!

بعد هم بگو به خاطر چی این همه بهت حال فروشنده اون راکته!!!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یه فیلم آموزشی دارم بهت میدم! اگر شد فراد! اگر نشد یه روز دیگه!

بعد هم بگو به خاطر چی این همه بهت حال فروشنده اون راکته!!!
فکر کنم به خاطر همراه خوشتیپم بود !
121fs725372.gif

پس یادت نره فردا بیاری !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نادال فاتح مسابقات تنيس شد

A0485344.jpg

خبرگزاري فارس:‌ جدال نمايندگان تنيس اسپانيا و شيلي در ديدار نهايي مسابقات المپيك پكن با پيروزي مرد شماره يك تنيس جهان به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، رافائل نادال در ست نخست با نتيجه 6 بر 3 به پيروزي رسيد.
مردم اسپانيا پس از كسب 2 طلا در دوچرخه سواري بي صبرانه در انتظار طلاي نادال بودند؛ اما حريف نادال از امريكاي جنوبي همان تنيسوري بود كه راجر فدرر و جيمز بليك را كنار زده و به ديدار نهايي رسيد.
جدال نزديك دو مدعي قهرماني در ست دوم با تسلط نسبي حريف شيليايي همراه بود.
امتيازات تا مرز 5 و 6 با تساوي تقسيم شد تا اين كه رافائل نادال موفق شد امتياز 7 را تصاحب كند.
اين برتري به منزله نزديكي نادال به قهرماني در المپيك 2008 پكن در بخش تنيس انفرادي مردان بود و سومين طلاي اسپانيا.
نادال در ست سوم با قاطعيت پيش افتاد و در نهايت با نتيجه 6 بر 3 به پيروزي رسيد.
در ديدار رده بندي جوكوويچ با غلبه بر بليك امريكايي مدال برنز را به دست آورد.
در بخش دو نفره زنان نيز تيم خواهران ويليامز از امريكا با غلبه بر اسپانيا به مدال طلا رسيد و طلاي انفرادي زنان نيز به روسيه رسيد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جالب بود که نادال برد ... معمولا المپیک جاییه که شانس های قهرمانی ، ناامید ازش بیرون میان ... اینجا نوشته که نادال اولین قهرمانیه که در زمان قهرمانی اش جزو 5 نفر اول دنیا بوده ...

الان نادال 38 مسابقه از 39 مسابقه اخیرش رو برده .. از جمله برد در فینال فرانسه و ویمبلدون مقابل فدرر ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قبضه تنیس المپیک توسط روس ها

82387466.jpg

تا اين كه رافائل نادال موفق شد امتياز 7 را تصاحب كند

کسی در مورد امتیاز هفت، می تونه بیشتر توضیح بده!!!؟ نکنه منظور گیم هفتمه ؟؟ این خبرگزاری فارس واقعا جوکیه برای خودش .اصرار هم دارن اخبار تنیس رو بنویسن

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جالب بود که نادال برد ... معمولا المپیک جاییه که شانس های قهرمانی ، ناامید ازش بیرون میان ... اینجا نوشته که نادال اولین قهرمانیه که در زمان قهرمانی اش جزو 5 نفر اول دنیا بوده ...

الان نادال 38 مسابقه از 39 مسابقه اخیرش رو برده .. از جمله برد در فینال فرانسه و ویمبلدون مقابل فدرر ...

اون سالی که آغاسی قهرمان شد! جز 5 نفر اول نبود؟!
1655.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اون سالی که آغاسی قهرمان شد! جز 5 نفر اول نبود؟!
1655.gif
احسنت بر تو ... اون لحظه که مطلب رو زدم ، پیش خودم گفتم " اگه یه نفر به این نکته اشاره کنه معلومه کارش درسته " ...

ولی جواب منفیه ... در فاصله جولای تا آگوست اون سال (1996) ، آغاسی ، رده 6 و 7 دنیا بود در رنکینگ ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یکی جلوی DEL POTRO رو بگیره

82394511.jpg

چهارمین قهرمانیه متوالی برای پسر آرژانتینی

در حالیکه هفته گذشته همه چیز تحت الشعاع مسابقات المپیک بود ، DEL POTRO ،نوجوان ارژانتینی موفق شد به دور از هیاهو و در غیاب بزرگان جهان ،به راحتی و با برد 2 به 0 مقابل Viktor Troicki ،چهارمین قهرمانیه متوالی atp خودش رو هم به دست بیاره .DEL POTRO در این تورنمنت فقط یک ست رو از دست داد و با صعود به رده 17 جهان همچنان به سیر صعودی خودش در جدول atp ادامه داد.

Troicki که نفر سوم صربستان محسوب میشه موفق شده بود در یک چهارم نهایی اندی رادیک رو از پیش رو برداره و به لطف این نایب قهرمانی ،برای اولین بار تا رده 71 جهان صعود کرد.

نکته جالب اینه که DEL POTRO این هفته هم در تورنمنت NEW HEAVEN شرکت می کنه که بعد از دو هفته بازیه متوالی و فقط یک هفته تا شروع us open برنامه ای غیر منطقی به نظر میرسه .این به معنای 4 هفته بازیه متوالی هست.برنامه ای بسیار سنگین که شاید در دنیا فقط رافائل نادال عادت به انجامش داشته باشه.

با توجه به فاصله بسیار کم DEL POTRO با رده های بالاتر ،شرکت در این تورنمنت قطعا باعث صعود بیشتر در جدول رده بندی خواهدشد ولی می تونه با تحلیل انرژی ،به قیمت عدم نتیجه گیری در اخرین گرند سلم سال تموم بشه.

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این سایت اولین و تنها سایت اموزشی تنیس فارسی هست.

حسین شریفی (مربی خودم) هم به عنوان کارشناس با این سایت همکاری می کنه.

کجا بازی میکنید باهاش؟! :blush:

من دنبال یه زمین خصوصی هستم یکم هزینه ها بیاد پایین! (البته قدیمها میومد پایین الان رو نمیدونم)

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
برو باشگاه انقلاب . هم زمین و هم مربی با تجربه داره

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
flushingmeadows.jpg

بالاخره ارغوان برد

ارغوان رضایی موفق شد در راند اول اخرین گرند سلم سال کار خودش رو با پیروزی شروع کنه.ارغوان که بعد از کسب نتایج بسیار ضعیف و اسفناک در چند ماه گذشته تا رده 73 جهان هم سقوط کرده بود تنیسور نوجوان امریکایی ،آسیه محمد رو که به عنوان wild card در جدول اصلی قرار گرفته بود 2 به 0 و با نتایج 6 به 2 و 6 به 4 مغلوب کرد تا اینجای کار از امتیازات سال گذشته خودش دفاع کنه.

در مورد تورنمنت هفته قبل new heaven هم باید این مطلب رو اضافه کنم که del potro در یک اقدام منطقی به دلیل خستگی اعلام انصراف داد.در نهایت cilic کروات موفق شد قهرمان این مسابقات بشه.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
یه فیلمی هست درباره زندگی منصور بهرامی (تنیسور ایرانی مقیم فرانسه ) کسی میدونه دیویدی ش رو کجا میشه پیدا کرد؟فکر کنم اسمشThe Man Behind the Moustache "مردی در پشت سبیل " باشه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه فیلمی هست درباره زندگی منصور بهرامی (تنیسور ایرانی مقیم فرانسه ) کسی میدونه دیویدی ش رو کجا میشه پیدا کرد؟فکر کنم اسمشThe Man Behind the Moustache "مردی در پشت سبیل " باشه

آف تاپیک (با عرض معذرت) :

این مستندی که گفتید رو نمی دونم ولی :

یه مستندی از ایشون از سری " ایرانیان خارج از کشور" پخش شد . اسم برنامه دقیقا یادم نیست ولی کارگردانش اگه اشتباه نکنم اقای فارسی بود . این برنامه از شبکه یک پخش می شد .
احتمالا سروش سیما دشته باشه این مستند رو ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

این مستند بار ها از کانال ESPN CLASSIC پخش شده.توی سایت منصور لینک حرید اینترنتی این dvd هست ولی توی ایران نمی دون از کجا میشه تهیه کرد : http://www.mansourbahrami.com/index.htm

من دنبال یه زمین خصوصی هستم یکم هزینه ها بیاد پایین! (البته قدیمها میومد پایین الان رو نمیدونم

زمین خصوصی به هیچ عنوان هزینه ها رو پایین نمیاره ،لااقل توی زمین هایی که من میشناسم. هم قیمت بالاتره هم کلی هم منت سرت میزارن یه وقت بدن .

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

مسابقات تنیس us open در هاتبیرد روی کدام کانال قابل رویت هست؟؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
این مستند بار ها از کانال ESPN CLASSIC پخش شده.توی سایت منصور لینک حرید اینترنتی این dvd هست ولی توی ایران نمی دون از کجا میشه تهیه کرد : http://www.mansourbahrami.com/index.htm .
بله سایت رو دیده بودم منتهی امکان خرید از ایران نیست !!! می خواستم بدونم کسی از بچه های فروم داره؟؟

بالا