• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

meli

Registered User
لایک‌ها
23
گروهی که فایده نداره ... :blush:

کلآ زمینهاش خیلی خوب نیست! حالا من نمیدونم تو ، تو کدوم زمینش بازی میکنی! اما من تو زمین 3 فقط بازی کردم 4-5 بار! اتفاقآ همش هم همین جوری رفتم! یک ساعت قبل از بازی! ;)

اوه اگر از 7 تا 24 اونجایی بیام تماشا! نزدیکیم تقریبآ به اونجا!
crazy.gif

من که راضی بودم! ۲ سالی هست میرم همیشه هم خوب بوده!
کلا تو عادت داری هی تو سر مال بزنی!
152fs981791.gif

ما تو اون زمین پشت استرخیم! آقا را نمیدن فقط با شناسنامه! ما تحت کنترل شدیدترین دستگاههای امنیتی هستیم!
152fs97924.gif

پس هیچوقت سعی نکن بیای اونوارا رو دید بزنی وگرنه خودم تحویل حراست میدمت
152fs981791.gif

ضمنا خاک زمین ما هر ۲ -۳ هفته یبار عوض میشه!
152fs973374.gif

زمینای اونورو نمیدونم چجوریه چون به ما مربوط نمیشه!
152fs981791.gif

حالا انگار اجارش میره تو جیب من!
152fs973374.gif

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
قیمتاتون یکم عجیبه !
من راکنمو خریدم همش 70 تومن همش !
هم کشوری میرفتم هم امجدیه (البته زیاد نرفتم دنبال یاد گرفتنش)
ولی اون چند جلسه ای که رفتم با مربیو زمیتو اینا 15 16 بیشتر نمیشد ..
خلاصه ورزش بسیار باحالیه ولی متاسفانه نیاز به یه پایه و همراه داره !
که من نداشتم :D

meli

Registered User
لایک‌ها
23
قیمتاتون یکم عجیبه !
من راکنمو خریدم همش 70 تومن همش !
هم کشوری میرفتم هم امجدیه (البته زیاد نرفتم دنبال یاد گرفتنش)
ولی اون چند جلسه ای که رفتم با مربیو زمیتو اینا 15 16 بیشتر نمیشد ..
خلاصه ورزش بسیار باحالیه ولی متاسفانه نیاز به یه پایه و همراه داره !
که من نداشتم :D

کی خریدی فربود جان؟! فراموش نکردی که ۳ سال پیش خونه متری ۱۵۰۰ بود الان شده ۴۵۰۰؟
Dance4.gif

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
کی خریدی فربود جان؟! فراموش نکردی که ۳ سال پیش خونه متری ۱۵۰۰ بود الان شده ۴۵۰۰؟
Dance4.gif

لول شما مگه خونتون کجاس :D? چقدر گروووون
جدا از شوخی همون 3 سال پیش خریدم اما تا اونجایی که من میدونم لوازم ورزشی که اینطوری نیس
مثلا" لوازم اسکی ! لباسیی که پارسال 300 تومن بود امسال 200 میشه قیمتشون ..
در مورد کفشای ورزشی و اسکیت هم فکر میکنم اینطور باشه

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
گرد و خاک نادال در المپیک چین هم تداوم پیدا کرد

82365631.jpg

پیروزیه نادال بر جوکویچ و صعود به فینال

امروز در مرحله نیمه نهایی که با توجه به حذف زود هنگام فدرر، در حقیقت فینال پیش از موعد محسوب می شد ،نادال موفق شد در یک بازیه زیبا 2 به 1 از سد نواک جوکویچ بگذره تا با صعود به فینال المپیک روند خیره کننده موفقیت های خودش رو تداوم بده.

نادال در صورت قهرمانی حاشیه امنیت بسیار خوبی رو در صدر جدول نسبت به فدرر و جوکویچ پیدا خواهد کرد.

82365815.jpg

در بازیه دیگه هم گونسالس شیلیایی دست به کار بزرگی زد و با غلبه بر جیمز بلیک امریکایی که فدرر رو حذف کرده بود ،رقیب نادال در فینال المپیک شد.​

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فدرر چرا حذف شد ؟ البته خوشحال شدم كه حذف شد اما طرف چقدر غول بوده تونسته حذفش كنه :)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راجر فدرر در استانه کسب مدال طلای المپیک!!!؟؟!

82367772.jpg

عملیات غیر ممکن زوج سویسی

راجر فدرر که با تداوم شکست های ناامید کننده چند ماه اخیر خودش در المپیک ،شانس کسب مدال رو در بخش سینگل از دست داده بود ،با خلق شگفتی و پیروزیها دور از انتظار به همراه Wawrinka در بخش دابل ،دست به کاری بزرگ زد و با برد 2 به 0 مقابل شانس اول بازی ها یعنی زوج رویایی برادران برایان ،ناباورانه به فینال صعود کرد.

82367780.jpg

این زوج سویسی در مراحل قبلی هم تیم قدرتمند روسی ، تورسونوف -یوزنی و مدعیان هندی ،BHUPATHI - PAEES که از دابل بازان برجسته جهان هسنتد رو از پیش رو برداشته بودند تا عملیات غیر ممکن رسیدن به فینال رو با موفقیت انجام بدند.

فدرر و واورینکا در فینال باید به مصاف زوج سوئدی ASPELIN - JOHANSSON برند.

به این ترتیب فدرر که ابتدای سال یکی از مهمترین هدافش رو قهرمانی در المپیک اعلام کرده بوده حالا در یک قدمیه این مهم هست اما در دابل نه سینگل .اتفاقی که شاید هیچ کس تصورش رو هم نمی کرد.

82367758.jpg

شکست یلنا

یلنا یانکویچ هم با شکست مقابل سافینا از دور مسابقات حذف شد.

82366132.jpg

مطمئنا دیدن 180 درجه های مشهور یانکویچ برای علاقمندان تنیس مساله کاملا عادی هست ولی به نظر میرسه این مساله برای بهروز مهری ،عکاس ایرانیه فرانس پرس و اژانس عکس GETTY IMAGE تازگی داره. بهروز روز هفتم مسابقات تنیس المپیک رو به طور کامل پوشش داد .می تونید مجموعه کامل عکس هاش رو اینجا ببینید:

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?assettype=image&artist=BEHROUZ+MEHRI#

Last edited:

meli

Registered User
لایک‌ها
23
لول شما مگه خونتون کجاس :D? چقدر گروووون
جدا از شوخی همون 3 سال پیش خریدم اما تا اونجایی که من میدونم لوازم ورزشی که اینطوری نیس
مثلا" لوازم اسکی ! لباسیی که پارسال 300 تومن بود امسال 200 میشه قیمتشون ..
در مورد کفشای ورزشی و اسکیت هم فکر میکنم اینطور باشه

حالا از کجا گرفتی بگو ما هم بریم بگیریم! اصلا چی گرفتی؟!

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
60 تا 70 تومان میشه یه بابولت معمولی خرید که برای شروع کافیه . اگرم بخواید بیشتر خرج کنی و حرفه ای تر هم باشی از همین سری بابولت مدل آئرو درایو که نادال هم باهاش بازی می کنه دیگه آخر راکت هست قیمتش هم 250. فروشگاه ستارگان ، خیابون پاسداران حوالی برج سفید (فکر کنم بالاتر) انواع مدل هاش رو داره

من خودم جدیدا یه ویلسون گرفتم از سری n-code flash که 110 تومان تموم شد و تقریبا قدرتی هست و باهاش
فوق العاده راحتم البته swing ش هم خوبه اگر کسی بخواد بهترین جا فروشگاه نیک اسپرت طبقه پایین اسکان هست
قیمت هم از 100 تا 350 تومن .(3 تا توپ هم اشانتیون میده) :)

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
حالا از کجا گرفتی بگو ما هم بریم بگیریم! اصلا چی گرفتی؟!

یه راکت head بود 70 تومن فکر کنم !:happy:
یه چیزی هم بست دورش به اسم تورنو (؟) گریپ اونم 2 تومن !:D
یه کیف خیلی ساده هم روش داشت (بیشتر میشه گفت کاور)
از مغازه ی خاصی هم نخریدم . مربیم تو کشوری ( آقایی بود به نام آقای شینی) برام آورد
ولی فکر کنم دیگه آماتور ترین راکت ممکن بود !

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آره واقعا جاش خیلی خوبه فقط حیف که اینجوری می کنن .... ولی آزادی با اینکه یه نیم ساعتی راه هست ولی واقعا
عالیه ضمنه اینکه تنها هم میشه رفت (برای تمرین با دیوار).

آزادی جدای از دور بودن ، به معنای واقعی بیابان هست .هر دفعه رفتم اونجا پشیمون شدم. از همه فجیع تر زمین خانوادگی هست .برای اینکه هزینه نکنن ،به جای اینکه دورش فنس بکشن و با برزنت بپوشوننش (کاری که همه جه انجام میدن) دورشو ایرانید کشیدن نتیجتا هر بار که که توپ به دیوار می خوره صدایی مثل انفجار بلند میشه تازه فاصله دیوار با زمین خیلی کم و غیر استاندارده، ادم احساس میکنه تو قفس زندانیه ؟؟

شب ها هم نه توپ جمع کنن دارن و نه کارگر .نتیجتا باید روی زمین خشک و سفت بازی کنین.

دوستانی که می خوان راکت بخرن بد نیست بدونن که حراج مدرن سپورت شروع شده و فرصت خوبیه که راکتهای head رو با 20% تخفیف بخرید.

Last edited:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برای آموزش باشگاه پیام هم خوبه...سید خندان روبروی پارک اندیشه

هئیت تنیس امجدیه(شیرودی)..قیمت ..نمی دونم...!
کسی پیام رفته ؟ به نظر خیلی جای خوبی میاد اگرقیمتش خوب باشه به من نزدیکه !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آزادی جدای از دور بودن ، به معنای واقعی بیابان هست .هر دفعه رفتم اونجا پشیمون شدم. از همه فجیع تر زمین خانوادگی هست .برای اینکه هزینه نکنن ،به جای اینکه دورش فنس بکشن و با برزنت بپوشوننش (کاری که همه جه انجام میدن) دورشو ایرانید کشیدن نتیجتا هر بار که که توپ به دیوار می خوره صدایی مثل انفجار بلند میشه تازه فاصله دیوار با زمین خیلی کم و غیر استاندارده، ادم احساس میکنه تو قفس زندانیه ؟؟

شب ها هم نه توپ جمع کنن دارن و نه کارگر .نتیجتا باید روی زمین خشک و سفت بازی کنین.

دوستانی که می خوان راکت بخرن بد نیست بدونن که حراج مدرن سپورت شروع شده و فرصت خوبیه که راکتهای head رو با 20% تخفیف بخرید.

من آزادی تو اون زمینش بازی نکردم! اما این مشکل صدای مهیب دادن رو تو منظریه و انقلاب داشتم
فکر کنم البته الان دیگه درست شده باشه

کسی پیام رفته ؟ به نظر خیلی جای خوبی میاد اگرقیمتش خوب باشه به من نزدیکه !

راستش اونجا به خاطر اینکه وابسطه مخابرات (یا پست) هست خیلی سخت میشه زمین گرفت!
یا شاید هم من نتونستم!
اینکه دیگه نزدیکت هست! خب برو بپرس ، بعد اینجا هم بگو! :rolleyes:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
آ. از همه فجیع تر زمین خانوادگی هست .برای اینکه هزینه نکنن ،به جای اینکه دورش فنس بکشن و با برزنت بپوشوننش (کاری که همه جه انجام میدن) دورشو ایرانید کشیدن نتیجتا هر بار که که توپ به دیوار می خوره صدایی مثل انفجار بلند میشه تازه فاصله دیوار با زمین خیلی کم و غیر استاندارده، ادم احساس میکنه تو قفس زندانیه ؟؟

خوب آره در مورد زمین خانم ها این مشکل وجود داره چون مال فدراسیون هست و دولتی خواستن همه جوره محافظتش کنن!!!!!!!! که از دید بقیه پنهان باشه برای همین به جای فنس ایرانیت کشیدن ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

ولی امسال واقعا بیشتر رسیدگی می کنن ضمن اینکه کیفیت زمین هاشم بهتر شده :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ توی مقاله ای از Chuck LaRose ، ژوکوویچ رو با لفظ " نامرئی" توصیف کرده بود .. انصافا توصیف خوبیه .. راس میگه ... بعد از استرالیا ، بازم یکی دو تا جام برده ... اما عجیبه که در هیاهوی نامهای دیگه (چه بزرگتر ، مثل فدرر و نادال و چه کوچیکتر مثل همین دل پورتو ، همیشه گم بوده)

+ نادال این هفته دوشنبه میاد و no.1 بودنش رو شروع می کنه ... فدرر بعد از 237 هفته دوم میشه ... و رکورد 160 هفته No.2 بودن نادال هم قطع شد ... هرچند نادال از قطع شدن این رکورد ناراحت نیست !! ..

فایل های ضمیمه

• 1603a6b521c02a967d8aa8ab2578b0dd-getty-oly-2008-tennis-esp-aus.jpg
    1603a6b521c02a967d8aa8ab2578b0dd-getty-oly-2008-tennis-esp-aus.jpg
    135.3 KB · نمایش ها: 3

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

چرا ملت رو میذاری سرکارآخه
ugly_confused2.gif
؟؟ 2 تا مدرن اسپورت رفتیم تا گفتیم حراج کردی کلی بهمون خندید گفت الان فصل فروشمه چرا حراج کنم !خلاصه آخر 120 تومن خرج روی دست ما گذاشتی :Dتخفیفم فقط 5 تومن داد بجاش یه پک توپ 7 تومنی و یه نوار دور دسته ( اسم علمیش چی بود؟ ) بهمون داد !
4628.gif

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ورزشکاران ،دلاوران ،نام اوران....................................

82379457.jpg

آخی،چه ذوقی کرده:) داستان فدرر در المپیک به معنای واقعی یاداور مثل مشهور " در نا امیدی بسی امید است" ،بود .به هرصورت مدال طلا ،طلاست فرقی بین سینگل و دابل نداره. مطمئنا راجر بهترین بازیکن 4 سال قبل جهان بود ولی ناباورانه و فقط به فاصله چند ماه به المپیک با افت ناگهانی روبرو شد . واقعا سزاوار این بود که معجزه ای رخ بده و یه طلای المپیک هم به کلکسیون افتخاراتش اضافه بشه.

82378138.jpg

اوه اوه اوه .واقعا جوکویچ پتانسیل زیادی برای فیلم کردن خودش داره.البته در اوردن تی شرت بعد از پیروزی حرکت کاملا عادی برای جوکویچ محسوب میشه ولی این بار نوله بعد از کسب مدال برنز ،با پاره کردن تی شرت ، تکنیک جدیدی رو به معرض نمایش گذاشت به نظر میرسه نواک به شدت تحت تاثیر مسابقات کشتی کج قرار گرفته.

82379083.jpg

در بخش زنان هم ،روس ها گرد و خاک کردن بطوریکه 3 نفر از چهار نفر پایانی روس بودند.فردا در فینال دمنتیفا به مصاف سافینا میره و در بازیه رده بندی هم ستاره چینی ،NA LI باید با VERA مبارزه کنه.

توضیح: تمامی عکس ها از بهروز مهری.به نظر میرسه بهروز چند شب گذشته ، توی استادیوم تنیس خوابیده.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ugly_confused2.gif
؟؟ 2 تا مدرن اسپورت رفتیم تا گفتیم حراج کردی کلی بهمون خندید گفت الان فصل فروشمه چرا حراج کنم !خلاصه آخر 120 تومن خرج روی دست ما گذاشتی :Dتخفیفم فقط 5 تومن داد بجاش یه پک توپ 7 تومنی و یه نوار دور دسته ( اسم علمیش چی بود؟ ) بهمون داد !
4628.gif

آقا مبارکه! حالا 80 میفروشی؟! ;)

کدوم مدرن اسپرت رو میگی حراج کرده؟! آخه اصلآ فصل حراج نیست الان؟!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ugly_confused2.gif
؟؟ 2 تا مدرن اسپورت رفتیم تا گفتیم حراج کردی کلی بهمون خندید گفت الان فصل فروشمه چرا حراج کنم !خلاصه آخر 120 تومن خرج روی دست ما گذاشتی :Dتخفیفم فقط 5 تومن داد !
4628.gif

فروشگاه HEAD توی باشگاه انقلاب (جنب پذیرش) که جزو فرشگاه های نماینده مدرن سپورت هست .من از بقیه فروشگاه ها خبری ندارم ولی برای اطمینان از این یکی پرسیدم :این حراج خود مدرن سپورت هست گفتش : اره .خیلی عجیبه چون این فروشگاه ها نباید بدون هماهنگی حراج کنن. قیمت ها رو هم خودم چک کردم واقعا 20 % تخفیف خورده بود.

در هر صورت می تونستی قبل از خرید ازم بپرسی که الان دیگه دیر شد.

و یه نوار دور دسته ( اسم علمیش چی بود؟ ) بهمون داد

منظورت over grip هست؟؟

بجاش یه پک توپ 7 تومنی
بسته توپ چند تایی بود که 7 تومن قیمتش بود؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:
بالا