• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
مورای قهرمان جدید CINCINNATI

2krbpt.jpg

اندی مورای دیشب در فینال مسابقات مسترز سیرز CINCINNATI با نیجه 7-6 7-6 نواک جوکویچ رو برد تا اولین عنوان قهرمانی خودش رو تو مسابقات مسترز سریز به دست بیاره. در روزی که شدت گرمای هوا تمام تماشاگران رو بیحال کرده بود این مورای بود که تو یه بازیه سنگین و با انفورسد ارورهای کم نفر سوم دنیا رو تو دو تا تای برک به زانو در اورد . من خودم این بازی رو داشتم میدیدم یه موضوع که برام عجیب بود این بود که نواکی که دیروز نادال رو برده و در امادگی کامل به سر میبره چرا داره اینقدر بد بازی میکنه .

6qdwr8.jpg

اندی مورای بعد بازی گفته : ما جفتمون واقعا خسته بودیم . در مورد ست دوم هم گفته : من واقعا عصبی شده بودم و اون هم ضربات خیلی خوبی میزد ولی من اماده بودم .من در طول بازی چندین رالی طولانی داشتیم که از شدت گرما پاهامون میسوخت ما در یکی از سخت ترین شرایط بازی در طول سال بودیم .

5xj2nl.jpg

جالب اینجاست که توی تای برک دوم نواک دو بار دابل فول کرد و در کل بازی 6 بار دابل فول کرد . جایزه ای هم که به مواری رسید $420,000 بود

نواک هم بعد بازی گفته : مورای خوب بازی کرد و این اولین عنوان قهرمانیشه ولی من مطمین هستم که تعداد زیاد بدست میاره .

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    118.2 KB · نمایش ها: 1
  • 2.jpg
    2.jpg
    135.8 KB · نمایش ها: 1
  • 3.jpg
    3.jpg
    129.9 KB · نمایش ها: 1
  • 4.jpg
    4.jpg
    165.5 KB · نمایش ها: 1
  • 5.jpg
    5.jpg
    158.8 KB · نمایش ها: 1
  • 6.jpg
    6.jpg
    121.4 KB · نمایش ها: 1

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
سافیا و سومین عنوان قهرمانی امسالش

یکی از اماده ترین بازیکنان زن حال حاضر دنیا انگار با گرمی هوا اماده تر و داغتر هم شده .

دیروز سافیا در یک بازی کوتاه و با قدرت مطلق دومینیکا کیبولکوا اسلواک رو با نتیجه 6-2 6-1 برد تا قهرمان راجرز کاپ امسال بشه .

ntkit.jpg

سافینا بعد بازی گفته : فکر میکنم که تجربه من باعث شد که تو فینال بتونم برنده بشم . این اولین بارم هست که دو تا تورومنت رو پشت سر هم میبرم

4k7hno.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

وزنیاکی قهرمان Stockholm

کارو لین وزنیاکی دانمارکی که جلنا یانکویچ رو از رسیدن به نامبر وانی دور نگه داشته بود دیروز تو یه بازی راحت ورا دوشوینا روس رو با نتیجه 6-0 6-2 برد تا اولین تایتل WTA خودش رو به دست بیاره

2qtyhci.jpg

فایل های ضمیمه

• 7.jpg
    7.jpg
    92.9 KB · نمایش ها: 2
  • 8.jpg
    8.jpg
    187 KB · نمایش ها: 1
  • 9.jpg
    9.jpg
    154 KB · نمایش ها: 1
  • 10.jpg
    10.jpg
    134.8 KB · نمایش ها: 1
  • 11.jpg
    11.jpg
    85.4 KB · نمایش ها: 1
  • 12.jpg
    12.jpg
    127.5 KB · نمایش ها: 1
  • 13.jpg
    13.jpg
    393.1 KB · نمایش ها: 1
  • 14.jpg
    14.jpg
    434.9 KB · نمایش ها: 1
  • 15.jpg
    15.jpg
    153 KB · نمایش ها: 1

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فدرر دقیقا چند هفته NO1 بود ؟؟؟؟
فدرر تا امروز که 4 آگوست باشه ، 236 هفته نفر اول بوده ... و در زمینه هفته های متوالی ، با فاصله زیاد اوله ..

اما هنوز یه رکورد رو باید بزنه ... رکورد مجموع تعداد هفته های No.1 بودن ، که دست سمپراسه ... 285 هفته ... الان فدرر با همون 236 هفته ، در اون زمینه چهارمه (لندل و کانرز جلوش هستن) ... دقیقا فدرر باید به اندازه یه سال (50 هفته) نفر اول بمونه تا اون رکورد رو بزنه ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فدرر تا امروز که 4 آگوست باشه ، 236 هفته نفر اول بوده ... و در زمینه هفته های متوالی ، با فاصله زیاد اوله ..

مرسی سیمور

یه توضیح هم در مورد رده بندی جدید بدم که امسال به دلیل جابجایی که در تاریخ برگزاری بازی ها به خاطر المپیک انجام شده ،رده بندی که رافائل نادال در اون نامبر 1 هست دقیقا یک هفته قبل از us open اعلام میشه .این مساله دقیقا برای wta هم صادقه و یانکویچ تا قبل از us open رده اولی رو از هموطنش انا ایوانویچ خواهد گرفت

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
از دوستان تنیسور می خواستم ببینم کسی کرج هست که بتونیم قرار بزاریم هفته ای چند بار بریم پارک تنیس جهانشهر برای بازی:)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از دوستان تنیسور می خواستم ببینم کسی کرج هست که بتونیم قرار بزاریم هفته ای چند بار بریم پارک تنیس جهانشهر برای بازی:)

اتفاقا من یه دوستی دارم که کرجه و مرتب توی زمین های جهانشهر بازی می کنه خودمم خیلی دوست دارم یه سر بیام اونجا

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا من یه دوستی دارم که کرجه و مرتب توی زمین های جهانشهر بازی می کنه خودمم خیلی دوست دارم یه سر بیام اونجا

ای کاش شما یه لطف بزرگی به بنده می کردین به این دوست گرامیتون می گفتید ایشون کسی رو سراغ دارن تو پارک که مثل بنده آماتور باشه دنبال حریفم باشه برای بازی:) . بدجوری هوس کردم بازی کنم و چون تفریحی هم می خوام بازی کنم و زباد دنبال این ورزش نیستم نمی خوام مربی هم بگیرم چون با مربی یه بازی درست حسابی هم که نمی شه کرد فقط از اول تا آخر هی فورهند بزن بک هند بزن
به هرحال ممنون می شم اگر این کار رو برای بنده بکنید .

Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تو المپیک امسال کیا هستند؟!
بر و بچز همه هستن .. فدرر ، بنده خدا ، قرعه بازی اولش سخته ؛ خورده به توروسونف ... نادال هم هست ... از اونور ایوانویچ ... یانکوویچ - ویلیامزها ..

خلاصه خیلی هاشون دندون تیز کردن واسه Career Golden Slam ... یعنی بردن هر چهار گرند اسلم بعلاوه المپیک ... عنوانی که فقط آغاسی داره و همسرش استفی گراف ...

بخصوص ونوس (چون اسلم ها رو همه رو برده) - فدرر (که یه فرانسه کم داره) - و نادال (استرالیا و امریکا رو می خواد اما اگه همینطوری روی اوج بمونه - کی می دونه شاید برد) ...

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان

بنده مدتی اه به سرم زده برم دنبال ورزش مفرح و زیبای تنیس .

میخوام بدونم که باید از کجا شروع کنم :

1- چه وسایلی لازم دارم و پیشنهاد میکنید چه نوع و چه مارکی باشه ( مخصوصا راکت )
2- کجا ها زمین تنیس وجود داره و قیمتهاش چطوریه ؟
3- آیا باید مربی بگیرم ؟ آیا کلاسش برای بزرگسالان وجود داره آیا با بازی کردن میشه یاد گرفت ؟ ( در سطح حرفه ای نمیخوام یاد بگیرم فقط تفریحی )

اگر چیز دیگه ای هم لازمه که من اشاره نکردم لطفا خودتون بفرمایید :D

meli

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان

بنده مدتی اه به سرم زده برم دنبال ورزش مفرح و زیبای تنیس .

میخوام بدونم که باید از کجا شروع کنم :

1- چه وسایلی لازم دارم و پیشنهاد میکنید چه نوع و چه مارکی باشه ( مخصوصا راکت )
2- کجا ها زمین تنیس وجود داره و قیمتهاش چطوریه ؟
3- آیا باید مربی بگیرم ؟ آیا کلاسش برای بزرگسالان وجود داره آیا با بازی کردن میشه یاد گرفت ؟ ( در سطح حرفه ای نمیخوام یاد بگیرم فقط تفریحی )

اگر چیز دیگه ای هم لازمه که من اشاره نکردم لطفا خودتون بفرمایید :D

یه کفش کتونی فقط همین
f.gif

بهتره چند جلسه اولو مربی بگیری بعد خودت زمین بگیری بازی کنی!
یه سری باشگاه تنیس هست مثل استقلال که خصوصی تدریس میکنه یکمم گرونه!
میتونی یه جاهاییم بری مثل شهید کشوری که فکر کنم کلاس گروهیم داشته باشه!
اکثر باشگاهها خودشون وسایل دارن اول کاری نیازی به خرید نیست باضافه اینکه هزینه کرایه کردنش زیاد نیست!
2rqfst4.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تقريبا چقدر در مي ياد؟

قبلآ در مورد همه اینها توضیح داده شده فکر کنم!
اگر منظورت لوازمش هست از 150 تومن میتونی بگیری تا 6-7 میلیون تومن
بستگی به جنسی داره که میگیری.

اگر هم منظورت زمین هست باز بستگی داره به جایی که بازی میکنید! معمولآ بین 5 تا 10 هزار تومن برای هر ساعت هست

البته روز و شبش هم فرق داره!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ایووانوویچ از زنان و کارلاویچ از مردان تا حالا کناره گیری کردن از المپیک ... قبلش هم گلووین - لیوبیچیچ ...

یه مقاله بسیار جالب خوندم که به No.1 یانکوویچ شبهه وارد کرده بود ... میذارمش ..

یکی دیگه هم بود که مک انرو گفته بود " سمپراس آسوده باشد ، که ظاهرا فدرر در رسیدن به رکوردش به مشکل خورده"

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
DEL POTRO رو کاملا جدی بگیرید

82233457.jpg

سومین قهرمانیه متوالیه جوان آرژانتینی در ATP

82243615.jpg

del potro ارژانتینی موفق شد با پیروزیه2 به 0 مقابل اندی رادیک در فینال تورنمنت لوس انجلس ،سومین قهرمانیه متوالیه خودش رو ظرف چند هفته گذشته به دست بیاره. این تنیسور قد بلند (198 سانتی متر) این بازی رو با نتایج 6 به 1 و 7 به 6 برد تا ثابت کنه clay court باز صرف نیست .

del potro که با دو قهرمانیه متوالی در دو تورنمنت معتبر خاک رس در اشتوتگارت و اتریش با خیزی بلند در جدول atp از رده 66 به 24 صعود کرده بود با این نتیجه حالا خودش رو در بین 20 نفر اول جهان می بینه (نفر 19) و زنگ خطر جدی رو برای تمام مدعیان به صدا در اورده.

del potro که این هفته هم در تورنمنت واشنگتن شرکت می میکنه ،این شانس رو داره که با توجه به فاصله امتیازیه بسیار کم با رده های بالا تر ،در صورت نتیجه گیری خوب در واشنگتن به جمع 15 نفر اول جهان هم صعود کنه.

بالا