• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
توی این مسابقات جدید هم که ظاهرا از یه فرانسوی باخته (؟!)

بله . فكر كنم طرف اسمش ژيل سيمون بود. با توجه به مطالبي هم كه ealy عزيز گذاشتند فدرر بايد با نامبر وان بودن خداحافظي بكنه و اين براي من خيلي غم انگيزه

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بله . فكر كنم طرف اسمش ژيل سيمون بود. با توجه به مطالبي هم كه ealy عزيز گذاشتند فدرر بايد با نامبر وان بودن خداحافظي بكنه و اين براي من خيلي غم انگيزه

الان که رده بندیه این هفته رو چک کردم متوجه شدم که اختلاف امتیازات با چیزی که من قبل از اعلام اون (دیشب) محاسبه کرده بودم خیلی فاصله داره (یعنی 300 امتیاز نه 90 امتیاز !!!!!؟) دلیلش رو مطمئن نیستم ولی احتمالا به خاطر تغییر زمان تورنمنت اشتوتگارت در تقویم امسال بوده (این تورنمنت امسال دو هفته زودتر برگزار شد) که به خاطر مصدومیت ،نادال اعلام انصراف داده بود.

به هر صورت پست قبلی تصحیح شد و با توجه به این مساله کار نادال برای رسیدن به رده اول در این هفته خیلی سخت تر شده و احتمال اینکه فدرر همچنان به صد نشینی خودش ادامه بده زیاده

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
الان که رده بندیه این هفته رو چک کردم متوجه شدم که اختلاف امتیازات با چیزی که من قبل از اعلام اون (دیشب) محاسبه کرده بودم خیلی فاصله داره (یعنی 300 امتیاز نه 90 امتیاز !!!!!؟) دلیلش رو مطمئن نیستم ولی احتمالا به خاطر تغییر زمان تورنمنت اشتوتگارت در تقویم امسال بوده (این تورنمنت امسال دو هفته زودتر برگزار شد) که به خاطر مصدومیت ،نادال اعلام انصراف داده بود.

به هر صورت پست قبلی تصحیح شد و با توجه به این مساله کار نادال برای رسیدن به رده اول در این هفته خیلی سخت تر شده و احتمال اینکه فدرر همچنان به صد نشینی خودش ادامه بده زیاده

ممنون از تصحيحتون . حداقل كمي از غم منو كاهش داديد :lol:

SORENNA

Registered User
لایک‌ها
7
عزیز من
من امروز اخبار یورو اسپورت رو دیدم.
نادال اگه در سین سیناتی قهرمان بشه میاد در اول سید جهانی.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
این خلاصه یه مقاله بدبینانه ، منفی و جنجالی درباره فدرره (نظرات خواننده ها رو توی لینک اصلی چک کنید) ، در نظر بگیرید که مقاله مال قبل از اوپن فرانسه اس ؛ من به احترام دوستمون آرا اینو پست نکردم اون موقع ؛ و بعدش هم که فراموش شد ؛ حالا ، بعد از باخت در ویمبلدون و باخت اخیرش در مسترز تورنتو شاید این مقاله ، معقول تر باشه :

سلام سیمور عزیز!! چطوری دوست من!!:)

نمیدونی چه حالی دارم!!:( اول سربازی دوم اینکه احتمالا باید ماه به ماه از بازی ها و راجر دور باشم و مهم تر از همه اینکه راجر میبازه!! نمیدونم چرا !؟ چند وقته خیلی از اخبار دورم !! راستی یادم رفت تشکر کنم که به خاطر من از زدن اون پست منصرف شدی:cool:

ولی راجر هنوز بهترینه؟! :blush: برای من همیشه نامبر وانه!! دوست دارم دوباره اون روحیه اش رو بدست بیاره!! هر چی از نادال ...:f34r: بگذریم!!

به امید روزهای بهتر براش!!

0ss.jpg

"واقعا حیف نیست این خنده های راجر رو کمتر ببینیم!!"

Last edited:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
این تاپیک هم خیلی سوت کور شده

از امروز سعی میکنم تا اونجایی که بتونم خبرهای جدید رو بزارم

:D

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
نامبر وان جدید برای دنیای تنیس

ace های کارلوویچ کار خودش رو کرد

بعد از شکست فدرر از ایوو کارلویچ رکورد 4.5 ساله فدرر برای نامبر وان بودن تموم شد

roger-federer-toronto08-3_1.jpg

capt.cps.ndn10.310708060454.photo03.photo.default-512x331.jpg

تبریک به هواداران نادال ( که یکیش هم منم )

فایل های ضمیمه

• 5b28c8744ddaee67a4d98f523467a98d-getty-77848976rm029_western_south.jpg
    5b28c8744ddaee67a4d98f523467a98d-getty-77848976rm029_western_south.jpg
    79 KB · نمایش ها: 1
  • 024166ed9ae617092b76d59543b1ac9e-getty-77848976rm028_western_south.jpg
    024166ed9ae617092b76d59543b1ac9e-getty-77848976rm028_western_south.jpg
    167.3 KB · نمایش ها: 1
  • 92444c9cf20ac0f0555091fec5ccf925-getty-77848976rm031_western_south.jpg
    92444c9cf20ac0f0555091fec5ccf925-getty-77848976rm031_western_south.jpg
    113.8 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
باز شدن راه نامبر وان شدن برای نادال پس از شکست فدرر

بعد از شکست فدرر از ایوو کارلویچ رکورد 4.5 ساله فدرر برای نامبر وان بودن میتونه تا یکشنبه این هفته تموم بشه

roger-federer-toronto08-3_1.jpg

capt.cps.ndn10.310708060454.photo03.photo.default-512x331.jpg

همونطور که قبلا هم پیش بینی کرده بودم ،دوران no 1 جهان رسما از دوشنبه اینده برای فدرر تموم خواهد شد هر چند احتمالا تا مدت های مدید ،رکورد طولانی ترین دوره نفریه اول جهان،شکسته نخواهد شد . فدرر تا این جای کار و قبل از بازیه نادال و تامی هاس 60 امتیاز عقب افتاده و از این به بعد هر برد در مراحل بعدی ،فاصله نادال رو بیشتر از فدرر خواهد کرد.

Last edited:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
مصدومیت شاراپوا در استانه المپیک

امروز پس از اعلام نتیجه MRI ای که از شانه ماریا شاراپوا گرفته شده بود معلوم شد که ماریا نمیتونه تو مسابقات المپیک و به احتمال زیاد us open امسال شرکت کنه

sharapova_58.jpg

ماریا شاراپوا که علاقه خاصی به شرکت تو مسابقات المپیک داره از ناراحتی شدید خودش نسبت به این مصدومیت تو وب سایتش برای هوادارانش نوشته

تو MRI ای که از ماریا گرفته شده دو تا پارگی رو تو شونه اش نشون میده

2v7vzpi.jpg

مشکل از ناحیه شانه شاراپوا از مسابقات Indian Wells امسال تو کالیفرنیا شروع شده

فایل های ضمیمه

• shara 1.jpg
    shara 1.jpg
    172.8 KB · نمایش ها: 4
  • shara 2.jpg
    shara 2.jpg
    134.9 KB · نمایش ها: 4
  • shara 3.jpg
    shara 3.jpg
    188 KB · نمایش ها: 5

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
دوران no 1 جهان رسما از دوشنبه اینده برای فدرر تموم خواهد شد هر چند احتمالا تا مدت های مدید ،رکورد طولانی ترین دوره نفریه اول جهان،شکسته نخواهد شد . فدرر تا این جای کار و قبل از بازیه نادال و تامی هاس 60 امتیاز عقب افتاده و از این به بعد هر برد در مراحل بعدی ،فاصله نادال رو بیشتر از فدرر خواهد کرد.

سلام ealy جان

دیدم شما و بقیه اساتید کمتر اینجا پست میدید گفتم شاید بتونم این تاپیک رو فعال تر کنم

ممنون از اطلاعات کاملت

Last edited:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
مارکوس باقداتیس یکی دیگر از غایبین المپیک

مارکوس باقداتیس معروف ترین ستاره المپیک در تاریخ قبرس به علت مصدومیت از ناحیه مچ مسابقات المپیک پکن رو از دست داد

16bhmqq.jpg

همچین مارکوس به علت همین مصدومیت مسابقات US open امسال رو هم از دست میده

من که به شخصه خیلی از این بازیکن خوشم میآد :D

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
یه نکته جالب در مورد بازی فدرر و کارلوویچ اینه که این اولین بازی فدرر تو زندگیش هستش که بدون خوردن برک باخته

بعد بازی هم گفته : این خیلی مایوس کننده هستش که بدون برک خوردن بازی رو ببازی

کارلوویچ هم که تو این بازی 22 تا ace زد با توجه به 8 تا بازیه که از قبل با هم داشتن و بیشتر اونها هم به تای برک کشیده شده بوده گفته : من میدونستم که اون نمیتونه همیشه تای برک رو ببره .چون این هم یه مدل لاتری هستش

در ادامه هم گفته : من تمرکز کردم و سرویس هام رو خوب زدم و بردم

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
نادال : باختن با از دست دادن فقط 2 پوینت اتفاق وحشتناکی بود

نادال پس از برد تامی هاس گفته : راجر امروز تو ست سوم خیلی بد شانس بود باختن فقط با از دست دادن 2 پوینت تو یک ست اتفاق وحشتناکی در تنیس هستش

2qlrd55.jpg

15qunhy.jpg

نادال در ادامه گفته : من میدونم که الان در شرایط خوبی هستم چون راجر باید تمام بازیهاش رو ببره از المپیک گرفته تا USopen ( چون پارسال قهرمان شده بوده با باخت تو این رقابت ها اختلافش با نادل زیاد میشه ) ولی من به این موضوع زیاد فکر نمیکنم و سعی میکنم برای بازی فردا خودم رو اماده کنم

6t2zcm.jpg

راجر هم گفته : بدون برک شدن باختن خیلی تاسف باره ولی این اولین بار نیست که این اتفاق می افته مخصوصا در مقابل کسی مثل ایوو.

16lyz34.jpg

فایل های ضمیمه

• ivo.jpg
    ivo.jpg
    121.5 KB · نمایش ها: 1
  • nadal 1.jpg
    nadal 1.jpg
    94 KB · نمایش ها: 3
  • nadal 2.jpg
    nadal 2.jpg
    58.7 KB · نمایش ها: 3
  • nadal 3.jpg
    nadal 3.jpg
    133.8 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانیال از بابت خبرهای که میزاری ممنونم .خیلی خوب داری کار می کنی .

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
باخت انا ایوانویچ اجازه ای برای نامبر وان شدن هموطنش

با باخت انا ایوانویچ در راند سوم مونترال کاپ از تمیرا پازک(6-2 1-6 6-2) راه برای نامبر وان شدن هموطنش جلنا یانکویچ باز شد

suvx91.jpg

جلنا یانکویچ که با برد مقابل دوبویس کانادایی (6-3 6-2) به جمع هشت نفر پایانی مونترال کاپ پیوست و با این برد به فاصله 88 امتیازی انا رسیده که میتونه تا فینال یکشنبه خودش رو نامبر وان جدید WTA کنه

294p0jl.jpg

2mmzp81.jpg

پازک هم که دور از انتظار ظاهر شده و پس از نتایج بعدی که بعد از استرالیا اوپن گرفته ( فقط 3 تا بازی رو تونسته ببره ) و این اولین بازیه که تونسته در مقابل یه top 10 به پیروزی برسه

2ros6cx.jpg

انا در مصاحبه ای که بعد از بازی داشته گفته که من دچار مصدومیت هستم و به تعدادی زیادی دکتر هم صحبت کردم و همه اونها گفتن فقط با گذشت زمان مشکل حل میشه

در ادامه هم گفته : من برنامه داشتم که از اینجا یه راست برم به مسابقات المپیک ولی مجبورم برای دیدن دکتر اول برم اورپا

فایل های ضمیمه

• i1.jpg
    i1.jpg
    157.4 KB · نمایش ها: 2
  • i2.jpg
    i2.jpg
    190.4 KB · نمایش ها: 2
  • i3.jpg
    i3.jpg
    140.7 KB · نمایش ها: 2
  • i4.jpg
    i4.jpg
    160.5 KB · نمایش ها: 2
  • i5.jpg
    i5.jpg
    85.9 KB · نمایش ها: 3
  • i6.jpg
    i6.jpg
    127.4 KB · نمایش ها: 3
Last edited:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
یه امار جالب از رنکینگ top 10 حال حاضر وقتی که راجر بر تخت پادشاهیش نشست ( نامبر وان شد )

k05zmb.jpg

رکورد قبلی نامبر وان بودن متوالی رو هم Jimmy Connors داره که به مدت 160 هفته متوالی نامبر وان بوده از 1974 تا 1977

خبر دیگه هم اینکه زورونا به عنوان جانشین شاراپوا برای المپیک انتخاب شد که در بخش دابل هم با وسنینا بازی میکنه و شاراپوا همین امروز اعلام کرد که به علت مصدومیتش مسابقات us open رو هم از دست میده

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جلنا یانکویچ که با برد مقابل دوبویس کانادایی (6-3 6-2) به جمع هشت نفر پایانی مونترال کاپ پیوست و با این برد به فاصله 88 امتیازی انا رسیده که میتونه تا فینال یکشنبه خودش رو نامبر وان جدید

یلنا در نیمه نهایی مغلوب cibulkova شد این دختر قد کوتاه واقعا داره عالی کار می کنه .

مدت 160 هفته متوالی نامبر وان بوده از 1974 تا 1977

فدرر دقیقا چند هفته NO1 بود ؟؟؟؟

نادال هم که با صعود به نیمه نهایی همچنان داره فاصله امتیازاتش رو با راجر بیشتر می کنه (اگه محاسباتم مثل هفته قبل اشتباه نباشه تا قبل از بازی با جوکویچ 210 از فدرر جلو افتاده )

فک کنم این جمله جدید ،نادال با پیروزی فاصله امتیازاتش رو با فدرر افزایش داد، هنوز جا نیفتاده باشه چون توی چند سال قبل با برد فاصله امتیازاتش رو کم می کرد ولی الان برعکس شده :lol::lol::D

بازی با جوکویچ هم واقعا یه فینال زودرس هست واقعا می خوام ببینم نفر اول جدید جهان در اوج امادگی توی هاردکورت می تونه از پس نواک بر بیاد یا نه؟؟

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
باخت نامبر وان جدید دنیای تنیس مردان

دیشب در مرحله نیمه نهایی مسابقات Cincinnati نواک جوکویچ تونست در مقابل نامبر وان جدید (نادال) با نتیجه 6-1 7-5 به پیروزی برسه و به فینال مسابقات و به دیدار اندی مورایی بره که برای اولین بار تو دوران حرفه ای خودش به فینال یه مسترز سریز میرسه و کسی که تونست ایوو کارلویچ ایس زن رو تو دو ست پی در پی و بدون رفتن به تای برک ببره (6-4 6-4 ) جالب اینه که مورای تو این بازی 4 بار گیم های اوو کارلویچ رو برک کرد

jrtbur.jpg

جوکوبچ بعد از برد نادال گفته: هیچ کس شکست ناپذیر نیست اون با تمام قدرت بازی کرد و تا اخرین پوینت بازی هم امیدش رو از دست نداد .من سعی نکردم که به بردهای پی در پی و رنکینگ جدیش فکر کنم و تمام تلاشم این بود که روی بازی خودم تمرکز کنم . در ست اول این بود که بازی رو سریع شروع کنم و ادامه بدم . در ست دوم هم سعی میکردم که پا به پای اون پیش برم .

204jmq.jpg

نواک در ست اول با برک کردن دو تا از گیم های نادال 5-0 جلو افتاد و در اخر با نتیجه 6-1 به پیروزی رسید . در ست دوم هم دو بازیکن تا 5-5 پیش رفتن و این باز نواک بود که گیم نادال رو برک کرد تا بتونه فقط با گرفتن گیم خودش فینالیست مسابقات بشه .

2hnw9jr.jpg

2r25gfp.jpg

یه چیز جالب هم که تو یکی از این سایت ها دیدم استراتژی مواری برای رترن کردن سرویس های کارلویچ بود که انگار دو متر عقب تر از بیس لاین وای می ایستاده .

1j68p.jpg

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    70.2 KB · نمایش ها: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    93.3 KB · نمایش ها: 1
  • 3.jpg
    3.jpg
    83.2 KB · نمایش ها: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    69 KB · نمایش ها: 1
  • 5.jpg
    5.jpg
    134.2 KB · نمایش ها: 1
  • 6.jpg
    6.jpg
    165.5 KB · نمایش ها: 1
  • 7.jpg
    7.jpg
    107.6 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
danialir2 عزيز ممنون از اخبار و تحليل هاي جالبتون :)

بالا