توی این مسابقات جدید هم که ظاهرا از یه فرانسوی باخته (؟!)
بله . فكر كنم طرف اسمش ژيل سيمون بود. با توجه به مطالبي هم كه ealy عزيز گذاشتند فدرر بايد با نامبر وان بودن خداحافظي بكنه و اين براي من خيلي غم انگيزه
توی این مسابقات جدید هم که ظاهرا از یه فرانسوی باخته (؟!)
بله . فكر كنم طرف اسمش ژيل سيمون بود. با توجه به مطالبي هم كه ealy عزيز گذاشتند فدرر بايد با نامبر وان بودن خداحافظي بكنه و اين براي من خيلي غم انگيزه
الان که رده بندیه این هفته رو چک کردم متوجه شدم که اختلاف امتیازات با چیزی که من قبل از اعلام اون (دیشب) محاسبه کرده بودم خیلی فاصله داره (یعنی 300 امتیاز نه 90 امتیاز !!!!!؟) دلیلش رو مطمئن نیستم ولی احتمالا به خاطر تغییر زمان تورنمنت اشتوتگارت در تقویم امسال بوده (این تورنمنت امسال دو هفته زودتر برگزار شد) که به خاطر مصدومیت ،نادال اعلام انصراف داده بود.
به هر صورت پست قبلی تصحیح شد و با توجه به این مساله کار نادال برای رسیدن به رده اول در این هفته خیلی سخت تر شده و احتمال اینکه فدرر همچنان به صد نشینی خودش ادامه بده زیاده
این خلاصه یه مقاله بدبینانه ، منفی و جنجالی درباره فدرره (نظرات خواننده ها رو توی لینک اصلی چک کنید) ، در نظر بگیرید که مقاله مال قبل از اوپن فرانسه اس ؛ من به احترام دوستمون آرا اینو پست نکردم اون موقع ؛ و بعدش هم که فراموش شد ؛ حالا ، بعد از باخت در ویمبلدون و باخت اخیرش در مسترز تورنتو شاید این مقاله ، معقول تر باشه :
باز شدن راه نامبر وان شدن برای نادال پس از شکست فدرر
بعد از شکست فدرر از ایوو کارلویچ رکورد 4.5 ساله فدرر برای نامبر وان بودن میتونه تا یکشنبه این هفته تموم بشه
دوران no 1 جهان رسما از دوشنبه اینده برای فدرر تموم خواهد شد هر چند احتمالا تا مدت های مدید ،رکورد طولانی ترین دوره نفریه اول جهان،شکسته نخواهد شد . فدرر تا این جای کار و قبل از بازیه نادال و تامی هاس 60 امتیاز عقب افتاده و از این به بعد هر برد در مراحل بعدی ،فاصله نادال رو بیشتر از فدرر خواهد کرد.
دانیال از بابت خبرهای که میزاری ممنونم .خیلی خوب داری کار می کنی .
جلنا یانکویچ که با برد مقابل دوبویس کانادایی (6-3 6-2) به جمع هشت نفر پایانی مونترال کاپ پیوست و با این برد به فاصله 88 امتیازی انا رسیده که میتونه تا فینال یکشنبه خودش رو نامبر وان جدید
مدت 160 هفته متوالی نامبر وان بوده از 1974 تا 1977