• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
درود بر دوستان

من فکر میکنم راجر فدرر چیزی از لحاظ تکنیک بازی و قدرت بدنی از نادال کم نداره(اینو در مسابقات مختلف نشون داده),
اما در مقابل نادال این ذهنیت براش ایجاد شده که همیشه بازنده است و تا وقتی که از نظر روانی نتونه بر این مسئله قلبه کنه ,متاسفانه این باختن ها در مقابل نادال همچنان ادامه داره. ( بازی های که فدرر و نادال با هم داشتند رو اگر دوباره ببینیم در اکثر بازی ها فدرر به علت نداشتن روحیه مناسب و اینکه خودش رو از قبل بازنده میدونه ,یک جور بی انگیزگی بر بازیش حاکمه و اون توان واقعیش رو نشون نمیده)
sigh.gif

البته ارزش های نادال و بازی خوبش رو هم نباید نادیده گرفت .
happy.gif

قهرمانی آنا رو هم تبریک میگم.
rose.gif

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
آخر بازی بعد از اینکه فدرر به نادال به خطر قهرمانیش تبریک گفت نادال بهش میگه درسته که امروز من قهرمان شدم ولی همه می دونن که دیگه تو ویمبلدون این منم که باید تلاش کنم تا تو رو شکست بدم ....

من به شخصه اعتقاد زیادی به فدرر دارم از لحاظ زیبایی و تکنیک بازی ضمن اینکه خودش هم همیشه توی مصاحبه هاش میگه که می خوام در عین پیروز شدن یک تنیس زیبا رو ارائه بدم

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نادال ،اولین اسپانیایی قهرمان روی چمن ،بعد از 36 سال

08nadal_trophy_news.jpg

رافائل نادال با پیروزی 2 به 0 در فینال تورنمنت جام ملکه انگلستان مقابل نواک جوکویچ ،تبدلی به اولین اسپانیایی شد که بعد از 36 سال در یک تورنمنت چمن به مقام قهرمانی رسید.

نادال در این تورنمنت با غلبه بر بسیاری از بازیکنان مطرح چمن باز دنیا از جمله karlovic ،اندی رادیک به این مهم دست یافت.

capt.10b0d04f75894dcab5642797734d7127.aptopix_britain_tennis_lon819.jpg

پیش از نادال ،Andres Gimeno در سال 1972 اخرین اسپانیایی بود که با قهرمانی در تورنمنت Eastbourne ،فاتح یک تورنمنت چمن شده بود.

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
eastbourne_2007new.jpg

صعود ارغوان رضایی به راند دوم تورنمنت Eastbourne

ارغوان رضایی که در رانداول تورنمنت 600 هزار دلاری Eastbourne انگلستان طبق قرعه به مصاف ستاره بیلوروس، victoria azarenca ،نفر 16 جهان و سید پنجم تورنمنت رفته بود پس از پیروزیه در ست اول به دلیل انصراف حریف به راند بعدی صعود کرد.

ارغوان در ست اول با break کردن یک گیم ،بلافاصله 3 به 0 پیش افتاد و در ادامه یک گیم دیگه رو هم break کرد تا با نتیجه دور از انتظار 6به 2 مقابل این بازیکن برجسته به پیروزی برسه .در پایان این ست، azarenca اعلام انصراف کرد تا ارغوان با صعود به راند دوم ، 35 امتیاز بسیار ارزشمند رو به دست بیاره.

ارغوان ،فردا استراحت خواهد کرد تا با معلوم شدن رقیبش ،چهارشنبه بازی راند دوم خودش رو برگزار کنه.

جدول کامل تورنمنت:

http://www.sonyericssonwtatour.com/.../global/Pdfs/events/2008/eastbourne_draws.pdf

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
eastbourne_2007new.jpg

ارغوان و ALISA KLEYBANOVA در راند دوم

ارغوان رضایی امروز در راند دوم تورنمنت برای دومین بار در این فصل به مصاف پدیده نوجوان تنیس روسیه ،ALISA KLEYBANOVA (نفر 47 جهان) خواهد رفت رفت.ارغوان پیش ازاین در مرحله یک چهارم نهایی تورنمنت مراکش ،در یک بازیه بسیار سخت و نفس گیر این دختر روس رو شکست داده بود .
با نگاه اجمالی به جدول میشه گفت و با وجود بزرگانی که دراین تورنمنت شرکت کردن،ارغوان با قرعه خوبی روبرو شده هر چند که بدون شک بازیه بسیار سختی رو پیش رو خواهد داشت که در صورت برد 70 امتیاز بسیار حیاتی رو براش به ارمغان میاره و می تونه موقتا و تا ویمبلدون سرو سامانی به وضعش در جدول wta بده.

باید دید ارغوان می تونه از این شانس عالی استفاده کنه و این بار روی چمن KLEYBANOVA رو شکست بده یا نه.

بازیه ارغوان امروز(چهار شنبه) از ساعت 16 شروع خواهد شد.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

اول اینکه بگم از اموزشی برگشتم ( اردکان یزد!! نیروی هوایی ****) و الان هم افتادم تهران ( احتمالا فلق کرج!!) برای پدافند هوایی:blink: خودمم نمیدونم این دو ماه دوری از تنیس و راجر رو چجوری تحمل کردم :blush: بگذریم. دو تا خبر دسته اول بدم و برم!

اول اینکه پیت سمپراس در اظهار نظری فکر کنم در برزیل گفته که راجر حتما میتونه رکورد گراند اسلم های من ( 14 تا!!) رو بشکنه حتما میدونید راجر تا الان 12 تا رو برده و سمپراس بهش امیدواری و روحیه داده!! :rolleyes::)

حالا در این بین بورگ:f34r: ستاره سالهای دور تنیس مخصوصا در روی چمن در اظهار نظری راجر رو شانس سوم قهرمانی در ویمبلدون دانسته!!:blink: و بخت اول و دوم رو به نادال و جوکوویچ اختصاص داده!!;) ... نمیدونم چرا بورگ چنین چیزی گفته ولی خوب نظرش برای خودش محترمه!!:D

راستی در این بین جوکوویچ هم فرموده که راجر دیگه امسال در چمن شکننده است و من هم یکی از اون چند بازیکنی هستم که امسال میتونیم به حکومت 5 ساله راجر بر ویمبلدون پایان بدیم!!:eek:

امیدوارم به طرفدار های این بازیکن های بر نخوره ولی حالا معلوم میشه که یعضی ها چه زجری از حکومت 4-5 ساله راجر در تنیس کشیده اند و می کشند!! من که میگم اگر راجر بخواد میتونه این حکومت رو ادامه بده فقط انگیزه میخواد!!:blush:

به امید ششمین قهرمانی در ویمبی!!

fb7bec5c857024d3c3203bc1cdd81fb0-getty-81282094ts001_gerry_weber_o.jpg

یک خبر هم که شاید سوخته باشه ولی شایدم هم ندونید اینه که راجر بازی بین فرانسه و ایتالیا رو از نزدیک تماشا کرد به همراه تونی پارکر ( ستاره تیم بسکتبال سن آنتونیو حتما میشناسید دیگه !!) و همسرش اوا لانگوریا!!

capt.6544beb517da45808a7c94baadb6eb10.soccer_euro_2008_france_italy_xeur254.jpg

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
eastbourne_2007new.jpg

شکست ارغوان در راند دوم

همونطور که پیش بینی شده ارغوان در راند دوم بازیه بسیار سختی رو مقابل KLEYBANOVA روس داشت و در نهایت با نتیجه 2به1 مغلوب این ستاره روس شد.

ارغوان در ستاول با break شدن فقط یک گیم ،بازی رو 6 به 3 باخت ولی در ست دوم عکس این اتفاق افتاد تا با پیروزیه 7به 5 بازی رو به ست نهایی بکشونه که در نهایت این سترو هم6به3 باخت تا از فرصت استثنایی رو برای صعود به یک چهارم نهایی این تورنمنت ازدست بده.

در مهمترین بازیه دیگه،vera zvonareva ،سید سوم تورنمنت و نفر سیزده جهان در عین ناباوری مقابل هموطنش makarova که به عنوان qualifyer به جدول اصلی صعود کرده بود ،2 به 0 مغلوب شد تا خیلی زود حذف بشه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام

اول اینکه بگم از اموزشی برگشتم ( اردکان یزد!! نیروی هوایی ****) و الان هم افتادم تهران ( احتمالا فلق کرج!!) برای پدافند هوایی:blink: خودمم نمیدونم این دو ماه دوری از تنیس و راجر رو چجوری تحمل کردم :blush: بگذریم. دو تا خبر دسته اول بدم و برم!
آموزشی خوب بود ؟ ...

راستی آرا جان ، آیدی قبلی ات چی شد ؟ ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوباره تو ایران بازی های فیوچرز برگزار شد! و باز هم ایرانی ها همون دور اول از همه باختن و اوت شدن!

من نمیدونم چه جوری هست که هر سال این بازی ها انجام میشه تو ایران! و هر سال هم همین برنامه هست

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوباره تو ایران بازی های فیوچرز برگزار شد! و باز هم ایرانی ها همون دور اول از همه باختن و اوت شدن!

من نمیدونم چه جوری هست که هر سال این بازی ها انجام میشه تو ایران! و هر سال هم همین برنامه هست
درسته ... فقط مشکل ایران نیست و کلا آسیایی ها ضعیف عمل می کنن ... این پست در همین رابطه بود ...

والا یه جورایی هم طبیعیه ، طرف از 5 سالگی پدر و مادرش می برنش توی آکادمی تنیس که مثلا بعدا بشه شاراپووا و آغاسی ... حالا اینجا می خواد تازه از 15-16 سالگی شروع کنه ... اه ! .. خیلی دیره ... 10 سال عقبه !! ...
4743.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ویمبلدون هم شروع شد و تو همون دور اول ارغوان حذف شد!
با اینکه ست اول رو برده بود از جیسلا دلکو اما در عین ناباوری 2-1 باخت با نتایج 6-1 ، 0-6 ، 2-6

نعلبندیان و نیکولای داویدنکو حذف شده های بزرگ بازی ها هستند
نیکولای داویدنکو رو بنیامین بکر برد! همونی که آغاسی رو برده بود ...

اما نکته بسیار جالب توجه بیش از اندازه به لباس شاراپووا تو این بازی ها هست

20080624190829sharaapova1.jpg

نمونه: اینجا ، اینجا ، اینجا و ....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در مورد لباس شاراپووا ، اگه مطلب تخصصی می خواید بخونید که از سر تا پا ، کاملا بررسی کرده باشه ، اینجا ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پیروزیه ارغوان در دابل

به نظر میرسه روند موفقیت های ارغوان در بخش دابل داره به موازات شکست در بخش سینگل ،ادامه پیدا می کنه.ارغوان که امسال در ویمبلدون به همران ناکامورای ژاپنی در دابل شرکت کرده در راند اول موفق شدن در دو ست متوالی و با نتایج 7 به 5 و 6به 4 یک زوج بریتانیایی رو حذف کنن تا به راند دوم صعود کنن.

اینم یه عکس دیگه از لباس بحث بر انگیز شاراپوا .خود ماریا در این مورد گفته همیشه از لباس های مردانه و گشاد خوشش میومده

81686718.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب تو قسمت مردان امید اصلی قهرمانی حذف شد همون دور اول!

75258555.jpg

جوکوویچ از سافینی باخت که من دوستش دارم! اما هیچ امیدی بهش ندارم!

امسال هم باز قهرمانی برای فدرر هست! به احتمال ضعیفتر نادال و چیزی نزدیک به صفر برای باقی بازیکنها

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ایول سافین ... من هم از سافین خوشم میاد و هم زیاد از نوواک خوشم نمیاد ...
popcorn.gif

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
wimbledon.gif

تداوم حذف زودهنگام بزرگان جهان

روز چهارم ویمبلدون باز هم شاهد حذف زودهنگام بزرگان دنیا بود.بزرگترین قربانیان امروز ماریا شاراپوا و اندی رادیک بودن.

شاراپوا ،قهرمان سابق ویمبلدن،در راند دوم ،با ارائه یک بازیه پراشتباه مقابل تنیسور نوجوان روسی ،Alla Kudryavtseva در دو ست متوالی با نتایج 6 به 2 و 6 به 4 مغلوب شد ضمن شکست زود هنگام ،فاصله اش با صدر جدول wta بیشتر از قبل بشه.ماریا در دوران بازیگریه خودش هرگز تا قبل از راند چهارم ویمبلدون حذف نشده بود و این بدترین نتیجه گیریه شاراپوا در ویمبلدون محسوب میشه.

81722002.jpg

در بخش مردان هم اندی رادیک ،نایب قهرمان دو دوره ،در یک بازیه نفسگیر که سرویس در اون حرف اول رو می زد مقابل نفر دوم صربستان ،Tipsarevic با نتیجه 3 به 1 ،6 به 7 ،7 به 5 ،6 به 4 و 7 به 6 شکست خورد .در این بازی مجموعا 41 ace توسط دو طرف زده شد.

81723348.jpg

81723194.jpg

هانتاکوا هم مقابل Alisa Kleybanova روس ،2 به 1 مغلوب شد تا باز هم همانند سال قبل ناکام بمونه.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شاراپوا ،قهرمان سابق ویمبلدن،در راند دوم ،با ارائه یک بازیه پراشتباه مقابل تنیسور نوجوان روسی ،Alla Kudryavtseva در دو ست متوالی با نتایج 6 به 2 و 6 به 4 مغلوب شد ضمن شکست زود هنگام ،فاصله اش با صدر جدول wta بیشتر از قبل بشه.ماریا در دوران بازیگریه خودش هرگز تا قبل از راند چهارم ویمبلدون حذف نشده بود و این بدترین نتیجه گیریه شاراپوا در ویمبلدون محسوب میشه.
.

خب حداقلش اینکه بیشتر در مورد تنیس صحبت میشه تا لباس شاراپوا
اما کلآ اکثر بازیکنانی که من دوست داشتم حذف شدن فقط آنا ایوانوویچ مونده که شانس داره

در بخش مردان هم اندی رادیک ،نایب قهرمان دو دوره ،در یک بازیه نفسگیر که سرویس در اون حرف اول رو می زد مقابل نفر دوم صربستان ،Tipsarevic با نتیجه 3 به 1 ،6 به 7 ،7 به 5 ،6 به 4 و 7 به 6 شکست خورد .در این بازی مجموعا 41 ace توسط دو طرف زده شد.

عجب بازی بوده ....

خب نادال از مسئولین بازی ها خواسته بوده که بازیش رو جلو بندازن تا بتونه بازی تیم ملی اسپانیا و روسیه رو ببینه
خب جالبه بزرگترین بازی های تنیس سال تحت تاثیر بازی های فوتبال قرار گرفته

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
wimbledon.gif

حذف نفر اول جهان در راند سوم
انا ایوانویچ هم شکست خورد

خرابکاریه ستاره ها همچنان ادامه داره .انا ایوانویچ ،نفر اول جهان که به سختی به راند سوم صعود کرده بود ،باز هم یک بازیه پر اشتباه و کاملا عصبی رو مقابل jie zheng چینی ارائه کرد ولی اینبار بر عکس راند قبل دیگه شانس هم با او نبود تا حذف زودهنگامی از جام داشته باشه.انا در دو ست متوالی و با نتایج دور از انتظار 6 به 1 و 6به 4 مغلوب شد تا موقعیتش در رده اول جهان به شدت متزلزل بشه .انا که سال قبل تا نیمه نهایی صعود کرده بود با این شکست ،با فاصله میلی متری همچنان بالاتر از شاراپوا خواهد بود ولی این شانس رو به یانکویچ و کوزنتسوا میده تا با صعود به مراحل بالاتر ویمبلدون عنوان اولی جهان رو مال خودشون کنند.

مارین بارتولی ،نایب قهرمان و شگفتی ساز سال قبل هم در دوست متوالی مغلوب mattek امریکایی شد .

زوج ارغوان رضایی و ناکامورای ژاپنی هم در راند دوم در دو ست متوالی مغلوب زوج قدرتمند اسپانیایی شد تا ویمبلدون امسال برعکس سال قبل خیلی زود برای ارغوان تموم بشه.ارغوان باز هم باید منتظر افت در جدول wta باشه.

اما کلآ اکثر بازیکنانی که من دوست داشتم حذف شدن فقط آنا ایوانوویچ مونده که شانس داره

که اونم حذف شد .

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
که اونم حذف شد .

1628.gif

ای بابا این هم از ویمبلدون همه خوب ها حذف شدن

قهرمانی مبارک فدرر و ویلیامز ....
screaming.gif

البته هر کس دیگه ای که قهرمان بشه من خوشحال میشم در هر دو بخش اما بعید هست