• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
wimbledon.gif

تکمیل کلیکسیون شکست بزرگان با حذف یانکویچ و کوزنتسوا

TANASUGARN تایلندی ،شگفتی ساز ویمبلدون

81769051.jpg

روز هفتم ویمبلدون با حذف نفرات سوم و چهارم جهان پی گیری شد تا در یک اتفاق نادر ،هر چهار نفر اول جهان تا پایان یک هشتم نهایی ناکام بشن.

مطمئنا بزرگترین شگفتی مرحله یک هشتم ،پیروزیه بزرگ TANASUGARN مقابل یلنا یانکویچ ،سید دوم ویمبلدن بود.به نظر میرسه این تنیسور 31 ساله تایلندی که سال ها پیش (سال 2002 ) نفر 19 جهان بود در اخرین سال های بازیگرش در اوج به سر می بره. TANASUGARN که تا همین سه هفته قبل نفر 85 جهان بود ابتدا یک هفته قبل از ویمبلدن با پیروزی بر دینارا سافینا ،دومین قهرمانیه دوران حرفه ایش رو در انگلستان به دست اورد و در ادامه روند موفقیت هاش ،این بار در ویمبلدن با پیروزی بر نفر 13 جهان ،ZVONAREVA تا مرحله چهارم صعود کرد ولی اوج کار TANASUGARN در این مرحله بود که با خلق شگفتی ،در دو ست متوالی مدعی شماره دو قهرمانی و نفر سوم جهان،یانکویچ رو از پیش رو برداشت تا برای اولین بار به یک چهارم نهایی یک گرند سلم صعود کنه.TANASUGARN در این مرحله باید به مصاف قهرمان دوره قبل ،ونوس ویلیامز بره .

در بازیه مهم دیگه ،RADWANSKA ،ستاره لهستان ،نفر چهارم جهان ،کوزنتسوا رو با نتیجه 2 به 1 شکست داد.

81775491.jpg

jie zheng چینی هم دست به کاری بزرگ زد و با پیروزی 2 به 0 مقابل SZAVAY (سید 15 ) ضمن صعود به یک چهارم نهایی ،ثابت کرد برد مقابل انا ایوانویچ اتفاقی نبوده.

81769659.jpg

به این ترتیب بعد از مدت ها شاهد حضور دو اسیایی در مرحله یک چهارم نهایی یک گرند سلم هستیم.

در بخش مردان هم اندی مورای در یک بازیه حماسی در حالیکه دو ست اول رو به گاسکه فرانسوی باخته بود در ادامه با جنگند گیه فوق العاده بازی رو ناباورانه برگردوند و 3 به 2 به پیروزی رسید تا حریف نادال در یک چهارم نهایی بشه.

مراد سافین هم که به نظر میرسه بعد از ناکامی های پی در پی و طولانی ، به اوج برگشته بعد از حذف جوکویچ ،این بار واورینکای سویسی رو از پیش رو برداشت تا بالاخره پس مدت های مدید به یک چهارم نهایی یه گرندسلم صعود کنه.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
wimbledon.gif

یک آسیایی در نیمه نهایی

jie zheng تاریخ ساز شد

81789671.jpg

در مرحله یک چهارم نهایی ؛ jie zheng چینی (نفر 133 جهان !!!) در ادامه نتایج خیره کننده خودش دست به کاری بزرگ زد و با پیروزیه 2 به1 مقابل نیکول وایدیشوا ،ناباورانه به مرحله نیمه نهایی رسید تا یکی از بهترین نتایج تاریخ یک بازیکنان اسیایی رو رقم بزنه. بدون هیچ شکی قبل از شروع بازی ها هیچ کس روی کره زمین نمی تونست پیش بینی کنه jie zheng که همه اونو به عنوان یک دابل باز میشناسند،تا نیمه نهایی بالا بیاد ولی این اتفاق افتاد تا برای اولین بار در تاریخ یک wild card به نیمه نهایی ویمبلدن صعود کنه.البته این چینی سابقه قهرمانی گرند سلم در دابل رو داره.

فقط یک قدم کوتاه تا فینال خواهران ویلیامز

با توجه به نتایج به دست امده احتمال رویارویی خواهران ویلیامز در فینال بسیار قوت گرفت .اتفاقی که تازگی نداره ولی زمان زیادی از اخرین بار اون گذشته. در این بین سرینا که zheng رو پیش رو داره شانس بسیار زیادی برای فینالیست شدن داره ولی ونوس کار سخت تری رو برای رسیدن به خواهرش در فینال مقابل النا دمنتیفا داره.

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
wimbledon.gif

شیرین کاری های تمام نشدنی منصور

81788692.jpg

81788687.jpg

زوج منصور بهرامی ( پرچم دار ایران در ویمبلدون)و لکونت فرانسوی اولین بازیه خودشون رو در بخش Senior ها با پیروزی پشت سر گذاشتن و امروز در بازیه دوم به مصاف زوج هندی - امریکایی ،Vijay Amritraj و Mayer میرن.منصور هم طبق معمول تا حد امکان در جریان بازی لودگی و شیرین کاری می کنه.

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
wimbledon.gif

خواهران ویلیامز فینالیست های دابل و سینگل ویمبلدون

81822557.jpg

همانطور که پیش بینی میشد خواهران ویلیامز با برتری 2 به 0 مقابل حریفانشون به فینال ویمبلدون رسیدن.ابتدا سرینا مقابل شگفتی ساز جام ،zheng با نتایج 6 به 2 و 7 به 6 به پیروزی رسید.مقاومت zheng در ست دوم واقعا تحسین برانگیز بود.

در بازیه دوم هم ونوس با نتایج 6 به 1 و 7 به 6 النا دمنتیوا رو برد تا فینال خانوادگی سال های 2003 و 2002 برای سومین بار تکرار بشه.
اما درخشش ویلیامز ها به سینگل ختم نشد و این دو خواهر با پیروزیه 2 به 0 مقابل زوج dechy و DELLACQUA به فینال بخش دابل هم صعود کردن.

بیورن:بسه دیگه بابا مخمو خوردی

81821921.jpg

81821911.jpg

امروز بازی های نیمه نهایی مردان ،بیورن بورک،قهرمان 5 دوره ویمبلدن و منصور بهرامی به عنوان مهمان ویژه در جایگاه حضور داشتن .منصور هم یک لحظه دست از سر بیورک بر نمی داشت.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب همه چیز همونطور کسالت بار و قابل پیش بینی پیش رفت

رسیدن خواهران ویلیامز به فینال و از این طرف رسیدن فدرر و نادال به فینال جذبیات های این جام رو خیلی کم کرد

من امسال بازی ها رو هم ندیدم! یعنی همون دورهای اول بازیکنان محبوبم حذف شدن دیگه دیدن نداشت ;)
اما فکر نمیکنم ستاره ها خیلی با مشکل مواجه شده باشند ...
این میون حرفهای سافین قبل از بازی با فدرر جالب بود

وقتی مارات سفین بازیکن روس فلیسیانو لوپز اسپانیائی را شکست داد و به نیمه‌ نهائی رسید و مشخص شد که حریف بعدی‌اش راجر فدرر است، در کنفرانس مطبوعاتی‌اش در پاسخ خبرنگاری که پرسید آیا در مقابل فدرر، شانسی برای خود تصور می‌کند، پاسخ منفی داد.
سفین گفت فدرر مثل خرگوش در زمین حرکت می‌کند و با سرعتی که دارد هیچ توپی را نمی‌شود از او رد کرد بنابراین او در مقابل فدرر اصلا شانسی ندارد. خبرنگار از رو نرفت و گفت بالاخره در تنیس سورپریز هم وجود دارد. سفین که پرروتر بود گفت سورپریز او شکست دادن نوواک جوکوویچ نفر سوم جهان در دور دوم بود و دیگر نباید از او انتظار سورپریز دیگری داشت.

خب این جدآ خیلی بد هست
فکر میکنم کامل با روح ورزش مغایرت داره
نمیدونم آدمهایی با این روحیه چرا اصلآ میان سراغ ورزش کردن

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب همه چیز همونطور کسالت بار و قابل پیش بینی پیش رفت

رسیدن خواهران ویلیامز به فینال و از این طرف رسیدن فدرر و نادال به فینال جذبیات های این جام رو خیلی کم کرد

من امسال بازی ها رو هم ندیدم! یعنی همون دورهای اول بازیکنان محبوبم حذف شدن دیگه دیدن نداشت ;)
اما فکر نمیکنم ستاره ها خیلی با مشکل مواجه شده باشند ...
این میون حرفهای سافین قبل از بازی با فدرر جالب بود

خب این جدآ خیلی بد هست
فکر میکنم کامل با روح ورزش مغایرت داره
نمیدونم آدمهایی با این روحیه چرا اصلآ میان سراغ ورزش کردن

من این مطلب رو قبل از بازی نخونده بودم ولی کاملا شخصیت از قبل شکست خورده سافین برام توی این بازی واضح بود. به ویژه توی ست دوم و سوم که سافین پا به پای فدرر بازی کرد و فقط به خاطر نداشتن همین روحیه مبارزه طلبی بازی رو با خطاهای خودش واگذار کرد.
چقد خوب شد که این مساله رو مطرح کردی live for what جان چون خیلی وقت بود که می خواستم راجع بهش حرف بزنم.

توی تنیس همیشه باید برای ارائه بهترین و بدون اشتباه ترین بازی بدون توجه به اسم حریف و با تکیه بر تاکتیک های از قبل تمرین شده و تاکید بر نقاط ضعف حریف وارد زمین شد .و چیزی که مهمه ارائه بهترین بازی و استفاده از تمام پتانسیل موجوده با این طرز تفکر، شما در صورت ارائه بهترین بازی خودتون برنده محسوب میشید حتی اگه بازی رو ببازید. و این مساله رو فراموش نکنید که بهترین های جهان هم نمی تونن در تمام365 روز سال در بهترین فرم بدنی و ذهنی خودشون قرار داشته باشن و هر ان این شانس وجود داره که از این نا اماده بودن موقتشون نهایت استفاده رو برد کاری که امسال zheng انجام داد.
ولی اگه باطرز تفکر غلط و با ترس از نام حریف با روحیه از قبل شکست خورده وارد زمین بشید هیچ وقت نمی شه از فرصت ها استفاده کرد.اتفاقی که برای سافین افتاد و با وجودیکه می تونست با استفاده از فرصت هاش مقابل فدرر حداقل ست بگیره ،بدون مبارزه ،بازی رو واگذار کرد

ایا اگر zheng چینی ،نفر 133 جهان ،هم طرز تفکر سافین رو داشت می تونست بهترین نتیجه تاریخ یک اسیایی رو به دست بیاره.؟؟ایا می تونست مقابل انا ایوانویچ به صرف شماره یک جهان بودنش ،پیروز بشه؟؟؟ می تونست وایدیشوا رو ببره؟؟

توی تنیس هیچ وقت اسم ها نتیجه نمی گیرن ،اماده ترین ها (هم از نظر روانی هم بدنی) پیروز هستن و باز هم فراموش نکنید هیچ انسانی نمی تونه در تمام لحظات عمرش در بهترین فرم ایده ال باشه و این مساله همیشه فرصت نتیجه گیری رو مقابلشون مهیا می کنه.

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
wimbledon.gif

پایان دیکتاتوری فدرر در طولانی ترین فینال تاریخ ویمبلدون

81836690.jpg

بازیه هیجان انگیز فینال ،جبران تمام یکنواختی های امسال ویمبلدن

81837653.jpg

بالاخره حکمرانیه راجر بر ویمبلدون در یک بازیه بسیار پر افت و خیز و هیجان انگیز که نزدیک 5 ساعت به طول انجامید (!!!) تموم شد .این بازی طولانی ترین فینال تاریخ ویمبلدن محسوب میشه.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
wimbledon.gif

پایان دیکتاتوری فدرر در طولانی ترین فینال تاریخ ویمبلدون

81836690.jpg

بازیه هیجان انگیز فینال ،جبران تمام یکنواختی های امسال ویمبلدن

81837653.jpg

بالاخره حکمرانیه راجر بر ویمبلدون در یک بازیه بسیار پر افت و خیز و هیجان انگیز که نزدیک 5 ساعت به طول انجامید (!!!) تموم شد .این بازی طولانی ترین فینال تاریخ ویمبلدن محسوب میشه.

با سلام خدمت همه دوستان
من تمام بازي رو ديدم . اين بازي به وقت تهران ساعت 6 بعداز ظهر ديروز شروع شد و حوالي ساعت 1 بامداد امروز به پايان رسيد !! علت اينكه نتيجه اين فينال بعد از 7 ساعت مشخص شد علاوه بر همسطح بودن دو تنيسور جهان بارش باران بود كه دو بار بازي رو تعطيل كرد و تقريبا باعث وقفه اي دو ساعته در بازي شد.
بازي با حساب 3-2 به نفع نادال پايان يافت در حاليكه نادال دو گيم اول رو با نتايج مشابه 6-4 به نفع خودش تمام كرده بود ولي فدرر در دو گيم بعدي و در مصاف تاي برك دوبار توانست نادال رو با نتيجه 7-6 شكست بده . اما در گيم پنجم اين قدرت نادال بود كه توانست بر تكنيك فدرر چيره بشه و در يك بازي بسيار سخت با نتيجه عجيب 9-7 بر نفر اول جهان پيروز بشه.
شخصا طرفدار فدرر هستم ، ولي متاسفانه امسال سال فدرر نبود و بايد ديد آيا با افزايش سن فدرر و اينكه بالاخره نادال توانست در زمين چمن هم به قهرماني برسه آيا فدرر ميتونه سيطره خودش رو بر اين رشته زيباي ورزشي ادامه بده يا خير؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مصاحبه روزنامه اكيپ بلافاصله پس از پايان فينال ويمبلدون

نادال : احساس من غير قابل وصف است

باخت در ست چهارم مى توانست شكست در اين ديدار را براى شما رقم بزند.
اما من كه نباختم. در ست چهارم، فدرر با اولين توپش سرويس خيلى خوبى زد. پس از اينكه در ست چهارم باختم نشستم و با خودم گفتم من خوب بازى مى كنم بايد ادامه بدهم و صبر كنم تا به نتيجه برسم. به خودم اعتماد داشتم و خيلى خوشحالم چون هميشه بازى خوب و مثبتى داشتم. اگر باخته بودم به فدرر مى گفتم «بازى خوبى بود» و بعد به خانه برمى گشتم.
حالا كه پيروز شديد چه احساسى داريد
احساس من غيرقابل وصف است. نمى دانم، فقط خيلى خوشحالم. كسب عنوان در اين جا براى من غيرقابل باور است. بازى در اين جا روياى بچگى من بود و حالا پيروز شدن به خصوص براى يك اسپانيايى خيلى هيجان انگيز است. چون از ميان تنيسورهاى كشور من، كسانى كه قهرمانى ويمبلدون را به دست آورده اند زياد نيستند.
آيا اين بزرگترين و مهمترين بازى شما بود
- از آن جايى كه براى من خيلى هيجان انگيز بود بله بزرگترين بازى من بود.
بهتر از عناوينى كه در رولان گاروس به دست آورديد
اولين قهرمانى من در رولان گاروس هم برايم غيرقابل باور بود. نمى توانم گرنداسلم ها را با هم مقايسه كنم اما ويمبلدون خيلى خاص است و همه اين را مى دانند و حالا ديدن من در مقام قهرمانى ويمبلدون براى همه غافلگير كننده هم بوده است.
فدرر از اين شكست خيلى مايوس و متاسف شد فكر مى كنى چه احساسى دارد
مى دانم شكست خوردن در اين مسابقات چقدر سخت است اما ويمبلدون رقابت بزرگى است و شكست خوردن در آن مثل پيروز شدن اثرات مثبت دارد. فدرر دوست نزديك و صميمى من نيست. ما اهل يك كشور نيستيم و زبان مشترك هم نداريم اما رابطه خوبى با هم داريم و من خيلى متاسفم كه او شكست خورد چون فدرر هم شايسته اين قهرمانى بود.

فدرر: ضربه سختى خوردم

در پايان بازى، زمين تا حدى تاريك بود. از اينكه بازى متوقف نشد تاسف نمى خوريد شايد در نتيجه بازى تاثير مى گذاشت.
بازى كردن در آن شرايط غيرممكن بود. براى من خيلى سنگين تمام شد كه مهمترين رقابت تنيس دنيا را به خاطر مشكل نور از دست بدهم. ولى چه مى شود كرد. من تقريبا هيچ چيز را در جلوى خودم نمى ديدم.
دو ست اول را به نادال واگذار كرديد. چرا اين اتفاق افتاد
از بازى خودم در دو ست اول راضى نيستم. در اين دو ست در شرايط دشوارى بازى كردم و گاهى اوقات هم ضربات فوق العاده نادال بود كه از من امتياز گرفت.
اين بازى يكى از بزرگترين بازيهاى تاريخ تنيس يا حتى بزرگترين آن بود. نظر شما در اين مورد چيست
اين من نيستم كه بايد قضاوت كنم كه آيا اين بازى بهترين و زيباترين بود يا نه. شكست سختى بود. ما تا پايان اين ديدار با نتايجى نزديك به هم بازى كرديم اما به هر حال در هر ديدارى يك نفر پيروز مى شود و ديگرى هم شكست مى خورد. بازى كه هيچ وقت به تساوى كشيده نمى شود.
و اين شكست سنگينى برايتان بود.
مى توانم بگويم كه سخت ترين شكست بود.
در حال حاضر چه احساسى داريد
(با چشمانى اشكبار) هيچ احساسى ندارم.
اما شما به بازيكنى مثل نادال باختيد و اين موضوع مى تواند كمى شما را تسلى دهد.
نه اين طور نيست. بازى تمام شده و ضربه سختى به من زد. بدون شك اين ديدار خيلى زيبا بود. بايد زمان بگذرد و من سعى مى كنم شروعى دوباره داشته باشم تا در آينده بهتر بازى كنم. اين شكست من را خيلى نااميد كرد.
نااميد كننده تر از شكست در پاريس بود
نمى توان مقايسه كرد. شكست در ويمبلدون فاجعه بود اما در پاريس نه.
از اين پس نادال تهديدى براى شما در كسب جايگاه اول تنيس جهان محسوب مى شود.
شما هر طور كه مى خواهيد فكر كنيد. من دوباره شروع مى كنم و تمام سعى ام را خواهم كرد كه قهرمانى المپيك و اوپن امريكا را به دست آورم.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
ساسان جان خیلی ممنون

کلی لذت بردیم:D

توی تنیس هیچ وقت اسم ها نتیجه نمی گیرن ،اماده ترین ها (هم از نظر روانی هم بدنی) پیروز هستن و باز هم فراموش نکنید هیچ انسانی نمی تونه در تمام لحظات عمرش در بهترین فرم ایده ال باشه و این مساله همیشه فرصت نتیجه گیری رو مقابلشون مهیا می کنه.

ealy جان این حرفت جیگرم رو سوزوند اخه بعد از 10 هزار دلار باخت سر تنیس منم به همین نتیجه رسیدم

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
به نظر من امسال federer اگر نتواند در us open نتیجه بگیرد رتبه اول خود را از دست خواهد داد.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
قوانین کلی بازی رو از میتونم پیدا کنم ؟

//

نمیدونم چرا ولی حس میکنم اگر برم سراغش میتونم یک چیزی بشم !http://************/files/mdwdqj51chw5t88zyc3v.gif
من یک استعداد درک نشدم ام ...
cry.gif
cry.gif
cry.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
قوانین کلی بازی رو از میتونم پیدا کنم ؟

//

نمیدونم چرا ولی حس میکنم اگر برم سراغش میتونم یک چیزی بشم !http://************/files/mdwdqj51chw5t88zyc3v.gif
من یک استعداد درک نشدم ام ...
cry.gif
cry.gif
cry.gif

اینجا و اینجا رو ببین

یک نکته هم بگم! برای تنیسور حرفه ای شدن باید وقت و هزینه بسیار زیادی بذارید
مثلآ با هفته ای یک تا سه جلسه تمرین حتی اگر دنیای استعداد هم باشید بین تنیسورهای ایران هم به درجه قابل توجهی نمیرسید
البته مسلمآ میتونید به عنوان یک تفریح عالی ازش استفاده کنید

تنیس به جز استعداد به تمرین و تمرین و تمرین هم بسیار بسیار بسیار احتیاج داره

موفق باشید

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
315_2004.gif

هنرنمایی هندی ها در NEWPORT امریکا

مطمئنا جالبترین و غیره منتظره ترین نتایج این هفته در newport امریکا رقم خورد .جایی که اخرین تورنمنت چمن فصل در حالیکه 2 هندی (BOPANNA و AMRITRAJ )و یک پاکستانی ( QURESHI ) در جدول اصلی حضور داشتن ، برگزار شد .
نکته جالب صعود دو تنیسورهندی تا مرحله یک چهام نهایی بود که در این مرحله AMRITRAJ (نفر 305 جهان!!) با غلبه بر هموطنش (نفر 374 جهان!!!!!!) به نیمه نهایی صعود کرد ودر نهایت هم با پیروزی بر dancevic تبدیل به اولین هندی شد که بعد از گذشت ده سال از نایب قهرمانی paees به فینال یک تورنمنت atp صعود کرده .AMRITRAJ پایین ترین رنرک رو بین فینالیست های تاریخ این تورنمنت داشت.

QURESHI پاکستانی هم که یک چمن باز شناخته شده هست در راند اول بنیامین بکر المانی رو حذف کرد ولی در راند دوم مغلوب قهرمان دوره قبل سانتارو شد ولی در بخش دابل به همراه BOPANNA نایب قهرمان مسابقات شد تا همچنان به روند صعودیه خودش در جدول دابل ادامه بده.

در نهایت هم سانتارو موفق شد در فینال 2 به 0 و با نتایج 6 به 3 و 7 به 5 از سد AMRITRAJ بگذره تا از عنوان قهرمانیه خودش دفاع کنه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این خلاصه یه مقاله بدبینانه ، منفی و جنجالی درباره فدرره (نظرات خواننده ها رو توی لینک اصلی چک کنید) ، در نظر بگیرید که مقاله مال قبل از اوپن فرانسه اس ؛ من به احترام دوستمون آرا اینو پست نکردم اون موقع ؛ و بعدش هم که فراموش شد ؛ حالا ، بعد از باخت در ویمبلدون و باخت اخیرش در مسترز تورنتو شاید این مقاله ، معقول تر باشه :

ept_sports_blog-538265728-1210656661.jpg

فدرر در مقابل دشمن خستگی ناپذیر : زمان
روی اس.جانسون

خبرنگار : خیلی ها میگن که امسال آغازی بر پایان (سلطه فدرر) خواهد بود . نظرتون چیه ؟
فدرر : سوال بعدی لطفا .
(مصاحبه با فدرر بعد از باخت به استپانک)

فدرر نتونست همونطور که قبلا از پس رقباش برمی اومد از پس این سوال بربیاد ... طبیعیه ؛ تعداد باخت های امسال فدرر (هفت - تا قبل از اوپن فرانسه) به اندازه کل باخت های سال پیش اش داره می رسه (نه)

سلطه فدرر بر تنیس مردان آنقدر طولانی شده (از زمستان 2004 تا بحال – یک رکورد) که خیلی ها یادشون نمیاد آخرین تنیسور دیگه ای که No.1 بود کی بود ؟ (رادیک) ... در واقع فدرر در مقابل هرکسی که اسمش نادال نباشه شکست ناپذیر مونده بود ... اما دیگه نه ... بردن فدرر یه عمر عادی شده ... اندی موری ، ماردی فیش (در دو ست پیاپی) ، رادک استپانک (و.....) هم می تونن ببرنش ... مهمترین سلاح فدرر از دستش رفته : ترس رقبا .

بله ، بدبین نیستیم ... هنوز هم فدرر شانس اول قهرمانی در رقابتیه (بجز اوپن فرانسه طبیعتا!) ... تازه 26 ساله اشه و قرار نیست مثل بیورن برگ در 26 سالگی بازنشسته بشه ... اما :

پیش بینی من اینه که تا پایان امسال ژوکوویچ رنک دوم رو از نادال می گیره و سال دیگه همین موقع ، کامل به فدرر نزدیک شده ...

فدرر قبل از باخت اخیرش در رم گفته بود "من احساس می کنم که دارم خوب بازی می کنم و هیچ مشکلی پیش نیومده" ... واقعیت اینه که مشکلاتی پیش اومده و فدرر هم نمی تونه ازشون اجتناب کنه ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در واقع فدرر در مقابل هرکسی که اسمش نادال نباشه شکست ناپذیر مونده بود ...

جمله جالبی بود! :D
به کی باخته باز؟!
فکر کنم امسال نادال با این اوضاع بتونه فدرر رو بگیره ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این خلاصه یه مقاله بدبینانه ، منفی و جنجالی درباره فدرره (نظرات خواننده ها رو توی لینک اصلی چک کنید) ، در نظر بگیرید که مقاله مال قبل از اوپن فرانسه اس ؛ من به احترام دوستمون آرا اینو پست نکردم اون موقع ؛ و بعدش هم که فراموش شد ؛ حالا ، بعد از باخت در ویمبلدون و باخت اخیرش در مسترز تورنتو شاید این مقاله ، معقول تر باشه :

///

بله ، بدبین نیستیم ... هنوز هم فدرر شانس اول قهرمانی در رقابتیه (بجز اوپن فرانسه طبیعتا!) ... تازه 26 ساله اشه و قرار نیست مثل بیورن برگ در 26 سالگی بازنشسته بشه ... اما :
پیش بینی من اینه که تا پایان امسال ژوکوویچ رنک دوم رو از نادال می گیره و سال دیگه همین موقع ، کامل به فدرر نزدیک شده ...

آقا من تنیس رو حرفه ای دنبال نمی کنم ولی اگه پایه ی ثابت اخبار ورزشی باشین مجبور هستین که قبل از اخبار کوتاه فوتبال خبرهای تنیس رو دنبال کنین . اینه که به مرور ما هم اسم های فدرر و نادال و نعل بندیان و ... رو خیلی خوب یاد گرفتیم و طبعا یه خورده بهش علاقه مند شدیم . البته دیدن تصاویر کوتاه بازی ها و آ آ کردن های نادال هم در نوع خودش خالی از لطف نیست (الان این یه مشاهده ی جالب بود؟)

ولی یه چیزی همیشه با من بوده . این که دوس داشتم فدرر ببازه . یادمه یه موقعی هر وقت اسم فدرر می یومد اون بازی رو برده بود. امکان نداشت این اتفاق نیفته. فقط نادال بود که اگه اشتباه نکنم توی زمین خاکی فدرر نمی تونست ببرتش .

توی این مسابقات جدید هم که ظاهرا از یه فرانسوی باخته (؟!)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پایان انتظار سه ساله برای نادال :امروز قهرمان مسترز تورنتو ،هفته بعد نفر اول جهان!؟

شمارش معکوس سقوط : 7 روز تا پایان سلطه فدرر بر تنیس جهان

82080547.jpg

رافائل نادال با پیروزیه 2 به 0 مقابل نیکلاس کیفر المانی ،ضمن کسب اولین قهرمانی در مسترز تورنتو فاصله امتیازاتش رو با نفر اول جهان به حداقل رسوند تا با توجه به شکست زودهنگام فدرر، شمارش معکوس رو برای رسیدن به رده اول جهان اغاز کنه.

82080564.jpg

نادال که از اخر ماه july سال 2005 ،یعنی دقیقا سه پیش ،بعد از فدرر ،رده دوم جهان رو قبضه کرده بود به لطف نتایج خیره کننده امسالش ، ،حالا فقط 300 امتیاز با این ستاره بزرگ دنیای تنیس و رکورد دار طولانی ترین دوره NO 1 جهان ، فاصله داره.

اما عاملی که شانس صعود نادال رو به رده اول رده بندی هفته بعد بسیار افزایش می ده ،حذف زودهنگام سال قبل این بازیکن در راند اول مسترز Cincinnati (سال 2007) هست.نادال که سال قبل در همون بازیه اول به خاطر مصدومیت اعلام انصراف داده بود ،امسال با صعود به فینال فدرر رو کنار خواهد زد .البته این فقط در صورتی نیاز هست که فدرر بتونه از قهرمانیه سال قبلش دفاع کنه و تمام امتیازات تورنمنت رو کسب کنه در غیر اینصورت،هر نتیجه ای به غیر از قهرمانیه فدرر ،صعود نادال رو به رده اول جهان ،راحت تر می کنه .

Last edited:
بالا