• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
www.rafaelnadal.com :

من تصمیم گرفتم در مسابقات مسترز کاپ شانگهای شرکت نکنم.
من بارها اعلام کردم در مقاطع مختلف که امسال تقویم تنیس به شدت سخت و طاقت فرسا بود و باعث میشد تنیسور ها نتونند در هر مسابقه ای آماده باشند.بازی کردن در مسابقات زیاد باعث میشه که تنیسور آمادگی دور بشه،مخصوصا در انتهای فصل.من می خوام استراحت کنم تا به مرز آمادگی برای بازی های دویس کاپ با کشور برسم تا در فینال آمادگی لازم رو داشته باشم.

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
روز اول مسترز کاپ با برگزاری 2 دیدار گروه طلایی برگزار شد امروز.

بازی دوم واقعا قشنگ و نفس گیر بود،
تسونگا خیلی خوب با داویدنکو رقابت کرد.هردو خیلی عالی سرویس می زدند و به سختی گیم به حریف می دادند.
ست اول هیچکس نتونست بریک کنه و توی تای بریکیر روی اشتباه خود داویدنکو پشت تور تسونگا برد.

ست دوم باز به سختی پیش رفت و 6-5 که بودند درست گیم اخر رو داویدنکو بریک کرد و برد.

ست سوم داویدنکو یه بار بریک کرد و 5-2 جلو بود.تسونگا گیم خودش رو گرفت 5-3 شد،یه گیم بریک کرد 5-4 شد،گیم بدی هم مقاومت کرد و 5-5 شد.

بعد ازون بازی 6-6 شد و به تای بریکر کشیده شد که داویدنکو 7-0 توی تایبریکر بازی رو برد.
تسونگا واقعا خوب جنگید و خوب ایستاد مقابل داویدنکویی که عالی سرویس میزد.

بازی دل پوترو و جکویچ هم خوب بود،ضعف دل پوترو در زدن سرویس خیلی اذیتش کرد و جکویچ فرصت های زیادی برای بریک کردن داشت.برای همین کار برای دل پوترو خیلی سخت بود در طول بازی.در نهایت هم جکویچ هردو ست رو برد.کلا مشخص بود کلاس بازی جکویچ بالاتره هرچند که من روجیه جنگندگی و تلاش دل پورترو رو خیلی دوست دارم.
درضمن،توقع ازدل پوترو نباید زیاد باشه،تنیسور 19 ساله ای که امسال دومین نوار پیروزی بلند سال بعد از نادال رو با 23 برد متوالی داشت و تا جایی پیش رفت که خودش رو از هیچ به جمع 8 تنیسور برتر رسوند خیلی کار بزرگی کرده.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کسی لینک برای دیدن انلاین بازی های masters cup داره؟؟؟؟؟ ممنون میشم یه لینک live streaming اینجا بزارید

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
الجزیره اسپورت 2 میزاره.خیلی راحت با یه عدد ابزار کفر :D میش دید.

فدرر امروز افتضاح بازی کرد !
یعنی اصلا حال نداشت،به شدت خسته و بی حال بود.
50 Unforced erorr برای یک بازی فاجعه است.اونم برای کسی مثل فدرر.

بازی رو 2-1 باخت و اصلا هم خوب نبود.حتی خوب سرویس نمی زد،انگار توان محکم زدن رو نداشت.
چون ست دوم اگر بعد از بریک کردن،می تونستم گیم های خودش رو نگه داره خیلی راحت برده بود.

فدرر اصلا نمی دوید،اصلا پشت تور نمیومد،اصلا خلاقیت در بازیش خرج نمی کرد و کلا شاداب نبود.

البته سال قبل هم بازی اول رو باخت ولی بعد قهرمان شد.
ولی این فدرر بازیاش شده مثل قبل از Us open و اون سرد بازی کردنش.
من که خیلی امید ندارم به قهرمانیش.

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1

فدرر وداعی تلخ ولی تحسین برانگیز با مسترز کاپ داشت.

همه سایت ها و گزارشگر ها (لایو تکست های زیادی توی اینترنت بود و هنوزم میشه دیدشون مثل مال بی بی سی)
چه در جریان بازی و چه بعد از بازی تحت تاثیر ایستادگی فدرر با وجود مصدومیتش قرار گرفتند.

فدرری که 3 بار دکتر بالای سرش اومد،فدرری که از زور درد گاهی روی زمین یا روی سکوی انتهای زمین می نشست،و در وقت های استراحت دراز می کشید،واقعا تحسین برانگیز مقابل مورای ایستاد.لحظاتی که همه فکر می کردند کار فدرر تمام شده باز به بازی بر می گشت،از عقب بودن 5-2 درحالی که سرویس در اختیار مورای بود،فدرر بازی رو 5-5 و بعد 6-5 به نفع خودش کرد،

یا ست سوم که دیگه توانایی راه دویدن نداشت و 3-0 عقب بود،یدفه با رو آوردن به تاکتیک جدید و دراپ شات های غافل گیر کننده دوباره به بازی برگشت و 4-3 جلو افتاد.

شاید اون ستی که فکر کنم 12 Duece داشت و نزدیک 10 بار فدرر Match point های مورای رو ازش می گرفت و نمی ذاشت بازی رو ببره دیگه آخر توانش بود.

به قول یکی از گزارش های بازی،بعد از اون گیم به وضوح توی چهره ی فدرر می دیدیم زیر فشار درد و خستگی،دیگه واقعا توانی برای ادامه دادن نداره،چه از لحاظ فیزیکی،چه از لحاظ ذهنی.دو گیم بعدی رو هم خیلی راحت باخت و حذف شد.

درسته فدرر حذف شد،ولی با افتخار حذف شد،
گزارشگر آکسفورد که طبیعتا طرفدار مورای بود (انگلیسی بودن مورای) توی گزارشش گفت :
آخرین بازی فصل فدرره،با وجود درد شدید تسلیم نمیشه،من به این ایستادگی احترام می زارم.

امروز خیلی حالم گرفته شد با خاطر باختن فدرر،
ولی با این حال با وجود این باخت یه بار دیگه بزرگی فدرر بهم ثابت شد،
نه فقط به خاطر اینکه تسلیم نشد،به خاطر بازی بی نظیری که از فدرر دیدم،
وقتی 3-0 عقب بود و نمی تونست پا به پای مورای توی بازی بدوه،
اونجوری که بازی رو عوض کرد و رو آورد به تکنیک های دیگه اش،و مورای مات و مبهوت می دید فدرر مصدوم چطور ازش گیم میگیره،
بازم بهم ثابت شد فدرر خیلی بیشتر از همه افرادی که تاحالا راکت تنیس دست گرفته اند توی این ورزش حرف برای گفتن داره.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
وقتی نفر اول و دوم رنکینگ خارج از مسابقه باشند!
فرصت برای نفر سوم باز میشه
شروع و پایان فصل عالی در فصلی نسبتآ متوسط برای جوکویچ

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
کسی سالن سر پوشیده تو تهران سراغ داره ؟؟
tennis.gif
.....
البته بجز باشگاه انقلاب....
89.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام
کسی سالن سر پوشیده تو تهران سراغ داره ؟؟
tennis.gif
.....
البته بجز باشگاه انقلاب....
89.gif

اکثر زمینهای رو باز تهران برای زمستون یه داربست میزنن و روش یه چادر میندازن ;)

سالن سر پوشیده برای فصول دیگه هم اکثرآ دست خانومها هست

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
اکثر زمینهای رو باز تهران برای زمستون یه داربست میزنن و روش یه چادر میندازن
چه باحال..... نمی دونستم ...حالا به چند تاشون زنگ میزنم خبرشو میزارم....

2m5csd3.gif

سالن سر پوشیده برای فصول دیگه هم اکثرآ دست خانومها هست

از دست این ...... :D .....(شوخی کردم)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چه باحال..... نمی دونستم ...حالا به چند تاشون زنگ میزنم خبرشو میزارم....

2m5csd3.gif

اونهایی که من دیدم خودم! زمین شهرک غرب هست ، باشگاه استقلال هست ، زمین کشوری هست ، زمین منظریه هم هست
شیرودی یه مدتی نمیذاشت نمیدونم الان میذاره یا نه

از دست این ...... :D .....(شوخی کردم)

از این دست هم خیلی کم نیست! حالا چه شوخی میکنید چه جدی میگید من جواب میدم! ;)

تو بعضی از زمینها میتونند رو باز هم بازی کنند! البته با حجاب
تو شیرودی سالن هست! دوتا زمین بهم چسبیده داده!
تو باشگاه استقلال هم زمین مخصوص دارند!
دقیقآ مطمئن نیستم اما فکر کنم تو مجموعه آزادی هم زمین دارند
تو منظریه هم هست که در طول ماه های غیر بارانی رو باز بود! (البته الان پیمانکارش عوض شده نمیدونم چه تغییراتی کرده)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تقریبا تمام باشگاه های تهران زمین های سرپوشیده خودشون توی فصل سرما (اعم از سالن و چادرهایی که با تف و داربست سرهم بندی میشن) رو یکجا و به صورت پیش پرداخت اجاره میدن .یعنی باید پول 4 ماه (از اذر ماه تا اخر اسفند) رو یکجا و پیش پیش پرداخت کنی .اگه می خوای باید زود بجنبی چون زود پیش فروش میشه.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
تقریبا تمام باشگاه های تهران زمین های سرپوشیده خودشون توی فصل سرما (اعم از سالن و چادرهایی که با تف و داربست سرهم بندی میشن) رو یکجا و به صورت پیش پرداخت اجاره میدن .یعنی باید پول 4 ماه (از اذر ماه تا اخر اسفند) رو یکجا و پیش پیش پرداخت کنی .اگه می خوای باید زود بجنبی چون زود پیش فروش میشه.
wow.....!!!!!! اگه اینطوریکه صبر میکنم تا سال بعد ..... راستش هنوز جایی زنگ نزدم ... بزودی خبر میدم
مرسی :)

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فصل فدرر و نادال توی یک مسابقه (قطر اپن) و 5 ژانویه آغاز خواهد شد.مورای و رادیک هم با این رقابت فصلشون رو شروع می کنند.

-----------

10 سوال در مورد فصل 2009 تنیس - نوشته ی چاک لاروس ( با تصرف و توضیح اضافه :4: )

1- آیا نادال بالاخره می تواند در مسابقات مهم هاردکورت جامی کسب کند ؟

نادال با چهار رولند گاروس متوالی همین الان هم به عنوان بهترین تنیسور زمین های رسی در تاریخ شناخته شده است.و این فصل هم موفق شد یک ویمبلدون بگیرد.ولی هیچوقت در هاردکورت به فینال نرسیده است.در مجموع گرند اسلم ها،از 10 باری که در استرالیا و آمریکا شرکت کرده هیچ بار به فینال نرسیده است.

2-آیا هنین بیخیال بازنشتگی می شود ؟

جاستین هنین در اوج و در 26 سالی از تنیس خداحافظی کرد.و دلیلش رو ادامه ی تحصیلات عنوان کرد.ولی خیلی ها می گند بزودی پشیمون میشه و بر میگرده.هیجان زده نشوید.تا الان که همچین تصمیمی نگرفته.
خوش به حالش که می تونه در 26 سالگی با رضایت خداحافظی کنه.

3-آیا جیمز بلیک در حال محو شدن است ؟

بلیک سال زشتی داشت ! و در رتبه ی 10 هم به پایان رسید.بلیک فقط 2 فینال دید که در هردو از افرادی شکست خورد که اصلا در حد او نبودند : نیشکوری و گرانولورز.بعد به المپیک رفت و برای اولین بار بعد از 9 برخورد فدرر را برد.ولی بعد ازون موفق نشد هیچ تنیسور بالای رنک 30 را ببرد و از جام جهانی هم به دلیل خستگی انصراف داد.
بلیک از دسامبر 2007 جامی کسب نکرده است.

4-آیا شاراپوا به مصدومیت شونه اش غلبه می کند ؟

شاراپوا از جولای بازی نکرده است ولی گفته است قبل از استرالیا اپن خوب می شود و از مقام قهرمانی اش دفاع می کند.مصدومیت های مختلف شونه او بارها در این فصل اورا از حضور در رقابت ها بازداشت.شاراپوا به جای عمل جراحی تصمیم گرفت به افزایش قدرت بدنی و تمرینات بهبود دهنده روی بیاورد.
بهتر امیدوار باشیم،چون شایعاتی شنیده می شود که این مصدومیت باعث پایان کار و خداحافظی شاراپوا خواهد شد.

5- راجر فدرر را چه می شود؟!!

بزارید ببینیم،توی نیمه نهایی استرالیا به خاطر مصمویت حذف شد.توی فینال رولند گروس به بهترین تنیسور تاریخ زمین های رسی باخت،توی فینال ویمبلدون در یک بازی افسانه ای 5 ستی خیلی نزدیک بازی رو به نادال واگذار کرد و در یو اس اپن با اقتدار قهرمان شد.
فدرر چرا اینقدر بی نظیر بوده در سال های پیش که این رکورد براش ضعیف حساب میشه ؟!!

مشکل کمر و پشت فدرر اواخر سال خیلی بهش ضربه زد ولی به نظر میرسه با شروع فصل جدید آماده تر و شاداب تر به تنیس بازگردد این قهرمان 13 گرند اسلم.

6-یلنا یانکویچ بالاخره موفق می شود گرند اسلمی را ببرد ؟

من از خیلی ها شنید ام که می گویند که شماره ی 1 فعلی حتمی گرند اسلمی برنده خواهد شد،و مسئله فقط زمان آن است.
متاسفم که این رو میگم،ولی من اینطور فکر نمی کنم ! شاید او بهترین تنیسور فعلی زنان باشد،ولی باید ثابت کند در رقابت های حساس و مهم هم می تواند موفق باشد.یاکنویچ در یو اس اپن فینالیست شد و در استرالیا و رولند گاروس تا نیمه نهایی رفت.ولی باید نشان دهد که می تواند تنیسورهای بزرگ رو هم شکست بده.

7- اندی مورای امسال گرند اسلم خواهد برد ؟

برای این یکی،مسئله فقط زمان است !!! و خیلی عجیب نیست که اولین قهرمان انگلیسی ویمبلدون بعد 1935 باشد ! این پسرک اسکاتلندی امسال به فینال یو اپن رسید با برد خیره کننده مقابل نادال.اما در فینال به فدرری باخت که تنها باخت او مقابل فدرر در 4 دیدار امسال اون ها بود.مورای بسیار اعتماد به نفس بالایی دارد و به نظر آینده ی درخشانی در پیش رو دارد.

8-ونوس و سرنا ویلیامز امسال چند گرند اسلم می برند !؟!

پیروزی سرنا در یو اس اپن،نهمین گرند اسلم او بود درحالی که ونوس 7 قهرمانی دارد.
هیچ دلیلی وجود ندارد که ونوس امسال ششمین ویمبلدون خود را بدست نیاورد.

9- آیا جو ویلفرد تسونگا می تواند کل فصل مصدوم نشود ؟

با وجود مصدومیت های طولانی،تسونگا امسال از رتبه ی 38 به رتبه ی 6 رسید !!
فصل خودش را با نمایش غافلگیر کننده در استرالیا شروع کرد که به فینال رسید.تسونگا ویمبلدون و رولند گاروس رو به دلیل مصدومیت از دست داد.همونطور که این تینسور 23 ساله از سال 2004 مرتب به دلیل مصدومیت از بازی ها کنار می رود.

با توجه به موقعیتش،می تواند مکان مهمی در رنکینگ پیدا کند.

10- آیا آنا ایوانویچ می تواند دوباره شماره 1 شود ؟

این تنیسور 21 ساله با قهرمانی در رولند گاروس توانست همه را شگفت زده کند و خودش را شماره ی 1.
ولی ایوانویچ سقوط کرد و دیگر به فینالی نرسید تا اواخر اکتبر.ولی جدای از اینها،ایوانویچ بعد از رولند گاروس دیگر با انگیزه به نظر نمی رسید.اگر بتواند دوباره انگیزه اش را جمع کند توانایی بردن گرند اسلم های دیگر هم دارد.

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
1228317516.jpg

فدرر بازی های رسی خودش رو برای سال بعد کم کرده.فدرر برای گرم کردن خودش فقط 2 بازی رسی قبل از رولند گاروس در نظر گرفته.

برنامه فدرر برای استرلیا هم در مسابقات کویونگ شرکت می کنه قبلش و 19 ژانویه در استرالیا اپن حاضر میشه..برای ویمبلدون هم فقط 1 بازی برای گرم کردن قبل از ویمبلدون انجام مید روی چمن که رقابت های هال آلمان خواهد بود.

برای یو اس اپن هم در 2 مسترز شرکت می کنه،مونترال و سینسیناتی.

برنامه ی کامل فدرر :

-ابوظبی
-دوحه
-کویونگ(استرالیا)
-استرالیا اپن
-دبی
-مرحله ی گروهی دیویس کاپ
-ایندیانا ولز
-میامی
-رم
-مادرید
-رولند گاروس

-هال(انگلستان)
-ویمبلدون
-مونترال
-سینسیناتی
-یو اس اپن

-توکیو
-شانگهای
-بازل
-پاریس
-لندن (مسترز فاینال که با نام جدید ATP World Tour Finals برگزار میشه)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بهترین بک هندهای تاریخ

خب بین زنها که بدون شک میشه روی ژوستین هنین به توافق رسید : بک هند یه دستی ، که اصولا کمیابه و جان مک انرو درباره اش گفته : "بهترین بک هند یه دستی در بین مردان و زنان تنیسور!"(حتی با کمی اغراق هم افتخاره) .... اینجا نوشته که بک هندهای یه دستی اش ، از بک هند دو دستی خیلی از رقبا سریعتر بوده ...

_44656533_henin_backhand203.jpg

بین مردها هم اسم دان باج خیلی مطرحه ... تنیسور دهه های 30 و 40 با بک هند غیرعادی بسیار قوی ... ظاهرا در عکسها دیده شده که انگشت شست رو می برده پشت دسته راکت ، برای قدرت بیشتر ... (دو عکس ضمیمه وسط)

200px-Don_Budge_Time_Cover.jpg

و بعدش هم کن رازول ، تنیسورافسانه ای دهه های 50 و 60 ... این هم یه دستی بک هند می زده (عکس ضمیمه)... بخصوص slice ... (یادش بخیر ، دراپ شات های آغاسی – که اونم جزو بهترین بک زننده ها بود)

از بازیکنای فعلی ، فدرر بک هندهای عالی داره ... یکی از دلایلی که فدرر رو بازیکن کامل می دونن همینه ...

* یه مقاله تخصصی با عکسها و مقایسه های بسیار خوب رو اینجا بخونید .

فایل های ضمیمه

• 2007_12_06_GSRosewall_article.jpg
    2007_12_06_GSRosewall_article.jpg
    55.4 KB · نمایش ها: 9
  • tpbudged.jpg
    tpbudged.jpg
    17.1 KB · نمایش ها: 8
  • budgecontact.jpg
    budgecontact.jpg
    12.8 KB · نمایش ها: 8
  • _44656647_henin_henin_466.jpg
    _44656647_henin_henin_466.jpg
    53.1 KB · نمایش ها: 4

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
auckland.jpg

شروع فصل 2009

پیروزیه ارغوان در اولین گام

84168628.jpg

فصل جدید با 3 تورنمنت atp در هند ،قطر ،استرالیا و 2 تورنمنت wta در اوکلند و brisbane با شکل و سیاق کاملا جدید اغازشده .
ارغوان رضایی هم برای دومین سال متوالی با حضور در تورنمنت asb نیوزیلند واین بار برای دفاع از عنوان نایب قهرمانی کار خودش رو در فصل جدید شروع کرده .کاری که بسیار سخت به نظر میرسه.
ارغوان در راند اول با برد مقابل تک ستاره تنیس یونان Eleni Danilidou قدم اول محکم برداشت.

در ست اول بازی Eleni Danilidou در همون ابتدای کار با break کرد یک گیم ،2 به 0 پیش افتاد ولی در ادامه ارغوان ضمن break back کردن 4 گیم متوالی رو هم برد تا با نتیجه 6 به 3 ست رو به نفع خودش تموم کنه .ولی در ست بعدی با همین نتیجه شکست خورد تا بازی به ست سوم بکشه .ارغوان این ست رو هم 6 به 3 برد تا هر سه ست بازی با نتایج مشابه به اتمام برسه .تا همانند سال قبل این ستاره یونانی که سابقه قهرمانی در این تورنمنت رو هم داره حذف کنه .به نظر میرسه ارغوان در مدت استراحت طولانیه قبل از شروع فصل خودش روی بازیه لب تور که نقطه ضعف بزرگش محسوب میشه ، تمرینات زیادی انجام داده .

ارغوان در راند دوم به انتظار برنده دیدار PAVLYUCHENKOVA روس و BARROIS المانی نشسته.

ماشین بازی ارغوان بعد از بازی :

asb3sy8.jpg

جدول ASB نیوزیلند :
http://www.sonyericssonwtatour.com/.../1/global/Pdfs/events/2009/auckland_draws.pdf

جدول BRISBANE:

http://www.sonyericssonwtatour.com/.../1/global/Pdfs/events/2009/brisbane_draws.pdf

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درخواست کمک:

همینک نیازمند یاری سبز شما هستیم!!

از دوستان عزیز تمنا دارم چنانچه live streaming از هر کدام از تورنمنت های در حال برگزاری دارن به من اطلاع بدن.هر چقدر هم bitrate بالاتر باشه بهتر حتی در حد 4 یا 5 مگابیت در ثانیه.

ضمنا اخرین پست صفحه قبل و اولین پست فصل جدید رو از دست ندید

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
auckland.jpg

صعود ارغوان به یک چهارم نهایی در اوکلند

2my6jxe.jpg

ارغوان رضایی موفق شد در راند دوم تورنمنت Asb در اوکلند با پیروزی بر ستاره نوجوان روسی ،Anastasia Pavlyuchenkova (سید 7 تورنمنت) به مرحله یک چهارم نهایی صعود کنه.ارغوان این بازی رو در دوست متوالی و با نتایج 6 به 2 و 6 به 3 به نفع خودش تموم کرد تا همانند سال قبل شروع طوفانی داشته باشه.Pavlyuchenkova سابقه قهرمانی open استرالیا و us open در بخش زیر 18 سال رو داره سال قبل برای اولین بار به طور کامل در wta بازی کرد و موفق شد خیلی زود تا رده 43 جهان صعود کنه.در تنها دیدار قبلی این دو تنیسور ،ارغوان مغلوب شده بود .خبر برد ارغوان اخبار مهم در صفحه اول سایت رسمی wta انعکاس پیدا کرد.

84191991.jpg

ارغوان در دیدار سوم خودش باید به مصاف Edina Gallovitz رومانیایی بره که دیروز با خلق شگفتی سید سوم تورنمنت و نفر 22 جهان ،anabel medina رو حذف کرد.

Last edited:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
درخواست کمک:

همینک نیازمند یاری سبز شما هستیم!!

از دوستان عزیز تمنا دارم چنانچه live streaming از هر کدام از تورنمنت های در حال برگزاری دارن به من اطلاع بدن.هر چقدر هم bitrate بالاتر باشه بهتر حتی در حد 4 یا 5 مگابیت در ثانیه.

ضمنا اخرین پست صفحه قبل و اولین پست فصل جدید رو از دست ندید

سلام ealy جان

من برای دیدن بازیهایی که live streaming دارن از این سایت استفاده میکنم

www.livescorehunter.com

تو قسمت تنیسش که بری بازیهایی که live streaming اونها باشه رو به صورت یه علامت ویدیویی تهشون گذاشته

البته خود این سایت فقط جاهایی که بشه دید رو معرفی کرده .

مثلا برای بازیهای WTA Auckland اینا رو گذاشته :

http://www.atdhe.net/live-tv-1995.html

http://www.atdhe.net/live-tv-2019.html

امیدوارم مفید باشه

Last edited:
بالا