• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از مطالب خوبتون ، من همیشه پست هاتون رو دنبال می کنم
victory.gif

-- تنیس ورزش محبوب: نفوذ تنیس در سن خوزه بسیار بالاست و توی اکثر پارک های شهر چندین زمین تنیس ساخته شده که به رایگان در اختیار همه هست و با یه search کوچیک در google earth میشه به راحتی به این واقعیت رسید که وجب به وجب این شهر پر از tennis court هست.

واقعا آدم حسرت می خوره ....... اونوقت اینجا یه دونه زمین هارد کورت هم نداریم !!!!!
164.gif

این همیشه برای من سوال بوده که چرا بلیک معمولا تو گراند اسلم ها خوب نتیجه نمیگیره یا تو راند ها دوم، سوم حذف میشه
با اینکه خیلی بازیکن خوبیه
joytears.gif

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
sanjose08.jpg

atp_76780.jpg

روز ششم و هفتم: حذف ستاره ها و قهرمانیه ستپانک در فینال غیرقابل پیش بینی

تورنمنت S.A.P امسال در حالی به پایان رسید که تماشاگران شاهد حذف ناباورانه ستاره های امریکا و مدعیان اصلی در مرحله نیمه بودند.

در روز ششم و در مرحله نیمه نهایی ابتدا ماردی فیش بود که با برد 2 به 0 مقابل جیمز بلیک ثابت کرد پیروزی مقابل دل پوترو اتفاقی نبوده و در بازیه بعد از ظهر ،در مسابقه ای که تکرار فینال سال قبل بود اینبار رادک ستپانک بود که با برد مقابل اندی رادیک،امید اول امریکا،راه رو برای دومین قهرمانی فصل هموار کرد.ستپانک ست اول رو 6 به 3 واگذار کرد ولی دو ست دیگه رو 7 به6 و 6 به 4 برد .

در روز اخر هم ستپانک که به نظر میرسه عادت داره ست اول رو واگذار کنه 2 به1 ماردی فیش رو برد تا دومین قهرمانیه فصل رو به دست بیاره.ولی این برای ستپانک اخر کار نبود چون بلافاصله بعد از این بازی در دیدار فینال دابل هم همراه تامی هاس تیم bopanna-nieminen رو شکست داد تا دومین قهرمانی رو در یک روز جشن بگیره.

VIDEO از پشت صحنه تورنمنت:

ویدیوهای اختصاصی سایت atp رو از دست ندید:

http://www.atpworldtour.com/en/multimedia/default_video.asp?videoid=1025

عکس های اختصاصی:

-- خیابان کنار HP PAVILION برای برقراری امنیت بیشتر توسط پلیس در یک هفته برگزاریه تورنمنت بسته شده بود و ماشین های اتش نشانی و امبولانس در حالت اماده باش بودن.

-- درهای ورودی سالن سر ساعت 6 بعد از ظهر به روی تماشاگران برای بازی های شب باز میشد.

-- دو روز اخر به خاطر پخش مستقیم بازی ها از کانال CSN SPORT ، سر کله دوربین های HARDCAM بزرگ هم توی سالن پیدا شد.csn با 7 دوربین بازی ها رو پوشش داد.

-- رادک ستپانک بعد از برد بزرگ مقابل رادیک
-- ستپانک جهت خود شیرینی پیراهن یکی از بازیکنان تیم هاکی روی یخ شهر سن خوزه ،shark ،رو که گویا ازدوستانش هست می پوشه .

--ماردی فیش فینالیست امسال

واقعا آدم حسرت می خوره ....... اونوقت اینجا یه دونه زمین هارد کورت هم نداریم !!!!!

جالبه که توی کل تهران یه مجموعه hardcourt وجود نداره و حتی بازیکنای حرفه ای مثل اشکان شکوفی چند بار مجبور شدن به خاطر تمرین روی زمین سخت تا کرج برن اونم به خاطر زمینهای اسفالت جهانشهر.

فایل های ضمیمه

• SAP-4th Day 038.jpg
    SAP-4th Day 038.jpg
    374.9 KB · نمایش ها: 2
  • SAP-6th Day 005.jpg
    SAP-6th Day 005.jpg
    385 KB · نمایش ها: 1
  • SAP-6th Day 017.jpg
    SAP-6th Day 017.jpg
    320.2 KB · نمایش ها: 3
  • SAP-6th Day 025.jpg
    SAP-6th Day 025.jpg
    293.7 KB · نمایش ها: 1
  • SAP-6th Day 030.jpg
    SAP-6th Day 030.jpg
    385.2 KB · نمایش ها: 3
  • SAP-4th Day 020.jpg
    SAP-4th Day 020.jpg
    331 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امارات متحده عربی حاضر به دادن ویزا به شحر پیر (Shahar Peer)، بهترین تنیس باز زن اسرائیلی جهت حضور در مسابقات "قهرمانی تنیس دوبی" نشد.

قرار بود این تنیس باز 21 ساله که در رده بندی تنیس بازان زن جهان در رتبه 48 قرار دارد و امتیازات کافی برای کسب مجوز حضور در این تورنمنت را به دست آورده بود، روز دوشنبه 16 فوریه در دور اول این مسابقات مقابل آنا چکوتادزه، تنیس باز شماره 15 جهان به میدان برود.

تورنمنت "قهرمانی تینس دوبی" که ارزش جوایز آن به دو میلیون دلار بالغ می شود و 10 تنیس باز برتر جهان در آن شرکت می کنند، در درجه بندی اهمیت تورنمنت های تنیس، پس از مسابقات گرند اسلم و مسابقات چهار و نیم میلیون دلاری رده برتر (Premier) انجمن تنیس زنان (WTA) قرار دارد.

مقام های امارات متحده عربی دلیلی برای امتناع از دادن ویزا به این ورزشکار اعلام نکرده اند اما اسرائیل و امارات متحده عربی روابط دیپلماتیک ندارند و تنها آن دسته از ورزشکاران اسرائیلی می توانند وارد خاک این کشور شوند که از تابعیت دوگانه برخوردارند.

اتباع دیگر اسرائیل هم تنها در مواردی نادر و جهت حضور در جلساتی که توسط سازمان ملل متحد یا دیگر سازمان های بین المللی برگزار شده اجازه ورود به خاک امارات متحده عربی را یافته اند.

090216083934_shahar226-ap.jpg

خانم پیر سال گذشته در مسابقات قهرمانی قطر حضور داشت و به اولین تنیس باز اسرائیلی بدل شد که در یک تورنمنت متعلق به انجمن تنیس زنان در خلیج فارس حضور یافته است.

اما یک ماه پیش و در پی بالاگرفتن حساسیت ها پس از تهاجم 22 روزه اسرائیل به غزه که در جریان آن 1300 فلسطینی و 13 اسرائیلی کشته شدند، شحر پیر در مسابقاتی در نیوزیلند (ASB Classic) مورد اعتراض تماشاگران قرار گرفت و برگزار کنندگان مسابقه برای حفاظت از او ماموران امنیتی را بکار گرفتند.

شلومی پیر، برادر شحر پیر در گفتگو با خبرگزاری اسوشیتدپرس عنوان کرد که این تنیس باز از ماه ها پیش برای دریافت ویزای امارات متحده عربی اقدام کرده بود و سازمان دهندگان این تورنمنت به او اطمینان داده بودند که اشکالی در راه حضور او در این مسابقات ایجاد نخواهد شد

اعتراض دیگر ورزشکاران

لری اسکات، مدیرعامل انجمن تنیس زنان (WTA) در واکنش به خبر اعلام شده "تاسف شدید" خود از تصمیم گرفته شده توسط امارات متحده عربی را ابراز کرد و گفت سازمان تحت اداره او به بررسی واکنش مناسب به این عمل خواهد پرداخت و درباره آینده این تورنمنت تصمیم گیری خواهد کرد.

بر اساس برخی منابع خبری در جریان جلسه اضطراری WTA گزینه لغو تورنمت دوبی که پس از 20 سال به اعتبار کنونی دست یافته مطرح شد، اما تصمیم گیری نهایی درباره چنین اقدامی به آینده موکول گردید.

لری اسکات گفت: "هیچ کشور میزبانی نباید حق یک بازیکن برای رقابت در تورنمنتی را که او مجوز حضور در آن را کسب کرده پایمال کند."

بازیکنان سرشناس تنیس زنان هم نارضایتی خود را از تصمیم گرفته شده اعلام کردند؛ ونوس ویلیامز تنیس باز آمریکایی و قهرمان ویمبلدون در سال 2008 در این باره گفت: "همه بازیکنان از شحر حمایت می کنند. ما همه ورزشکار هستیم و تنیس را نمایندگی می کنیم."

آنا ایوانوویچ قهرمان گرند اسلم تنیس آزاد فرانسه در سال گذشته هم از وضعیت ایجاد شده ابراز تاسف کرد و گفت: "شحر دوست من است و متاسفم که او در دوبی نیست. تداخل ورزش و سیاست تاسف بار است."

دینارا سفینا، تنیس باز شماره دو جهان، آملی مورسمو تنیس باز سرشناس فرانسوی و النا دمنتیوا، قهرمان المپیک هم اعتراض خود را به تصمیم امارات متحده عربی اعلام کردند.

090216083937_shahar226-getty.jpg

عکس مربوط به مسابقات نیوزلند هست

منبع بی بی سی

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
امارات به تنیس باز اسرائیلی ویزا نداد

عجب حرکت مسخره ای کردن پس کشورهای ابله دیگه ای هم هستن که ورزش رو با سیاست قاطی میکنن

اگه امضایی چیزی برای اعتراض جمع میکنن بگین تا بریم یه اعتراضی بکنیم

Last edited:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
حذف ستاره ها و قهرمانیه ستپانک در فینال غیرقابل پیش بینی

این موجود واقعا غیر قابل پیش بینیه .

واقعا که من خیلی ازش بدم میاد اون زمانا که شرط میبستم بارها ازش ضربه خوردم :(

sanjose08.jpg

ealy جان واقعا خسته نباشی که خبرها و عکس های اختصاصیت از این تورومنت عالی بود .

ممنون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عجب حرکت مسخره ای کردن پس کشورهای ابله دیگه ای هم هستن که ورزش رو با سیاست قاطی میکنن

واقعا برای دولت امارات متحده عربی متاسفم.امیدوارم wta یه تصمیم جدی برای تنبیه این تورنمنت اتخاذ کنه.

ealy جان واقعا خسته نباشی که خبرها و عکس های اختصاصیت از این تورومنت عالی بود .

ممنون
مرسی دانیال جان

sanjose08.jpg

آخرین ناگفته ها از S.A.P

تورنمنت SAP تموم شد .تورنمنتی که شانس خوبی برای دیدن بزرگان تنیس دنیا از نزدیک و تجربه عالی برای بودن در متن یه تورنمنت حرفه ای ATP بود .در طول هفته قبل تمام تلاش من این بود که دیده ها و تجربیات خودم رو از این تورنمنت با شما شریک کنم .این پست اخرین پست من از sap هست که تصمیم دارم در اون به عنوان حسن ختام یه سری مطالب و عکس هایی که از قلم افتاده share کنم.

سازماندهی فوق العاده : اول از هر چیزی می خوام راجع به سازماندهی خوب و نظم عالی برگزاری بازی ها بگم.سالن زیبای hp pavilion ،یه تالار چند منظوره بسیار شیک و مدرنه که شهرتش به خاطر میزبانی از تیم مشهور هاکی روی یخ شهر سن خوزه ،sharks هست .به دلیل ابعاد بزرگ این سالن برای برگزاری یه مسابقه تنیس ،حین برگزاریه این تورنمنت ،بخشی از سالن با یه پرده بسیار بزرگ پوشیده شده و به جاش یه جایگاه متحرک اضافه شده که section های 0 ،1 ،2 و 3 در این جایگاه متحرک قرار گرفته بودن(عکس های اول ودوم موقعیت این جایگاه رو کاملا نشون میده).برخورد کارکنان این مجموعه از نگبهان ،مامور چک کردن بلیط تا اطلاعات و...با تماشاچی ها فوق العاده مودبانه و صمیمی بود و در هر موقعیت و شرایطی از کمک کردن به مراجعه کننده ها دریغ نمی کردند .ما بین بازیهای روز و شب فاصله کوتاهی بود و در این بین حتی افرادی که بلیط بازی های شب رو داشتن هم باید سالن رو برای مدتی ترک می کردن .در حین این فاصله بلافاصله کارکنان سالن شروع به تمیز کردن صندلی ها و جمع کردن زباله های جایگاه می کردن طوری که موقع اغاز بازی های شب ،سالن از تمیزی برق میزد.

-- پیت سمپراس: دیدن یکی از 3 تنیسور برتر تاریخ ،پیت سمپراس ،از نزدیک تجربه فوق العاده ای بود. هر چند پیت در بازی های نمایشی تبحری نداره و اکثر کارهایی که برای سرگرم کردن مردم انجام میداد لوس بودن. مثل دادن راکت دست توپ جمع کن و نشستن بین تماشاچی و خوردن popcorn واقعا اینجا بود که به ارزش کار منصور بهرامی پی بردم.نکته جالب این بود که پر تماشاچی ترین شب مسابقات مربوط به همین مسابقه نمایشی سمپراس بود و حتی بازی های نیمه نهایی و فینال با استقبال به مراتب کمتری نسبت به شب اول مواجه شد که محبوبیت سمپراس رو به وضوح نشون میداد.

Star Spangled Banner: اجرای سرود ملی امریکا ،Star Spangled Banner قبل از بازیهای شب باعث شد که توی این هفته این اهنگ مدام توی گوشم باشه .جالبه که هر شب از یه خواننده جدید دعوت می کردن که این سرود رو اجرا کنه.:

http://208.65.153.253/watch?v=yb_yVxDyB9s

فایل های ضمیمه

• SAP 050.jpg
    SAP 050.jpg
    514 KB · نمایش ها: 0
  • SAP 052.jpg
    SAP 052.jpg
    361.9 KB · نمایش ها: 0
  • SAP-4th Day 017.jpg
    SAP-4th Day 017.jpg
    322.6 KB · نمایش ها: 1
  • SAP-Second Day 001.jpg
    SAP-Second Day 001.jpg
    248.4 KB · نمایش ها: 1
  • SAP-4th Day 040.jpg
    SAP-4th Day 040.jpg
    357.8 KB · نمایش ها: 1
  • SAP-4th Day 071.jpg
    SAP-4th Day 071.jpg
    382.8 KB · نمایش ها: 0
  • SAP-6th Day 010.jpg
    SAP-6th Day 010.jpg
    375.4 KB · نمایش ها: 0
  • SAP-6th Day 044.jpg
    SAP-6th Day 044.jpg
    254.9 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تحریم تورنمنت دوبی توسط اندی رادیک به دلیل همدردی با shahar peer !!!
سنگین ترین جریمه تاریخ wta برای تورنمنت دوبی

انجمن تنیس زنان (WTA) سازماندهندگان مسابقات "قهرمانی تنیس دوبی" را بخاطر ممانعت امارات متحده عربی از حضور تنیس بازی اسرائیلی در این تورنمنت 300 هزار دلار جریمه کردند.

تا کنون سازماندهندگان هیچکدام از تورنمنت های تنیس متحمل جریمه ای به این اندازه نشده بودند.

از این مبلغ 44250 دلار به شحر پیر، تنیس باز زن اسرائیلی محروم شده از مسابقات داده خواهد شد که معادل متوسط جایزه ای است که این ورزشکار بازاء شرکت در هر تورنمنت در سال 2008 برده است.

لری اسکات، مدیر عامل WTA اعلام کرد: "تور ما هیچ گونه تبعیض را تحمل نخواهد کرد و دیگر هرگز اجازه نخواهیم داد که چنین شرایطی چه در امارات متحده عربی و چه در هر جای دیگری تکرار شود."

تصمیم جریمه کردن سازماندهندگان تورنمنت معتبر تنیس دوبی در جریان یک جلسه ویژه هیئت مدیره تور مسابقات WTA در روز جمعه (20 فوریه) گرفته شد که سازماندهندگان "قهرمانی تینس دوبی" را ناقض "قوانین تور و شرایط عضویت در آن" دانست.

آقای اسکات گفت مسئولان انجمن تنیس زنان تعطیلی این تورنمنت را مد نظر داشتند اما پس از مذاکره با خانم پیر تصمیم گرفتند مانع ادامه آن نشوند.

لری اسکات از احتمال لغو تورنمنت دوبی سخن به میان آورده بود
با این حال مدیر عامل WTA اعلام کرد از این پس از سازماندهندگان این تورنمنت تضمینی دو میلیون دلاری (به اندازه مبلغ جوایز آن) خواهد گرفت و مسئولان "قهرمانی تنیس دوبی" را موظف ساخت که جهت حفظ حق میزبانی مسابقات سال 2010 حداقل هشت هفته قبل از آغاز آن تورنمنت، دادن ویزه به بازیکنان اسرائیلی که امتیاز کافی برای شرکت در تورنمنت را کسب کرده اند تایید نماید.

بخش دیگری از این جریمه به آنالنا گرونفلد، هم بازی خانم پیر در بازی های دو نفره اهداء خواهد شد و مابقی به یک بنیاد خیریه واگذار خواهد گردید.

امتناع از دادن ویزا به شحر پیر از سوی امارات متحده عربی (که روابط دیپلماتیک با اسرائیل ندارد) باعث واکنش گسترده تنیس بازان مطرح جهان شد و در نهایت شرایطی را فراهم کرد که پس از آن اندی رم، تنیس باز مرد و اسرائیلی مسابقات دو نفره برای حضور در مسابقات مردان تنیس دوبی مورد محرومیتی مشابه قرار نگرفت.

سازماندهندگان این مسابقات مدعی شده اند که در پی جنگ 22 روزه در غزه افکار عمومی نسبت به حضور اتباع اسرائیل در دوبی حساس است و نگرانی خود را از تهدیدهای احتمالی به جان بازیکنان اسرائیلی ابراز کرده بودند.

اندی رادیک هم هفته به نشانه حمایت از shahar peer از تورنمنت دوبی انصراف داد

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
در جدیدترین رنکینگ ATP بعد از وقایعی که در آخرین تورنومنت خاکی MONTE-CARLO اتفاق افتاد یعنی قهرمانی نادال و حذف فدرر در 1/8 نهایی توسط هموطنش واورینکا

نادال جایگاه خود را با 15390 امتیاز در رده اول محکمتر کرد و Novak Djokovic خود را با 9520 امتیاز به جایگاه دوم راجر فدررر 10760 امتیازی نزدیکتر کرد.

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5

شکست نادال از راجر فدرر در مسابقات مسترز مادرید(خاک رس) تغییری در جایگاه نادال نداد و همچنان در حال حاضر با 14960 امتیاز در جایگاه اول قرار دارد.

این پیروزی میتونه روحیه مثبتی در فدرر ایجاد کنه تا شاید موفق بشه در مسابقات گرند اسلم ROLAND GARROS فرانسه بعد از 4 سال قهرمانی پی در پی نادال .جلوی rafa nadal را بگیره.

دومین گرند اسلم سال از تاریخ 24 ماه می یا همان 3 خرداد ماه 88 آغاز خواهد شد.

فایل های ضمیمه

• 18416556_d9665d9386.jpg
    18416556_d9665d9386.jpg
    91.8 KB · نمایش ها: 4

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
پارسال مادرید سورفیسش مگه هارد نبود ؟ یا من اشتباه میکنم ؟

munukh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز
من قصد احداث يک زمين تنيس در شمال را دارم
با توجه به شرايط جوي شمال و بارندگي زياد

1 - ميخواستم نظر و تجربه دوستان را در مورد نوع زمين بدانم
2 - بنظر شما براي جمع نشدن آب بايد زمين را شيب دار ساخت يا قابليت جذب و نفوذ آب را برايش فراهم کرد
مثلا زمينهاي کفپوشي در هتل هاي آنتاليا شيبي معادل 1٪ دارند تا اب جمع نشود ولي زمينهاي خاک رس قابليت جذب آب دارند
3 - آيآ‌ کسي تجربه بازي در زمين بتني را دارد و اصلا استفاده از بتون براي کف زمين صلاح است ؟
با تشکر

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان عزيز
من قصد احداث يک زمين تنيس در شمال را دارم
با توجه به شرايط جوي شمال و بارندگي زياد

1 - ميخواستم نظر و تجربه دوستان را در مورد نوع زمين بدانم
2 - بنظر شما براي جمع نشدن آب بايد زمين را شيب دار ساخت يا قابليت جذب و نفوذ آب را برايش فراهم کرد
مثلا زمينهاي کفپوشي در هتل هاي آنتاليا شيبي معادل 1٪ دارند تا اب جمع نشود ولي زمينهاي خاک رس قابليت جذب آب دارند
3 - آيآ‌ کسي تجربه بازي در زمين بتني را دارد و اصلا استفاده از بتون براي کف زمين صلاح است ؟
با تشکر

بهترین کاری که میتونید انجام بدید ساختن زمین مسقف هست به نظر من!

زمینهای بتنی سرعت و شتاب توپ رو خیلی بالا میبرند بازی کردن در این زمین ها معمولآ برای تنیسورها جذاب نیست! ضمن اینکه کلآ احتمال آسیب دیدگی در این زمینها بالا هست!
شیب دار بودن اگر مقدارش زیاد باشه مزاحم بازی هست! اگر هم کم باشه خب حجم آبی که میتونه از زمین خارج کنه کم میشه!
اصولآ زیر بارش باران در زمینهای تنیس مسابقه برگزار نمیشه. خاک رس هم حجم خیلی زیادی از آب رو نمیتونه سریع جذب کن! بارون باعث گل شدن زمین میشه که اون هم بازی رو خیلی سخت میکنه!

در نهایت به نظر من اگر امکانش رو دارید یک سقف برای زمین تهیه کنید! در تهران در فصول بارندگی و سرما روی زمین یک چادر قرار میدند از این روش هم میتونید استفاده کنید احتمالآ بسیار ارزون تر هست! ضمن اینکه در فصول بدون بارش میتونید از هوای آزاد هم استفاده کنید

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
زمینهای بتنی سرعت و شتاب توپ رو خیلی بالا میبرند بازی کردن در این زمین ها معمولآ برای تنیسورها جذاب نیست! ضمن اینکه کلآ احتمال آسیب دیدگی در این زمینها بالا هست!

واقعا بازی کردن توی زمین های بتونی ازار دهنده هست هم سرعت و هم ارتفاع توپ بعد از برخورد به زمین خیلی زیاده .اسیب دیدگی هم که خودم دارم تجربه می کنم .با وجودیکه برای جلوگیری از درد زانو ،با کفش running بازی می کنم ولی دارم درد زانو رو تجربه می کنم.:(:(

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
strasbourg.gif

ارغوان رضایی در آستانه کسب اولین مقام قهرمانی WTA :

87127271.jpg

ستراسبورگ ،سومین تجربه فینال

ارغوان رضایی که در چند هفته گذشته بازی های درخشانی رو ارائه کرده بود ،این هفته ور در جریان تورنمنت ستراسبورگ فرانسه با غلبه بر حریفان خودش موفق شد برای سومین بار در دوران بازیگریش به فینال یک تورنمت wta صعود کنه .
ارغوان در دو تورنمنت مهم اخیر یعنی رم و مادرید موفق شده بزرگانی همچون سانیا میرزا ،کلیبانوا ،شکست بده و در مقابل رادوانسکا هم تا استانه برد پیش رفت تا در نهایت بتونه سر و سامانی به وضعیت خودش در جدول رده بندی بده و تا رده 79 صعود کنه.ولی این هفته ارغوان وضعیت متفاوتی رو تجربه کرد .تورنمنت 220 هزار دلاریه ستراسبورگ که بین دو تورنمنت بزرگ مادرید و french open ساندویچ شده بود موقعیت استثنایی برای ارغوان بود که در غیاب بزرگان تنیس جهان نهایت استفاده رو ببره و تا فینال صعود کنه .حالا ارغوان فقط یه قدم تا کسب اولین قهرمانیه دوران بازیگریش فاصله داره ارغوان این بار برعکس دو بار گذشته لازم نیست برای کسب قهرمانی با ستاره های بزرگ جهان مثل لیندسی داونپورت یا النا دمنتیوا مبارزه کنه .حریف این بار ارغوان HRADECKA از جمهوریه چک هست . نفر 84 جهان که هرگز از رده 82 جهان بالاتر صعود نکرده و بیشتر یک دابل باز هست و در سینگل موفقیتی به دست نیاورده.
به هر صورت به نظر میرسه ارغوان این بار برای قهرمانی کار چندان سختی نداشته باشه .قهرمانیه که واقعا برای بهبود شرایطش در جدول ،به شدت به اون نیاز داره .با این وجود باید تا فردا منتظر بود و دید سومین عنوان ارغوان باز هم نایب قهرمانی هست یا قهرمانی؟؟

پارسال مادرید سورفیسش مگه هارد نبود ؟ یا من اشتباه میکنم ؟

دانیال جان .عملا این یه مسترز جدیده که جایگزین مسترز هامبورگ شده .داستان ازاین قرار بود که چین بالاخره بعد از سرمایه گذاری شدید ،موفق شد atp رو راضی کنه که یه مسترز جدید توی چین برگزار کنه که عملا تبدیل به تنها مسترز اسیا بشه فقط مشکل atp این بود توی تقویم شلوغ، یه جایی برای این مسترز پیدا کنه برای همین مسترز هارد کورد مادرید رو حذف کرد و به جاش قرار شد مسترز مادرید روی خاک رس و به جای مسترز هامبورگ برگزار بشه .به این صورت مسترز هامبورگ به طور کامل حذف شد .توی این جریان معلوم شد زور المانی ها از همه کمتر بود که به خاطر چینی ها ،مسترز هامبورگ رو از دست دادن.

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
strasbourg.gif

محو اولین قهرمانی در سایه FRENCH OPEN

ارغوان رضایی موفق شد همانطور که پیش بینی می شد با پیروزیه 2 به 0 مقابل HRADECKA ،اولین قهرمانیه دوران بازیگریش رو در wta به دست بیاره این در حالیه که این قهرمانی در سایه اخبار مربوط به french open محو شد.

ارغوان در بازیه فینال با نتایج 7 به 6 و 6 به 1 به پیروزی رسید .
لینک مربوط به خبر قهرمانی در سایت wta :

http://www.sonyericssonwtatour.com/1/newsroom/stories/?ContentID=3262

ارغوان در رولاندگاروس هم با قرعه قابل قبولی روبرو شده که شانس نتیجه گیریش رو بالا می بره.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
rolandgarros.gif

صعود ارغوان به راند دوم رولانگاروس

راه هموار تا راند چهام

ارغوان رضایی با برد 2 به 0 مقابل ستاره ژاپنی ،سوگیاما،به راند دوم رولانگاروس صعود کرد تا روند موفقیت های چند هفته اخیر رو ادامه بده.ارغوان این بازی رو با نتایج 6 به 2 و 6 به 3 برد تا حریف تنیسور نوجوان اهل سلواکی Polona Hercog ،بشه .این دختر 18 ساله که راند اول موفق شد با خلق شگفتی Alisa Kleybano ،سید 23 تورنمنت رو از پیش رو برداره در حال حاظر در رده 167 جهان قرار داره ولی به نظر میرسه توانایی این رو داره که به عنوان یک پدیده جدید خودش رو مطرح کنه .به هر صورت ارغوان در صورت پیروزی در این راند به احتمال زیاد حریف zheng در راند سوم خواهد شد که قرعه مناسبی محسوب میشه.

توجه: چه بلایی سر این تاپیک اومده !!!؟؟؟به نظر میرسه یه مدتی که من گرفتار بودم رسما در این اینجا تخته شده.امیدوارم با همکاریه دوستان قدیمی بازم این تاپیک به کارش ادامه بده.

Last edited:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
rolandgarros.gif

نبرد ارغوان رضایی برای صعود به راند چهارم

88003863.jpg

ارغوان در کانون توجه فرانسه

ارغوان رضایی که با برد 2 به 1 مقابل Polona Hercog موفق شد به راند سوم رولانگاروس صعود کنه در این مرحله ستاره پرتغالی wta یعنی Michelle Larcher De Brito رو پیش رو داره .این نوجوان 16 ساله که از شاگردان نیک بولتوری در اکادمی برایدنتون هست، یک بار و به راحتی مقابل ارغوان شکست خورده .ارغوان که بعد از کسب اولین قهرمانی در wta به نظر می رسه در اوج امادگی به سر میبره حالا این شانس رو داره که به لطف قرعه بسیار مناسب ،برای اولین بار به راند چهارم رولانگاروس صعود کنه تا خیز بسیار بلندی برای رسیدن به رده های بالای جدول wta برداره .

جالبه که ارغوان در حال حاظر به همراه ویرژِین رادزانو ،یکی از دو بازمانده فرانسوی ها در جدول اصلی رولانگاروس هست و به عبارتی پرچم دار فرانسه محسوب میشه به همین دلیل در کانون توجهات قرار داره .مسابقه ارغوان ،بازیه اول استایومPhilippe Chatrier هست که از ساعت 13.30 به وقت تهران ،2 بامداد به وقت کالیفرنیا!!!:( اغاز خواهد شد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فدررقهرمان رولان گاروس 2009

با سلام خدمت دوستان
دیروز عصر بازی فینال مسابقات رولان گاروس بین رجر فدرر و رابین سودرلینگ برگزار شد و فدرر بالاخره توانست قهرمانی این مسابقات رو هم به دست بیاره . در این مسابقه فدرر در سه ست پیاپی و با نتایج 6-1 ، 7-6 و 6-4 توانست از سد رقیب سوئدی بگذره

05tennis-600.jpg

و به جمع تنیسورهای بزرگی بپیونده که توانسته قهرمان هر چهار گرنداسلم بشه ، ضمن اینکه با این قهرمانی فدرر توانست چهاردمین مقام قهرمانی گرند اسلم رو کسب کنه و به رکورد پیت سمپراس امریکایی برسه. نکته جالب دیگه اینکه جام مسابقات رو آندره آغاسی به فدرر داد.

پریشب هم کوزنتسوا توانست با نتیجه 2-0 و با نتایج 6-4 و 6-2 از سد دینارا سافینا بگذره و به مقام قهرمانی زنان رولان گاروس برسه.
شاد و پیروز باشید

Last edited:

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دوستان این مسابقات (ویمبلدون 2009) از کدام کانال ماهواره قابل مشاهده است؟

بالا