• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون
ولی الان به شدت پارازیت داره. کانال دیگری را نمی شناسید؟

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
just roger federer

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب ویمبلدون تقریبآ به همون شکلی که پیش بینی میشد جلو رفت!

در قسمت مردام فدرر به فینال رسید و با توجه به سابقه تاریخی و دو بار برد اندی رادیک (حربفش تو فینال امسال) در فینالهای گذشته جام احتمال قهرمانیش بسیار بالاست
رادیک ، یک اندی دیگه رو برای رسیدن به فینال برد! اندی ماری بریتانیایی که همه توجه تماشاگران بومی رو به خودش جلب کرده بود و آرزوی رسیدن به فینال یک بریتانیایی بعد از هفتاد و یک سال رو داشت محقق میکرد. در آخرین لحظه کم آورد و 3-1 به رادیک برد! دو ست از این 3 تا به تای برک رسید.

رادیک سرویسهای بی نهایت رعب آوری داره! اما اگر فدرر بتونه یکی از سرویس هاش رو برک کنه احتمال بردش به شدت بالا میره

در قسمت زنان باز هم خواهران ویلیامز رسیدن به فینال تا در بازی فینال ما زیبایی مطلق تنیس داشته باشیم و زیبایی دیگه ای تنیس رو تحت تاثیر قرار نده! در دوبل زنان هم این دو خواهر به فینال رسیدن تا نشون بدن همچنان در اوج آمادگی هستند! حالا باید دید بازی فینال انفرادی رو کدومشون میبره! به نظر نمیرسه در دوبل برای قهرمانی مشکل خاصی داشته باشند.

در قسمت دوبل پیشکسوتان هم منصور بهرامی عزیزمون که امسال با مج بند سبز هم برای همدردی با مردم ایران بازی کرد! به فینال رسیده! امیدوارم ایران یک سهم در قهرمانی ویمبلدون داشته باشه امسال

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
من به شخصه دیروز به شدت طرفدار مورای بودم واقعا عالی بازی میکرد ولی به دوستان پیشنهاد میکنم که حتما تای برک ست اخر رو ببینن که یه نفر مثل رادیک تو اون شرایط سخت با سرویس هاش چیکار میکرد .

احتمالا فدرر هم روزی سختی رو خواهد داشت .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب سرنا تونست در فینال سینگل زنان ونوس خواهرش رو ببره تا قهرمان این دوره مسابقات ویمبلدون بشه

090704165126_serena2.jpg

به هر حال اینکه در 20 بازی قبلی هرکدوم دقیقآ 10 بار بازی رو بردن و پارسال ونوس در بازی مشابه قهرمان شد امسال خواهر کوچکتر سرنا کمی عجیب هست! اما خیلی ها اعتقاد دارند بازی این دو هرگز تبانی نبوده در دوبل زنان هم این دو خواهر قهرمان شدن اما در عین ناباوری! حداقل برای من! سلاطین دو قوله دوبل مردان در فینال باختن. باب و مایک برایان نتونستن اینبار قهرمان بشن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان اینجا کسی هست که تنیس بازی کنه ؟
:rolleyes:

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1

s46ctwzr2zv9q99ncb0.jpg

سیرینا ویلیامز در فینال این دوره از مسابقات تنیس ویمبلدون توانست بار دیگر بر خواهر خود وینس ویلیامز پیروز شود و برای سومین بار به عنوان قهرمانی این تورنمنت معتبر دست یابد. دیدار فینال میان این دو خواهر که نزدیک به یک ساعت و نیم طول کشید، با نتیجه ۷ بر ۶ و ۶ بر ۲ به سود سیرینا خاتمه یافت.

poljam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راجر فدرر هم که دیشب اندی رادیک رو برد و پانزدهمین گرند اسلمش رو گرفت. من به راجر و خودم و همه ی طرفداراش تبریک میگم.
ولی چه بازی بود اصلا تموم نمیشد .16 تا ست اضافه بازی کردند!تقریبا 4 ساعت و ربع بازی طول کشید!رادیک هم خوب بازی کرد ولی خب به پای فدرر نمیرسه .

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
jkujo23ritsy5loczf6.jpg

روجر فدرر، مرد شماره یک تنیس جهان
در دیدار پایانی ۱۲۳مین دوره از مسابقات تنیس ویمبلدون، روجر فدرر، تنیس‌باز معروف سوییسی موفق شد در نبردی پرهیجان و طاقت‌فرسا، حریف آمریکایی خود اندی رودیک را شکست دهد و برای ششمین بار عنوان قهرمانی این تورنمت را کسب کند.

دیدار فینال این دوره از مسابقات ویمبلدون میان روجر فدرر از سوییس و اندی رودیک از آمریکا را می‌توان یکی از پرهیجان‌ترین و طولانی‌ترین پیکارهای رقابت‌های گراند اسلم ویمبلدون دانست، به ویژه ست آخر این دیدار که با نتیجه ۱۶ بر ۱۴ به سود فدرر به پایان رسید، طولانی‌ترین ست تاریخ ویمبلدون محسوب می‌شود.

فدرر، اگرچه ست اول این دیدار را با نتیجه ۵ بر ۷ به حریف آمریکایی خود واگذار کرد، اما توانست ست‌های دوم و سوم را با نتیجه ۷ بر ۶ و ۷ بر ۶ به سود خود به پایان ببرد. اندی رودیک اما در ست چهارم موفق شد بار دیگر ورق را برگرداند و با پیروزی ۶ بر ۳ بازی را به ست سرنوشت‌ساز پنجم بکشاند.

در این ست، هر دو تنیسباز حریفی همطراز بودند، اما در نهایت این فدرر بود که با تمرکز و بخت بیشتر توانست پس از مجموعا ۴ ساعت و ۱۶ دقیقه رودیک را شکست دهد و برای ششمین بار در طول فعالیت حرفه‌ای خود به جام طلایی ویمبلدون بوسه بزند.

این دیدار، بیست و یکمین دوئل میان فدرر و رودیک بود که ۱۹ پیکار آن را فدرر به سود خود به پایان برده است. رودیک علیرغم این ناکامی روحیه ورزشکارانه خود را کاملا حفظ کرد و پس از بازی خطاب به فدرر گفت: «روجر به تو تبریک می‌گویم. تو شایسته‌ی این عنوان هستی و قهرمانی بزرگ.»

im6xn3jid94ob7ru8y5.jpg

اندی رودیک تا کنون ۲۱ بار به مصاف فدرر رفته است
فدرر که در دوره پیش، در بازی فینال از رافائل نادال شکست خورده بود، با سخنانی تسکین‌بخش، حریف آمریکایی خود را خطاب قرار داد و گفت: «غمگین نباش. من خود طعم این تجربه را سال گذشته را چشید‌ه‌ام و می‌داند که چقدر سخت است.»

ناگفته نماند که در این دیدار پرهیجان، چهره‌های سرشناسی میان تماشاگران حضور داشتند، از جمله میشائل بالاک، کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان، سر آلکس فرگسون، سرمربی منچستر یونایتد، هنری کیسینجر، وزیر خارجه اسبق آمریکا، وودی آلن، کارگردان معروف سینما و راسل کرو، یکی از ستارگان محبوب هالیوود.

در قسمت بانوان، سیرینا ویلیامز توانست در فینال این دوره از مسابقات تنیس ویمبلدون بار دیگر بر خواهر خود وینس ویلیامز پیروز شود و برای سومین بار به عنوان قهرمانی این تورنمنت معتبر دست یابد. دیدار فینال میان این دو خواهر که نزدیک به یک ساعت و نیم طول کشید، با نتیجه ۷ بر ۶ و ۶ بر ۲ به سود سیرینا خاتمه یافت.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من بازی میکنم! اگر سوالی هست در خدمتم
علی جان من می خواستم تنیس رو شروع کنم می خواستم یه سری اطلاعات ازت بگیرم
نمی دونم اینجا بپرسم یا ( اگر تو این تاپیک نمیشه) اینکه خصوصی مزاحم بشم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
علی جان من می خواستم تنیس رو شروع کنم می خواستم یه سری اطلاعات ازت بگیرم
نمی دونم اینجا بپرسم یا ( اگر تو این تاپیک نمیشه) اینکه خصوصی مزاحم بشم

خب هم میتونی اینجا بپرسی ، هم خصوصی بپرسی ، هم تو این تاپیک ( میخوام تنیس یاد بگیرم ... راهنمایی فرمایید. ) بپرسی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خب ما می خوایم تنیس یاد بگیریم بازی کنیم !
کل تاپیک رو خوندم! مدتی از اخرین پست میگذره !
الان برای شروع ما یه راکت می خوایم دیگه
کفش هم باید بگیریم ؟
اگه یه جوون مردی بیاد ما رو راهنمایی کنه برای خرید خیلی عالی میشه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب ما می خوایم تنیس یاد بگیریم بازی کنیم !
کل تاپیک رو خوندم! مدتی از اخرین پست میگذره !
الان برای شروع ما یه راکت می خوایم دیگه
کفش هم باید بگیریم ؟
اگه یه جوون مردی بیاد ما رو راهنمایی کنه برای خرید خیلی عالی میشه

قاعدتآ یک راکت میخوای دیگه :دی

در مورد کفش من بارها گفتم! تنیس ورزشی هست که مصدومیت های بدی داره! اگر روی اصول بازی نشه! در واقع به خاطر اینکه برخورد مستقیم با حریف نداری! همه چیز دست خودت هست! مصدوم نشدن تو تنیس هم فرمول ساده ای داره! حرفه ای گری!!!

در واقع شما تنیس رو از بیس و مقدمات باید پیش یک مربی حرفه ای شروع کنی! مدل ضربه زدن به توپ بسیار مهم هست! در صورتیکه ضربه اشتباه ملکه ذهنت بشه میتونه برات خطر ساز باشه!
نکته بعدی حرفه ای گری هم استفاده از ابزار مناسب هست! تنیس به فعالیت بدنی بسیار متکی هست! و پاها بسیار دخیل هستند تو این ورزش! حرکت های سریع و تغییر جهت دادن های متوالی و فشاری که روی کف پا هست مهمه! این مصدومیت خاموش هست! در واقع به مرور زمان خودش رو نشون میده به خاطر همین بهتر هست از اول کفش مناسب تنیس بگیرید.

هم در مورد راکت مناسب و هم در مورد کفش مناسب خوشبختانه اکثر فروشگاه های ورزشی (حداقل تو تهران) که این کالاها رو عرضه میکنند اطلاعات خوبی دارند
راکت بسته به حرفه ای بودن و اماتور بودن ، اندازه دست و نوع بازی متفاوت هست!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
قاعدتآ یک راکت میخوای دیگه :دی

در مورد کفش من بارها گفتم! تنیس ورزشی هست که مصدومیت های بدی داره! اگر روی اصول بازی نشه! در واقع به خاطر اینکه برخورد مستقیم با حریف نداری! همه چیز دست خودت هست! مصدوم نشدن تو تنیس هم فرمول ساده ای داره! حرفه ای گری!!!

در واقع شما تنیس رو از بیس و مقدمات باید پیش یک مربی حرفه ای شروع کنی! مدل ضربه زدن به توپ بسیار مهم هست! در صورتیکه ضربه اشتباه ملکه ذهنت بشه میتونه برات خطر ساز باشه!
نکته بعدی حرفه ای گری هم استفاده از ابزار مناسب هست! تنیس به فعالیت بدنی بسیار متکی هست! و پاها بسیار دخیل هستند تو این ورزش! حرکت های سریع و تغییر جهت دادن های متوالی و فشاری که روی کف پا هست مهمه! این مصدومیت خاموش هست! در واقع به مرور زمان خودش رو نشون میده به خاطر همین بهتر هست از اول کفش مناسب تنیس بگیرید.

هم در مورد راکت مناسب و هم در مورد کفش مناسب خوشبختانه اکثر فروشگاه های ورزشی (حداقل تو تهران) که این کالاها رو عرضه میکنند اطلاعات خوبی دارند
راکت بسته به حرفه ای بودن و اماتور بودن ، اندازه دست و نوع بازی متفاوت هست!
ممنون علی جان ! توضیحات خیلی خوبی دادی مخصوصا جزئیاتش که
تنیس به فعالیت بدنی بسیار متکی هست! و پاها بسیار دخیل هستند تو این ورزش! حرکت های سریع و تغییر جهت دادن های متوالی و فشاری که روی کف پا هست مهمه!
خیلی مهم هست!
درسته فروشنده ها اطلاعات دارند اما فروشنده ها می خوان جنسشون رو بفروشن ...
در مورد راکت نوع جنس و سنگینی و سبکی چه راکتی باید انتخاب بشه ؟
از بین مارکها چه مارکی رو پیشنهاد میدی! من فقط هد رو میشناسم تو راکت !
در مورد کفش چطور ؟
برای خرید کجا رو پیشنهاد میدی؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب معمولآ اینجوری نیست! فروشنده ها همه جور راکتی دارند!

تهران هستید؟! اگر تهران هستید فروشگاه های مدرن اسپرت نمایندگی رسمی واردات راکت های هد هستند! تو خود باشگاه های تنیس هم هستند

مارک راکت معروف هد و ویلسون هست! تو ایران هد بسیار بیشتر هست.
راکتهای هد هم به این صورت درجه بندی شدن

t_swingstyle.gif

برای مبتدی ها معمولآ از سری L بسته به فیزیک بازیکنها راکت پیشنهاد میدن. البته به نوعی هم دوست دارید بازی کنید بستگی داره

مارکهای دیگه ای هم راکت هست که خب بعضآ ارزون تر هم هستند! اگر بخوان خرید کنید بد نیست با یک مربی در مورد اون مارک ها هم مشورت کنید! چقدر بودجه میخواین بذارید برای راکت؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

تهران هستید؟! اگر تهران هستید فروشگاه های مدرن اسپرت نمایندگی رسمی واردات راکت های هد هستند! تو خود باشگاه های تنیس هم هستند

t_swingstyle.gif

برای مبتدی ها معمولآ از سری L بسته به فیزیک بازیکنها راکت پیشنهاد میدن. البته به نوعی هم دوست دارید بازی کنید بستگی داره

مارکهای دیگه ای هم راکت هست که خب بعضآ ارزون تر هم هستند! اگر بخوان خرید کنید بد نیست با یک مربی در مورد اون مارک ها هم مشورت کنید! چقدر بودجه میخواین بذارید برای راکت؟
بله - تهران هستم! پس اینطوری که گفتی و فهمیدم انتخاب راکت بیشتر به نحوه بازی بستگی داره !
برای شروع نمی خوام خیلی خرج کنم ! البته قیمتهارو نمی دونم از چقدر شروع میشه اما 70- 80 تومن
فکر می کنم برای شروع خوب باشه! (اگر که احتیاج به تغییر راکت نباشه در اینده می تونم هزینه بیشتری رو بزارم)
در مورد باشگاه و مربی چطور ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی!
من فیلم بازیها رو زیاد دیدم با حالات ضربه زدن آشنا هستم اما برای شروع احتیاج به یه مربی دارم !
شما خودتون از کدوم باشگاه استفاده می کنید
باشگاه انقلاب هم که شنیدم همیشه زمینهاش پره!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

t_swingstyle.gif

سلام به علي آقاي گل
اين مدرن اسپورت همونه كه توي اسكان بود؟! من يه راديكال 2007 دارم خيلي درب و داغونه اما خيلي دوسش دارم ميخوام يكم بهش برسم! اطلاع نداري گارد اصليش گير مياد يا نه ؟ اگه جواب مثبته كجا؟ و همچنين اون آرم ته گريپ كه نمي دونم اسمش چيه!
پيشاپيش ممنون

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
dmbiq42yxkwyxt4j8fx.jpg

منصور بهرامی با مچ‌بند سبز به همراه هانری لکونت فرانسوی در فینال مسابقات پیشکسوتان ویمبلدون
عصر یکشنبه (۵ ژوئن) مسابقات تنیس ویمبلدون با پیروزی روجر فدرر در قسمت مردان و سیرینا ویلیامز در قسمت بانوان به پایان رسید. منصور بهرامی که در قسمت پیشکسوتان در ویمبلدون حضور داشته، بازی‌های این دوره را ارزیابی می‌کند.

دویچه‌ وله: مسابقات تنیس ویمبلدون امسال پس از یک دیدار فوق‌العاده مهیج با پیروزی روجر فدرر سوییسی به اتمام رسید و فدرر ششمین بار به عنوان قهرمانی ویمبلدون دست یافت. شما خودتان هم در قسمت دوبل پیشکسوتان حضور داشتید، در کنار هانری لکونت، تنیسباز قدیمی فرانسوی. ارزیابی شما از دیدار فوق‌العاده‌ی فینال بین روجر فدرر و اندی رودیک چیست؟

منصور بهرامی: روجر فدرر با این پیروزی‌اش در ویمبلدون واقعا نشان داد که بزرگترین قهرمان تاریخ تنیس است، برای اینکه با این موفقیت رکورد پیت سمپرس آمریکایی را، که چهارده‌ تا مسابقه‌ی گرند اسلم را برده بود، شکست. و این را تمام کارشناسان و صاحب‌نظران تنیس از قبل، یعنی حتا از دو سه سال پیش، پیش‌بینی کرده بودند که فدرر بزرگترین بازیکن تاریخ تنیس خواهد شد. و من فکر می‌کنم هم برای ورزش تنیس و هم برای قهرمان تنیس این واقعا پیروزی خوبی بود. فدرر واقعا لایق این قهرمانی بود و من شخصا خیلی خوشحالم که او در این مسابقه اول شد.

دویچه‌وله: از نظر فنی، تاکتیکی و فیزیکی قهرمانی روجر فدرر در مسابقات گراند اسلم فرانسه در ماه گذشته چه تفاوتی با قهرمانی او در ویمبلدون داشت؟

منصور بهرامی: ببینید مسابقات روی چمن اصولا با بازی روی خاک خیلی فرق می‌کند. همان طور که می‌دانید، فدرر اولین بار بود که مسابقات تنیس فرانسه را می‌برد و به نظر من در این سه چهار سال اخیر انتظار این مسئله می‌رفت. البته گاهی اوقات دوستانی که در کار تنیس هستند به من می‌گفتند منصور تو واقعا اشتباهی می‌کنی. فکر نمی‌کنیم که او هیچ وقت بتواند مسابقات فرنچ اوپن را ببرد. ولی همان طور که دیدید فدرر نشان داد که با سمپرس که در طول فعالیت حرفه‌ای خود یکبار فقط به مرحله‌ی نیمه نهایی فرنچ اوپن رسید، فرق دارد. فدرر همان طور که دیده بودیم سه سال پشت سر هم به فینال رسید و در فینال از تمام بازیکنان برده بود و تنها کسی که شکست‌اش داد، نادال بود. فکر می‌کنم که این مسئله از نظر روحی یکمقدار روی او اثر گذاشته بود و شاید اصلا باخت‌هایش به همین دلیل بود. من الان فکر می‌کنم که حتا با آمدن نادال که امیدوارم بزودی وارد صحنه بشود و سلامتی‌اش را کاملا به دست بیاورد، فدرر خیلی راحت‌تر بازی خواهد کرد. حتا فکر می‌کنم که بتواند روی زمین خاکی هم بر نادال پیروز شود.

دویچه وله: روجر فدرر لقب بزرگترین تنیس باز تاریخ جهان را به خودش اختصاص داده است. مهارت‌های فوق‌العاده و استثنایی فدرر را در چه می‌بینید؟

منصور بهرامی: ببینید یکی از استعدادهایی که این ورزشکار دارد این است: اگر تمام بازیکنان تاریخ را نگاه بکنید، متوجه می‌شوید که تنها کسی که موقع که یک فورهند، بک‌هند یا سرویس می‌زند، هیچوقت شکل صورتش عوض نمی‌شود ولی دیگر بازیکنان هر بار صورتشان یک حالت خاص دارد. یعنی اینقدر او به راحتی و مهارت تنیس بازی می‌کند که اصلا آدم فکر می‌کند خیلی ورزش ساده‌ای است. در صورتی که این طور نیست. فدرر واقعا یک نابغه است.

دویچه‌ وله: آقای بهرامی شما خودتان هم در بخش دوبل پیشکسوتان عملکرد موفقی را در ویمبلدون داشتید و به همراهی هانری لکونت به دیدار فینال نیز راه یافتید.

منصور بهرامی: آن مسابقات پیشکسوتان بالای چهل و پنج سال بود که به قول معروف اسطوره‌های تنیس و پیشکسوتان برای بازی به این مسابقات دعوت می‌شوند. همان طور که می‌دانید من تمام سال در کشورهای مختلف بازی می‌کنم، البته بیشتر بازی‌ نمایشی. ولی در مسابقات مثل یو. اس. اوپن و مسابقات فرانسه یا ویمبلدون هم من را دعوت می‌کنند که باعث خوشحالی من است. در مسابقات امسال ویمبلدون ما به مرحله‌ی نهایی رسیدیم که متاسفانه به تیم سوئدی و انگلیسی «Jarryd Anders» و«Jeremy Bates» باختیم. ولی خب بازی‌های خیلی خوبی بود و مردم خوب استقبال کردند.

دویچه وله: شما در تمامی دیدارهایتان در ویمبلدون مچ‌بند سبز بر دستتان داشتید و همبستگی‌تان را با جنبش آزادیخواهانه‌ی مردم ایران به نمایش گذاشتید.

منصور بهرامی: در حقیقت من می‌خواستم همبستگی‌ام را با هموطنانم اعلام کنم. همین؛ خیلی ساده است. تمام ملت توی خیابان بودند با دستبند سبز و من هم فکر کردم که باید این کار را بکنم. و این کار را هم کردم و تمام بازی‌هایم را با دستبند سبز انجام دادم.

دویچه وله: آقای بهرامی عزیز، شما الان پنجاه سال سن دارید. از کجا این توان را دارید که در این همه تورنمنت در طول سال شرکت کنید؟

منصور بهرامی: شما وقتی کاری را که می‌کنید، ورزشی که می‌کنید را دوست داشته باشید، توان را دیگر به راحتی پیدا می‌کنید. چون همیشه آن کاری را که آدم انجام می‌دهد، اگر واقعا از ته دل انجام بدهد، مسئله‌ی فیزیکی دیگر مطرح نیست. شما وقتی وارد زمینی می‌شوید که سه چهار هزار نفر آنجا هستند و شما را تشویق می‌کنند، اصلا دیگر مسئله‌ی سن و درد زانو و درد شانه و درد آرنج از یاد می‌رود.

مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

بالا