- نوشتهها
- 2,082
- لایکها
- 11
ممنون
ولی الان به شدت پارازیت داره. کانال دیگری را نمی شناسید؟
ولی الان به شدت پارازیت داره. کانال دیگری را نمی شناسید؟
دوستان اینجا کسی هست که تنیس بازی کنه ؟
علی جان من می خواستم تنیس رو شروع کنم می خواستم یه سری اطلاعات ازت بگیرممن بازی میکنم! اگر سوالی هست در خدمتم
علی جان من می خواستم تنیس رو شروع کنم می خواستم یه سری اطلاعات ازت بگیرم
نمی دونم اینجا بپرسم یا ( اگر تو این تاپیک نمیشه) اینکه خصوصی مزاحم بشم
اقا ممنون ! پس اون تاپیک رو نگاه میندازم همون جا یا خصوصی مزاحم میشمخب هم میتونی اینجا بپرسی ، هم خصوصی بپرسی ، هم تو این تاپیک ( میخوام تنیس یاد بگیرم ... راهنمایی فرمایید. ) بپرسی
خب ما می خوایم تنیس یاد بگیریم بازی کنیم !
کل تاپیک رو خوندم! مدتی از اخرین پست میگذره !
الان برای شروع ما یه راکت می خوایم دیگه
کفش هم باید بگیریم ؟
اگه یه جوون مردی بیاد ما رو راهنمایی کنه برای خرید خیلی عالی میشه
ممنون علی جان ! توضیحات خیلی خوبی دادی مخصوصا جزئیاتش کهقاعدتآ یک راکت میخوای دیگه :دی
در مورد کفش من بارها گفتم! تنیس ورزشی هست که مصدومیت های بدی داره! اگر روی اصول بازی نشه! در واقع به خاطر اینکه برخورد مستقیم با حریف نداری! همه چیز دست خودت هست! مصدوم نشدن تو تنیس هم فرمول ساده ای داره! حرفه ای گری!!!
در واقع شما تنیس رو از بیس و مقدمات باید پیش یک مربی حرفه ای شروع کنی! مدل ضربه زدن به توپ بسیار مهم هست! در صورتیکه ضربه اشتباه ملکه ذهنت بشه میتونه برات خطر ساز باشه!
نکته بعدی حرفه ای گری هم استفاده از ابزار مناسب هست! تنیس به فعالیت بدنی بسیار متکی هست! و پاها بسیار دخیل هستند تو این ورزش! حرکت های سریع و تغییر جهت دادن های متوالی و فشاری که روی کف پا هست مهمه! این مصدومیت خاموش هست! در واقع به مرور زمان خودش رو نشون میده به خاطر همین بهتر هست از اول کفش مناسب تنیس بگیرید.
هم در مورد راکت مناسب و هم در مورد کفش مناسب خوشبختانه اکثر فروشگاه های ورزشی (حداقل تو تهران) که این کالاها رو عرضه میکنند اطلاعات خوبی دارند
راکت بسته به حرفه ای بودن و اماتور بودن ، اندازه دست و نوع بازی متفاوت هست!
خیلی مهم هست!تنیس به فعالیت بدنی بسیار متکی هست! و پاها بسیار دخیل هستند تو این ورزش! حرکت های سریع و تغییر جهت دادن های متوالی و فشاری که روی کف پا هست مهمه!
بله - تهران هستم! پس اینطوری که گفتی و فهمیدم انتخاب راکت بیشتر به نحوه بازی بستگی داره !خب معمولآ اینجوری نیست! فروشنده ها همه جور راکتی دارند!
تهران هستید؟! اگر تهران هستید فروشگاه های مدرن اسپرت نمایندگی رسمی واردات راکت های هد هستند! تو خود باشگاه های تنیس هم هستند
مارک راکت معروف هد و ویلسون هست! تو ایران هد بسیار بیشتر هست.
راکتهای هد هم به این صورت درجه بندی شدن
برای مبتدی ها معمولآ از سری L بسته به فیزیک بازیکنها راکت پیشنهاد میدن. البته به نوعی هم دوست دارید بازی کنید بستگی داره
مارکهای دیگه ای هم راکت هست که خب بعضآ ارزون تر هم هستند! اگر بخوان خرید کنید بد نیست با یک مربی در مورد اون مارک ها هم مشورت کنید! چقدر بودجه میخواین بذارید برای راکت؟
خب معمولآ اینجوری نیست! فروشنده ها همه جور راکتی دارند!
تهران هستید؟! اگر تهران هستید فروشگاه های مدرن اسپرت نمایندگی رسمی واردات راکت های هد هستند! تو خود باشگاه های تنیس هم هستند
مارک راکت معروف هد و ویلسون هست! تو ایران هد بسیار بیشتر هست.
راکتهای هد هم به این صورت درجه بندی شدن
برای مبتدی ها معمولآ از سری L بسته به فیزیک بازیکنها راکت پیشنهاد میدن. البته به نوعی هم دوست دارید بازی کنید بستگی داره
مارکهای دیگه ای هم راکت هست که خب بعضآ ارزون تر هم هستند! اگر بخوان خرید کنید بد نیست با یک مربی در مورد اون مارک ها هم مشورت کنید! چقدر بودجه میخواین بذارید برای راکت؟