روز دوم: شکست چاکوتادزه و پیروزی تمام مدعیان
لذت بردن از تنیس این بار با بلیط !!!!!
روز دوم تورنمنت BANK OF THE WEST در حالی به پایان رسید من تقریبا تمام طول روز مشغول رفت و امد (گاهی اوقات دویدن) بین استادیوم اصلی ،کورت شماره 6 ،زمین های تمرین و غرفه های اطراف مجموعه دانشگاه STANFORD بودم.
روز دوم بالاخره تصمیم گرفتم بلیط بخرم ولی نکته جالب این بود که در 80 درصد مواقع بیرون از استادیوم اصلی بودم!!؟؟
پس محاسن خرید بلیط جایگاه BASELINE چیه؟؟
- مجوز ورود به کورت شماره 6 و زمین های تمرین اطراف در نتیجه امکان تماشای تمرین بهترین های دنیا از کمترین فاصله
- داشتن دید و تسلط کامل از جایگاه استادیوم اصلی به زمین های تمرین اطراف در نتیجه اگاه شدن از نتیجه بازی در زمین شماره 6 و حضور بازیکنان در زمین های اطراف (عکس شماره یک)
یکی از ویژگی های تورنمنت های سطح بالا که با استقبال خوب بازیکنان بزرگ دنیا مواجه میشن و جدول 32 تایی دارن اینه که حتی در راند های اول و دوم هم ترافیک بازی های خوب و مهم زیاد میشه در نتیجه در بسیاری از موارد هم زمانی این بازی ها، انتخاب رو سخت می کنه.این همون مشکلی بود که دیروز من باهاش مواجه بودم.
بازی اول دیروز بین قهرمان دوره گذشته و تک ستاره تنیس کانادا ،الکساندرا وزنیاکی و دنیلا هانتاکوا بود (عکس دوم) ولی در جریان بازی بود که دیدم توی زمین شماره 11 ،یانکویچ مشغول تمرین هست حالا اگه شما بودید بین دیدن تمرین یانکویچ از کمترین فاصله ممکن و دیدن یه بازیه رسمی از سکو ها کدوم رو انتخاب می کردید؟؟ من که اولی رو انتخاب کردم پس در اولین فرصت خودمو به کناره زمین 11 رسوندم.(عکس سوم)
در مسیر بازگشت به استادیوم تصمیم گرفتم یه سر هم به زمین شماره 6 بزنم تا بازیه مارین بارتولی رو ببینم . (عکس 4)خلاصه سناریویه این رفت و امد ها تا پایان روز ادامه داشت و فک می کنم چندین حداقل 20 کیلومتری پیاده روی کرده باشم.
در نهایت بازی اول رو هانتاکوا به سختی برد تا قهرمان دور قبل در همون راند اول حذف بشه .
بازی دوم استادیوم اصلی هم بین یلنا یانکویچ و بازیکن سیاه پوست اهل کالیفرنیا haynes بود .اما باز همزمانی یه بازی مهم دیگه بین ستاره های روس یعنی کریلنکو و انا چاکوتادزه باعث شد رفت و امد های من تداوم پیدا کنه .بدون هیچ شکی بازیه انا و ماریا کریلنکو زیباترین بازیه روز دوم بود (عکس 5).نبردی فوق العاده جذاب که اکثرا با رالی های طولانی و نفس گیر همراه بود واقعا حیف بود که یکی از این دو نفر انقد زود حذف بشن ولی نهایتا کریلنکو بود که در ست سوم و در tiebreak بازی رو برد .نکته جال این بود که حین این بازی ماریا شاراپوا برای تمرین وارد زمین کناری شد (عکس 6).فک می کنید نتیجه این اتفاق چی بود؟؟ اول از همه نگاه ها به طرف زمین کناری برگشت و بعد از یه مدت خیلی ها بی خیال بازی شدن و خودشون به جایگاه های زمین کناری رسوندن تا تمرین ماریا رو ببینن.(
داستان موقعی خیلی با مزه تر شد که بعد از یه مدت ونوس ویلیامز هم برای تمرین وارد زمین کنار شاراپوا شد .دیگه مردم از دسته دسته از استادیوم اصلی خارج می شدن تا تمرینات دو ستاره دنیای تنیس رو از نزدیک ببینن و کسی به فکر بازی زمین اصلی بین یانکویچ و haynes نبود .(عکس 7)
یک نکته هم در مورد پدر خواهران ویلیامز بگم.این مرد حتی نمی تونست راه بره و گاهی اوقات ادم بی اختیار می خواست بره دستشو بگیره تا زمین نیفته ولی با این وجود موقع تمرینات دخترش حسابی در تکاپو بود .(عکس 8)
دیدن بازی و تمرین ستاره جدید المان یعنی LISICKY هم فوق العاده جذاب بود انقدر که بطور کلی بی خیال بازی ونوس ویلیامز شدم .lisicky در حال حاظر نفر 25 جهان هست فوق العاده جنگنده هست و backhand های دو دستی فوق العاده ای داره .بدون هیچ شکی این دختر در اینده ای نزدیک خودش رو به 10 نفر اول جهان می رسونه .نکته جالب در مورد این دختر این بود که بعد از برد ساده مقابل osterloh ،بعد از یه استراحت چند دقیقه ای دوباره به زمین برگشت و یه تمرین جدی رو با مربیش انجام داد، کاری که در نوع خودش کم نظیره.(عکس 9)
عکس اخر هم مربوط به na li ستاره چینی wta هست که بعد از تمرین ونوس ویلیامز در زمین کناری شاراپوا ،اخرین تمرینات قبل مسابقه با سرینا ویلیامز رو انجام داد .بازی که منجربه حذفش در همون راند اول شد.
در نهایت در پایان روز دوم با صورتی کاملا افتاب سوخته و خسته stanford رو ترک کردم و به کلی قید روز سوم رو زدم تا یه استراحتی بکنم.
نتایج کامل روز دوم:
(1) Serena Williams (USA) bt Na Li (Chn) 6-3 7-6 (8-6)
Samantha Stosur (Aus) bt (6) Dominika Cibulkova (Svk) 6-4 6-3
(4) Jelena Jankovic (Ser) bt Angela Haynes (USA) 6-3 6-1
Sabine Lisicki (Ger) bt Lilia Osterloh (USA) 6-2 6-3
Melanie Oudin (USA) bt Hilary Barte (USA) 6-2 6-1
(8) Marion Bartoli (Fra) bt Ayumi Morita (Jpn) 7-6 (8-6) 6-3
Daniela Hantuchova (Svk) bt Aleksandra Wozniak (Can) 6-4 4-6 7-5
Maria Kirilenko (Rus) bt Anna Chakvetadze (Rus) 6-4 5-7 7-6 (7-5)
Alla Kudryavtseva (Rus) bt Julie Coin (Fra) 6-1 7-6 (7-5)
(2) Venus Williams (USA) bt Stephanie Dubois (Can) 6-2 6-3,