• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
:D
ولی باید انقلاب عضو بشی من میتونم به عنوان همراه ببرمت ولی هم باید هر دفعه 4 تومن پیاده شی هم پنجشنبه و جمعه هم همراه نمیزارن، تازه فکر کنم اجاره زمین برای غیر عضو ها هم بیشتره، اگر میخوای عضو بشی یروز بیا 85 تومن عضویت دانشجوییش هست. هر وقت خواستی بری قبلش هماهنگ کن باید با یه مدرس هم هماهنگ کنیم بگیم کی میخوایم بیایم، من شماره ینفر رو دارم.
85 تومن فقط برای عضویت مجموعه ؟؟؟
پس خود شهریه دوره اموزش چقدره ؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
85 تومن فقط برای عضویت مجموعه ؟؟؟
پس خود شهریه دوره اموزش چقدره ؟
85 بدون پارکینگ و دانشجویی البته یک ساله، عادیش 110-120 تومنه، شهریه هم که گفتم با زمین و مربی درجه 3 حداقل 17 تا 20 تومن میشه ساعتی، البته آخرین باری که من پرسیدم انقدر بود. ولی نخواستی میتونی ثبت نام نکنی به عنوان همراه من بیای ولی 4 تومن ورودیشه و پنجشنبه و جمعه هم همراه نمیشه آورد. کلاً میدونم هرجوری حساب کنی ستمه :D.

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
آقا کسی پایست زود جواب بده من امتحانم تموم بشه صبح تا شب انقلابم.

سلام :)
اگه یه باشگاه پیدا کنیم که حق عضویت نداشته باشه ، من پایه ام .... اینطور که من حساب کردم برای 20 جلسه
(اکثر مربی ها 20 جلسه برای آموزش کامل در نظر می گیرن ) میشه 400 تومن (یعنی نفری 200 تومن )
که شامل زمین هم میشه ..... باشگاه تنیس شهرک غرب به ما نزدیکه (فکر کنم حدود 8 تا زمین داره )
.... توچال هم خوبه که اونم 6 تا زمین داره //
:rolleyes:

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام :)
اگه یه باشگاه پیدا کنیم که حق عضویت نداشته باشه ، من پایه ام .... اینطور که من حساب کردم برای 20 جلسه
(اکثر مربی ها 20 جلسه برای آموزش کامل در نظر می گیرن ) میشه 400 تومن (یعنی نفری 200 تومن )
که شامل زمین هم میشه ..... باشگاه تنیس شهرک غرب به ما نزدیکه (فکر کنم حدود 8 تا زمین داره )
:rolleyes:
آخه من که انقلاب عضوم، انقلابم 23 تا زمین تنیس داره، قیمت اجاره زمیناشم خیلی نیست یعنی بعید میدونم جایی ارزونتر باشه مربی هم که فرقی نداره.
حالا این توچال که میگی کجاست؟

Last edited:

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
مجموعه توچال (همون تله کابین توچال).... ولنجکه انتهای خیابان یمن ، فکر کنم ارزون تر از انقلاب باشه
حالا باید زنگ بزنم بپرسم //
اگه خواستی زنگ بزنی شمارش اینه : 22404001

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
مجموعه توچال (همون تله کابین توچال).... ولنجکه انتهای خیابان یمن ، فکر کنم ارزون تر از انقلاب باشه
حالا باید زنگ بزنم بپرسم //
اگه خواستی زنگ بزنی شمارش اینه : 22404001
خیلی بعیده ارزونتر باشه البته این قیمت انقلاب فکر کنم ساعتی 6-7 تومن برای اعضا هست.

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

من هنوز پایه ام ....کسی نبود؟
:)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
منم گفتم که پایه ام انقلاب قیمتش خیلی بالاست ! تازه 120 تومن هم برای عضویت میگیرن!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آغاز تورنمت 700 هزار دلاری BANK OF THE WEST در STANFORD

لذت بردن از بازی ستاره ها ،بدون خرید بلیط!!!

ایا میدونستید که : میشه بدون صرف هزینه از یک تورنمت درجه یک جهانی تنیس نهایت لذت رو برد ،حتی بیشتر از زمانی که بلیط تورنمنت رو خریدید؟؟!!!!!!!!

تورنمنت 700 هزار دلاری bank of the west از امروز با حضور بزرگان تنیس جهان در مجموعه تنیس دانشگاه stanford شروع شد .این تورنمنت که در حقیقت اولین تورنمنت از مجموعه US OPEN SERIES در بخش زنان محسوب میشه امسال با استقبال بسیار خوب بازیکنان بزرگ جهان روبرو شده .ستاره هایی مثل خواهران ویلیامز ،ماریا شاراپوا ،النا دمنتیفا ،نادیا پتروا ،انا چاکوتادزه ،دانیلا هانتاکوا ،یلنا یانکویچ و..............

قبل از همه اجازه بدید از محاسن حضور در این تورنمنت بدون خرید بلیط بگم:

- تماشای تمرینات ستاره های تنیس جهان از فاصله یک متری!!!؟؟
-عکس گرفتن کنار تنیسور ها بدون هیچ دردسر موقع رفت و امد بین استادیوم و محل تمرین(البته شما حواستون باشه چک کنید بابایی که دوربین رو دستش دادید عکس گرفته یا نه تا مثل داستان ضایع شدن من پیش ماریا کریلینکو نشه .
- شرکت در جلسه امضائ یلنا یانکویچ در غرفه سونی اریکسون
-عقد قرارداد جدید اینترنت کابلی با سرعت 12mb/s با شرکت comcast (یکی از سپانسرها)برای خلاص شدن از دست adsl مزخرف AT&T
و ........
واقعا وقتی که میشه تمرینات بازیکنان رو بدون هیچ دردسری در زمین های مخصوص تمرین تماشا کرد چرا باید پول بلیط داد؟

امروز وقتی وارد مجوعه ورزشی دانشگاه stanford شدم اولین صحنه ای که توجهم رو جلب کرد چهار تا زمین تمرین بود که حد فاصل استادیوم اصلی و زمین شماره 6 (بخوانید استادیوم کوچک شماره 2) قرار داشتن وقتی که از همه جا بی خبر نزدیک جایگاه کوچکی که کنار یکی از این زمین ها بود شدم یه چهره اشنا رو دیدم .یه دختر قد بلند و چهارشونه با هیکل مردونه که با جدیدت تمام داره تمرین می کنه .فک می کنید این دختر کی بود . نادیا پتروا ستاره روسی wta .!!!!! خیلی قدبلندتر و چهارشونه تر از چیزی بود که توی تلویزیون دیده بودم(عکس1).بعد از چند دقیقه تماشای تمرینات به طرف غرفه سونی اریکسون رفتم تا به جلسه امضا دادن یانکویچ (jj) برسم .کمی دیر کرده بودم و یلنا دیگه داشت میرفت(عکس2) ولی اصلا مهم نیست چون توی مسیر یه دختر قد بلند بلوند با دامن و کفش صورتی younex رو دیدم که داشت اخرین تمرینات کششی قبل از شروع بازیش رو توی زمین دو میدانی دانشگاه انجام میداد .(عکس شماره 3) اگه گفتید کی بود؟؟ النا دمنتیفا نفر چهارم جهان !!
مسلما وقتی ادم این شرایط رو میبینه فکر رفتن به داخل استادیوم از سرش بیرون میاد :lol::lol::lol:

تمرین بازیکنان زمان تقریبا مشخصی داشت :2 ساعت قبل از شروع بازی توی زمین های تمرین و 30 قبل از شروع بازی توی زمین دو میدانی .چه شانسی بهتر از این که ادم بیرون بمونه و تمرینات این بزرگان رو از نزدیک تماشا کنه.

جالبترین تمرین امروز بدون هیچ شک و شبه ای مربوط میشد به cara black فوق ستاره دابل باز ،نفر شماره یک دابل جهان ، که به همراه زوج همیشگیه خودش HUBER تمام افتخارات ممکن رو در بخش دابل کسب کرده.black که در 2 روز اول مسابقه نخواهد داشت ،بر عکس بقیه ،تمرینات بسیار سنگینی رو بدون حضور رفیق شفیقش ،HUBER برگزار کرد که دیدنشون واقعا برای من اموزنده بود.

به هر صورت مثل تورنمنت S.A.P سعی میکنم پوشش کامل و جامعی رو به همراه عکس های اختصاصی از این تورنمنت داشته باشم.

نتایج کامل روز اول:

Singles - First Round
(3) Elena Dementieva (RUS) d. Anne Keothavong (GBR) 61 64
(5) Nadia Petrova (RUS) d. Bethanie Mattek-Sands (USA) 63 36 63
(7) Agnieszka Radwanska (POL) d. Sorana Cirstea (ROU) 60 61
Melinda Czink (HUN) d. Alisa Kleybanova (RUS) 60 75
Maria Sharapova (RUS) d. Ai Sugiyama (JPN) 64 67(6) 61
Monica Niculescu (ROU) d. Meghann Shaughnessy (USA) 61 60

فردا هم بازی های بسیار جالبی برگزار میشه تا راند اول به پایان برسه

برنامه روز دوم :

http://www.sonyericssonwtatour.com/page/OrderOfPlay/

جدول مسابقات :

http://www.bankofthewestclassic.com/Assets/Main+Singles+Draw.pdf

mediumImage_1190.gif

ارغوان در ترکیه

همزمان با تورنمنت stanford تورنمنت درجه سوم استانبول هم اغاز شده و ارغوان هم به عنوان سید 4 در جدول اصلی حضور داره.ارغوان که خاطره بسیار خوبی از این تورنمنت داره (کسب اولین نایب قهرمانی و شکست دادن شاراپوا و ونوس ویلیامز) امسال به عنوان یک مدعی وارد این تورنمنت شده .ارغوان که با نتایج بسیار عالی اخیر
، موفق شده برای اولین بار در دوران بازیگریش تا رده 38 جهان صعود کنه این هفته برای اولین بار برای سایت رسمی wta ،وبلاگ خواهد نوشت .ارغوان راند اول رو هم با پیروزیه پشت سر گذاشت تا در راس اخبار سایت رسمی تورنمنت قرار بگیره.

وبلاگ ارغوان رو از دست ندید:

http://www.sonyericssonwtatour.com/page/Blog/0,,12781~1735210,00.html

سایت تورنمنت استانبول
http://www.istanbulcup.com/ENG_Default.aspx

حضور ارغوان با تیپ احمدی نژاد پسند در opening ceremony :

cumhurbaskanligiacilis02.jpg

فایل های ضمیمه

• WTA STANFORD 002.jpg
    WTA STANFORD 002.jpg
    297.7 KB · نمایش ها: 10
  • WTA STANFORD 004.jpg
    WTA STANFORD 004.jpg
    199.3 KB · نمایش ها: 12
  • WTA STANFORD 005.jpg
    WTA STANFORD 005.jpg
    456 KB · نمایش ها: 9
Last edited:

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
منم گفتم که پایه ام انقلاب قیمتش خیلی بالاست ! تازه 120 تومن هم برای عضویت میگیرن!

ٍسلام برادر ... اگه پایه هسنی مربی بگیریم من چند تا شماره دارم ...بهم PM بده تا بهت بگم
:)

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
mediumImage_1190.gif

شکست دور از انتظار مدعیان اصلی در استانبول

ارغوان هم حذف شد

روزهای دوم و سوم تورنمنت استانبول با حوادث کاملا دور از انتظاری همراه بود که نتیجه اون حذف 3 نفر از مدعیان اصلی یعنی vera zvonareva (سید یک) ،پتی شنیدر (سید دوم) و ارغوان رضایی (سید چهار) بود .ارغوان که به نظر می رسید مسیر همواری برای صعود مجدد به فینال داشت و به همین دلیل مسولان مسابقات و سایت wta هم حساب جداگانه ای روش باز کرده بودن ،در کمال تعجب و در راند دوم مغلوب حریف گمنام لهستانی خودش شد تا شانس عالیه خودش رو برای صعود بیشتر در جدول wta ،از دست بده . ارغوان میتونست با نتیجه گیری خوب در این تورنمنت تا نزدیکی رده 30 رده بندی جهانی هم نزدیک بشه تا برای اولین بار در us open به عنوان سید وارد جدول بشه که موقتا این شانس رو از دست داد.

اما دو ستاره نام دار تنیس جهان یعنی zvonareva و شنیدر هم با شکست زود هنگام در همون راند اول همه رو متعجب کردن .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
logo-level1.gif

روز دوم: شکست چاکوتادزه و پیروزی تمام مدعیان

لذت بردن از تنیس این بار با بلیط !!!!!

روز دوم تورنمنت BANK OF THE WEST در حالی به پایان رسید من تقریبا تمام طول روز مشغول رفت و امد (گاهی اوقات دویدن) بین استادیوم اصلی ،کورت شماره 6 ،زمین های تمرین و غرفه های اطراف مجموعه دانشگاه STANFORD بودم.

روز دوم بالاخره تصمیم گرفتم بلیط بخرم ولی نکته جالب این بود که در 80 درصد مواقع بیرون از استادیوم اصلی بودم!!؟؟

پس محاسن خرید بلیط جایگاه BASELINE چیه؟؟

- مجوز ورود به کورت شماره 6 و زمین های تمرین اطراف در نتیجه امکان تماشای تمرین بهترین های دنیا از کمترین فاصله

- داشتن دید و تسلط کامل از جایگاه استادیوم اصلی به زمین های تمرین اطراف در نتیجه اگاه شدن از نتیجه بازی در زمین شماره 6 و حضور بازیکنان در زمین های اطراف (عکس شماره یک)

یکی از ویژگی های تورنمنت های سطح بالا که با استقبال خوب بازیکنان بزرگ دنیا مواجه میشن و جدول 32 تایی دارن اینه که حتی در راند های اول و دوم هم ترافیک بازی های خوب و مهم زیاد میشه در نتیجه در بسیاری از موارد هم زمانی این بازی ها، انتخاب رو سخت می کنه.این همون مشکلی بود که دیروز من باهاش مواجه بودم.

بازی اول دیروز بین قهرمان دوره گذشته و تک ستاره تنیس کانادا ،الکساندرا وزنیاکی و دنیلا هانتاکوا بود (عکس دوم) ولی در جریان بازی بود که دیدم توی زمین شماره 11 ،یانکویچ مشغول تمرین هست حالا اگه شما بودید بین دیدن تمرین یانکویچ از کمترین فاصله ممکن و دیدن یه بازیه رسمی از سکو ها کدوم رو انتخاب می کردید؟؟ من که اولی رو انتخاب کردم پس در اولین فرصت خودمو به کناره زمین 11 رسوندم.(عکس سوم)

در مسیر بازگشت به استادیوم تصمیم گرفتم یه سر هم به زمین شماره 6 بزنم تا بازیه مارین بارتولی رو ببینم . (عکس 4)خلاصه سناریویه این رفت و امد ها تا پایان روز ادامه داشت و فک می کنم چندین حداقل 20 کیلومتری پیاده روی کرده باشم.

در نهایت بازی اول رو هانتاکوا به سختی برد تا قهرمان دور قبل در همون راند اول حذف بشه .

بازی دوم استادیوم اصلی هم بین یلنا یانکویچ و بازیکن سیاه پوست اهل کالیفرنیا haynes بود .اما باز همزمانی یه بازی مهم دیگه بین ستاره های روس یعنی کریلنکو و انا چاکوتادزه باعث شد رفت و امد های من تداوم پیدا کنه .بدون هیچ شکی بازیه انا و ماریا کریلنکو زیباترین بازیه روز دوم بود (عکس 5).نبردی فوق العاده جذاب که اکثرا با رالی های طولانی و نفس گیر همراه بود واقعا حیف بود که یکی از این دو نفر انقد زود حذف بشن ولی نهایتا کریلنکو بود که در ست سوم و در tiebreak بازی رو برد .نکته جال این بود که حین این بازی ماریا شاراپوا برای تمرین وارد زمین کناری شد (عکس 6).فک می کنید نتیجه این اتفاق چی بود؟؟ اول از همه نگاه ها به طرف زمین کناری برگشت و بعد از یه مدت خیلی ها بی خیال بازی شدن و خودشون به جایگاه های زمین کناری رسوندن تا تمرین ماریا رو ببینن.(
داستان موقعی خیلی با مزه تر شد که بعد از یه مدت ونوس ویلیامز هم برای تمرین وارد زمین کنار شاراپوا شد .دیگه مردم از دسته دسته از استادیوم اصلی خارج می شدن تا تمرینات دو ستاره دنیای تنیس رو از نزدیک ببینن و کسی به فکر بازی زمین اصلی بین یانکویچ و haynes نبود .(عکس 7)

یک نکته هم در مورد پدر خواهران ویلیامز بگم.این مرد حتی نمی تونست راه بره و گاهی اوقات ادم بی اختیار می خواست بره دستشو بگیره تا زمین نیفته ولی با این وجود موقع تمرینات دخترش حسابی در تکاپو بود .(عکس 8)
دیدن بازی و تمرین ستاره جدید المان یعنی LISICKY هم فوق العاده جذاب بود انقدر که بطور کلی بی خیال بازی ونوس ویلیامز شدم .lisicky در حال حاظر نفر 25 جهان هست فوق العاده جنگنده هست و backhand های دو دستی فوق العاده ای داره .بدون هیچ شکی این دختر در اینده ای نزدیک خودش رو به 10 نفر اول جهان می رسونه .نکته جالب در مورد این دختر این بود که بعد از برد ساده مقابل osterloh ،بعد از یه استراحت چند دقیقه ای دوباره به زمین برگشت و یه تمرین جدی رو با مربیش انجام داد، کاری که در نوع خودش کم نظیره.(عکس 9)

عکس اخر هم مربوط به na li ستاره چینی wta هست که بعد از تمرین ونوس ویلیامز در زمین کناری شاراپوا ،اخرین تمرینات قبل مسابقه با سرینا ویلیامز رو انجام داد .بازی که منجربه حذفش در همون راند اول شد.

در نهایت در پایان روز دوم با صورتی کاملا افتاب سوخته و خسته stanford رو ترک کردم و به کلی قید روز سوم رو زدم تا یه استراحتی بکنم.

نتایج کامل روز دوم:

(1) Serena Williams (USA) bt Na Li (Chn) 6-3 7-6 (8-6)

Samantha Stosur (Aus) bt (6) Dominika Cibulkova (Svk) 6-4 6-3

(4) Jelena Jankovic (Ser) bt Angela Haynes (USA) 6-3 6-1

Sabine Lisicki (Ger) bt Lilia Osterloh (USA) 6-2 6-3

Melanie Oudin (USA) bt Hilary Barte (USA) 6-2 6-1

(8) Marion Bartoli (Fra) bt Ayumi Morita (Jpn) 7-6 (8-6) 6-3

Daniela Hantuchova (Svk) bt Aleksandra Wozniak (Can) 6-4 4-6 7-5

Maria Kirilenko (Rus) bt Anna Chakvetadze (Rus) 6-4 5-7 7-6 (7-5)

Alla Kudryavtseva (Rus) bt Julie Coin (Fra) 6-1 7-6 (7-5)

(2) Venus Williams (USA) bt Stephanie Dubois (Can) 6-2 6-3,

فایل های ضمیمه

• WTA STANFORD 006.jpg
    WTA STANFORD 006.jpg
    342.3 KB · نمایش ها: 6
  • WTA STANFORD 009.jpg
    WTA STANFORD 009.jpg
    511.3 KB · نمایش ها: 8
  • WTA STANFORD 013.jpg
    WTA STANFORD 013.jpg
    286.6 KB · نمایش ها: 8
  • WTA STANFORD 025.jpg
    WTA STANFORD 025.jpg
    241.8 KB · نمایش ها: 12
  • WTA STANFORD 063.jpg
    WTA STANFORD 063.jpg
    378.8 KB · نمایش ها: 8
  • WTA STANFORD 038.jpg
    WTA STANFORD 038.jpg
    391.2 KB · نمایش ها: 9
  • WTA STANFORD 048.jpg
    WTA STANFORD 048.jpg
    511.8 KB · نمایش ها: 9
  • WTA STANFORD 053.jpg
    WTA STANFORD 053.jpg
    397.6 KB · نمایش ها: 7
  • WTA STANFORD 085.jpg
    WTA STANFORD 085.jpg
    346.5 KB · نمایش ها: 13
  • WTA STANFORD 067.jpg
    WTA STANFORD 067.jpg
    335.4 KB · نمایش ها: 10

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
logo-level1.gif

معما : این عکس متعلق به کیست؟؟؟؟؟

تصمیم دارم جهت هر چه جذاب تر شدن تاپیک و ایجاد تعامل با خوانندگان ،تا پایان تورنمنت BANK OF THE WEST در STANFORD یک سری مسابقه تشخیص هویت برگزار کنم.جایزه برنده ،عکس های کاملا اختصاصی و دسته اول از تورنمنت هست .

برای افتتاحیه از یه مورد بسیار ساده شروع می کنیم. لطفا در صورت احراز هویت عکس ضمیمه شده ،پاسخ های خودتون رو به نشانی :سایت پرشن تولوز ،انجمن ورزش ،تاپیک تنیس بفرستید.

با تشکر

فایل های ضمیمه

• WTA STANFORD 099.jpg
    WTA STANFORD 099.jpg
    289.6 KB · نمایش ها: 20

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
ealy عزیز باید یک تشکر مخصوص بکنم از شما بابت اطلاعاتی که از مسابقات روز دنیا در تاپیک تنیس قرار می دهید .
امیدوارم همیشه بتونیم از اطلاعات شما در این تاپیک استفاده کنیم .
درباره مسابقه ای هم که گذاشتید ممنونم . منتها من الان نمی دونم منظورتون اون آقاهه هست یا اون خانمه :cool:
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم . شاد و پیروز باشید

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درباره مسابقه ای هم که گذاشتید ممنونم . منتها من الان نمی دونم منظورتون اون آقاهه هست یا اون خانمه :cool:
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم . شاد و پیروز باشید

سوال خوبی :lol: والا اون اقا روکه خودم هم نمی شناسم.
راهنمایی : رنگ مو :بلوند ،قد: 1.89 متر ،شغل : تنیسور ، ملیت: روسیه ،لقب: ماشا

اگه هنوز نشناختید کافیه یه نگاه به عکس پایین بندازید(عکس کاملا اختصاصی )

آخرین نوشته های ارغوان رو در اولین وب لاگی که برای سایت رسمی wta می نویسه از دست ندید .مسولان سایت wta که حساب ویژه ای رو موفقیت ارغوان و صعود به مراحل بالای تورنمنت استانبول کرده بودند ،تصمیم گرفتن وبلاگ هفته رو به ارغوان اختصاص بدن ولی حذف زودهنگام ارغوان باعث شد این وبلاگ خیلی زود تعطیل بشه .ارغوان در پست اخرش راجع به تماشای فیلم اخراجی های 2 و ملاقات با بستگانش که از ایران اومده بودن نوشته (جالبه که در مورد احمدی نژاد چیزی ننوشته
)
:http://www.sonyericssonwtatour.com/page/Blog/0,,12781~1735210,00.html

فایل های ضمیمه

• WTA STANFORD 100.jpg
    WTA STANFORD 100.jpg
    229.8 KB · نمایش ها: 24

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
ایلی جان ممنون از این خبرهای و عکس ها باحالت :D

مسابقه هم که گذاشتی دیگه ترکوندی :D

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دیدن تمرینات شاراپوا از نزدیک تجربه جالبی بود .ماریا همیشه در اغاز تمریناتش ،زمان زیادی رو صرف حرکات کششی می کنه .نکته که برای من خیلی جالب بود اینه که شاراپوا حتی در طول تمرینات سنگین هم به هیچ عنوان جیغ و داد نمی کنه به همین دلیل فک می کنم احتمال درستی این فرضیه که ماشا از جیغ زدن به عنوان یه تکنیک برای به هم زدن تمرکز حریفاش استفاده می کنه، خیلی زیاد باشه.

من جواب مسابقه رو دادم، جايزه چيه:D

این 3 تا اختصاصی هم جایزه شما

داستان عکس اول خیلی جالب بود : پایان روز سوم صف طولانی مقابل player longue برای گرفتن امضا از بازیکنانی که یکی یکی بیرون میومدن تا سوار ون هایی که اونا رو به هتل می برد ،ایجاد شده بود .تقریبا همه منتظر ونوس ویلیامز بودن .ولی بر عکس همه ،من بطور اتفاقی چشمم به ماشین هایی که برای سوار کردن بازیکنا میومدن ،بود .یه دفعه دیدم یه ون جلوی پام ترمز زد ولی این یکی بر عکس بقیه یه مسافر داشت .موقعی که پیاده شده دیدم چهره چقد اشناست بعد از چند ثانیه تازه متوجه شدم شاراپواست ،این عکس رو هم مدل پاپاراتزی ها گرفتم .(عکس 1)

عکس دوم و سوم : تماشای تمرین سرویس زدن شاراپوا از دو قدمی

فایل های ضمیمه

• WTA STANFORD 098.jpg
    WTA STANFORD 098.jpg
    427.2 KB · نمایش ها: 20
  • WTA STANFORD 123.jpg
    WTA STANFORD 123.jpg
    321.9 KB · نمایش ها: 13
  • WTA STANFORD 128.jpg
    WTA STANFORD 128.jpg
    331.3 KB · نمایش ها: 14
Last edited: