• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
اگر الان، توی این سن [22~23 سالگی]، بخوام شروع کنم، و هدف‎م هم فقط سرگرمی نباشه، کلا میشه امیدی داشت؟ یا الان دیگه فقط باید به چشم یه سرگرمی بهش نگاه کنم؟
سوال دیگه اینکه، کلا تمرینات اولیه چقدر طول می‎کشه؟ به اصطلاح خودمونی تر، چقدر طول می‎کشه آدم راه بیوفته؟

22-23 ؟
تازه شروعشه بابا:D

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
رفتم!
اول اجازه بدید یه چیزی بگم اشکتون در بیاد! هزینه‎ی کلاس و زمین + مربی، 3 روز در هفته، ماهیانه فقط 10.000 تومان!! [البته با مربی خصوصی که هر جلسه 15 دقیقه بیشتر باهاتون کار میکنه، 20 تومن بود] البته فقط تا آخر این ماه.. از این به بعد ظرفیت مجموعه پر شده و ساعتی میشه که هر ساعت 8.000 تومان کرایه میدن زمین رو! از این لحاظ خیلی شانس اوردم!
راکت هم مربی گفت بهتره با یه راکت ارزون Wish که از 40.000 شروع میشه، شروع کنم! خلاصه هزینه‎ی کلش تقریبا زیر 100 تومان می‎شد!
یه دو ساعتی هم اونجا بودم بازی بچه‎ها رو نگاه می‎کردم، واقعا لذت بخش بود! 3 تا سرویس هم دادن زدم، که توپ تقریبا یه کلیومتر بعد از خط فرود اومد!! :دی / ولی عجب حالی داد! :دی

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
رفتم!
اول اجازه بدید یه چیزی بگم اشکتون در بیاد! هزینه‎ی کلاس و زمین + مربی، 3 روز در هفته، ماهیانه فقط 10.000 تومان!! [البته با مربی خصوصی که هر جلسه 15 دقیقه بیشتر باهاتون کار میکنه، 20 تومن بود] البته فقط تا آخر این ماه.. از این به بعد ظرفیت مجموعه پر شده و ساعتی میشه که هر ساعت 8.000 تومان کرایه میدن زمین رو! از این لحاظ خیلی شانس اوردم!
راکت هم مربی گفت بهتره با یه راکت ارزون Wish که از 40.000 شروع میشه، شروع کنم! خلاصه هزینه‎ی کلش تقریبا زیر 100 تومان می‎شد!
یه دو ساعتی هم اونجا بودم بازی بچه‎ها رو نگاه می‎کردم، واقعا لذت بخش بود! 3 تا سرویس هم دادن زدم، که توپ تقریبا یه کلیومتر بعد از خط فرود اومد!! :دی / ولی عجب حالی داد! :دی

سلام
آقا جا نداره منم بیام؟:f34r::D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
"پاداش خوبی لزوما خوبی نیست!"
bored.gif

ماجرا اینطوری بوده که کارولاین وزنیاکی، تنیسور 19 ساله از دانمارک (رنک #6) در دور اول مسابقات لوکزامبورگ در حالیکه 5-7 و 0-5 از آن کرمر جلو بود ، مسابقه رو بعلت آسیب دیدگی خاتمه داد ... ظاهرا پدرش وقتی ست دوم 0-3 جلوبوده بهش میگه که چون آسیب دیدگی اش جدیه و بهرحال به دور بعدی نخواهد رسید بهتره که بازی رو ادامه نده ..

مساله اینه که صحبت های پدر (به زبان لهستانی) در یکی از میکروفونهای دور زمین منعکس شده و توسط بیننده هایی که بازی رو از طریق اینترنت دنبال می کردند شنیده شده .. نتیجه اینکه ناگهان در چند گیم آخر، عده زیادی روی برد کرمر شرط بستند!! ...

حرکت وزنیاکی یه لطف بزرگ در حق کرمر (که جلوی تماشاگر خودی هم بازی می کرده) بوده، چون می تونسته بازی رو ببره، اما گذاشته که حریفش بره به دور بعد..

attachment.php

اما: واحد انضباطی تنیس این قضیه رو مشکوک دونسته (همین قضیه شرط بندی ها) و گفته که داره ماجرا رو بررسی می کنه ..

البته به نظر میاد این حرکت مقامات در واقع پوششی بر ضعف خودشون در جاگذاری میکروفونها بوده: چرا میکروفونها رو نزدیک محل استقرار مربی ها گذاشته اند؟ ... ضمن اینکه اگه تبانی در کار بوده مطمئنا راههای بهتری وجود داشته ...

ماجرای مشابه : داویدنکو در مقابل آرگوئلو (2007) که احتمال تبانی مطرح شد و البته نهایتا داویدنکو 2000 دلار بابت "عدم تلاش در بازی" جریمه شد ... شاید برای وزنیاکی هم اینو در نظر بگیرن ..

فایل های ضمیمه

• ept_sports_ten_experts-541009314-1256230687.jpg
    ept_sports_ten_experts-541009314-1256230687.jpg
    48.8 KB · نمایش ها: 125

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یک بار دیگه: آغاسی در مقابل سمپراس

پیت سمپراس یک بازی نمایشی (ماکائو) در مقابل آندره آغاسی رو با نتیجه 2-1 برد (3-6, 6-3, 10-8) تا خاطره یکی از معروفترین رقابت های تاریخ تنیس بار دیگه زنده بشه ..

این اولین مسابقه ایندو، از فینال US Open 2002 بود که سمپراس اون بازی رو برد تا با 14 گرنداسلم بازنشسته بشه (که اون موقع رکورد بود)... آغاسی با وجود سن بیشتر تا سال 2006 ادامه داد و تنها تنیسور مردیه که به گلدن اسلم (4 گرند اسلم + طلای المپیک) دست پیدا کرده...

attachment.php

رقابت سمپراس (38 ساله) و آغاسی (39) در طول دهه 90 (بخصوص بخاطر استایل و شخصیت های متفاوتشون) واقعاً خاطره انگیز بود ... اونها مجموعاً 34 بازی کردند که 20 بار سمپراس و 14 بار آغاسی برد.

فایل های ضمیمه

• capt.f0becbecb632480d86622db53bf1667a.macau_sampras_agassi_tennis_xvy109.jpg
    capt.f0becbecb632480d86622db53bf1667a.macau_sampras_agassi_tennis_xvy109.jpg
    87.5 KB · نمایش ها: 120

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چه عجب .. بالاخره باغداتیس یه جام برد!

در مسابقات اوپن استکهلم، مارکوس باغداتیس که فوق العاده هم خوش شانس بود (چون در واقع حذف شده بود در مرحله قبل، اما بخاطر آسیب دیدگی سادرلینگ، جاش رو در فینال گرفت) با الیور روخاس روبرو شد (که چندین بازی قبل رو سه سته برده بود و خسته بود) و 1-6 ، 5-7 شکستش داد و قهرمان شد..

این سومین جام ATP باغداتیس بعد از پکن (2006) و زاگرب (2007) هستش ...

باغداتیس بعد از اینکه 2006 به فینال اوپن استرالیا رسید و خیلی ها آینده روشنی براش تصور می کردند هیچوقت نتونست انتظارات رو برآورده کنه و تا رنک 66# دنیا هم افت کرد .. (البته الان رنک #41 هستش)

فایل های ضمیمه

• 4ec0680f9893c22176cb94f8a5b8857a-getty-tennis-swe-atp-cyprus-belgium.jpg
    4ec0680f9893c22176cb94f8a5b8857a-getty-tennis-swe-atp-cyprus-belgium.jpg
    125.6 KB · نمایش ها: 7

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آغاسی در خاطراتش از مصرف مواد مخدر میگه...

آغاسی در کتاب خاطراتش که قرار به زودی منتشر بشه به مصرف ماده مخدر مت آمفتامین (شیشه) در 1997 و تاثیری که روش داشته اشاره کرده ..

آغاسی توضیح داده که ماده رو تدخین کرده (از راه بینی) و گفته که تحت تاثیر مواد شدیداً به ... "مرتب کردن خونه" پرداخته!! … بعد هم اعتراف کرده که یک نامه (دروغین) به مقامات ATP نوشته و گفته که اشتباهاً یه نوشیدنی حاوی این ماده رو خورده و علت مثبت شدن تست موادش هم همین بوده..

چند خط از این ماجرا از زبان خودش:
اسلیم (اسم مستعار) چند خط مصرف می کنه.. بعد من قدری مصرف می کنم .. تکیه میدم به مبل و به این فکر می کنم که پا رو از یه حد بخصوص فراتر گذاشته ام.. چند لحظه پشیمانم و بعدش بشدت ناراحت .. کمی بعد نوعی خوشی وجودم رو فرا می گیره که هرگونه احساس ناخوشایندی رو محو می کنه … تا حالا انقدر سرحال، امیدوار و پرانرژی نبوده ام ... ناگهان میل شدیدی به تمیزی احساس می کنم: میفتم به جون خونه، از اثاثیه گرفته تا حمام و اتاق خوابها رو نظافت می کنم!"
flat.gif
...

البته از روی موفقیت های بعدی و وضعیت جسمانی اش میشه با اطمینان قضاوت کرد که آغاسی تجربه مصرف شیشه رو در حد همون یه جلسه نگه داشته.. باز خدا رو شکر... در نظر بگیرید که بعنوان یکی از محبوب ترین تنیسورهای تاریخ چقدر این آدم می تونه خوش آموزی (!) یا بدآموزی روی انبوه طرفدارهاش داشته باشه..

attachment.php

-----------------
* آغاسی واقعاً هم سال 1997 ضعیف عمل کرد و موفقیتی در اون سال نداشت ..

** تنیس 3 رده تخلف مواد مخدر داره : دوپینگ رده 1 هستش که تا 2 سال محرومیت داره، مخدرات تفریحی رده 2 هستش که محرومیت سه ماهه داره ...

فایل های ضمیمه

• 1256703927.jpg
    1256703927.jpg
    17.2 KB · نمایش ها: 103

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پس لرزه های اعتراف آغاسی به مصرف مواد مخدر.

در پست قبلی گفتم که آغاسی در کتاب خاطراتش که قراره چند روز دیگه برای فروش عرضه بشه به مصرف مواد مخدر در سال 1997 و دروغگویی به مقامات اعتراف کرده ... تا دلتون بخواد این چند روزه، واکنش و اظهارنظر در این مورد داشته ایم که چندتا از معروف ترها رو با هم بخونیم:

نادال گفته " چرا الان که بازنشسته شده اینا رو میگه؟.. من دوست دارم تنیس تمیز بمونه و خاطیان جریمه بشن"

فدرر گفته "شوکه شدم و تو ذوقم خورد ... ورزش ما باید تمیز بمونه"

رادیک اما از هموطنش دفاع کرده "آغاسی همیشه الگوی من باقی می مونه... من بخاطر نحوه رفتارش با خودم و تلاشش برای پیشبرد دنیای تنیس درباره اش قضاوت می کنم (نه چیز دیگه) "

خواهران ویلیامز از اظهارنظر صریح خودداری کرده اند و سرنا گفته اصلا نمی دونه مواد مخدر چیه!!

مارتینا ناوراتیلووا (افسانه تنیس – 18 گرنداسلم / 167 عنوان) گفته "بیشتر بخاطر دروغگویی اش شوکه شدم تا مصرف موادش... اصلاً چرا الان تصمیم گرفته که اعتراف کنه؟" ....و بعد کل قضیه رو با ماجرای راجر کلمنس بیس بالیست مقایسه کرده (مربی اش گفته که 16 بار تزریق دوپینگ داشته، اما خودش انکار می کنه)

نیویورک تایمز گفته : "اگه آغاسی از زیر دست کمیته دوپینگ در نمی رفت، آیا الان همه چیز متفاوت بود؟" (اشاره به 5 عنوان گرنداسلمی که آغاسی بعد از 1997 برد)

و سوال دیگه اینکه "واکنش هواداران چه خواهد بود؟ .. چقدر ناراحت یا مایوس میشن؟"
blackeye.gif
(من خودم که خیلی واسه ام مهم نیست)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مسابقات پایان فصل تنیس زنان (جام سونی اریکسون - دوحه) هم تمام شد و سرنا ویلیامز خواهرش ونوس رو شکست داد و قهرمانی و رنک #1 رو مال خود کرد ...

این چهارمین برد متوالی سرنا مقابل ونوسه (مرحله اول همین جام – فینال ویمبلدون- نیمه نهایی میامی) و مجموعاً هم 10-13 جلوئه ..

سرنا ویلیامز امسال بجز گرنداسلم (استرالیا -ویمبلدون) چیزی نبرده بود و یکی از انتقادهای طرفداران سافینا در بحث "کی باید رنک 1 باشه" همین بود ..

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ جریمه سرنا چی شد بالاخره؟ ...
در حالیکه چندین اتفاق (که دوتاش رو در چند پست اخیر پوشش داده ام) باعث شده که مدیریت تنیس دنیا، قدری با بدبینی و تردید عمومی مواجه باشه، معلوم نیست چرا هنوز حکمی در مورد ماجرای سرنا ویلیامز در US Open امسال داده نمیشه ... الان تقریبا دو ماه از اون موقع گذشته و سرنا هم که رنک 1 دنیا رو تصاحب کرده .. (بهترین فرصته برای اینکه بزنن تو ذوقش!!
devil.gif
)

+ ارغوان رضایی
ارغوان رضایی (#44) مسابقات Commonwealth Bank رو با پیروزی شروع کرده و سابینا لیسیچکی(#25) رو 1-2 شکسته داد... ارغوان از زمان US Open تا الان 5 تورنمنت شرکت کرده که فقط در یکی تونسته به دور دوم برسه و بقیه در دور اول حذف شده ...

attachment.php

+ سرنا رکورد درآمد رو زد.
سرنا امسال 6.5 میلیون دلار درآمد از مسابقات داشته و رکورد جایزه در بخش انفرادی زنان رو شکوند با این عدد .. رکورد قبلی مال ژوستین هنین بود که سال 2007 ، درآمدش 5.5 میلیون دلار بود.

کل درآمد ویلیامز از جوایز تنیس اش تا الان 28.6 میلیون بوده که این هم یه رکورده ..

فایل های ضمیمه

• capt.b00ff1707aca42fc9c19804fec78ed19.indonesia_bali_open_tennis__fl102.jpg
    capt.b00ff1707aca42fc9c19804fec78ed19.indonesia_bali_open_tennis__fl102.jpg
    65.9 KB · نمایش ها: 11
  • capt.ac71756a7493408d867608ea8b68812c.indonesia_bali_open_tennis_ai102.jpg
    capt.ac71756a7493408d867608ea8b68812c.indonesia_bali_open_tennis_ai102.jpg
    58.5 KB · نمایش ها: 92

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
نمی‎دونم جای درستش اینجاست یا نه، ولی برام سوال پیش اومده بود که رکورد پرقدرت [درواقع پرسرعت!] ترین ضربه متعلق به چه کسی‎ه. سرچ که کردم به اینجا رسیدم. اولا مشخص نیست این منبع چقدر معتبره درثانی مطلب تقریبا متعلق به 18 ماه قبل‎ه.
ب‎هر حال اونجا گفته که سرعت ضربات اندی رادیک برابر 155 مایل‎ه که اگه درست محاسبه کرده باشم میشه یه چیزی در حدود 249.40 کیلومتر در ساعت!
bored.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نمی‎دونم جای درستش اینجاست یا نه، ولی برام سوال پیش اومده بود که رکورد پرقدرت [درواقع پرسرعت!] ترین ضربه متعلق به چه کسی‎ه. سرچ که کردم به اینجا رسیدم. اولا مشخص نیست این منبع چقدر معتبره درثانی مطلب تقریبا متعلق به 18 ماه قبل‎ه.
ب‎هر حال اونجا گفته که سرعت ضربات اندی رادیک برابر 155 مایل‎ه که اگه درست محاسبه کرده باشم میشه یه چیزی در حدود 249.40 کیلومتر در ساعت!
bored.gif
بله - جاش همین جاست، رفیق...

منبع که معتبره، البته انگار که مال 4 سال پیش باشه، نه 18 ماه قبل ... میگه رادیک سرویس 249 کیلومتری رو "سال پیش" زده (در واقع جام دیویس 2004) و شاراپووا سال پیش (2004 مجدداً) ویمبلدون رو برده ... البته حق داری تاریخ بالای مطلب حتی من رو به اشتباه انداخت اول.

بهرحال این لینک خوب ویکی رو چک کنیم، مشخصه که همچنان همون سرویس رادیک اوله .. و آیوو کارلاویچ (متخصص Ace) تا 246 کیلومتر، سال 2007 سرویس زده .. ولی خب واضحه که رادیک سریعترینه همونطور که گفتی و از 10 سرویس اول 7 تاش مال رادیکه ...

جالبه قد سه نفری که 9 تا از 10 سرویس سریع مردان رو دارند رو چک کنیم: رادیک (188 سانت)، کارلاوویچ (208 سانت) و روسودسکی (193 سانت)، نشون میده اهمیت فاکتور قد رو.

قسمت زنان هم یکی 209 کیلومتر زده و ونوس هم سه تا سرویس 208-206-204 داره پشت سرش.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ ژوکوویچ (که الان در جام داویدف سوئیس بازی می کنه) گفته که "علت افزایش آسیب دیدگی تنیسورها اینه که فصل مسابقات طولانیه و برنامه بازی بخصوص برای بازیکنهای تراز اول فشرده است " (دل پورتو بخاطر آسیب دیدگی، از همین مسابقات انصراف داد)... بحث مربوط به طول فصل تنیس قدیمیه و خلاصه اش اینه که چقدر زمان استراحت تا قبل از اوپن استرالیا کافیه ؟ ... ژوکوویچ میگه دو ماه ...

ولی بهانه ژوکوویچ خیلی مقبول به نظر نمیاد: تقریباً بعد از هر گرنداسلم، تا 5-6 هفته مسابقات اجباری برای تنیسورها در نظر گرفته نمیشه تا اگه دلشون خواست استراحت کنن ... ضمن اینکه خیلی موارد، اختیار با خودشونه که بازی کنن یا نه (مثلا فدرر مسترز شانگهای رو شرکت نکرد و جریمه هم داد)...

+ سامانتا استوسر (#13) یه سرویس با سرعت 208 کیلومتر (در ساعت) زده (و البته بازی اش رو هم باخته) که رکورد سریعترین سرویس تنیس زنان (در دور اصلی مسابقات) محسوب میشه .. رکورد قبلی 207.6 بود که ونوس ویلیامز زده ... البته با احتساب مسابقات مقدماتی میره به مکان دوم: چون برندا شولتز-مکارتی یه سرویس 209 کیلومتری داره ...

فایل های ضمیمه

• 1ae264ca480d221915fb05c14e00eef0-getty-tennis-atp-srb-djokovic.jpg
    1ae264ca480d221915fb05c14e00eef0-getty-tennis-atp-srb-djokovic.jpg
    90.9 KB · نمایش ها: 10

gonzo 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از استوسر خیلی خوشم میاد و مطمئنم اینده درخشانی داره.

فدررم که مقابل چشمان هم وطناش له شد:D
با اینکه از هیچکدومشون خوشم نمیاد ولی دم جوکوویچ گرم زد فدررو ناکار کر دتازه اونم به 1 زدش.

تا فدرر باشه دیگه ادعا نکنه یکم ادعاش بخوابه:p

البته به نظر من ست 3 این بازی فدرر ربع بازیو خودشو نتونست بکنه علتشم باید از خودش پرسید.

( GONZALEZ ما هم که هنوز از مصدومیت بازی با نادال رنج میبره و بدون 100% امادگی بدنیش تو این بازیا شرکت کرد
واقعا مچ پاش اذیتش میکنه دعا کنید زودتر خوب بشه و دوباره بشه GONZO گرند اسلم پاریس تا همه رو مثل لودر له منه:D

ایشالا.

Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ارغوان رضایی دومین جامش رو برد.

ارغوان در فینال مسابقات بالی (اندونزی) بعد از اینکه ماریون بارتولی (شانس اول قهرمانی) بخاطر آسیب دیدگی کنار کشید، قهرمان شد.. این دومین قهرمانی ارغوان بعد از جام استراسبورگ (بهار امسال) هستش و باعث میشه توی رنکینگ بره تو جمع 30 نفر بالای جدول.

جایزه مسابقه برای ارغوان 200 هزار دلار بود که به این ترتیب کل درآمدش از مسابقات در طول دوران بازی اش از یک میلیون دلار رد میشه ...

بارتولی (#11) ست اول تا 5-5 بالا اومد اما ارغوان (شانس دهم مسابقات) 5-7 ست رو برد .. بارتولی از انتهای ست مصدومیتش بروز کرد و بعد از پایان ست اول کنار کشید.

(عکس وسط: پدر و مادر ارغوان رضایی هستند - ارسلان و نوشین)

فایل های ضمیمه

• capt.25ecac733a3f4911b93192f93e508409.indonesia_bali_open_tennis_bali105.jpg
    capt.25ecac733a3f4911b93192f93e508409.indonesia_bali_open_tennis_bali105.jpg
    97.3 KB · نمایش ها: 17
  • capt.b251e53a53ff433ba20fed5284c15ab9.aptopix_indonesia_bali_open_tennis_bali106.jpg
    capt.b251e53a53ff433ba20fed5284c15ab9.aptopix_indonesia_bali_open_tennis_bali106.jpg
    97.8 KB · نمایش ها: 23

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
ببینم برنامه آموزشی این ورزش رو برای دانلود چه در قالب مولتی مدیا یا PDF کسی داره بذاره؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
1)هرگز و به هیچ عنوان بازی رو بدون مربی آغاز نکنید!

2)سرعت توپ تنیس حتی در سطح مبتدی ممکنه به 30 یا 40 کیلومتر در ساعت هم برسه!

3)بازی با کربی رو بعد از مدتی کم بکنید اما هرگز قطع نکنید!

این اولی رو راست میگه ، کلاسعی کنید هیچ ورزشی رو بدون مربی شروع تکنید ، مثلا کسایی که بدون مربی شنا یاد مگیرن همیشه کلشون از آب بیرونه ! تنیس هم همینطوری اه اگر بخواید هردمبیلی ضربه بزنید و اون بره توی مغزتون و روی بدنتون بشینه دیگه هیچ مربی اه نمیتونه اون رو از مغزتون بکشه بیرون ، خوبی مربی اینه که از اون طرف به شما میگه دارید چه اشتباهاتی میکنید ! درسته گرونه ولی اگر میخواید یاد بگیرید یا یک مربی درجه دو یا یک بین المملی شروع کنید تا درست حسابی یاد بگیرید بعضی مربی ها میخوان طولش بدن بعضی ها هم بلد نیستن چطوری یادتون بدن !

2) علی خیلی بیشترش رو هم تجربه کرده :D

3) کربی همون مربی اه !

حاج علی اقا حالا که پارتنر هات هر دو رفتن شما چه کار میکنی !؟!:blush:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نادال حین مسابقه پیشنهاد ازدواج دریافت کرد!!
queen.gif

حتی اگه نادال اوپن استرالیای امسال رو نبره، حداقل میتونه دلش به این خوش باشه که یه پیشنهاد ازدواج دریافت کرده! .. طی بازی نادال در دور دوم این مسابقات مقابل لوکاس لاکو، یک زن از میان جمعیت فریاد زد "هی نادال، با من ازدواج می کنی؟" ... در اون لحظات جمعیت و گزارشگر بازی کاملاً ساکت بودند (لاکو باید سرویس می زد) و در نتیجه صدای این زن (که لهجه لاتین هم داشت) بوضوح شنیده شد... نادال اول سعی کرد قیافه جدی اش رو حفظ کنه و تمرکزش رو بذاره روی دریافت سرویس .. اما با افزایش خنده تماشاگرها، اون هم خنده اش گرفت و دست اش رو (احتمالاً به نشانه جواب منفی!) تکون داد! .. (بخصوص گزارشگرهای یورواسپورت انگار خیلی خوششون اومده بود--)

attachment.php

این اولین بار نیست که یه تماشاگر احساساتش در مورد نادال رو بصورت رسمی(!) ابراز می کنه .. تابستون امسال (یو.اس اوپن)، یه مرد سعی کرد نادال رو ببوسه و ابراز علاقه کنه! .. نادال هم که انگار هیچوقت خونسردی اش رو از دست نمیده، با طرف همراهی کرد و حتی سعی کرد به مامورین امنیتی بگه که اذیتش نکنن! (عکس ضمیمه)

فایل های ضمیمه

• nadal laughs to proposal.JPG
    nadal laughs to proposal.JPG
    17.5 KB · نمایش ها: 145
  • ept_sports_ten_experts-271237719-1252514021.jpg
    ept_sports_ten_experts-271237719-1252514021.jpg
    50.4 KB · نمایش ها: 25

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یک اتفاقی که در دور چهارم اوپن استرالیا، که رادیک 3 بر 2 گونزالز رو شکست داد، افتاد:

رادیک فقط یک پوینت میخواست تا ست چهارم رو ببره و بازی به ست پنجم بکشه .. توپی که رادیک زد از سوی خط نگهدار بیرون اعلام شد ... رادیک تقاضای پخش ویدئویی صحنه رو می کنه که ثابت میشه توپ روی خط بوده و ست رو می بره .. اما:

attachment.php

گونزالز اعتراض می کنه که اگه داور توپ رو اوت اعلام نمی کرد، می تونست بازی رو ادامه بده (عکس) و عصبانی میشه.. ضمن اینکه کلی بحث شده بود "آیا تکرار اون پوینت بهتر از اینکه پوینت به رادیک داده بشه نبود؟".. جوابش اینه که تصمیم داور درست بوده – گونزالز خودش تصمیم گرفت که توپ رو برنگردونه .. در واقع هر بازیکنی می دونه که باید در چنین موقعیت هایی بازی رو ادامه بده و منتظر تصمیم داور نمونه؛ این یه قانون پایه اس.. اونوقت در همچون شرایطی بود (=اگه توپ رو برمی گردوند) که میشد پوینت رو تکرار کرد.

عکسهای ضمیمه: راکت هایی که ظاهراً گونزالز در طول بازی شکست و بعدش به تماشاگرها داد!

فایل های ضمیمه

• c9861751a92ee4de84340a3e41e39fe9-getty-tennis-open-aus.jpg
    c9861751a92ee4de84340a3e41e39fe9-getty-tennis-open-aus.jpg
    224.8 KB · نمایش ها: 14
  • gonzalez roddiclk9.australian_open_tennis_mel322.jpg
    gonzalez roddiclk9.australian_open_tennis_mel322.jpg
    92.3 KB · نمایش ها: 129
  • capt.mel35301241459.australian_open_tennis_mel353.jpg
    capt.mel35301241459.australian_open_tennis_mel353.jpg
    94.2 KB · نمایش ها: 19
بالا