دوست خوبم، ممد گونزو، در فوروم دیگه ابهامی رو مطرح کرده بود در راستای این پست بالا و تصمیم داوری، من بخشی اش رو نقل می کنم:
نه ممد جان... قانون اش اینطور نیست، از مرجع "قوانین تنیس" (نسخه 2010 – فدراسیون جهانی تنیس) نقل می کنم: (ضمیمه 5 – تبصره 7)
توجه کن که حرف من اینه که "داور، قانون رو درست اجرا کرده" .. نمیگم قطعاً تصمیمش درست بوده .. من البته تکرارش رو فقط همون یکی دوبار دیده ام، اما انکار نمی کنم که شاید هم گونزو به توپ می رسید. ببین تحلیلگر BBC هم می نویسه که تصمیم داور درست بوده.
بهرحال به نظر من گونزو فقط خودش رو میتونه سرزنش کنه، حتی در مصاحبه پایان بازی هم شکایتی از اون بابت نکرد و پذیرفته بود که اون امتیاز علت شکست اش نبوده. (هرچند کلاً هم رکوردش جلوی رادیک خوب نیست و از 12 دیدار فقط 3 تا رو برده)
پاسخ من این بود:.... تجربه خودم هم تو مسابقه اینو میگه که اگه توپی رو داور خط اشتباه اوت یا رایت اعلام کنه
وظیفه داور صندلیه که اگر توپ رو دیده خطای داور خط رو اعلام بکنه و تکرار پوینت رو اعلام بکنه و اگر توپ رو ندیده که خیلی بعیده و شک داره باید چلنج اعلام کنه و اگه داور خط درست گفته بود که هیچ ولی اگه اشتباه گفته بود بجا اعلام بکنه.
در هر صورت گونزالز دستشو باز کرد که توپ رو بزنه و داور خط که اوت اعلام کرد گونزو حرکت دستشو ادامه نداد و توپ رو ول کرد ... در ثانی توپ قشنگ تو دستش بود و اگه داور اعلام نمیکرد راحت میتونست بزنه
نه ممد جان... قانون اش اینطور نیست، از مرجع "قوانین تنیس" (نسخه 2010 – فدراسیون جهانی تنیس) نقل می کنم: (ضمیمه 5 – تبصره 7)
بنابراین اینطور نیست که یا نظر خط نگهدار تایید بشه یا تکرار پوینت .. بلکه داور باید در مورد عکس العمل گیرنده ضربه تصمیم بگیره .. در اینجا هم تصمیمش این بوده که گونزالز نخواسته یا نمی تونسته توپ رو بزنه:اگر داور یا خط نگهدار اعلام اوت کند، و بعد مشخص شود که توپ داخل بوده، چه تصمیمی باید گرفت؟ (یعنی همین مورد بحث ما)
تصمیم: داور باید تصمیم بگیرد که آیا اعلام خطا باعث شده که بازیکن دریافت کننده از زدن توپ صرف نظر کند یا نه .. اگر چنین بوده، پوینت تکرار می شود و اگر چنین نبوده، امتیاز به پوینت به زننده ضربه می رسد.
"In my opinion you could not have reached the ball," Molina told Gonzalez in Spanish.
توجه کن که حرف من اینه که "داور، قانون رو درست اجرا کرده" .. نمیگم قطعاً تصمیمش درست بوده .. من البته تکرارش رو فقط همون یکی دوبار دیده ام، اما انکار نمی کنم که شاید هم گونزو به توپ می رسید. ببین تحلیلگر BBC هم می نویسه که تصمیم داور درست بوده.
بهرحال به نظر من گونزو فقط خودش رو میتونه سرزنش کنه، حتی در مصاحبه پایان بازی هم شکایتی از اون بابت نکرد و پذیرفته بود که اون امتیاز علت شکست اش نبوده. (هرچند کلاً هم رکوردش جلوی رادیک خوب نیست و از 12 دیدار فقط 3 تا رو برده)