با سلام.دوستان من یه سوالی دارم.من تقریبا 10جلسه ای با یه تنیس باز نسبتا خوب (نه مربی) کار کردم.الان هم وضعیتم بد نیست فکر کنم.فقط یه مشکلی دارم....وقتی می خوام فورهند اسپین محکم بزنم از پشت کتفم درد میکنه طوری که بعده یه بازی سنگین حتی نمیتونم دستم رو بلند کنم.دقیقا زیر کتفم درد می کنه...وه اگه مشخصات یه کفش تنیس رو بگین ممنون میشم...مشخصات می خوام ها نه مارک یه قیمت.مرسی از راهنماییتون
کلا فور هند یا اسمش یا سرویس محکم که میزنم کتفم درد می کنه.البته یه 10روزی استراحت کردم و کمی بهتر شد ولی بازم مشکل دارم یعنی میگین زاویه راکت رو ببندم؟شرمنده من کمی ناشیم از این اصطلاحات تخصصی نمیدونم زیاد.و مربیم هم چون مربی نیست یکی از دوستانم هستش که نسبتا معمولی کار میکنه زیاد وارد نیست انگار.دوست عزیز برای مشکل کتف - فکر میکنم اگر موقع فور هند یکم گریپتون رو عوض کنید درست میشه - یعنی الان راکت رو فلت یا estern میگیرین ولی با یکم رخوندنش به داخل semi western هم اسپین بیشتری به توپ میدین و هم فشار کنتری به کتفتون میاد - فقط تمرین میخواد
در مورد کفش هم کفش تنیس باید طوری باشه که کفی اون زود از بین نره چون زمین تنیس مثل سمباده کفش رو میخوره و اصولا کفی کفشهای تنیس دو لایه هست - در ضمن قسمت کف کفش باید حالت >><< باشه یعنی مثل هفت و هشت باشه - در ضمن نوک کفش نسبت به کفشهای دیگه کوتاه تره به این دلیل که شما حرکات عرضی بیشتری داری .
کلا فور هند یا اسمش یا سرویس محکم که میزنم کتفم درد می کنه.البته یه 10روزی استراحت کردم و کمی بهتر شد ولی بازم مشکل دارم یعنی میگین زاویه راکت رو ببندم؟شرمنده من کمی ناشیم از این اصطلاحات تخصصی نمیدونم زیاد.و مربیم هم چون مربی نیست یکی از دوستانم هستش که نسبتا معمولی کار میکنه زیاد وارد نیست انگار.
در مورد سرویس هم یه سوال داشتم.من نمی تونم سرویس هام رو درست بزنم یا به تور می خوره یت بیرون از زمین مینی میفته! غیر از تمرین سرویس که واقعا کتفم رو داغون می کن تمرین دیگه ای هم هست؟واسه تقویت کتف چه ورزش یا نرمشی پیشنهاد میشه؟
کفش: در مورد کفش عرض کنم که آدیداس یه کفش داره نوشته رو لوگوش که مخصوص تنیس هستش قیمتش هم حدود75 هست...به نظر شما خوبه؟
کلا فور هند یا اسمش یا سرویس محکم که میزنم کتفم درد می کنه.البته یه 10روزی استراحت کردم و کمی بهتر شد ولی بازم مشکل دارم یعنی میگین زاویه راکت رو ببندم؟شرمنده من کمی ناشیم از این اصطلاحات تخصصی نمیدونم زیاد.و مربیم هم چون مربی نیست یکی از دوستانم هستش که نسبتا معمولی کار میکنه زیاد وارد نیست انگار.
در مورد سرویس هم یه سوال داشتم.من نمی تونم سرویس هام رو درست بزنم یا به تور می خوره یت بیرون از زمین مینی میفته! غیر از تمرین سرویس که واقعا کتفم رو داغون می کن تمرین دیگه ای هم هست؟واسه تقویت کتف چه ورزش یا نرمشی پیشنهاد میشه؟
کفش: در مورد کفش عرض کنم که آدیداس یه کفش داره نوشته رو لوگوش که مخصوص تنیس هستش قیمتش هم حدود75 هست...به نظر شما خوبه؟
مرسی از راهنمایاتون.در مورد نحوه سرویس اسپین میزنم با قدرت خیلی زیاد...فقط توپم رو درست پرت نمی کنم بالا...هر کاری می کنم مشکل داره باز....من اهل اورمیه هستم و کسایی که با مربی کار کردن رو دیدم که خیلی تنبل هستن و حتی حال 2بار دویدن دور میدان رو ندارن...مربیهامون تنبل بارشون آوردن نمیدونم چرا!من دوست ندارن اینطور باشم همین الانش که ناشیم قبل بازی 30 دقیقه میدوم و حین بازی هم همش میگم چپ و راست فورهند بک هند بزنه تا نفسم بالا نیاد.اشکالی که نداره؟