• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
کسی تنیس باز هست اینجا از اصفهان؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
125px-Nicolas_Mahut_at_the_2008_Rogers_Cup2.jpg
200px-J_isner.jpg

همونطور که میدونید یه بازی تاریخی در ویمبلدون در جریانه! بازی که خیلی از رکوردهای ورزش تنیس رو با اینکه هنوز تموم نشده، جا به جا کرده. بله، بازی بین جان ایزنر امریکایی و نیکلاس ماهوت فرانسوی!!!
این بازی که برای بار دوم به علت نا کافی بودن نور به روز بعد افتاده، الان در جریان ست پنجمشه و از ساعت 7 امشب ادامش انجام میشه ، به علت اینکه در ست پنجم گرنداسلمها (به جز یو اس اپن) تایبریک انجام نمیشه، این مسابقه در این ست به عدد 59-59 در تعداد گیمها رسیده!!!!!!!!!!!!
زمان این مسابقه تاکنون 9:58 دقیقه است، تعداد 163 گیم مجموعا این دو تا بازی کردند، ست پنجم این بازی که به تنهایی از طولانی تریم بازیهای تنیس هم، طولانی تر شده، 118 تا گیم داشته و 7 ساعت و 4 دقیقه طول کشیده!!
رکورد بیشترین ایس در یه بازی که در اختیار ایو کارلوویچ بود در این بازی توسط جفت بازیکنا شکسته شد، ایزنر با 98 ایس و ماهوت با 95 ایس!!!
این بازی چه از لحاط زمان و چه از لحاظ تعداد گیمها رکوردهای قبلی رو جابه کرده، همونطور که بالا هم گفتم، ست پنجم این بازی هم به تنهایی این رکورد رو شکونده.
رکورد قبلی بیشترین تعداد گیم در یه بازی بعد از ابداع تایبریک برمیگرده به سال 2003 و مسابقات آزاد استرالیا و بازی دور یک چهارم پایانی بین اندی رادیک و یونس الاینائویی که مجموعا 83 گیم داشت!
قبل از ابداع تایبریک هم رکورد ثبت شده 112 گیم در یه بازی هست که باز هم این رکورد توسط بازی ایزنر و ماهوت شکسته شده.
از لحاظ زمانی هم رکورد رسمی قبلی مربوط میشه به بازی بین سانتور و کلمان فرانسویه که در جریان فرنچ اپن سال 2004 اتفاق افتاد و 6 ساعت 33 دقیقه طول کشید

Last edited:

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام.دوستان من یه سوالی دارم.من تقریبا 10جلسه ای با یه تنیس باز نسبتا خوب (نه مربی) کار کردم.الان هم وضعیتم بد نیست فکر کنم.فقط یه مشکلی دارم....وقتی می خوام فورهند اسپین محکم بزنم از پشت کتفم درد میکنه طوری که بعده یه بازی سنگین حتی نمیتونم دستم رو بلند کنم.دقیقا زیر کتفم درد می کنه...وه اگه مشخصات یه کفش تنیس رو بگین ممنون میشم...مشخصات می خوام ها نه مارک یه قیمت.مرسی از راهنماییتون

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با سلام.دوستان من یه سوالی دارم.من تقریبا 10جلسه ای با یه تنیس باز نسبتا خوب (نه مربی) کار کردم.الان هم وضعیتم بد نیست فکر کنم.فقط یه مشکلی دارم....وقتی می خوام فورهند اسپین محکم بزنم از پشت کتفم درد میکنه طوری که بعده یه بازی سنگین حتی نمیتونم دستم رو بلند کنم.دقیقا زیر کتفم درد می کنه...وه اگه مشخصات یه کفش تنیس رو بگین ممنون میشم...مشخصات می خوام ها نه مارک یه قیمت.مرسی از راهنماییتون

دوست عزیز برای مشکل کتف - فکر میکنم اگر موقع فور هند یکم گریپتون رو عوض کنید درست میشه - یعنی الان راکت رو فلت یا estern میگیرین ولی با یکم رخوندنش به داخل semi western هم اسپین بیشتری به توپ میدین و هم فشار کنتری به کتفتون میاد - فقط تمرین میخواد
در مورد کفش هم کفش تنیس باید طوری باشه که کفی اون زود از بین نره چون زمین تنیس مثل سمباده کفش رو میخوره و اصولا کفی کفشهای تنیس دو لایه هست - در ضمن قسمت کف کفش باید حالت >><< باشه یعنی مثل هفت و هشت باشه - در ضمن نوک کفش نسبت به کفشهای دیگه کوتاه تره به این دلیل که شما حرکات عرضی بیشتری داری .

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز برای مشکل کتف - فکر میکنم اگر موقع فور هند یکم گریپتون رو عوض کنید درست میشه - یعنی الان راکت رو فلت یا estern میگیرین ولی با یکم رخوندنش به داخل semi western هم اسپین بیشتری به توپ میدین و هم فشار کنتری به کتفتون میاد - فقط تمرین میخواد
در مورد کفش هم کفش تنیس باید طوری باشه که کفی اون زود از بین نره چون زمین تنیس مثل سمباده کفش رو میخوره و اصولا کفی کفشهای تنیس دو لایه هست - در ضمن قسمت کف کفش باید حالت >><< باشه یعنی مثل هفت و هشت باشه - در ضمن نوک کفش نسبت به کفشهای دیگه کوتاه تره به این دلیل که شما حرکات عرضی بیشتری داری .
کلا فور هند یا اسمش یا سرویس محکم که میزنم کتفم درد می کنه.البته یه 10روزی استراحت کردم و کمی بهتر شد ولی بازم مشکل دارم :( یعنی میگین زاویه راکت رو ببندم؟شرمنده من کمی ناشیم از این اصطلاحات تخصصی نمیدونم زیاد.و مربیم هم چون مربی نیست یکی از دوستانم هستش که نسبتا معمولی کار میکنه زیاد وارد نیست انگار.
در مورد سرویس هم یه سوال داشتم.من نمی تونم سرویس هام رو درست بزنم یا به تور می خوره یت بیرون از زمین مینی میفته! غیر از تمرین سرویس که واقعا کتفم رو داغون می کن تمرین دیگه ای هم هست؟واسه تقویت کتف چه ورزش یا نرمشی پیشنهاد میشه؟
کفش: در مورد کفش عرض کنم که آدیداس یه کفش داره نوشته رو لوگوش که مخصوص تنیس هستش قیمتش هم حدود75 هست...به نظر شما خوبه؟

spmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاپیکه جالبیه
موفق باشید.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
کلا فور هند یا اسمش یا سرویس محکم که میزنم کتفم درد می کنه.البته یه 10روزی استراحت کردم و کمی بهتر شد ولی بازم مشکل دارم :( یعنی میگین زاویه راکت رو ببندم؟شرمنده من کمی ناشیم از این اصطلاحات تخصصی نمیدونم زیاد.و مربیم هم چون مربی نیست یکی از دوستانم هستش که نسبتا معمولی کار میکنه زیاد وارد نیست انگار.
در مورد سرویس هم یه سوال داشتم.من نمی تونم سرویس هام رو درست بزنم یا به تور می خوره یت بیرون از زمین مینی میفته! غیر از تمرین سرویس که واقعا کتفم رو داغون می کن تمرین دیگه ای هم هست؟واسه تقویت کتف چه ورزش یا نرمشی پیشنهاد میشه؟
کفش: در مورد کفش عرض کنم که آدیداس یه کفش داره نوشته رو لوگوش که مخصوص تنیس هستش قیمتش هم حدود75 هست...به نظر شما خوبه؟

داداش یه سر بزن نمایندگی های آدیداس،البته تا همین فردا پس فردا...
بالای میدون ونک
هایپر مارگت
.
.
.
.
بگو کفش تنیس میخوام
با 100 تومن بهترین کفشاشون رو میتونی بخری
40% تخفیف خورده

یا برو
نیک اسپرت زیر برج اسکان (میرداماد)
نمایندگی ویلسون...
اونجا هم خوب تخفیف خورده..!

در مورد سرویست هم طبیعیه ، بزنی زمین بغلی
بهنظرم هم اگه اولش خرج کنی مربی خوب بگیری ضرر نمیکنی..!
فقط تمرین...!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

سلام
دوستمون راست میگن - اگر از اول با مربی شروع کنی خیلی بهتره چون ضربات درست میافتن تو تنت و با استیل تر میتونی بازی کنی و لذت بیشتری میبری

در مورد سرویس بستگی داره که به چه صورت بزنی - فلت(ساده) یا اسپین دار(راکت مایل)
اگر یکم بهش اسپین بدی راحت میخوابه تو محدوده سرویس برای فلت هم اگر قدت زیر 180 هست یکم جامپینگ میخواد.

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
مرسی از راهنمایاتون.در مورد نحوه سرویس اسپین میزنم با قدرت خیلی زیاد...فقط توپم رو درست پرت نمی کنم بالا...هر کاری می کنم مشکل داره باز....من اهل اورمیه هستم و کسایی که با مربی کار کردن رو دیدم که خیلی تنبل هستن و حتی حال 2بار دویدن دور میدان رو ندارن...مربیهامون تنبل بارشون آوردن نمیدونم چرا!من دوست ندارن اینطور باشم همین الانش که ناشیم قبل بازی 30 دقیقه میدوم و حین بازی هم همش میگم چپ و راست فورهند بک هند بزنه تا نفسم بالا نیاد.اشکالی که نداره؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مرسی از راهنمایاتون.در مورد نحوه سرویس اسپین میزنم با قدرت خیلی زیاد...فقط توپم رو درست پرت نمی کنم بالا...هر کاری می کنم مشکل داره باز....من اهل اورمیه هستم و کسایی که با مربی کار کردن رو دیدم که خیلی تنبل هستن و حتی حال 2بار دویدن دور میدان رو ندارن...مربیهامون تنبل بارشون آوردن نمیدونم چرا!من دوست ندارن اینطور باشم همین الانش که ناشیم قبل بازی 30 دقیقه میدوم و حین بازی هم همش میگم چپ و راست فورهند بک هند بزنه تا نفسم بالا نیاد.اشکالی که نداره؟

خیلی هم اشکال داره
دوست عزیز تنیس ورزشی هست که اگر درست و اصولی بازی نکنی مصدومیتهای مادام العمر داره
این بهونه که مربی بازیکن رو تنبل میکنه به هیچ وجه قابل استناد نیست روش درست ضربه زدن با تمرین و عیب یابی مستمر امکان پذیر هست.
اگر میخواین تنیس بازی کنید باید بری سراغ مربی.
نکته مهم دیگه اینکه تو تنیس اصلآ محکم ضربه زدن مهم نیست کجا زدن و چه جوری زدن مهمه و اینکه تنیس محدود به فورهند و بک هند نیست ضربه های دیگه ای هم داره.
کلآ به نظرم باید دیدگاهت رو نسبت به این بازی عوض کنی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب بازی های us open هم شروع شد

راند اول اتفاق خیلی خاصی نیوفتاد در قسمت مردان اکثر امیدهای اصلی بازی هاشون رو بردن

نادال با Denis Istomin بازیکن شناخته شده ازبکی بازی میکنه در راند دوم که الان نفر 39 ام جدول هست که بهترین جایگاه اون هم در کل دوران بازیگریش هست در واقع در اوج دوران تنیسش هست
فدرر با Andreas Beck آلمانی بازی داره که نسبت به سال قبل خیلی افت کرده و الان رتبه103 هست
اما جوکوویچ احتمالآ سخت ترین بازی رو در راند دوم داره بین 5 بازیکن شانس اصلی رقیبش Philipp Petzschner آلمانی هست که نتایج بدی نداشته امسال و دوبل ویمبلدون رو برده و روحیه بالایی داره هرچند در سینگل رتبه اش چهل و هشتم هست
اندی موری هم تنها بازیکنی هست بین بازیکنان شانس اصلی که هنوز بازی اولش رو انجام نداده
شگفتی به اون صورت نداشتیم در قسمت مردان به جز حذف مارکوس باغتاتیس و که شانس شانزدهم بازی ها بود

در قسمت زنان هم تمام شانس های اصلی بردن بازیشون رو به جز Na Li که شانس هشتم بازی ها بود.
نکته مهم دیگه هم بازی خب ارغوان رضایی و برد شیرنش در راند اول بود
ارغوان شانس 18 بازی ها هست و راند بعدی باید با Beatrice Capra امریکایی بازی میکنه که بازی اولش رو خیلی راحت برده اما در کل یک جوون 18 ساله هست که بهترین رتبه اش 576 در مقابل ارغوان که الان در جدول بیستمین تنیسور دنیاست خیلی شانس نداره امیدوارم ارغوان بتونه از راند چهارم بالاتر بره و رکوردش رو بزنه

spirit32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تازه تنیسو شروع کردم چنتا سوالو درخواست دارم ممنون میشم جواب بدین
1- راکت چیو پیشنهاد میکنین؟ قیمتش هم خوب باشه بصرفه. دنبال برند ویلسونم ولی چه مدلی خوبه؟
2- کسی لینک دانلود آموزش تصویری تنیس داره؟ اگه آره شر کنه لطفا D:
ممنون

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب us open هم تموم شد و نادال کلکسیون افتخاراتش رو کامل کرد.

نادال که قبلآ سه تا از چهار گرند اسلم رو برده و فقط us open رو نبرده بود تونست اون رو هم امسال بگیره و جوکوویچ رو تو فینال برد!
جوکوویچ البته بازی نیمه نهایی حساس تری داشت نسبت به نادال اما خب اختلاف تو تنیسور هم تا حدی زیاد بود
نادال یک فصل رویایی رو تموم کرد و سه تا از گرند اسلم های سال رو برد و فقط استرالیا رو از دست داد که البته دلیلش هم مصدومیت بود
فدرر هم با اینکه فصل رو خوب شروع کرد و همه فکر کردن دوباره میخواد همه قهرمانی ها رو برای خودش بکنه دوباره ناکام بزرگ فصل شد.
تو us open هم اوایلش رو خیلی خوب برد اما بلاخره تو نیمه نهایی باخت

در قسمت زنان هم کیم کلیسترس مختصص بردن US open دوباره قهرمانی پارسالش رو تکرار کرد و ویرا زوناروا دومین فینال پیاپی گرند اسلمیش رو باخت.
هرچند مسابقات زنان خیلی هم جذاب و نزدیک نبود امسال و قهرمان تا حد خیلی زیادی قابل پیش بینی بود

تنها کسی که امسال دوتا قهرمانی آورد هم باب برایان بود که دوبل مردان رو با برادش مایک و دوبل میکس رو با هوبر برد که 34 سالشه :دی و مثل برایان ها متخصص مسابقات دوبل هست.
برادران برایان هم کم کم میرند برای جاویدان شدن در تنیس این دوازدهمین قهرمانی دوبل این دو برادر در گرند اسلم ها بود
باب در دوبل میکس 7 بار قهرمان شده و فقط نتونسته استرالیا رو ببره تا الان اما برادر دوقولوش فقط دوتا دوبل میکس رو برده تا الان
رقیب برادران بریان هم یک هندی و یک پاکستانی بودن که در نوع خودش جالبه!

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
شديدا دنبال يه پارتنر ميگردم ! بازيم رو محك بزنم !تهران !

1 سال و 3 ماهه كه بازي ميكنم

بازيم هم بد نيست !

دويدنم توي زمين به طرز عجيبي بالاست...!

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
من حدود سه ساله که تنیس بازی میکنم اونم به صورت حرفه ای و تمام رویدادهای جهان تنیس رو هم دنبال میکنم. تاپیک خوبیه. امیدوارم موفق باشید.

shadowfax

Registered User
لایک‌ها
2
از اصفهانیای عزیز کسی می تونه بگه بهترین جا برای خرید راکت تو اصفهان کجاست.ممنون میشم.:)

navid-Ahwaz

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها کسی خبر داره توی اهواز هست یا نه؟!

من کلا به هاکی، تنیس، بیلیارد خیلی علاقه دارم
بیلیار تا حد مسابقات شهری رفتم و 3 تا از باشگاه دار ها رو هم زدم
هاکی هم با تیم منتخب خوزستان توی مسابقات کشوری شرکت کردم
البته فقط هاکی رو حرفه ای تمرین کردم ولی اگر تنیس هم باشه یه حالی بهش میدیم :دی

se_se

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان....الان 21 سال دارم من...میخواستم بپرسم اگه از الان شروع کنم ایا میتونم در سطح قهرمانی تا چند سال دیگه مسابقه بدم؟؟

یا سنم دیگه این اجازه رو نمیده؟؟البته من از لحاظ امادگی جسمانی میشه گفت در سطح بسیار خوبی هستم چون 3 ساله ورزش میکنم

ایا سنم این اجازه رو بهم میده؟؟؟چون میخوام با ادامه تنیس در اینده از لحاظ مالی هم ساپورت شم از طریق این رشته

پیشاپیش ممنون

بالا