• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
شما لوپ زنین؟(با توجه به رویه ها و چوبتون می گم)

آره
هم لوپ میزنم و هم های لوپ های قوی و پر پیچ
البته سبکم دفاعیه ولی خب موقعیت حمله پیدا کنم سریع ازش استفاده میکنم (لفتش نمیدم):دی

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
همه دارن چوباشون رو اینجا به نمایش میزارن اما من شاید باورتون نشه ولی اسم چوبم رو نمی دونم چون یکی از مربی های شهرمون که رفته بود چین واسم آوردش و روش هم چینی نوشته فقط یه جاش نوشته پروفیشنال وود مه همچین تحته ای نداریم

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
یه سوال از کار بلدا :
من و دوستم با هم دیگه شروع کردیم اوایل من اونو مثل ماست می بردم .لی از یه مدت به بعد که رویه هامون رو عوض کردیم اوضاع عوض شده و طذف منو می بره
رویه های من یه کوپا x1 و یه والدنر دونیک هستش و اون یه کوپا x2 و یه سوپر آنتی گرفتش و آنتی باز شد حالا به نظرتون من چکار کنم ؟
رویه هامو عوض کنم؟ در ضمن طرف آنتی باز هستش و نفستو می بره از بس کاد میکشه

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
باید شیوه بازی با انتی باز ها رو بلد باشی
آنتی بازه یا اصطلاحا فینت کش؟این دوتا یکم فرق میکنه آنتی باز مثل رویه مرده میمونه ولی فینت کش پیچ توپ رو برعکس میکنه
شما بایستی دقت کنی به پیچ ها
معمولا واسه فینت کش ها معمولی سرویس ساده باید زده بشه که طرف فینت که میکشه توپ بلند بشه و یه تک جانانه روش بزنی و تمام کنی
و وقتی هم از عقب فینت میکشه بایستی های لوپ واسش بزنی (پرپیچ)

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
بزرگترین مشکلم بازی با یه آنتی باز هستش لوپ خوب میزنم ولی وقتی خیلی کوتاه نمی تونم این کارو کنم در ضمن دوستم که گفتم سوپر آنتی داره
راستی شنیدم کسایی که آنتی بازن پیشرفت نمی کنن درسته؟

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
یه کره ای هست بنام JOO Se Hyuk که فکر کنم فینت داره، اون هم رتبه هفتم جهانی هستش، در مورد آنتی ها نمیدونم

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
فکر نمی کردم یه فینت باز جزو 10 تا باشه.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
به نظرتون برای یه لوپ زن تمام عیار بهترین تخته و رویه چیه؟

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
در مورد روش بازی باید رویه دقیق این رفیقتون رو بگید تا بشه تصمیم گرفت...اگه همونطور که گفتید آنتی باشه پس تمامی کاتهاش بی پیچ هست و شما باید بلد باشید که تاپ کم پیچ و سرعتی(به اصطلاح درایو) بزنید...
نکته مهم این هست که از همین الان تمرین کنید تا بتونید ضربات تاپ فورهند خودتون رو روی میز بزنید نه پشت میز(به اصطلاح تونایی زدن تاپ روی میز رو هم داشته باشید).و اگر بتونید بک هند تاپ بزنید هم که عالی هست و باعث میشه خیلی توی بازی دستتون برای اجرای تکنیک باز باشه...
ولی اگر رویه فینت هست که کلا روش بازی عوض میشه.ضربات که یک فینت باز در ایران میزنه یا درتی هست یا هاف وال...ضربه هاف وال که معمولا روی توپ های بی پیچ و با پیچ رو زده میشه باعث میشه توپ برگشتی پیچ زیر پیدا بکنه و شما باید از نوع حرکت بازیکن بفهمید توپ چه پیچی داره و ضربات درتی هم بر روی پیچ های زیر زده میشه و باعث میشه توپ بصورت سریع و با کمی پیچ رو(معمولا بی پیچ هست) برگرده...توی ایران تمامی فینت باز ها روی میز بازی میکنند و از میز فاصله نمیگیرن ولی در حقیقت توی دنیا فینت باز ها دو سه متری میرن عقب و همش کات میکشند روی درارو ها و های لوپ های حریف...توی ایران در رده های بالا فینت باز های کمی داریم و معمولا اکثرا سن بالا هستند(حدود 35 الی 40) ولی بازیکن جوان هم داریم نمونش همین رفیق ما که نفر اول امید اصفهان بود و فینت باز بود ولی باید در کنار اینکه با بک هند فینت کار میکند در فورهند حتما بتونید های لوپ قوی بزنید وگرنه پیشرفت نمیکند و بازیتون فقط دفاعی میشه...
در دنیا هم چندین بازیکن فینت کار داریم و بعضی هم آنتی کار هستند اکثرا این مورد در بازیکنان زن زیاد میشه ولی در مردها هموطنر که دوست عزیز حسین آقا گفتن شاخص ترین جو سه هیوک کره ای هستش که از راکت و رویه باترفلای استفاده میکنه و نفر دوم جهان در مسابقات سال 2003 شد و در فینال از اشلاگر اتریشی شکست خورد(2-4) ولی بازی زیبایی کرد و قبلش هم خیلی از بازیکنان مطرح چینی مثل مالین رو برد...

در مورد راکت برای بازی هم بنده به شخصه فقط چوب های باترفلای رو تایید میکنم با دونیک هم کار کردم و دوستم نمایندگی اصفهانش رو داره ولیکن باترفلای یه چیز دیگست و به شخصه با چوب های مازانوف-گرگلی-ساردیوس-کونگ لینگ هوی-پریموراک کربن-تیمو بول-تیمو بول ALC-میز و خیلی چوب های دیگه بازی کردم و باید بگم که چوب به غیر از وضعیت سرعتش باقی چیزهاش تقریبا سلیقه ای هست یعنی باید بهت حال بده و به دستت بیاد.مثلا چوب های جدید اکثرا آریلیت کربن دارند که در دسته چوب های نرم هستند و احساس نرمی دارند در هنگام بازی و بیشتر برای بازیکنان با بازی پرپیچ مناسب هستند(البته گفتم کاملا سلیقه ای هست ولی بنده در حالت نرمال رو گفتم) وچوب های کربن دار چون سخت هستن و برای تک زن های حرفه ای و بازیکنان سرعتی مناسب هستند....ولی باز هم میگم باید باهاشون بای کنی تا ببینی چی به دستت میاد...شما بودجه مشخص کن تا مدل معرفی بکنیم...
در مورد رویه هم بهترین رویه ها از نظر کیفیت و عمر انواع تنرژی هستش از شرکت باتر فلای که در اسپونگ های مختلف عرضه میشهو بسته به نوع بازی مدل های نرم و سختش میخری که مدل های نرم مخصوص بلوک و ضربات های لوپ هستند و مدل های سخت مخصوص حمله سریع و تک هستند...رویه های دونیک هم خوب هستند و کیفیت خوبی دارند ولی عمرشون کوتاه هست(نصف تنرژی) و بنده برای شروع یه رویه سونیک که رویه ای بین نرم و سخت هست و برای فروهند خوبه و یه رویه دستو که رویه نرم هست و برای بلوک بک هند و ضربات پرپیچ خوبه پیشنهاد میکنم...کوپا گلد هم خوب هست ولی کوپا پلاتین یشنهاد نمیشه .باراکودا هم کمی حرفه ای هست.ولی شما میگم باز هم بودجه مشخص کنید با چیزی که میخواید تا بهتر بشه مدل معرفی کرد....
در ضمن عزیز منظور از لوپ همون های لوپ هست؟؟یا کلا تاپ اسپین؟؟

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
در مورد روش بازی باید رویه دقیق این رفیقتون رو بگید تا بشه تصمیم گرفت...اگه همونطور که گفتید آنتی باشه پس تمامی کاتهاش بی پیچ هست و شما باید بلد باشید که تاپ کم پیچ و سرعتی(به اصطلاح درایو) بزنید...
نکته مهم این هست که از همین الان تمرین کنید تا بتونید ضربات تاپ فورهند خودتون رو روی میز بزنید نه پشت میز(به اصطلاح تونایی زدن تاپ روی میز رو هم داشته باشید).و اگر بتونید بک هند تاپ بزنید هم که عالی هست و باعث میشه خیلی توی بازی دستتون برای اجرای تکنیک باز باشه...
ولی اگر رویه فینت هست که کلا روش بازی عوض میشه.ضربات که یک فینت باز در ایران میزنه یا درتی هست یا هاف وال...ضربه هاف وال که معمولا روی توپ های بی پیچ و با پیچ رو زده میشه باعث میشه توپ برگشتی پیچ زیر پیدا بکنه و شما باید از نوع حرکت بازیکن بفهمید توپ چه پیچی داره و ضربات درتی هم بر روی پیچ های زیر زده میشه و باعث میشه توپ بصورت سریع و با کمی پیچ رو(معمولا بی پیچ هست) برگرده...توی ایران تمامی فینت باز ها روی میز بازی میکنند و از میز فاصله نمیگیرن ولی در حقیقت توی دنیا فینت باز ها دو سه متری میرن عقب و همش کات میکشند روی درارو ها و های لوپ های حریف...توی ایران در رده های بالا فینت باز های کمی داریم و معمولا اکثرا سن بالا هستند(حدود 35 الی 40) ولی بازیکن جوان هم داریم نمونش همین رفیق ما که نفر اول امید اصفهان بود و فینت باز بود ولی باید در کنار اینکه با بک هند فینت کار میکند در فورهند حتما بتونید های لوپ قوی بزنید وگرنه پیشرفت نمیکند و بازیتون فقط دفاعی میشه...
در دنیا هم چندین بازیکن فینت کار داریم و بعضی هم آنتی کار هستند اکثرا این مورد در بازیکنان زن زیاد میشه ولی در مردها هموطنر که دوست عزیز حسین آقا گفتن شاخص ترین جو سه هیوک کره ای هستش که از راکت و رویه باترفلای استفاده میکنه و نفر دوم جهان در مسابقات سال 2003 شد و در فینال از اشلاگر اتریشی شکست خورد(2-4) ولی بازی زیبایی کرد و قبلش هم خیلی از بازیکنان مطرح چینی مثل مالین رو برد...

در مورد راکت برای بازی هم بنده به شخصه فقط چوب های باترفلای رو تایید میکنم با دونیک هم کار کردم و دوستم نمایندگی اصفهانش رو داره ولیکن باترفلای یه چیز دیگست و به شخصه با چوب های مازانوف-گرگلی-ساردیوس-کونگ لینگ هوی-پریموراک کربن-تیمو بول-تیمو بول ALC-میز و خیلی چوب های دیگه بازی کردم و باید بگم که چوب به غیر از وضعیت سرعتش باقی چیزهاش تقریبا سلیقه ای هست یعنی باید بهت حال بده و به دستت بیاد.مثلا چوب های جدید اکثرا آریلیت کربن دارند که در دسته چوب های نرم هستند و احساس نرمی دارند در هنگام بازی و بیشتر برای بازیکنان با بازی پرپیچ مناسب هستند(البته گفتم کاملا سلیقه ای هست ولی بنده در حالت نرمال رو گفتم) وچوب های کربن دار چون سخت هستن و برای تک زن های حرفه ای و بازیکنان سرعتی مناسب هستند....ولی باز هم میگم باید باهاشون بای کنی تا ببینی چی به دستت میاد...شما بودجه مشخص کن تا مدل معرفی بکنیم...
در مورد رویه هم بهترین رویه ها از نظر کیفیت و عمر انواع تنرژی هستش از شرکت باتر فلای که در اسپونگ های مختلف عرضه میشهو بسته به نوع بازی مدل های نرم و سختش میخری که مدل های نرم مخصوص بلوک و ضربات های لوپ هستند و مدل های سخت مخصوص حمله سریع و تک هستند...رویه های دونیک هم خوب هستند و کیفیت خوبی دارند ولی عمرشون کوتاه هست(نصف تنرژی) و بنده برای شروع یه رویه سونیک که رویه ای بین نرم و سخت هست و برای فروهند خوبه و یه رویه دستو که رویه نرم هست و برای بلوک بک هند و ضربات پرپیچ خوبه پیشنهاد میکنم...کوپا گلد هم خوب هست ولی کوپا پلاتین یشنهاد نمیشه .باراکودا هم کمی حرفه ای هست.ولی شما میگم باز هم بودجه مشخص کنید با چیزی که میخواید تا بهتر بشه مدل معرفی کرد....
در ضمن عزیز منظور از لوپ همون های لوپ هست؟؟یا کلا تاپ اسپین؟؟

خیلی ممنون
بودجه رو شما 200 بگیر
می خوام های لوپ زن شم تا دهن هر چی آتنی باز هستش رو سرویس کنم:D

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
خیلی ممنون
بودجه رو شما 200 بگیر
می خوام های لوپ زن شم تا دهن هر چی آتنی باز هستش رو سرویس کنم:D

به نظر من با این بودجه یه دونه timo boll spirit بگیر با قیمت حدود 90 و دوتا تنرژی بگیر(درسته گرون هستند ولی واقعا میصرفن چون عمرشون خیلی بیشتر هستش از رویه های دیگه)
یه تنرژی 05 و یه تنرژی 05 FX
این نوع تنرژی نرم هستش مخصوصا مدل FX که برای بک هند پیشنهاد میشه..
میتونی هم یکیش رو 05 بگیری یکی دیگه رو 25 که یکمی سفت تر هستش...ولی برای های لوپ هرچی نرم تر باشه راحت تری ولیکن نرمی زیاد بشه در درایو و تک کم میاری....
چوب هم که مدل مرجع چوب های تیمو بول هست(مدل اسپریت) که خود تیمو بول هم با همین چوب بازی میکرد و یه چوب خوب با سرعت و کنترل خوب هستش و احساس نرمی داره که برای های لوپ عالی هستش...
اگه خواستی بگو تا قیمتها رو دقیق برات در بیارم آخه نمایندگی باترفلای کل خاورمیانه که اصفهان هستش بغل گوشمه و طرف هم مربی سابقم هست....

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
به نظر من با این بودجه یه دونه timo boll spirit بگیر با قیمت حدود 90 و دوتا تنرژی بگیر(درسته گرون هستند ولی واقعا میصرفن چون عمرشون خیلی بیشتر هستش از رویه های دیگه)
یه تنرژی 05 و یه تنرژی 05 FX
این نوع تنرژی نرم هستش مخصوصا مدل FX که برای بک هند پیشنهاد میشه..
میتونی هم یکیش رو 05 بگیری یکی دیگه رو 25 که یکمی سفت تر هستش...ولی برای های لوپ هرچی نرم تر باشه راحت تری ولیکن نرمی زیاد بشه در درایو و تک کم میاری....
چوب هم که مدل مرجع چوب های تیمو بول هست(مدل اسپریت) که خود تیمو بول هم با همین چوب بازی میکرد و یه چوب خوب با سرعت و کنترل خوب هستش و احساس نرمی داره که برای های لوپ عالی هستش...
اگه خواستی بگو تا قیمتها رو دقیق برات در بیارم آخه نمایندگی باترفلای کل خاورمیانه که اصفهان هستش بغل گوشمه و طرف هم مربی سابقم هست....
پس شما اصفهانید؟
چند وقت پیش یه بازیکن از اصفهان اومده بود بیرجند یه چند روزی تمرین کرد و رفت.
نمی دونم میشناسینش یا نه ولی من فقط یادم میاد که می گفتن دستش آسیب دیده و به همین خاطر راکت رو که در دست می گرفت یه جورایی ظاهر خوبی نداشت ولی بازیش خوب بود.
شما اگه واست سخت نیست قیمت تنرژیا رو و چوب تیمو بول رو بپرس ببینم با اینجا متفاوت هستش یا نه.
به نظرتون یه طرف رو تنرژی 05 و طرف دیگه رو کوپا x1 بزارم چه جوریه؟

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
تنیسورهای پی تی که با راکتهای مختلف کار کردین و اشنایی کافی دارین لطفا یه راکت خوب با بودجه 150 تومن معرفی کنید.
الان یه ویلسون کا فکتور zen team دارم راکت خوبی هم بود میخوام اونو بدمش به یکی از دوستان چیز بهتر بگیرم
کلا پیشنهادتون چیه؟ همون خوبه یا میتونم چیز بهتری گیر بیارم؟ مدل یکی دو سال پیش رو الان میشه با قیمت کمتر هم گیر اورد ظاهرا. مثلا همینی که خودم دارم الان نوش رو 100 تومن میفروشن چون مدل 2009 هست حدودا 140 تومن کاهش قیمت داشته!
اینو 80 تومن مشتری دارم میخوام فقط اگه راکت سرتری گیر میاد تا حدودی که گفتم ردش کنم اونو بخرم اگه نه که هیچ....

Last edited by a moderator:

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
K Blade 98 راكت خوبيه الانم فكر كنم off خورده ..... حدوده 120 بايد باشه
كلا سري k- factor الان تمام مدل هاش تو حراجه :)

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
آره راکت خوبیه و هم سبک

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
البته سبک که خیلی نبود کازن که دارم 280 گرم هست این 310
ولی اگه کار کردین میگین بهتره حتما هست دیگه! یعنی الان ارزش اینو داره که این راکتو بدم +40 تومن دیگه برم بلید 98 بگیرم پس؟ دی
راستی فروشنده کجا سراغ دارین که قیمت مناسب بده؟ من ست قبلیم رو از منیریه گرفتم ولی بعدش دیدم یارو خیلی گرون انداخته با اینکه 3 مرحله هم با اصرار ازش تخفیف گرفته بودم (دلم خوش بود زرنگی کردم!)
تو کرج هم گذری دیدم فروشگاه مخصوص مارک ویلسون هست ولی تو نرفتم ببینم قیمتارو.
حالا کجا به قیمت خوب اینو گیر بیارم؟

Last edited:

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
K Blade 98 راكت خوبيه الانم فكر كنم off خورده ..... حدوده 120 بايد باشه
كلا سري k- factor الان تمام مدل هاش تو حراجه :)

البته سبک که خیلی نبود کازن که دارم 280 گرم هست این 310
ولی اگه کار کردین میگین بهتره حتما هست دیگه! یعنی الان ارزش اینو داره که این راکتو بدم +40 تومن دیگه برم بلید 98 بگیرم پس؟ دی
راستی فروشنده کجا سراغ داری که قیمت مناسب بده؟ من ست قبلیم رو از منیریه گرفتم ولی بعدش دیدم یارو خیلی گرون انداخته با اینکه 3 مرحله هم با اصرار ازش تخفیف گرفته بودم (دلش خوش بود زرنگی کردم!)
تو کرج هم گذری دیدم فروشگاه مخصوص مارک ویلسون هست ولی تو نرفتم ببینم قیمتارو.
حالا کجا به قیمت خوب اینو گیر بیارم؟

k-blade وزنش با زه 315 هست ..... راكت خيلي خوبيه ولي صفحه ش 98 هست كه ممكنه
يه كم براتون سخت باشه اوايل تا عادت كنين . اينجا مشخصات كاملش هست .
من خودم الان مدل kobra Team FX رو دارم كه جديدا ديدم off خورده حدوده 120 تومنه راكت واقعا عاليه :cool:

niksport و paymansport سايتشون سر بزن
:)

بالا