• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
قیمت جدید ندارم ولی بابولات pure drive واقعا راکت خوب و راحتیه - از هر نظر من باهاش راحتم و هر وقت راکت دیگه ای دستم میگیریم متوجه میشم این چه عجوبه ایه.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
قیمت جدید ندارم ولی بابولات pure drive واقعا راکت خوب و راحتیه - از هر نظر من باهاش راحتم و هر وقت راکت دیگه ای دستم میگیریم متوجه میشم این چه عجوبه ایه.

ولی قیمتش هم حدود 200 تومن درمیاد خب...

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
من یه سوال که دارم این هستش که من 24 سالم هست

می خوام تنیس رو شروع کنم سوالی که داشتم اینه که الان هزینه مربی هر جلسه چند هستش ؟

یه تنیس که بشه باهاش لااقل 1 سال طی کرد چی هستش ؟

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
من یه سوال که دارم این هستش که من 24 سالم هست

می خوام تنیس رو شروع کنم سوالی که داشتم اینه که الان هزینه مربی هر جلسه چند هستش ؟

یه تنیس که بشه باهاش لااقل 1 سال طی کرد چی هستش ؟

سن برای زمانی مهمه که شما بخوای این ورزش رو قویاٌ پیگیری کنی
مربی هام چند جور مختلف دارن :
1- مربی هایی که فقط تجربه این کار رو دارن و هیچ آموزشی ندیدن که معمولاٌ قیمتاشون بالا نیست حدوداٌ 20 دلار با زمین
2-مربی هایی که آموزش دیده اند و کلاس مربیگری رفته اند و حداقل در stage3 آسیا توان دارن بر قیکتشون با زمین 60 دلار

3- مربیان درجه یک و با تجربه و دارای تحصیلات بالای اروپایی که باید خودشون بگن چقد می گیرن چون کفی براشون در نظر گرفته نشده و عموماٌ قرار دادی هستند

باشگاهی که میری هم مهمه اگه در تهران باشه قیمت ها بالاتره اما اگه در کرج بخوای بری همین قیمت ها رو داره

تنیس هم باید با توجه سایز دستت بگیری معمولاٌ دیگه گریپ 3 به بالا رو باید بگیری
سه مارک معروف تو ایران هست که اکثراٌ پر فروشن : head,willson,babolat که اگه می خوای از هر کدوم بخری
پیش نهاد می کنم که اول یه سری به سایتش بزنی مدلا رو ببینی و اطلاعاتشو نرو بررسی کنی قیمتشون هم از 70 تومن شروع میشه تا حدوداٌ 800 هزار بیشترم بخوای هست ولی بنظرم از خارج بگیری بهتره

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سن برای زمانی مهمه که شما بخوای این ورزش رو قویاٌ پیگیری کنی
مربی هام چند جور مختلف دارن :
1- مربی هایی که فقط تجربه این کار رو دارن و هیچ آموزشی ندیدن که معمولاٌ قیمتاشون بالا نیست حدوداٌ 20 دلار با زمین
2-مربی هایی که آموزش دیده اند و کلاس مربیگری رفته اند و حداقل در stage3 آسیا توان دارن بر قیکتشون با زمین 60 دلار

3- مربیان درجه یک و با تجربه و دارای تحصیلات بالای اروپایی که باید خودشون بگن چقد می گیرن چون کفی براشون در نظر گرفته نشده و عموماٌ قرار دادی هستند

باشگاهی که میری هم مهمه اگه در تهران باشه قیمت ها بالاتره اما اگه در کرج بخوای بری همین قیمت ها رو داره

تنیس هم باید با توجه سایز دستت بگیری معمولاٌ دیگه گریپ 3 به بالا رو باید بگیری
سه مارک معروف تو ایران هست که اکثراٌ پر فروشن : head,willson,babolat که اگه می خوای از هر کدوم بخری
پیش نهاد می کنم که اول یه سری به سایتش بزنی مدلا رو ببینی و اطلاعاتشو نرو بررسی کنی قیمتشون هم از 70 تومن شروع میشه تا حدوداٌ 800 هزار بیشترم بخوای هست ولی بنظرم از خارج بگیری بهتره

مهندس جان یک سوال !
یعنی با 20 تومن میشه یک جلسه آموزش ببینی ؟
کلا 20 تومن با پول زمین ؟
پس میگن خیلی ورزش پر خرجیه ...
یک سالن 2 سالعت کرایه کنی فوتبال بزنی گرون تره !

شاید من خوب متوجه نشدم !

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مهندس جان یک سوال !
یعنی با 20 تومن میشه یک جلسه آموزش ببینی ؟
کلا 20 تومن با پول زمین ؟
پس میگن خیلی ورزش پر خرجیه ...
یک سالن 2 سالعت کرایه کنی فوتبال بزنی گرون تره !

شاید من خوب متوجه نشدم !

علیرضا جان کرج قیمت زمین برای روز 5 تومن ساعتی و برای شب 7 تومن ساعتی هست
برای مربی هم از ساعتی 8 تومن مربی با کارت درجه 3 هست تا 14 تومن برای مربی درجه 1

اینکه میگن تنیس ورزش گرونی هست به این دلیله که شما برای فوتبال 15 نفر دو ساعت زمین اجاره میکنید و یه کفش و لباس میپری تو زمین. ولی برای تنیس یک راکت نیاز دارید که اگر بخواید اذیت نشید حد اقل باید بین 110 تا 130 خرج کنید - کفش مناسب نیاز دارید که حداقل 50 باید براش کنار بزارید و تقریبا برای هفته ای دو جلسه 6 ماه دوام داره - و زمین هم 2 ساهت برای دو نفر خوبه و نهایتا 4 نفر که دوبل بازی کنن.
در ضمن قدیمها مرسوم بود میگفتن ورزش گرونیه چون زمین برای این بازی کم بود ولی الان اکثر شهرها زمین خوب برای تنیس دارن و زیاد هم شده.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان کرج قیمت زمین برای روز 5 تومن ساعتی و برای شب 7 تومن ساعتی هست
برای مربی هم از ساعتی 8 تومن مربی با کارت درجه 3 هست تا 14 تومن برای مربی درجه 1

اینکه میگن تنیس ورزش گرونی هست به این دلیله که شما برای فوتبال 15 نفر دو ساعت زمین اجاره میکنید و یه کفش و لباس میپری تو زمین. ولی برای تنیس یک راکت نیاز دارید که اگر بخواید اذیت نشید حد اقل باید بین 110 تا 130 خرج کنید - کفش مناسب نیاز دارید که حداقل 50 باید براش کنار بزارید و تقریبا برای هفته ای دو جلسه 6 ماه دوام داره - و زمین هم 2 ساهت برای دو نفر خوبه و نهایتا 4 نفر که دوبل بازی کنن.
در ضمن قدیمها مرسوم بود میگفتن ورزش گرونیه چون زمین برای این بازی کم بود ولی الان اکثر شهرها زمین خوب برای تنیس دارن و زیاد هم شده.

خیلی ازت ممنونم :)
خیلی خیلی جالب شد واسم !

احتمالا تا چند وقت دیگه میرم سراغ این ورزش ، باور کن من فوتبال بازی میکردم تا چند سال پیش ( تازه خیلی حرفه ایم هم بازی نمیکردم ) کفش و لباسم دو برابر این قیمتا بودش ...
خیلی جالبه ، خیلی هم علاقه مندم به این ورزش ، احتمالا یک نادال دیگه میخواد متولد بشه :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مهندس دستت درد نکنه برا جواب

یه سوال هم داشتم مربی چند جلسه بگیرم خوبه؟

دقیقا !
این سوال منم بود ...
با فرض اینکه از لحاظ بدنی آمادگیمون خوبه .:happy:

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
سلام دوستان.

منم خيلي علاقه مندم تنيس بازي كنم ولي...

دو سال پيش كه خواستم شروع كنم هرجا زنگ زدم گفتن مربي از جلسه اي 20 تومن و همينطور كرايه زمين و ... كلا من منصرف شدم :(

حالا اگه كسي باشگاهي يا جايي (تو تهران) واسه اين ورزش ميشناسه معرفي كنه ممنون ميشم شايد اين بار شروع كرديم.

اگه كسي هم پايه هست كه دو نفره بريم مربي بگيريم و تمرين كنيم خوب ميشه...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دقیقا !
این سوال منم بود ...
با فرض اینکه از لحاظ بدنی آمادگیمون خوبه .:happy:
اگر بخواهید فقط توپ رو رد کنید و تقریبا تکنیکها رو یاد بگیرید شاید 5 یا 6 ماه هفته ای دو جلسه کافی باشه.
ولی اگر بخواهید خوب یاد بگیرید باید از فکر این که چقدر وقت مربی لازم داریم بیاید بیرون.
من تقریبا دو سال با مربی کار کردم
بعد یه مدتی مربی نداشتم و کاملا حس میکردم که دارم سوت میزنم - چون مربی بالاسرت باشه میبینه و ایرادات رو میگیره و نمیزاره اشتباه کار کنی ولی خودت که باشی بعد از مدتی تعداد ارورت میره بالا و خراب میشی.
به نظر من حد اقل 5 - 6 ماه هفته ای دو جلسه با مربی بره آدم و بعد هم هفته ای - 2 هفته ای یه بار با مربی بره خوبه.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خیلی ازت ممنونم :)
خیلی خیلی جالب شد واسم !

احتمالا تا چند وقت دیگه میرم سراغ این ورزش ، باور کن من فوتبال بازی میکردم تا چند سال پیش ( تازه خیلی حرفه ایم هم بازی نمیکردم ) کفش و لباسم دو برابر این قیمتا بودش ...
خیلی جالبه ، خیلی هم علاقه مندم به این ورزش ، احتمالا یک نادال دیگه میخواد متولد بشه :D

آره بابا من سال 76 یادمه 6 استوک خریدم 160 تومن (اون موقع تو میرداماد آپارتمان متری 200 تومن بود. :D

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بنظر دوستان، حداکثر سنی که آدم میتونه این ورزش رو شروع کنه چند سالگی هست؟

دوست عزیز برای شروع تنیس به عنوان یک ورزش مفرح تو هر سنی میشه شروع کرد.
ولی اگر بخواید حرفه ای کار کنید و آرزوی ملی پوش شدن داشته باشید باید بگم که الان همه جای دنیا و همین ایران دارن رو سن زیر 15 سال کار میکنن و بالای 20 اگر بخواید شروع کنید ممکنه هیچ وقت نتونید به تیم ملی برسید.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
براي مجتمع مي خوام ميز مناسبي بخرم. از اين تا شو ها. مشخصات خاصي رو بايد درنظر بگيرم؟ ممنون ميشم راهنمائي كنيد.

ميز قبلي رو يكي از همسايه ها روز اولي كه اومدند با شيلنگ شست. اسمش امير يونسي است. اما باباي قلچماقش كه اتفاقاً رئيس بانكه زير بار نمي ره كه پسرش ميز رو خراب كرده. اينو گفتم كه يه كم دلم خنك بشه.:D

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
براي مجتمع مي خوام ميز مناسبي بخرم. از اين تا شو ها. مشخصات خاصي رو بايد درنظر بگيرم؟ ممنون ميشم راهنمائي كنيد.

ميز قبلي رو يكي از همسايه ها روز اولي كه اومدند با شيلنگ شست. اسمش امير يونسي است. اما باباي قلچماقش كه اتفاقاً رئيس بانكه زير بار نمي ره كه پسرش ميز رو خراب كرده. اينو گفتم كه يه كم دلم خنك بشه.:D
داداش ميز كه زياد ولي اگه خوب مي خواي از 250 بيا تا 4 5 ميليون ارزونم مي خواهي 70 80 هست

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
داداش ميز كه زياد ولي اگه خوب مي خواي از 250 بيا تا 4 5 ميليون ارزونم مي خواهي 70 80 هست

نه!!!!!!! جدي ميگي!

بابا يه ماركي معرفي كن. اينها كه معلومه. مثلاً جنس، رنگ و مارك .و...

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
نه!!!!!!! جدي ميگي!

بابا يه ماركي معرفي كن. اينها كه معلومه. مثلاً جنس، رنگ و مارك .و...
اگه خوبشو مي خواي ميزاي JOOLA ميزهاي خوبي هستش و رنج قيمتش هم حدود 700 800 هست فكر كنم اگه دقيق تر مي خواي بگو برات بپرسم

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
اگه خوبشو مي خواي ميزاي JOOLA ميزهاي خوبي هستش و رنج قيمتش هم حدود 700 800 هست فكر كنم اگه دقيق تر مي خواي بگو برات بپرسم

ممنونم. يه سر برم منيريه ببينم. اگر نتونستم تصميم بگيرم از شما مي پرسم.;)
tnx

بالا