• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
متاستفانه راجر تو نیمه نهایی بازی رو 3-0 به نوواک باخت.فرر هم به نادال باخت تا رافا و نوواک فینال رولند گروس 2012 رو برگذار کنن.
راجر خیلی پر اشتباه بود.اصن اعصاب نداشت :| نوواک هم بدون ریسک
نادال دنبال رکورد شکنیـه نوواک هم میخواد با قهرمانی تو این جام آرشیو گرند اسلم هاشو تکمیل کنه.بازی جذابی خواهد بود اما نادال و راجر یه چیز دیگه میشد.
احتمال بردشون 50 50 به نظر من.

ali0-100

Registered User
لایک‌ها
261
سلام دوستان کرج یا تهران جای هست واسه اموزش تنیس کلاساش؟
شهریه اش چقده؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام دوستان کرج یا تهران جای هست واسه اموزش تنیس کلاساش؟
شهریه اش چقده؟

جا که زیاده اکثر زمین تنیس ها مثل انقلاب مربی اموزش دارند
اما بستگی بخوای مربی درجه چند بگیری !
مربی خوب بین 20-30 ساعتی هست
اگر خواستی مربی که من باهاش کار کردم کارش خوبه خواستی
شماره بدم باهاش صحبت کنی

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دیروز فینال زنان ویمبلدون
و امروز فینال مردان -ست دوم، فدرر1 ماررِی1- یکی از قشنگترین بازی هایی بودن که تا آلان دیدم!

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
تبریک به طرفداران فدرر !

AP120708028143.jpg

The greatest has returned

Roger Federer won his first Grand Slam in more than two years on Sunday, defeating Andy Murray in a tight major final 4-6, 7-5, 6-3, 6-4 to win his record-tying seventh Wimbledon championship. The victory returns Federer to No. 1 and will tie him with Pete Sampras with a record 286 weeks atop the ATP rankings.

The 30-year-old becomes the oldest winner of Wimbledon since Arthur Ashe in 1975. He joins Serena Williams, who won the ladies' championship on Saturday, as victors in their fourth decade.

Federer added another Slam to his record total. He now has 17, six ahead of his closest active competitor, Rafael Nadal. This victory may have put the mark out of reach for the Spaniard, who was bounced in the second round at the All England Club. It's a powerful reminder that Federer, who many consider the greatest player of all time, is far from an afterthought in the age of Nadal and Novak Djokovic.

Murray played brilliant tennis for much of the final. Gone was the tentative, nervous youngster who failed to win a set in his first three Grand Slam finals -- two of which were against Federer. He established the tone early with a break of Federer's serve and continued his aggressive play throughout the match.

For as good as Murray was, Federer was even better. He was effortlessly sublime in victory. It was the closest he's been in a Slam to the player who won him five straight titles from 2004 through 2008. He was nearly flawless with his groundstrokes, save for a few of his routine mishits, and his net game was vintage. If not for the big serve and baseline rallies, it would have felt like the 1980s.

A closed roof provided a different feel. After a torrential downpour in the third set, Wimbledon officials closed the roof while the players were tied at 1-1 with one set each. The controlled atmosphere seemed to help Federer, who gained speed on his serve and was more precise with his forehand. He only faced one break point once the match moved indoors.

The match swung at 3-2 in the third set during a game that lasted almost 20 minutes. For 26 points, Federer and Murray battled, changing strategies, diving for shots and thrilling the packed crowd at Centre Court. Murray saved five break points but failed to close out four game points. On his sixth break point, Federer pushed Murray to the right with a wide forehand, then sent him left with another. When the shot fell into the net, Federer had his break and the momentum shift that accompanied it.

Murray's temper made its first appearance during that epic game. He slammed his racquet down after one of the points and shouted toward his box repeatedly, a quirk he had managed to keep in check for the first part of the match.

When Murray hit a forehand long on match point, Federer fell to the ground, looked at his wife and raised him arms in triumph. The king is back.

Last edited:

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به خودم و سایر طرفدارای راجر فدرر و خودش تبریک میگم، مردی که واقعا لیاقت جایگاه 1 رو داره.

لیلی؟! رنک قبلی راجر 3 بوده نه 30!
....Thirty is the new No. 1

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
به خودم و سایر طرفدارای راجر فدرر و خودش تبریک میگم، مردی که واقعا لیاقت جایگاه 1 رو داره.

لیلی؟! رنک قبلی راجر 3 بوده نه 30!

کلا اون خط آخر رو پاک کردم ! شبهه داشت :دی

بهتون تبریک می گم ! من فدرر رو بعد از نادال و جوکوویچ دوست دارم !

628x471.jpg

628x471.jpg

628x471.jpg

628x471.jpg

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
تو این بازی راجر کشته بود اندی رو.خیلی بازی قشنگی بود.
به نظرم اندی بد شانس ترین تنیسور حال حاضره.بازیکن خیلی خوبیه اما تو دوره ای به اوج رسیده که همه حریفاش اسطوره اند.
تبریک به راجر و طرفداران برای 17مین گرند اسلم و پس گرفتن رتبش.

فایل های ضمیمه

• 582069_10150945978288732_1926346401_n.jpg
    582069_10150945978288732_1926346401_n.jpg
    67.3 KB · نمایش ها: 104
  • 582615_10150946067053732_249166842_n.jpg
    582615_10150946067053732_249166842_n.jpg
    58.1 KB · نمایش ها: 102
  • 544383_10151043485166122_1729003081_n.jpg
    544383_10151043485166122_1729003081_n.jpg
    35.4 KB · نمایش ها: 104

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

بهتون تبریک می گم ! من فدرر رو بعد از نادال و جوکوویچ دوست دارم ! [/CENTER]
:D

نادال رو مگر میشه دوست داشت؟!؟!!!!! بازیکن بی پرستیژیه!

تو این بازی راجر کشته بود اندی رو.خیلی بازی قشنگی بود.
به نظرم اندی بد شانس ترین تنیسور حال حاضره.بازیکن خیلی خوبیه اما تو دوره ای به اوج رسیده که همه حریفاش اسطوره اند.
تبریک به راجر و طرفداران برای 17مین گرند اسلم و پس گرفتن رتبش.
و بلعکس مارری هم کشته بود فدرر رو! تقریبا همه ضربه های راجر از سرویس گرفته تا اسمش هارو جواب میداد!
-
-
داوری هم فراموش نکنیم که 4تا امتیاز محرز رو از فدرر دزدید!:hmm:

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

بهتون تبریک می گم ! من فدرر رو بعد از نادال و جوکوویچ دوست دارم !

628x471.jpg

628x471.jpg

628x471.jpg

628x471.jpg

شاید هم منظورش این بوده سی -ساله- شماره یک جدیده!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
مسابقات تنیس المپیک از 28 جولای شروع میشه و تا یکشنبه ی هفته ی بعدش ادامه داره.تمام بازی ها تا مرحله ی نیمه نهایی ساعت 15 به وقت ایران شروع میشه.

di-SD0J.jpg

بدون شک بزرگترین غایب این رقابت ها و حتی میشه گفت المپیک امسال رافائل نادال هست که دوره گذشته مدال طلا انفرادی رو گرفته بود.

di-JRQJ.jpg

راجر فدرر (♥ :دی) هم بخت اول قهرمانی محسوب میشه.چون هم نادال نیست و هم زمین چمن هست.

di-3KKY.jpg

نوواک و اندی مورای به دنبال جبران ناکامیشون بعد از ویمبلدون هستند ...

di-GT3R.jpg

124785_BigPicture.jpg

106424_BigPicture.jpg

به نظر خودم امسال به احتمال زیاد راجر قهرمان میشه و دیگه واقعا کلکسیون همه ی افتخارات تنیس رو تکمیل میکنه.
نوواک هم خیلی شاخ شده ولی راجر شاخشو میشکنه :دی
اندی هم که احتمال زیاد مدال میگیره.

برنامه و نتایج بازی ها رو میتونید اینجا نگاه کنید.

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
یه خبر توپ میخوام بهتون بدم حالشو ببرید

البته امکان داره شماها میدونستید .. ولی من تازه کشف کردم

یه کانال HD در هاتبرد کاملا آزاد 24 ساعته به پخش مسابقات تنیس میپردازه ..

اسم کانال : Supertennis HD

به زبان ایتالیایی هستش ...

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
نه عرب ست نداره.من تو هاتبرد دارمش.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سرنا ویلیامز مدال طلا المپیک را مال خود کرد

فینال بخش زنان مسابقات تنیس المپیک دیروز با قهرمانی سرنا ویلیامز آمریکایی همراه بود. او که در فینال به مصاف ماریا شاراپووا رفته بود موفق شد براحتی در 2 ست و با امتیازهای 6 بر 0 و 6 بر 1 وی را شکست داده و مدال طلا این مسابقات را مال خود کند. ویلیامز در این دیدار که تنها 1 ساعت و 3 دقیقه به طول انجامید عملکردی کم خطا داشت. در دیدار رده بندی بخش زنان ویکتوریا آزارنکا در 2 ست و با امتیازهای 6 بر 3 و 6 بر 4 ماریا کریلنکو را مغلوب نمود و مدال برنز این مسابقات را بدست آورد. اما در بخش دونفره مردان زوج آمریکایی برادران برایان در 2 ست و با امتیازهای 6 بر 4 و 7 بر 6 بر زوج فرانسوی سونگا / لودرا غلبه کرد و صاحب مدال طلا شد و در بازی رده بندی زوج دونفره فرانسه متشکل از گاسکه / بنتو در 2 ست و با امتیازهای 6 بر 2 و 7 بر 6 موفق به شکست زوج اسپانیایی لوپز / فرر شد نا مدال برنز را مال خود کند.

تکرار فینال ویمبلدون در فینال مسابقات تنیس المپیک - اندی ماری با پیروزی بر فدرر قهرمان مسابقات تنیس المپیک شد

فینال بخش مردان تنیس المپیک با قهرمانی اندی ماری همراه بود. او که در فینال به مصاف راجر فدرر سوئیسی رفته بود موفق شد در 3 ست و با امتیازهای 6 بر 2 ، 6 بر 1 و 6 بر 4 بر مرد شماره یک جهان غلبه کند تا علاوه بر کسب مدال طلا انتقام شکست خود در مسابقات ویمبلدون امسال را بگیرد. در مسابقه رده بندی هم خوان مارتین دل پوترو در 2 ست و با امتیازهای 7 بر 5 و 6 بر 4 بر نوواک جوکوویچ صرب غلبه کرد و مدال برنز این مسابقات را مال خود کرد. اما فینال بخش دونفره زنان هم با قهرمانی خواهران ویلیامز همراه بود. آنها موفق شدند در 2 ست 6 بر 4 بر تیم دونفره جمهوری چک غلبه کنند تا برای دومین بار پیاپی مدال طلا دونفره زنان المپیک را بدست آورند. در قسمت مختلط هم زوج میرنی / آزارنکا از بلاروس موفق شد با نتیجه 2 یر 1 و با امتیازهای 2 بر 6 ، 6 بر 3 و 10 بر 8 از سد زوج بریتانیایی ماری / رابسون بگذرد تا مدال طلا را برای کشور بلاروس بدست آورد.

faroogh.sb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال کسی راکت HAED از سری radical نداره واسه فروش ؟ هر کی داره بگه لطفا......... ممنون.............

faroogh.sb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی در کل بهترین بازی دنیای تنیس اینه : nadal vs verdasco -open2009

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بلاخره یک نیمچه شگفتی تو یو اس اپن رخ داد و ردونسکا رنک دو بازی ها باخت به وینسی ایتالیایی که بیستم بود ، البته کلآ تو این مسابقات خیلی خوب بوده ، احتمال داره که مراحل بالاتر هم بره

جز این نمیچه شگفتی همه چیز طبق پیش بینی جلو میره
من تقریبآ از همه مدعی ها حداقل یک بازی دیدم ، تو زن ها سرنا ویلیامز با فاصله خیلی زیادی از بقیه بهتر هست ، فقط یک معجزه ممکن باعث بشه قهرمان کس دیگه ای بشه ، تو مردها هم فدرر فعلآ از همه بهتر بوده ، موری خیلی بد بازی میکنه ، من کاملآ شگفتزده شدم دیدم چقدر ضعیف تر از ویمبلدون و المپیک بازی میکنه ، جوکوویچ هم خوبه ، اما به نظر نمیرسه کسی اونقدر خوب باشه که فدرر رو ببره

جام قابل پیش بینی به نظر میرسه همین هم جذابیتش رو کم میکنه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب بازی ها رسید به نیمه نهایی ، جز فدرر و تا حدودی ردونسکا تقریبآ همه با توجه به قرعه ای که داشتند طبق پیش بینی رسیدن به نیمه نهایی

تو زنها آزارنکا چه ببره ، چه ببازه ، رنک یک خودش رو نگه میداره ، نیمه نهایی هم با شاراپووا بازی داره ، پیش بینی برنده کمی سخته ، هیچکدوم خیلی عالی نیستند و هر دو به احتمال خیلی زیاد تو فینال به سرنا ویلیامز میبازند
از اونطرف سرنا ویلیامز بازی نسبتآ ساده ای داره با ارانی تنها تنیس بازی که رنک دو رقمی داره (10) و تونسته به نیمه نهایی امسال برسه ، فینال فرانسه هم بوده که اونجا به شاراپووا باخت
کلآ به نظر قهرمانی سرنا ویلیامز خیلی ساده باشه ، مخصوصآ که خواهران ویلیامز تو دوبل هم باختن و دیگه قرار نیست تو دوبل بازی کنه

اما در قسمت مردها فدرر مدعی اصلی قهرمانی تو 1/4 نهایی باخت به بردیچ و حذف شد ، شانس اول قهرمانی و رنک یک جهان ، یک کمی از نظر بدنی کم آورد ، به هر حال سنش هم رفته بالا من فکر میکنم سال دیگه موقع مناسبی برای خداحافظی در اوجش هست ، همه رکوردها رو هم شکسته ، دیگه وقتش هست بذاره کنار تنیس رو
بردیچ تو نیمه نهایی با ماری بازی میکنه که من چندتا از بازی هاش رو دیدم ، جز تو یک بازی ، باقی رو خیلی معمولی بوده ، شاید این دوتا بازی آخر متحول بشه اما چیزی که تا حالا نشون داده ، خیلی هم لایق بردن یو اس اپن نیست. بردیچ فدرر رو حذف کرده و ماری هم تو اوج نیست اما همچنان شانس ماری بیشتر هست برای رفتن به فینال ، اگر ماری قهرمان بشه ، رنک های یک تا چهار تنیس مردان در آغاز فصل به ترتیب ، 4 تا گرند اسلم سال رو میبرند ، رکورد جالبی میشه اما کمی تا قسمتی بعید هست
جوکوویچ هم تو طرف دیگه با فرر بازی میکنه ، جوکوویچ تا اینجا بهترین تنیسور بازی ها بوده و قهرمانی مجددش خیلی محتمل هست ، فرر امروز بازی خیلی سنگینی داشت تو ست پنجم و در تای برک بازی رو برد ، یک ساعت و نیم بیشتر از جوکوییچ بازی کرده ، به اندازه جوکوویچ هم آماده نیست ، شانس جوکوییچ برای فینال و قهرمانی از همه بیشتر هست فعلآ

اما نکته خیلی مهم دیگه خداحافظی اندی رادیک هست ، تنیسوری که سرویس های بی نظیر و استثنایی داشت و جز اون بازیکن بسیار معمولی بود ، فینالیست همیشه بازنده به فدرر ، تنها قهرمانی گرند اسلمش رو تو یو اس اوپن به دست آورد و آخرین آمریکایی هم هست که گرند اسلم برده ، با خداحافظی اون آمریکا دیگه حتی یک تنیسور معمولی خوب هم نداره ، کشوری که تنیسورهای خیلی بزرگی داشت ، حالا باید بشینه منتظر استعدادهای جدید

andy-roddick.2.jpg

رادیک تنها گرند اسلمش رو اینجا برد ، حالا هم آخرین بازیش رو با دلپترو اینجا انجام داد و از دنیای حرفه ای خداحافظی کرد ...

aboldh

Registered User
لایک‌ها
7
من الان راکت دانلوپ دارم 3.4 روزه گرفتمش 5 ستارس میخام بفروشمش رویه هاش سالم سالم هست
در ضمن من تو زاهدان دارم یک خورده بگی نگی حرفه ای کار میکنم
رویه تنرژی چقدره؟

بالا