خب بازی ها رسید به نیمه نهایی ، جز فدرر و تا حدودی ردونسکا تقریبآ همه با توجه به قرعه ای که داشتند طبق پیش بینی رسیدن به نیمه نهایی
تو زنها آزارنکا چه ببره ، چه ببازه ، رنک یک خودش رو نگه میداره ، نیمه نهایی هم با شاراپووا بازی داره ، پیش بینی برنده کمی سخته ، هیچکدوم خیلی عالی نیستند و هر دو به احتمال خیلی زیاد تو فینال به سرنا ویلیامز میبازند
از اونطرف سرنا ویلیامز بازی نسبتآ ساده ای داره با ارانی تنها تنیس بازی که رنک دو رقمی داره (10) و تونسته به نیمه نهایی امسال برسه ، فینال فرانسه هم بوده که اونجا به شاراپووا باخت
کلآ به نظر قهرمانی سرنا ویلیامز خیلی ساده باشه ، مخصوصآ که خواهران ویلیامز تو دوبل هم باختن و دیگه قرار نیست تو دوبل بازی کنه
اما در قسمت مردها فدرر مدعی اصلی قهرمانی تو 1/4 نهایی باخت به بردیچ و حذف شد ، شانس اول قهرمانی و رنک یک جهان ، یک کمی از نظر بدنی کم آورد ، به هر حال سنش هم رفته بالا من فکر میکنم سال دیگه موقع مناسبی برای خداحافظی در اوجش هست ، همه رکوردها رو هم شکسته ، دیگه وقتش هست بذاره کنار تنیس رو
بردیچ تو نیمه نهایی با ماری بازی میکنه که من چندتا از بازی هاش رو دیدم ، جز تو یک بازی ، باقی رو خیلی معمولی بوده ، شاید این دوتا بازی آخر متحول بشه اما چیزی که تا حالا نشون داده ، خیلی هم لایق بردن یو اس اپن نیست. بردیچ فدرر رو حذف کرده و ماری هم تو اوج نیست اما همچنان شانس ماری بیشتر هست برای رفتن به فینال ، اگر ماری قهرمان بشه ، رنک های یک تا چهار تنیس مردان در آغاز فصل به ترتیب ، 4 تا گرند اسلم سال رو میبرند ، رکورد جالبی میشه اما کمی تا قسمتی بعید هست
جوکوویچ هم تو طرف دیگه با فرر بازی میکنه ، جوکوویچ تا اینجا بهترین تنیسور بازی ها بوده و قهرمانی مجددش خیلی محتمل هست ، فرر امروز بازی خیلی سنگینی داشت تو ست پنجم و در تای برک بازی رو برد ، یک ساعت و نیم بیشتر از جوکوییچ بازی کرده ، به اندازه جوکوویچ هم آماده نیست ، شانس جوکوییچ برای فینال و قهرمانی از همه بیشتر هست فعلآ
اما نکته خیلی مهم دیگه خداحافظی اندی رادیک هست ، تنیسوری که سرویس های بی نظیر و استثنایی داشت و جز اون بازیکن بسیار معمولی بود ، فینالیست همیشه بازنده به فدرر ، تنها قهرمانی گرند اسلمش رو تو یو اس اوپن به دست آورد و آخرین آمریکایی هم هست که گرند اسلم برده ، با خداحافظی اون آمریکا دیگه حتی یک تنیسور معمولی خوب هم نداره ، کشوری که تنیسورهای خیلی بزرگی داشت ، حالا باید بشینه منتظر استعدادهای جدید
رادیک تنها گرند اسلمش رو اینجا برد ، حالا هم آخرین بازیش رو با دلپترو اینجا انجام داد و از دنیای حرفه ای خداحافظی کرد ...