• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
هی سرنا ایس زد ، هی آزارنکا دبل فالت کرد ، هی اون ایس زد ، این دبل فالت کرد
سرنا تو کل تورنمنت 2 بار برک شده بود ، تو این بازی دوبار ست دوم ، دو بار هم ست سوم برک شد ، آزارنکا میتونست تمام پیشبینی ها رو برعکس کنه! راحت میتونست بازی رو ببره ، ست سوم سرویس دستش بود 5-4 هم جلو بود ، سرنا هم کاملآ تسلیم شده بود ، گیم پینجم عالی برک کرده بود سرنا رو! اما ...

اشتباه ، پشت اشتباه ، کاملآ سرنا تسلیم بود ، اما وقتی بازی با اشتباه عیجب آزارنکا 30-0 شد ، سرنا فهمید شاید شانسی برای بردن داشته باشه و همین شد که اون گیم و دو گیم بعدیش رو برد تا قهرمان بشه!

بازی 2 ساعت و حدودآ بیست دقیقه عالی شد ، ست اول کاملآ یک طرفه به نفع سرنا ، ست دوم به طور باور نکردنی به سود آزارنکا و ست سوم یک بازی خیلی خوب و هیجانی که اشتباهات خیلی زیاد آزارنکا قهرمانی رو به سرنا تقدیم کرد ، سرنا تا قبل از فینال عالی بود ، بازی آخر فقط خوب نبود ، البته خب هیچ رقیب مهمی هم نداشت
شاروپوا فقط یکبازی تا قبل از نیمه نهایی با آزارنکا در عمر ورزشیش با اینکه ست اول رو برده بود ، بازی رو باخته بود در نهایت ... تو کل تاریخ یو اس اپن هم فقط یکنفر ، ست اول رو باخته بود و قهرمان شده بود ، آزارنکا داشت مثل شاروپووا رکورد بازی رو هم تکرار میکرد که نتونست

به هر حال حق مسلمش بود ، من اصلآ ازش خوشم نمیاد اما سطح بازیش با باقی بازیکنان تنیس خیلی فرق داره ...

Serena-Williams-008.jpg

فردا هم فینال مردان هست ، جوکوییچ بازی عقب مونده نیمه نهایی رو از فرر برد ، در واقع یک بازی به شدت بی کیفیت (به خاطر هوا) دیروز داشتند که فرر 4-0 جلو بود بازی به خاطر طوفان نیمه تموم موند به نظر من اصلآ نباید شروع میشد ، به هر حال امروز در ادامه بازی جوکوویچ عالی بود و به راحتی رسید به فینال ، موری هم تونست از اونطرف برسه فینال ، فینالی که با توجه به نیمه نهایی محتمل ترین بازی بود ، باتوجه به سطح آمادگی ها امکان تکرار قهرمانی جوکوویچ زیاد تر از موری هست

aboldh

Registered User
لایک‌ها
7
من شنیدم تینرژی 130 تومن شده!!خیلی گرون شده دو تا رویه میخوای عوض کنی میشه 260 تومن!!!

رویه تینرژِی الان 130 تومنه خیلی رویه هایه خوبین هم سرعت دارن هم پیچ

amirhossein kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من می خوام یک راکت بخرم و هزینه ای که می تونم بابتش بدم ار 150 تا 200 هزارتومنه اما نمیدونم چی بخرم. من می خوام بشه باهاش خوب تک و لوپ
و تاب زد و برای بلوک هم مناسب باشه.البته می خوام چوبشا دسته دوم بردارم اما نمی دونم رویه هاشو چی بردارم و مدلش هم یا دونیک باشه یا باترفلای لطفا راهنمایم کنید. در ضمن کارایی رویه انتی و فینت رو هم توضیح بدید.ممنون

oonja_dot_com

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید
دوستان راکت بدمینتون خــوب و حرفه ای صد تومن تا نهایت 200 تومن چی خوبه بخرم ؟؟
راهنماییم میکنید لطفا؟

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
عزیزم با قیمت ۲۰۰ تومن راکت حرفه ا نمیتونی بخری
اما اگر یونکس اصل گیرت بیاد
من یک راکت گوزِنن ژاپنی هم دارم خیلی راکت خوبیه
در کل ببین مربت چی بهت پیشنهاد می کنه

hamidreza-p

Registered User
لایک‌ها
158
سلام.
خیلی خوبه یه همچین تاپیکی زده شده.
بچه های قم دقت کنن که روزای جمعه توی سالن تختی مسابقه برگزار می شه.
بیان اونجا خودشون رو محک بزنن.

aboldh

Registered User
لایک‌ها
7

سلام شما از بچه هایه پینگ پنگ بیرجند هستین منم خودم بیرجندی هستم و خونمون زاهدانه چوب دسته 2 پریموراک کربن یا اشلایگر واسه فروش سراغ نداری؟

f.r.d

Registered User
لایک‌ها
34
سلام شما از بچه هایه پینگ پنگ بیرجند هستین منم خودم بیرجندی هستم و خونمون زاهدانه چوب دسته 2 پریموراک کربن یا اشلایگر واسه فروش سراغ نداری؟

عزیزان گرامی من به صورت کاملا حرفه ای بازی میکنم و بیشتر از 20-30 تا مقام و مدال و کاپ و...(چه در منطقه ، چه در شهرستان ، چه در استان و...)دارم:cool:

راستی آقایون کسی تو رباط کریم کلاس سراغ نداره؟ خودم گشتم پیدا نکردم!فقط رئیس تربیت بدنیش بهم گفت که تا چند وقت دیگه کلاس را میندازیم و مربی خوب هم اومده.منم گفتم پس اگه اینجاس بیارش یه گیم 3 از 5 بزنیم...خلاصه اوردش و من 14 ساله جوری شکستش دادم که خودم دلم براش داشت میسوخت!(اینم شهرستان رباط کریم...خدایی حیف بود که شهر جدید پرند به جای اینکه جزو شهریار بشه،جزو رباط کریم سه نقطه شد:hmm:)

M.a.h.d.i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
میخواستم قیمت چند قلم جنس رو بپرسم ببینم کسی اطلاع داره و در صورت مناسب بودن تهیه کنم
چوب تامکا گرگلی
رویه سیاه سرایور EL
رویه قرمز آکودا S1

حالا هر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
و ارزون ترین جایی هم که میشه تهیه کرد یا دوستان میتونن تهیه کنن به ما بگن ممنون پیشاپیش

aboldh

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
میخواستم قیمت چند قلم جنس رو بپرسم ببینم کسی اطلاع داره و در صورت مناسب بودن تهیه کنم
چوب تامکا گرگلی
رویه سیاه سرایور EL
رویه قرمز آکودا S1

حالا هر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
و ارزون ترین جایی هم که میشه تهیه کرد یا دوستان میتونن تهیه کنن به ما بگن ممنون پیشاپیش

چوب تامکا گرگلی 360
رویه سیاه سرایور el نوش 90 شده من یکی دارم دسته 2 1 ماه بیشتر باهاش نزدم 70 میدم
رویه اکودا s1 129 تومن
تو سایت فروشگاه الكترونيكي مرکز ورزش ایران هم تمام قیمت ها هست

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود دوستان

در مورد دوره مربی گری تنیس خواستم ببینم شرایطش چطور هست و از کجا باید اقدام کنم ؟
مدرک بین المللی می خوام بگیرم .

پیشاپیش ممنون

aboldh

Registered User
لایک‌ها
7
بستگی داره چه سبکی بازی میکننی رویه حمله ای خوب که همگی بازیکنان مطرح یک روز باهاش میزدن sriver fx هست رویه خیلی خوب هم تنرژی 05 یا 64 هست که من خودم رویه هام تنرژی 64 هست ازشون راضیم

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
پینگ پینگ خیلی جدابه.زیاد بلد نیستم اما هر وقت بازی میکنم به اندازه یک بازی پر تحرک حال میده!

hosseinva

Registered User
لایک‌ها
207
من عاشق پینگ پنگم مسابقاتشم زیاد رفتم مقامم زیاد دارم ازش فقط حیف از وقتی رفتم دانشگاه نتونستم بهش زیاد بپردازم

alireza beats

Registered User
لایک‌ها
86

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
آخرین پست این تاپیک بر میگرده به Us open 2012!!
فقط اینو بگم نوواک برای سومین سال پیاپی قهرمان ملبورن شد.
--
مسابقات 500 امتیازی دبی رو هم نواک برد و اختلافش با راجر خیلی زیادتر کرد.پارسال راجر قهرمان شده بود.
فردا هم فینال نادال با هموطنش داوید فرر هست که تو مکزیک بازی دارن.

بالا