• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

pazand

Registered User
لایک‌ها
98
سلام

یک جفت راکت بدمینتون تا 100 تومن میخوام بخرم. به نظرتون بهترین انتخاب چی هست؟
مثلا اینها خوبن؟ کدومشون بهتر هست؟ یا گزینه دیگری رو پیشنهاد میکنید؟

راکت بدمینتون کربن Yonex-6000
قیمت: 42,000 تومان
CAB6000.jpg

راکت بدمینتون MaxPower مدل CarboTec-500
قیمت: 40,300 تومان
ct500.jpg

ممنون

به نظر من مکس بگیر.حتی از یونکس تقلبی گرونتر از این هم بهتره.

pazand

Registered User
لایک‌ها
98
سلام خسته نباشید
دوستان راکت بدمینتون خــوب و حرفه ای صد تومن تا نهایت 200 تومن چی خوبه بخرم ؟؟
راهنماییم میکنید لطفا؟

سلام

راکت یونکس درجه دو میتونی بخری ولی بهتره که نخری چون عمر خوبی ندارن . به نظر من برو سراغ بقیه برندها چون تقلبی ازشون نیست یا حداقل خیلی کمه.
راکت head چهار، پنج مدل هستش که بین 100 تا 200 تومن هستند که به نظر من راکت های خیلی خوبی هستن. راکت های maxpower و Fz-forza هم برای این رنج قیمت گزینه های خوبی هستن.

sorkhkon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه راهنمایی می خواستم
من از بچگی پینگ پنگ بازی می کردم بازی ام عالی عالی نیست،ولی بد هم نیستم شیوه بازی ام دفاعی هست و بیشتر کاد می کشم وخیلی کم حمله می کنم حدود ده سال بازی نکردم الان که دوباره شروع کردم مربی گفت فینتی بشم
خیلی واسم سخته مربی می گه بیشتر با رویه فینت بازی کنم ولی از آنجا که عادت به. کاد دارم. توپ هام بلند میشه و همه حمله می کنن اگر ممکنه فوت و فن های بازی با فینت رو به من یادبید ممنون میشم

sorkhkon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه راهنمایی می خواستم
من از بچگی پینگ پنگ بازی می کردم بازی ام عالی عالی نیست،ولی بد هم نیستم شیوه بازی ام دفاعی هست و بیشتر کاد می کشم وخیلی کم حمله می کنم حدود ده سال بازی نکردم الان که دوباره شروع کردم مربی گفت فینتی بشم
خیلی واسم سخته مربی می گه بیشتر با رویه فینت بازی کنم ولی از آنجا که عادت به. کاد دارم. توپ هام بلند میشه و همه حمله می کنن اگر ممکنه فوت و فن های بازی با فینت رو به من یادبید ممنون میشم

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
امروز اتفاقا روز اول یادگیری پینگ پنگ ام بود.تازه بهم بک و فور یاد دادن.خداییش لذت بخشه.
کلا من هر رشته ورزشی که توپ داشته باشه خوشم میاد.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
انصافا این میزایی که شهرداری تو پارکا میزاره خیلی تاثیر خوبی روی گرایش مردم و جوونا به این ورزش داشته و واقعا جای خوشحالی داره . به امید روزی که توی هر خونه ای حداقل یه ورزشکار باشه
منم با خوندن این تاپیکتون خیلی جالب شد برام چون پارک هم نزدیک منزل هست و میخوام برم شروع کنم وقتای ازادم بازی کنم . برای دوست یابی و وارد اجتماع شدن هم بسیار توصیه میشه بخصوص به جوونهایی که شاید یکم ورود به اجتماع سختشون باشه این حرکت واقعا بهترین و سالم ترین راهه

from lg

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام
من یه راهنمایی می خواستم
تعدا فینت بازا خیلی کمه و در اکثر مواقع مسخرشون می کنن :D تو بیرجندمون نفر اول دسته یک یه فینت بازه که تازه 11 سالش شده :| (عضو تیم ملی نوجوانان فک کنم باشه)
منم یه زمانی می خواستم فینت باز شم از بس فحش خوردم قیدشو زدم ;)

ehsanahmadi66

Registered User
لایک‌ها
43
دنبال یه پارتنر یا مربی تنیس با قیمت مناسب تو مشهد میگردم ، کسی میتونه کمکم کنه؟ مربی هایی که میشناسم همه ساعتی 30 میگیرن

deltaban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
9e8utm1k41rge8yepakq.jpg

تِنیس ورزشی راکتی است که بین دو نفر (سینگل) یا بین دو تیم دونفره (دوبل) بازی می‌شود. هر بازیکن راکتی دارد که دارای صفحه‌ای از شبکه توری است. بازیکن با این راکت، توپی لاستیکی با پوشش نمدی را به زمین حریف پرتاب می‌کند. بازیکنی (یا تیمی) که زودتر امتیاز نهائی را به دست آورد برنده‌است.

این ورزش ابتدا در بریتانیا و بیشتر میان اشراف‌زادگان رایج شد و سپس به سایر کشورهای انگلیسی زبان رفت و اکنون در همه کشورها بازی می‌شود. به دلیل تجهیزات گران قیمت و زمین مناسب برای انجام این ورزش، هنوز هم تنیس به عنوان یکی از ورزش های گران قیمت شناخته می شود.

تنیس از ورزش‌های المپیک است. در برخی از کشورها به آن تنیس میدانی می‌گویند تا از ورزش دیگری بنام تنیس شاهی که در سالن و در زمینی با ابعاد متفاوت بازی می‌شود و همچنین تنیس روی میز (که در برخی کشورها با نام پینگ پنگ) متمایز گردد.

تا آنجاکه شواهد تاریخی در این مورد نشان می دهد ، ورزش تنیس طی قرون ۱۲ و ۱۳ میلادی ابتدا در کشور فرانسه ابداع شد. اما ارائه جدی این ورزش در سال ۱۸۷۲ میلادی بود که سرگرد هاری جم این ورزش را در شهر لمینگتن( انگلستان) به مردم معرفی کرد . در آن زمان مقررات و خصوصیات این ورزش بآنجه اکنون می بینیم تفاوت بسیار داشت . در سال ۱۸۷۷میلادی ، اولین بار در دنیا مسابقات تنیس با مقررات و قوانین بخصوصی در زمینهای تنیس “باشگاه تنیس و کروکت ال انگلند” ویمبلدون برگزار گردید، محلی که هم اکنون بزرگترین مسابقات تنیس دنیادر آن برگزار می شود.

به ادامه مطالب بروید

مسابقات ویمبلدون در سال ۱۸۷۷، یو اس او پن در سال ۱۸۸۱ ، دیویس کاپ ۱۸۹۹ و اوپن استرالیادر سال ۱۹۰۵ و اپن فرانسه ۱۹۱۸شروع به فعالیت کردند.

هنگامی که تنیس شروع به رشد سریع کرد و جهان را فرا گرفت و طبیعتا اتحادیه های ملی شروع به هم پیوستن برای برگزاری مسابقات بزرگ جهانی و تنظیم قوانین و مقررات کردند .

در سال ۱۹۱۱ نیاز به وجود یک فدراسیون بین المللی تنیس، احساس شد . امتیاز این فدراسیون ابتدا به آقای دوان ویلیامز (یکی از افراد کشته شده در کشتی تایتانیک) که نتوانست ایده خود را ببیند به آقای چارلز بارد ( دبیر اتحادیه تنیس سوئیس ) و آقای هنری والت (رئیس فدراسیون تنیس فرانسه) اعطا شد .

دوازده اتحادیه تنیس در جلسه اصلی در پاریس ( ۱۹ مارچ ۱۹۱۱) شرکت کردند . که ILTF (فدراسیون لاون تنیس بین المللی) در آن شکل گرفت ، این کشور ها عبارتند از : no1

استرالیا (استرالیا و نیوز یلند)
اسپانیا
اتریش
بلژیک
آلمان
افریقای جنوبی no2
دانمارک
فرانسه
بریتانیای کبیر
هلند
روسیه
سوئیس
سوئد no3

نتایج اولین نشست بدین صورت بود که ، زبان رسمی فرانسوی باشد با ترجمه انگلیسی و مقر فدراسیون دور از پاریس باشد. ( سوئیس مقر فدراسیون بین المللی انتخاب گردید) .

دبیرهای فدراسیون : آقای ه . ا. سابلی (دبیر اتحادیه انگلیس) و اقای ر. گالای ( رئیس فدراسیون تنیس فرانسه ) رئیس فدراسیون : اقای دکتر ه . او . بهرنس

همچنین حق برگزاری مسابقات جهانی ( قهرمانی روی چمن ) برای همیشه به بریتانیای کبیر اهدا گردید .

no4 17 ماه بعد از تشکیل فدراسیون ، جنگ جهانی اول همه چیز را بهم ریخت و یکبار دیگر تمام فعالیتهای در سال ۱۹۱۹ از سر گرفته شد . ITLF بعد از جنگ جهانی اول فقط با ۱۰ کشور عضو گرچه ، از خرابی جنگ رنج می برد کار خود را شروع کرد و اتفاقات ذیل بترتیب پیش آمد.

۱۹۲۲- هیئت بین المللی قوانین توسط مشاور کمیته “کمیته مدیریت” ، برای پایان بخشیدن به مشکلاتی که فدراسیون بین المللی داشت ، تاسیس گردید. و همچنین برای تغییر قوانین بازیها حق اختصاصی پیدا کرد .

۱۹۲۳- ۱۶ مارچ در نشست اصلی سالیانه در پاریس، قرار گردید “قوانین تنیس” عمومی شود و از اول ژانویه سال ۱۹۲۴ ، ایالت متحده ، یکی از اعضاء رسمی این فدراسیون پذیرفته شد . نام مسابقات قهرمانی جهان بر داشته شد و یک زیر مجموعه جدیدی از مسابقات قهرمانی بوجود آمد که قرار شد مسابقات در بریتانیای کبیر ، فرانسه ، ایالات متحده و استرالیا برگزار گردد.

۱۹۲۴- ILTF بطور رسمی سازماندهی و کنترل مسابقات تنیس را در سراسر جهان به عهده گرفت .

۱۹۳۳ – کمیته مدیریت از “مشاور کمیته” جدا شد و بصورت رای گیری رئیس فدراسیون تعیین گردید . اصطلاح گراند اسلم در همین سال بوجود آمد . ( ازاین اصطلاح برای توصیف و ضعیتی استفاده می شود که در آن بازیکن موفق شود هر چهار مسابقه اصلی رادر یک سال ببرد ) اصطلاح گراند اسلم را اولین بار جان کایرن اهل نیویورک در باره بازیکن استرالیایی ( جک کرافورد ) به کار برد. او در سال ۱۹۳۳ کوشید تا هر چهار مسابقه را ببرد. ولی گراند اسلم واقعی را اولین بار ( دانلد باج) امریکایی در سال ۱۹۳۸به دست آورد . چهار بازیکن دیگر هم فاتح گراند اسلم شدند . “آقایان” ( کانالی )۱۹۵۳، ( راد لیور) ۱۹۶۲ به عنوان آماتور و در سال ۱۹۶۹به عنوان حرفه ای و ” بانوان” ( مارگرت کورت) ۱۹۷۱ و ( اشتفی گراف ) ۱۹۸۸

۱۹۳۴- کمیته مخصوص برای بحث در مورد تفاوت حرفه ای بودن و آماتور بودن و تعیین قابلیت هزینه ادعا شده بازی آماتورها برای بیش از ۸ هفته تشکیل گردید .

( ظهور ورزش تنیس در ایران به بعد از جنگ جهانی دوم بازمی گردد. پیش ازاین درفاصله سالهای (۱۳۱۵-۱۳۱۸) باشگاه بوستان ورزش که دارای چندین زمین تنیس در محلی روبروی ورزشگاه شهید شیرودی فعلی به مدیریت شادروان شکوهی گشایش یافت . ورزشگاه شهید شیرودی ( امجدیه سابق) نیز همزمان با ورزشگاه بوستان ورزش با یک زمین تنیس درمحل کنونی افتتاح و نخستین مسابقات قهرمانی تنیس کشور در سال ۱۳۱۸ در همین ورزشگاه برگزار گردید. گفتنی است که ورزش تنیس بخاطر حضور اتباع انگلیسی در آبادان رونق خاصی داشت و اولین مسابقه تنیس بین تیمهای آبادان و تهران به سالهای ۱۳۱۷-۱۳۲۰بر می گردد.

پس از جنگ جهانی دوم مسابقات قهرمانی تنیس کشور تاسال ۱۳۲۲ جریان داشت که برادران نعمانی ( هانری وژوزف ) در صدر بازیکنان قرار داشتند .از سال ۱۳۲۲-۱۳۳۲مقام قهرمانی تنیس کشور در اختیار ژرژ آفتاندلیان قرار داشت.)

۱۹۳۹- جمع کل کشورهای به عضویت درآمده به ۵۹ کشور افزایش پیداکرد. درحین جنگ جهانی دوم بدلیل خرابیهایی که در فرانسه اتفاق افتاده بود و حمله به سوئیس (مقر ابتدائی ILTF) به بریتانیا انتقال پیدا کرد. از آن زمان تعیین گردید که ILTF در لندن باقی بماند.

۱۹۴۶- ۵ جولای – اولین جلسه بعد از جنگ در هتل ساوی لندن برگزار گردید. ۲۳ کشور باملیتهای گوناگون بعد از نتیجه جنگ جهانی دوم به عضویت ILTF درآمدند. با گذشت چند سال ملیتهایی که عضویت خود را به علت سیاستهای جهانی لغو کرده بودند با تغییرات بعد از جنگ دوباره به عضویت فدراسیون در آمدند مانند: آلمان غربی – آلمان شرقی -چین – تایوان- آفریقای جنوبی

۱۹۴۸- اولین گزارش از “کمیته بین المللی توپ” بدست آمد که ملزم می کرد که توپهای لاون تنیس به استاندارد قابل قبولی در جهان دست یابند . این توصیه کمیته توپ به فدراسیون بود که آنها باید یک طرحی مدون و ساختار جدیدی به توپهای خودشان بدهند که توپها قابلیت آن را داشته باشند که از آنها تست سرعت و سایر تستها در حین بازی به عمل آید .

۱۹۵۱- اولین استراحت قانون ۸ هفته ای ( قانون آماتورها) برای ۲۱۰روز اجازه دادن به آماتورها که بتوانند در مسابقات مختلف شرکت کنند

۱۹۵۸- ILTF روی قضیه استراحت قانون آماتورها تاهمین سال اصرار فراوان داشت زیرا این استراحت را تشویقی برای بازیکنان و تمرکز آنها روی بازی تنیس و فرصتی درآمدزا برای آنها میدانست.

( اولین سالی که ایران در جام دیویس شرکت نمود ۱۹۵۹ بود. تیم تنیس جام دیویس ایران به مدت ۳۱ سال در جام دیویس بازی کرده و مجموعا۶۴بازی آنجام داده است .که حاصل آن ۳۲ برد و۳۲باخت بوده :

بیشترین برد از آن منصور بهرامی با ۲۴ برد. no5

بیشترین بازی برنده سینگل از آن تقی اکبری با ۱۷ برد .

بیشترین بازی برنده دوبل ازآن کامبیز درفشی جوان با ۱۲ برد.

بهترین تیم دوبل از آن کامبیز دزفشی جوان و مصطفی صالح با ۶ برد .

طولانی ترین بازیها از آن کامبیز درفشی جوان با ۲۲بازی .

و بیشترین سال عضویت در تیم دیویس کاپ از آن تقی اکبری با۱۵ سال است.

۱۹۶۳- در پنجاهمین جشن سالگرد ILTF مسابقات کاپ فدراسیون به عنوان یک مسابقه تیمی قهرمانی بین المللی برای بانوان بعنوان دیویس کاپ برگزار شد. ( بازی تیمی مردان هم از سال ۱۹۰۰وجود داشت اما زیر نظر ILTF نبود.)

۱۹۶۸- ۳۰ مارچ – بعد از ۱۰ سال گفتگو و بحث وجدل در فدراسیون یک نشست اضطراری در پاریس برگزار شد که ۴۷ کشور با نظر رئیس فدراسیون در مورد قانون تنیس اوپن موافقت کردند. این بازیهای دوره ای تنیس سازماندهی شد و نام آن مسابقات قهرمانی جهان نامیده شد (wct ) زیرنظر رسمی ILTF با قبول حامیان مالی برای سازماندهی این مسابقات راهی را برای مسابقه آزاد و قانونی برای بازیکنان جهت کسب درآمد بوجود آورد.

۱۹۶۹- باوجود زمینهایی مطابق و معادل باشرایط جغرافیایی محل زمینها موافقت شد .( نوع زمین خاکی – چمن – هارد )

۱۹۷۰- اولین تغییر در شمارش بازی اتفاق افتاد وقتی که فدراسیون تصمیم به تست سیستم تای برک در بازیهای گرفت این سیستم در بازیهای حرفه ای آمریکا در فیلادلفیا برای مدت کوتاهی انجام گرفت.

۱۹۷۱- ILTF باصدور بخشنامه ای در نشست اصلی سالیانه خود در ایتالیا ابلاغ گردید که هیچ بازیکنی که قرار WCT را دارد نمی تواند در مسابقاتی که اتحادیه تنیس تشکیل میدهد شرکت نماید . این بدین معنی بود که ” جان نیو کامپ” نمی توانست از قهرمانی ویمبلدون در آن سال دفاع کند .

۱۹۷۲- WCT و ILTF تسهیلاتی بوجود آوردند که بازیکنان برای پیشرفت خود بتوانند در مسابقات دیگر هم بازی کنند .بعد از اینگه مسابقات تنیس تحت پوشش تلویزیونی قرار گرفت استفاده از توپهای زرد رنگ بصورت اجبار و قانون در آمد . تا آن زمان باتوپهای سفید رنگ بصورت رایج بازی می کردند .

تیم تنیس بانوان کشور ایران در همین سال با دو بازیکن به نامهای سرکار خانم صدیقه اکبری و سرکار خانم پروین افشار در مسابقات فیدکاپ شرکت نموده و با تیمهای تنیس بانوان ژاپن و اکوادور روبرو شدند.

۱۹۷۳- بحث و جدلهای زیادی بین اتحادیه تنیس بازان حرفه ایATP و ILTF دیده می شد . بخاطر به تعلیق در آوردن ۹ ماهه بازی” نیکی پیلیچ”بازیکن یوگسلاوی بدلیل حضور نیافتن در مسابقات دیویس کاپ در مقابل نیوزلند در آن زمان این محرومیت باجلسه اضطراری ATP به یک ماه کاهش پیدا کرد و در همین سال اعضاء ATP بخاطر نشان دادن قدرت خود مسابقات ویمبلدون را با یکوت (تحریم) کردند. در پی این تصمیم ۸۰ بازیکن از مسابقات کناره گیری کردند .

۱۹۷۴- تای برک بطور متغیر و نیمه رسمی وارد سیستم شمارش شد .

۱۹۷۵- شاهد تولد الگوی اداره کردن بعنوان یک متد برای کنترل رفتارهای ناشایست در بازی مردان بودیم ( کمیته انظباطی).دفتر بین المللی تنیس بازان زن حرفه ای (WTA ) شکل گرفت و بطور مشترک تحت نظر ILTF , و WTA اداره می شد و هدف آن ارتقا- کنترل و اداره مسابقات تنیس بانوان در سراسر جهان بود.

۱۹۷۷- یک خاطره بد در نظر مردم :صد سال بعد از شروع بازیهای ویمبلدون (ILTF) یک تغییر کوچکی کرد . کلمه LAWN حذف شد و تبدیل به فدراسیون بین المللی تنیس(ITF) گردید . ITF شروع به نو آوری در این رشته کرد از جمله طرح دو زهی راکت که به تصویب نرسید .

۱۹۷۸- اولین قهرمانان جهانیITF معرفی شدند .(کریس اورت – بیورن بورگ ) این دو از طریق بازیکنان سابق تنیس برگزیده شدند .

۱۹۷۹- کشورهای عضو دیویس کاپ از ITF در خواست کردند که مسابقات را تحت نظر خود قرار دهد . مسابقات دیویس کاپ از سال ۱۹۰۰وجود داشت ولی زیر نظر ILTF نبود. یک کمیته به نام کمیته ملتهای دیویس کاپ وجود داشت . در همین سال اتحادیه ملی تنیس با ویلچر توسط ( برد پارکز – دیوید سالتز) تاسیس گردید .

۱۹۸۰- ۱۰ مسابقه در آمریکا از جمله (US OPEN ) مسابقه با ویلچر را برگزار کردند .

۱۹۸۱- NEC حامی اصلی مسابقات دیویس کاپ گردید . ۱۶ گروه قوی جهانی تاسیس شد . NEC تاسال ۱۹۹۴ حامی مالی مسابقه جام فدراسیونها هم بود .

۱۹۸۷- ITF از ویمبلدون به بارون کورت در غرب لندن نزدیک استادیوم تنیس کوئین انتقال پیدا کرد.

۱۹۸۸- تنیس به مسابقات المپیک در سئول بازگشت. کره بعد از ۶۴ سال در این مسابقات شرکت می کرد .همچنین جشن هفتاد و پنجمین سالگرد ITF با ریاست فیلیپ کارتیر برگزار گردید. در جلسه رسمی ITF اجرای سیستم تای برک برای بازیهای دیویس کاپ سال۱۹۸۹تصمیم گیری شد. در همان سال دو قانون جدید برای مسابقات تنیس با ویلچر تصویب شد.

۱۹۹۴- نام مسابقات جام فدراسیونها به فدکاپ (FED CUP) تغییر کرد.

۱۹۹۵- مهمان و میزبان برای مسابقات فدکاپ (FED CUP) تعریف شد.

۱۹۹۸- ITF به مقر فعلی (مجموعه ورزشی انگلند) در روهامپتون تغییر مکان داد .

۱۹۹۹- یکصدمین سال برگزاری دیویس کاپ جشن گرفته شد.

۲۰۰۱- ۱۴۲کشور عضویت دیویس کاپ رادارا بودند. مسابقه تنیس با ویلچر شاهد ۲۵ سال تاسیس خود بودند .

۲۰۰۲- ( BNP.paribas )حامی اصلی مسابقات دیویس کاپ گردید.

۲۰۰۳- فدکاپ (fed cup) چهلمین سال تاسیس خود را جشن گرفت.

۲۰۰۵- یکصدمین سال برگزاری ( Australian Open ) جشن گزفته شد.

deltaban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
dmyoxeq0pyvq39xnjdz.jpg

امتیاز دهی

پوینت : پونیت (نقطه) کمترین امتیاز که از صفر تا ۴۰ در هر گیم داده می شود.
گیم : امتیاز پوینت بعد از ۴۰ تبدیل به یک گیم (بازی) می شود.
ست : هر ۶ گیم یک ست نام می گیرد.
مَچ : امتیاز کل مجموعه یا مچ که از ۲ ست (تا حداکثر ۳ ست در مسابقات خاص) برای یک طرف بازی است.

(اختلاف در تمامی امتیازات باید حتما دو باشد)

در سطح حرفه ای مسابقات می توانند در حد اکثر ۳ ست و یا حد اکثر ۵ ست برگزار شوند. در مسابقات گرند اسلم، جام دیویس و فینال المپیک مردان بازی ها به شیوهی دوم انجام میشوند. این در حالی است که بازی های زنان همواره حد اکثر ۳ ست هستند. بازیکنی که زودتر شش «گیم» را بگیرد برنده «ست» می شود. البته به شرطی که دو گیم از حریف جلوتر باشد. هر جا که لازم باشد باید ست را ادامه داد تا این دو اختلاف حاصل گردد. روش امتیاز بندی دیگری که می تواند جایگزین روش ذکر شده باشد، روش «تای-بریک» است به شرط آنکه تصمیم به استفاده از آن پیش از برگزاری مسابقه اعلام شده باشد. در این صورت قوانین زیر باید رعایت گردد: این روش هنگامی به اجرا در می آید که نتیجه برابر «شش» از نظر گیمی حاصل شده باشد.

امتیاز دهی

پوینت : پونیت (نقطه) کمترین امتیاز که از صفر تا ۴۰ در هر گیم داده می شود.
گیم : امتیاز پوینت بعد از ۴۰ تبدیل به یک گیم (بازی) می شود.
ست : هر ۶ گیم یک ست نام می گیرد.
مَچ : امتیاز کل مجموعه یا مچ که از ۲ ست (تا حداکثر ۳ ست در مسابقات خاص) برای یک طرف بازی است.

(اختلاف در تمامی امتیازات باید حتما دو باشد)

در سطح حرفه ای مسابقات می توانند در حد اکثر ۳ ست و یا حد اکثر ۵ ست برگزار شوند. در مسابقات گرند اسلم، جام دیویس و فینال المپیک مردان بازی ها به شیوهی دوم انجام میشوند. این در حالی است که بازی های زنان همواره حد اکثر ۳ ست هستند. بازیکنی که زودتر شش «گیم» را بگیرد برنده «ست» می شود. البته به شرطی که دو گیم از حریف جلوتر باشد. هر جا که لازم باشد باید ست را ادامه داد تا این دو اختلاف حاصل گردد. روش امتیاز بندی دیگری که می تواند جایگزین روش ذکر شده باشد، روش «تای-بریک» است به شرط آنکه تصمیم به استفاده از آن پیش از برگزاری مسابقه اعلام شده باشد. در این صورت قوانین زیر باید رعایت گردد: این روش هنگامی به اجرا در می آید که نتیجه برابر «شش» از نظر گیمی حاصل شده باشد. از این روش نمی توان در ست سوم در بازی سه «سته» و در «ست» پنجم در بازی پنج «سته» استفاده نمود باید روش عادی یعنی برد و یا اختلاف دو گیم اجرا گردد مگر اینکه پیش از مسابقه به نحو دیگری اتخاذ تصمیم شده باشد. در یک گیم «تای-بریک» روش زیر اعمال می شود. بازیکنی که زودتر ۷ امتیاز را بگیرد، برنده گیم و ست می شود به شرط آنکه دو امتیاز از حریف جلوتر باشد. اگر امتیاز (برابر شش) شود، گیم باید ادامه یابد تا این اختلاف حاصل شود. در روش «تای-بریک» امتیاز دهی باید از سیستم عددی انجام شود. (البته در مسابقات آزاد فرانسه در ست آخر یاپنجم تای برک وجود ندارد و بازی تا زمان اختلاف دو گیم ادامه می یابد) بازیکنی که نوبت سرویس او باشد برای تعیین امتیاز اول سرویس می کند. حریف او برای تعیین امتیازات دوم و سوم سرویس می کند و از آن به بعد هر بازیکن به تناوب برای دو امتیاز بعدی سرویس می کند تا برنده گیم مشخص شود. از امتیازات اول باید به تناوب از نیمه راست و چپ سرویس کرد، که در ابتدا از نیمه راست شروع می شود. اگر سرویس از نیمه اشتباه زمین زده شود و معلوم نگردد تمام نتایج بازی که از آن سرویس یا سرویسهای اشتباه در محل سرویس به محض آشکار شدن باید تصحیح شود. (توضیح آنکه بجز برای امتیاز اول که سرویس از نیمه راست زده می شود، برای هر دو امتیاز بعدی تا پایان «تای-بریک» هر بازیکن به ترتیب اول از نیمه چپ و سپس از نیمه راست سرویس می کند) بازیکنان باید پس از هر شش امتیاز و در خاتمه گیم «تای-بریک» اقدام به تعویض زمین بنماید. شیوه ی امتیاز دهی در گیم های معمولی بدین صورت است: هر گاه بازیکنی امتیاز اول را بگیرد امتیاز ۱۵ برای آن بازیکن ثبت می‏شود. با گرفتن امتیاز دوم، امتیاز ۳۰ اعلام می‏شود. با گرفتن امتیاز سوم امتیاز آن بازیکن ۴۰ اعلام می‏شود. هر گاه بازیکن امتیاز چهارم را نیز بگیرد، امتیاز به صورت اعلام «گیم» مشخص می‏شود. مگر اینکه: اگر هر یک از دو بازیکن سه امتیاز بگیرند، حساب امتیاز «برابر» (دیویس) اعلام می‏شود و امتیاز گرفته شده توسط یک بازیکن به عنوان (آوانتاژ) «امتیاز» مثبت اعلام می‏شود. اگر همین بازیکن امتیاز دیگری بگیرد، برنده «گیم» می‏شود. ولی اگر حریف امتیاز بعدی را بگیرد، حساب امتیازات دوباره به صورت «برابر اعلام می‏شود. این کار به همین ترتیب ادامه می‏یابد تا آنکه یکی از بازیکنان پس از اعلام نتیجه برابر دوباره امتیاز بگیرد که نتیجه «گیم» به نفع آن بازیکن اعلام می‏شود.[۱]

زمین‌های تنیس

زمین رُسی یا تنیس خاکی
زمین چمن
زمین سخت یا Hard Court
زمین موکت یا فرش
زمین چوب

راکت تنیس

راکت تنیس از بخش‌های زیر تشکیل شده است :

صفحه یا Head
زه یا String
دسته یا Grip

معیار انتخاب راکت تنیس

۱. اندازه صفحه یا Head Size

۲. سایز دسته یا Grip Size

۳. وزن راکت

۴. طول راکت

۵. عرض Beam

۶. میزان کشش زه یا String Tension
رویدادهای اصلی ورزش تنیس

چهار مسابقه بزرگ جهانی که مجموعا به گرند اسلم معروف هستند و هر سال برگزار می‌شوند مهمترین مسابقات این رشته ورزشی هستند؛

تنیس آزاد آمریکا (US Open)
تنیس آزاد استرالیا (Australian Open)
تنیس آزاد فرانسه (Roland Garros)
تنیس قهرمانی ویمبلدون (Wimbledon)

معیار مهارت در آموزش تنیس
ماریا شاراپووا در پس از زدن ضربه.

ربه‌های متوسط به حد اطمینان‌پذیری رسیده ولی ضربه‌هایش هنوز عمق و تنوع ندارد. می‌تواند با حالت تهاجمی در جلوی تور بازی کند. در بازی دونفره دارد به همکاری تیمی نزدیک می‌شود.

۴٫۰ ضربه‌های این بازی‌کن چه در فورهند و چه در بک‌هند، و در کنترل جهت‌ها و عمق ضربه‌ها، اطمینان‌پذیر است. در اجرای لاب و والی و ضربه‌های از بالای سر موفقیت دارد. در ضربه‌های سرویس گاه باعث خطای حریف می‌شود. ممکن است رلی‌ها را به خاطر بی‌صبری ببازد. به روشنی در بازی دونفره همکاری تیمی نشان می‌دهد.
۴٫۵
۵٫۰
۵٫۵
۶٫۰
۶٫۵
۷٫۰ این بازی‌کن به بالا ترین سطح ممکن رسیده است

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی میدونه بازی فینال بین جوکوویچ و نادال که بامداد فردا انجام میشه چه ساعتیه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب نادال قهرمان شد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

mersada0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
nmtbs02rgteyly6no3su.jpg

این یک واقعیت شناخته شده است که شرکت در فعالیت‌های ورزشی هوازی شبیه به بدمینتون فواید چندگانه‌ای برای سلامتی دارد و همچنین طول عمر را افزایش می‌دهد.

* در حقیقت مشخص شده است که انجام بازی بدمینتون به‌طور منظم در میانسالی به‌طوری که ضربان قلب شما افزایش یابد و یا به‌طور ملایم به نفس نفس بیفتید خطر مرگ را تا حدود 23 درصد در 20 سال آینده کاهش می‌دهد و طول عمر را به میزان 2 سال بهبود می‌بخشد. حداکثر فواید بهداشتی با انجام حداقل 30 دقیقه بازی بدمینتون در روز بعد از گرم کردن کافی به دست می‌آید.

* ازفایده های بازی بدمینتون به‌طور منظم کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب است. در بدن ما کلسترول تام،‌ تری‌گلیسریدها، لیپوپروتئین‌های کم چگالی (LDL) و لیپوپروتئین‌های بسیار کم‌چگالی (VLDL) کلسترول‌های بد هستند و لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا (HDL) تنها کلسترول خوب است.

* بدمینتون بازی کردن به‌طور منظم سطوح کلسترول خوب HDL را افزایش می‌دهد درحالی که سطوح کلسترول بد را کم می‌کند. از آنجایی که کلسترول‌های بد قطر عروق خونی را کاهش می‌دهند احتمال حملات قلبی و سکته‌های مغزی را افزایش می‌دهند. کاهش در میزان کلسترول‌های بد به معنی بهره‌مند شدن از فواید چندگانه بهداشتی آن است.

به ادامه بروید

* انجام بازی بدمینتون به‌طور منظم بدن را آنچنان تنظیم می‌کند که میزان پایه ضربان قلب در هر دقیقه کاهش پیدا می‌کند و فشارخون نیز کم می‌شود. هر دوی این اثرات برای افراد دارای فشارخون بالا مفید هستند. این اثرات ممکن است به آنها کمک کند تا فشارخون بالای خودشان را بدون استفاده از دارو یا اگر لازم بود فقط با مقدار کمی ‌دارو کنترل و مراقبت کنند.

* فایده خاص دیگر بدمینتون بازی کردن به‌طور منظم حفاظت در برابر بیماری‌های قلبی به خصوص حملات قلبی است. بدمینتون بازی کردن عضله قلب را تنظیم و قوی‌تر می‌کند و به علاوه فشارخون بالا را کاهش می‌دهد و عروق خونی را در مقابل مسدود شدن حفظ می‌کند. حتی افراد در مراحل اولیه شروع بیماری‌های قلبی می‌توانند با بدمینتون بازی کردن تحت نظارت و توصیه‌های پزشکی از فواید آن بهره‌‌مند شوند.

* شرکت در بازی بدمینتون به‌طور منظم به افراد دارای اضافه وزن برای کاهش وزن اضافی و رسیدن به وزن متناسب با قد و سنشان کمک می‌کند.

این اثر به علت سوختن کالری‌های اضافی است که در طول بازی بدمینتون انجام می‌شود و از تجمع چربی و افزایش وزن افراد جلوگیری می‌کند. علاوه بر این ذخایر چربی موجود در بدن نیز برای تولید انرژی در حین بازی بدمینتون بسیج می‌شوند. اما برای رسیدن به کاهش وزن مناسب این ورزش باید باید با یک **** غذایی مناسب ترکیب شود.

* پوکی استخوان به‌خصوص در افراد مسن و زنان بعد از یائسگی یک مشکل رنج‌آور است. پوکی استخوان به علت اینکه استخوان‌ها تراکم خودشان را به خاطر تعامل‌های پیچیده بین هورمون‌های بدن – سلول‌های تشکیل‌دهنده و حل‌کننده استخوان – از دست می‌دهند به وجود می‌آید. افراد دارای پوکی استخوان به علت کاهش قدرت استخوان برای ایستادگی در برابر فشار و آسیب به راحتی در معرض خطر شکستگی‌ها قرار دارند. با بدمینتون بازی کردن به عنوان یک فعالیت بدنی که یکی از مهم‌ترین عوامل برای پیشگیری از پوکی استخوان – بدون توجه به سن و جنس افراد – است می‌توان از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرد یا آن را به تاخیر انداخت.

* بدمینتون بازی کردن فعالیت سلول‌های استخوان‌ساز را ارتقا می‌بخشد و به جذب و ترکیب کلسیم در ساختار ماتریکس استخوان کمک می‌کند و در نتیجه استخوان را قوی‌تر می‌کند.

* فایده به‌طور منظم بدمینتون بازی کردن کاهش بروز سرطان‌هایی نظیر سرطان روده بزرگ و سینه است.

* بدمینتون بازی کردن احساس، قدرت، انگیزه، شور و علاقه و جوانی شما را حفظ می‌کند. به دورکردن افسردگی، اضطراب و استرس و افزایش خودباوری کمک می‌کند.

* بدمینتون همچنین به لذت بردن از یک خواب راحت‌تر در شب کمک می‌کند. در نتیجه از بروز بیماری‌ها یا بدتر شدن آنها به علت خواب ناکافی جلوگیری می‌کند.

mersada0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
xd6l8qccjhbyew5ow97d.gif

زمین بازی بدمینتون به شکل مستعطیل می باشد و با خطوطی به عرض 40 میلی متر کشیده می شود. خطوط زمین باید به سادگی قابل تشخیص بوده و بهتر است به رنگ سفید یا زرد کشیده شود. طول زمین 13/4 متر - عرض زمین دو نفره 6/10 متر - عرض زمین یک نفره 5/30 متر می باشد. کلیه این خطوط جزو زمین محسوب می شود. ارتفاع پایه های تور 155 متر می باشد.

توپ:

از مواد طبیعی یا مصنوعی ساخته می شود. باید از جنس چوپ پنبه که لایه چرمی دارد باشد. توپ چرمی باید دارای 16 پرک باشد که به پایه وصل می شوند. وزن توپ باید بین 4/74 تا 4/50 گرم باشد.

راکت:

راکت بدمینتون معمولاً از جنس چوبی یا فلزی می باشد. راکت از قسمتهای: دسته - میله - گلو یا سه راهی - صفحه راکت (کله راکت) تشکیل شده است.

به ادامه بروید

قوانین ورزش بدمینتون
cmvgdl2p233cta5j42.png

قرعه کشی:

برای شروع بازی داور مسابقه با سکه عمل قرعه کشی را انجام می دهد. نفر برنده قرعه کشی می تواند توپ یا دریافت (زمین) را انتخاب کند. برنده بازی کسی است که دو گیم از سه گیم را ببرد.

امتیازات گیمها:

در مردان 15 تایی است و در نونهالان و بانوان 11 تایی است. در بازیهای یک نفره و دو نفره مردان کسی که زودتر به امتیاز 15 برسد برنده گیم محسوب می شود و در بانوان و در نونهالان هر کسی زودتر به امتیاز 11 برسد برنده گیم محسوب می شود. هر کس 2 گیم از 3 گیم را ببرد برنده بازی است.

یسینیگ چیست؟

اگر در آقایان امتیاز به 14- 14 رسید و یا در بانوان به امتیاز 10-10 شد از کسی که زودتر به امتیاز 14 و یا 10 رسید سؤال می شود که آیا امتیاز اضافه می خواهد یا نه و اگر جواب مثبت باشد بازی به 17 و 13 ادامه می یابد و اگر جواب منفی باشد بازی در همان 15 و 11 به پایان می رسد. فردی که برنده گیم شد در گیم بعدی اولین سرویس را می زند.

تنها بازیکنی امتیاز کسب می کند که سرویس را زده باشد و توپ را در زمین بازیکن مقابل بخواباند.

تعویض زمین:

بازیکنان بایستی در موارد زیر زمین را عوض کنند:

1-پایان گیم اول

2-پیش از شروع گیم سوم

3-در صورت تساوی 1بر1 در گیم سوم در آقایان در پوئن 8 و در خانمها و نونهالان در پوئن 6 تعویض زمین صورت می گیرد.

سرویس:

زننده و گیرنده سرویس باید به صورت مورب در داخل محوطه سرویس آموزش بدمینتون و بدون تماس با خطوط محوطه سرویس قرار گیرند. از لحظه شروع سرویس تا پایان اجرای ضربه باید قسمتی از هر دو پای بازیکن در حالتی ثابت با زمین تماس داشته باشد. راکت زننده سرویس باید اولین را به پایه (کله) توپ بزند. هنگام برخورد توپ با راکت زننده سرویس تمام توپ باید از کمر سرویس زننده پایینتر باشد. میله راکت زننده سرویس از لحظه زدن ضربه به توپ باید به طرف پایین امتداد داشته باشد به نحوی که تمامی کله راکت از تمامی دست حامل راکت بازیکن پایینتر باشد. هنگام زدن سرویس اگر توپ با راکت زننده سرویس برخورد نکند خطا محسوب می شود زننده سرویس نباید قبل از آمادگی کامل گیرنده سرویس اقدام به زدن سرویس کند در بازیهای یک نفره ریا، تا زمانی که زننده سرویس امتیازی کسب نکند و یا اینکه امتیاز او در آن گیم زوج باشد زننده و گیرنده سرویس باید در زمین سمت راست قرار گیرند و تا زمانی که امتیاز زننده سرویس در آن گیم فرد باشد بازیکنان موظفند در سمت چپ زمین برای زدن سرویس و دریافت اقدام نمایند.

اگر دریافت کننده سرویس مرتکب خطا شد و یا توپ در زمین وی متوقف شود زننده سرویس یک امتیاز کسب می کند و از طرف دیگر زمین اقدام به زدن سرویس بعدی می کند.

اگر زننده سرویس مرتکب خطایی شود و یا اینکه توپ در زمین وی متوقف شود زننده سرویس حق زدن سرویس را از دست می دهد و آنگاه گیرنده سرویس حق زدن سرویس را به دست می آورد بدون اینکه امتیازی به طرفین داده شود.

بازیهای دو نفره:

هنگام شروع گیم و هر زمانی که یکی از طرفین حق زدن سرویس را به دست آورد، باید از قسمت راست زمین اقدام به زدن سرویس نماید. فقط سرویس گیرنده حق برگشت سرویس را دارد در صورتی که توپ به همبازی گیرنده سرویس برخورد کند و یا ضربه ای به توپ وارد کند خطا محسوب می شود و در این صورت به زننده سرویس یک امتیاز تعلق می گیرد، به جز اولین سرویس هر تیم که دو بار حق زدن سرویس را دارد. پس از برگشت سرویس توسط دریافت کننده هر یک از بازیکنان می توانند به توپ ضربه بزنند. در زدن سرویس اگر عدد پوئن فرد باشد نفر فردزن از سمت راست اولین سرویس را می زند و اگر پوئن زوج باشد نفر زوج زن در سمت راست اولین سرویس را می زند و نفر بعدی از طرف دیگر اقدام به زدن سرویس می کند. هر یک از بازیکنان برنده گیم، می تواند اولین سرویس گیم بعدی و هر از بازیکنان بازنده گیم نیز می تواند اولین دریافت کننده سرویس گیم بعد باشد. (پس از پایان هر گیم و در شروع گیم بعد می توان جای نفرات را عوض کرد).

تعداد بازیکنان هر تیم در آموزشگاهها:

در ابتدایی 5 نفر و در راهنمایی و متوسطه هر تیم 7 نفرند. در مسابقه بین دو تیم در ابتدایی دو بازی یک نفره و یک بازی دو نفره و دو بازی یک نفره در آخر و در راهنمایی و متوسطه دو بازی یک نفره و دو بازی دو نفره و یک بازی یک نفره در آخر انجام می شود.

mersada0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
wjsdp864fwumv8z9luem.gif

درس شماره ۱

چگونه دقت را در پینگ پنگ بهبود بخشیم
همانند بسیاری از تکنیک ها ومهارت های تنیس روی میز، دقت نیز یک مهارت است که باید بهبود یابد و برای اینکارباید از هوش خود استفاده کنیم این خوب نیست که پشت میز رفته و امیدوار باشید که دربازی دقت و ثبات شما بهبود یابد شما نیازمند طرح و برنامه ای هستید که شرایطی رابرای این وضعیت و بهبود آن فراهم سازید.
بطور کلی دقت به ۲ چیز بستگی دارد:
*انتخاب ضربه ای درست در بازی، زاویه صحیح راکت و دادن مقدار پیچ و سرعت که شما باید با آن بتوانید نسبت به ارتفاع و مکان فرود توپ اقدام کنید.
*مهارت داشتن در تکنیک برای هر ضربه که آن قدر باید این تکرار داشته باشد تا جائی که اندکی متفاوت باشند. طوری نباشد که ۵۰% خوب و ۵۰% بد باشد این باعث بی ثباتی و عدم دقت می شود.
چگونه می توان بطور صحیح و هدفمند این دوچیز رابهبود بخشید.
راههای متفاوتی برای اینکار وجود دارد:
۱٫ استفاده صحیح از تکنیک موردنیاز برای مقابله با توپ حریف وتوجه داشتن به محدودیت ها.
۲٫ استفاده از یک تکنیک برای توپهای دریافت شده وتکرارآن و اینکه بعد از آن تکنیک چه حرکتی می توان انجام داد و انتخاب صحیح ترین حرکت لازم. سپس استفاده از تکنیک بعدی برای توپهایی که در ادامه حرکت اول به سمت شماخواهند آمد این حرکت می تواند تصمیمات بعدی شما را بسازد.
۳٫ تکنیک خود را در مقابل توپها و ضربات مختلف حریف محک بزنیم. مثلاً وقتی می خواهیم لوپ بزنیم در مقابل پیچ زیر کافی است زاویه راکت را کمی بازتر کنیم و مسیر حرکت را از پایین به بالا انتخاب نمائیم به گونه ای که اگر ارتفاع بیشتری داشت در انتهای میز حریف فرود آید و اگر در جلوی میز حریف فرود آمد با ارتفاع پایین صورت گیرد.. سعی نکنید سرعت چرخش یا مقدار پیچ را زیادکنید در مقابل وقتی لوپ روی توپهای تاپ اسپین می زنیم سرعت چرخش و مقدار پیچ رویی را حفظ کنیم ولی زاویه راکت باید بسته تر و مسیر حرکت باید کوتاه باشد.

درس شماره ۲
چرا بازیهای نزدیک را در مسابقات بازنده می شویم

تابه حال تقریباً برای همه بازیکنان اتفاق افتاده که مسابقاتی را که پایاپای با حریف خود تا مراحل پایانی پیش می روند را بازنده می شوند این حقیقت تلخ را یکبار هم که شده همه تجربه کرده اند مثلاً وقتی امتیازات ۹-۹ یا ۱۰-۱۰ است. آیا از خود متعجب نمی شوید که چرا همیشه باید بازیهای پایاپای را ببازید.
ما چگونه بتوانیم مسابقات رامحکم تر شروع کنیم تا به چنین مشکلی گرفتار نشویم برای اینکار راههای زیر پیشنهادمی شود:
۱- استراتژی و تاکتیک اصلی را تغییر ندهیم. چندپوین آخر مسابقه زمانی نیستند که با آن طرح و نقشه ای برای بازی جدید ارائه دهید.
بلکه در آن لحظات بهتر است جدی تر بازی را دنبال کنید نه اینکه بازی را رها کنید وحتی استثنایی وجود دارد که در آن لحظات برای پیروز شدن در مسابقه امیدواری خود راافزایش دهید.
۲- همیشه یک چشم خود را متوجه حریف کنید این را بدانید که حریف ممکن است درهر حالتی تاکتیک و استراتژی خود را تغییر دهد پس باید همانقدر که خود را ارزیابی می کنید همین کار را برای حریف نیز انجام دهید این کار زمانی اهمیت ویژه ای پیدامی کند که حریف تاکتیک خود را تغییر دهد در این حالت اگر هوشیار نباشید چند پوین آخر می تواند تعجب شما را فراهم آورد که واقعاً چه اتفاقی افتاده است.
۳- حریف خود را بشناسید. او چگونه در آن لحظات خود را حفظ کرده و برخود مسلط است. او در زیر فشار چگونه به بازی ادامه می دهد یاچه موقع عصبانی می شود. به او خیره نشوید و مستقیم به او نگاه نکنید. اینطوری ممکناست خشم شما را در برداشته باشد و بدتر بازی را از دست بدهید. وقتی در مقابل یک بازیکن قوی پیروز می شود خیلی خوشحالی نکنید و خود را گم نکنید خود را خونسرد جلوه دهید و واقعیات درونی خود را بروز ندهید. درون خود را آرام نمائید. اگر حریف رابشناسید واقعاً بهتر می توانید بازی کنید حتی در بعضی موارد می توانید برای کنترل کردن و آرام نمودن حریف او را تشویق کنید. برای او دست بزنید لبخند یا حتی با کلام او را تشویق کنید. این در واقع به شما کمک می کند که او را به کنترل خود درآورید.
۴- حریف ممکن است در لحظات بحرانی کارهایی را که مورد علاقه اش هستند را انجام دهد اگر شما آنها را بشناسید عکس العمل شما پس از آن بسیار مهم ست و شما می توانید با حالات روانی بر او مسلط شوید ولی اگر از علایق او مطلع نباشید و روی او شناختی نداشته باشید ممکن است کاری بکنید که به ضرر خودتان باشد.
۵- خودتان را بشناسید. شناخت بازی خود بسیار مهم است مثلاً اگر نسبت به سرویس قوی و کشنده ای که ارائه میدهید خیلی ضعیف عمل میکند مجدداً آنرا استفاده نکنید و برای پوین های حساس آنرا نگهدارید.
۶- می توان با واقعیت کنار آمد. در حالیکه ممکن است همیشه تصور کنید که مسابقات نزدیک و برابر را ازدست می دهید ولی ممکن است آن حقیقت نداشته باشد ممکن است این گونه باختن ها، باعث فراموش شدن پیروزیهای شما نیز باشد ولی شما پیروزیهای خوبی را نیز که بدست آورده اید را نباید فراموش کنید. سعی کنید نتایج ۶ ماه گذشته خود را یادداشت کنید و حقیقت کار را دریابید بیاد داشته باشید کیفیت تلاشی که در مقابله با کسانیکه از شما بهتر بوده و شما آنها را شکست داده اید چقدر بوده است.
۷- برای هر امتیازی که بدست می آورید لازم نیست خوشحالی کرده و برتری خود را به حریف نشان دهید. زحمتی که برای امتیازات بدست آمده می کشید متفاوت است لذا برای امتیازی خوشحالی خود را بروز دهید که ارزشش را داشته باشد.
۸- تماشاچیان برای تمام امتیازات بازیکن مورد علاقه خود،او را تشویق نمی کنند حتی اتفاق می افتد که بازیکن حریف را بخاطر امتیاز زیبائی که می گیرد تشویق می کنند در چنین لحظاتی حتی خودحریف هم شما را تشویق خواهد کرد.
۶ روش برای درست بازی کردن در پینگ پنگ

درس شماره ۳
چرا به بازیکنانی که ضعیف تر از ما هستند می بازیم؟

این یکی از عمومی ترین سئوالاتی است که بازیکنان تنیس روی میز در سرتاسر جهان از خودمی پرسند و با آن مواجه هستند. واقعاً از خود می پرسند که چه اتفاقی افتاد که بازی را از دست داده و باختیم. آنها نمی دانند که از حریفشان بهتر و قوی تر هستن ولی متأسفانه به او می بازند هرچند که مدت زیادی از آن مسابقه گذشته باشد همانند کابوسی ذهن او را مشغول می کند زمانی که شما از حریف از هرجهت بهتر هستید ولی بهرحال تحت شرایط مختلف به او می بازید.وقتی شما را با او مقایسه می کند نتیجه گیری می کنند که شما از هر جهت مناسب تر برای پیروزی بوده اید و روی کاغذ حداقل بسیار روشن و مشخص است که شما قوی تر هستید ولی بازی را می بازید چرا؟ آیا تا به حال از خود پرسیده اید که چرا به فلان بازیکن که از نظر تکنیکی مهارت، تاکتیک وحتی آمادگی جسمانی از او بهتر بوده اید بازی را واگذار کرده اید موارد زیر ممکن است بشما کمک کند:
*دلیل : اعتماد بنفس و اطمینان بیش از حد به خود راه حل: هیچ حریفی را ساده تصور نکنید همیشه بهترین بازی خود را با حریف به نمایش بگذارید هر چنداو ضعیف باشد.
* دلیل : حریف ممکن است بهترین بازی خود را با ما انجام دهد و بهترین تاکتیک را علیه ما اجرا کند.راه حل: در این حالت می توانید در ححالت جدی و مصمم خود در بازی صرفنظر کرده و تا چند پوین را با بی تفاوتی ادامه دهید این کار باعث می شود او را مقابل بازی با انگیزه خودش وادار به بی تفاوتی کرده و هیجان را از اوبگیرید و می توانید پس از آن به بازی برگشته و مجال برگت را به او ندهید. در غیر اینصورت باید در طول مسابقه حواس خود را و تمرکز خود را حفظ کرده و خود را بر حریف تحمیل کنید.
* دلیل : ممکن است حریف تصور کند که با بهترین بازی خود قادر به شکست شما نیست لذار برای اینکه هیجان را از شما بگیردو در کل بازی را ببرد بازی را با دلسردی ادامه دهد و بازی اصلی خود را ارائه ندهد.اگر این کار باعث شود که شما نیز بازی را دست کم گرفته و همانند حریف بی تفاوت باشید بازنده اصلی شما خواهید بود.
یک مثال و حادثه جالب در فینال مسابقات سال ۱۹۹۷ قهرمانی جهان اتفاق افتاد جایی که سامسونف با کنترل فوق العاده و با حملات تاپ اسپین استثنائی به فینال آن مسابقات بهمراه والدنر رسیده بود. والدنر می دانست بازی کردن در سطح سامسونف که آماده ترین دوران تمام عمر خود را داشت بسیار مشکل است. لذا برای کنترل هیجان و شور به پیروزی سامسونف این روش و تاکتیک را بکار برد لذا والدنر بازی اصلی و مصمم خود را رها کرده و به بازی نوع دوم روی آورد. آن وضعیت باعث شد تا حریف نتواند بازی اصلی خود را اجرا کند و تا به خودآمد دیگر قادر نبود به حالت قبلی برگشته و براحتی بازی را به والدنر باخت و به این پرسش رسید که چرا بازی را واگذار کردم .
راه حل: اگر حریف شما تغییر تاکتیک داده و از حالت جدی به حالت دوم تغییر روش و تغییر تاکتیک داد و شما با حالت تهاجمی و بازی محکم خود با او رقابت را ادامه نداده و مثل او بازی کردید این امکان وجود دارد که شکست بخورید لذا باید با حالت تهاجمی بازی را ادامه دهید. با اینکار حریف را وادار می کنید که از بازی نوع دوم خود نیز اجتناب کرده و بازی نوع سوم را پیش بگیرد در این حالت خود حریف ممکن است یکی پس از دیگری توپها را خراب کرده و در کل مسابقه راواگذار کند.
*دلیل : شما ممکن است در بسیاری ازقسمت ها و نقاط مختلف میز از حریف بهتر باشید و در یک ناحیه ضعف داشته باشید و اوفقط از همان یک ضعف شما استفاده کند در حالیکه ممکن است ضعفهای او برای شما آسان نباشد تا از قدرت خود از آنها بهره برداری کنید.
* راه حل: اگر نتوانستید حریف را از ضعفی که از شما پیداکرده دور کنید و تمرکزش را بهم بزنید و ذهن او را از ضعف بزرگی که دارید دور نمایدبه بازی نوع دوم خود روی می آورید که در این حالت ضعف بزرگ خود را پرسش داده و ذهن او را دور کنید. مثلاً شما یک بازیکن حمله ای هستید اما ثبات و دقت لازم را روی توپها و سرویس های بلند ندارید و بسیاری از آنها را از دست می دهید در این حالت بهتر است سرویس بلند حریف را رد کنید تا مجبور شوید حمله حریف را در ادامه کنترل و بلوک نمائید و هر وقت موقعیت مناسب بدست آمد روی حمله حریف حمله کنید تا جایی که اگرتوپی مناسب حمله بود حمله کنید.
*دلیل : حریف شما ممکن است بازیکنی قابل تغییر باشد و بازی او بالا و پایین می شود که این به اعتماد به نفس او بستگی دارد. ممکن است او حرکات و کارهای پنهانی انجام دهد که در شکست شما به او کمک کند.
راه حل: کمی فاصله بین رالی ها را بیشتر کنیم. تند تند سرویس زده نشود و دریافت صورت نگیرد. بین گیم ها در حداکثر زمان مجاز استفاده کنیم.هر ۶ پوئن از حوله استفاده کنیم. از یک دقیقه زمان تایم اوت بطور کامل استفاده نماییم.
بااین کار حریف سرد شده و شما قادرید به بازی برگشته و او را وادار به جدی نگرفتن بازی کنید.
* دلیل : حریف ممکن است قبل ازمسابقه خوب تمرین کرده باشد و علیه استیل و تاکتیک شما آماده باشد که هر کاری راانجام دهد.
راه حل: در این حالت با انتخاب بازی نوع دوم بازی راشروع کنید تا او را از تصمیم خود منصرف و او را دلسرد کنید. در آن حال اگر با بازی جدی خود شروع کننده بازی و مسابقه بودید انگیزه او را چند برابر کرده و احتمال دارد شکست بخورید.
* دلیل : حریف ممکن است از راههای قانونی و مهارت های صحیح علیه شما استفاده کند. بعضی بازیکنان تلاش می کنند ذهن حریفشان را با امتیازات غیرمنصفانه و شانسی آشفته کنند. مثلاً در زمان سرویس زدن شما، آنها طفره می روند و با چیزی خود را مشغول می کند یا بند کفش خود را محکم می کند حداقل ضرری که متوجه شما می شود کاهش انگیزه شماست و در ادامه باخت به حریف.
راه حل: مواظب حریف باشید. ببینید قصد چه کاری را دارد.تاکتیک خود را تغییر دهید مهم اینست که شما این راز را دریابید در آن حالت می توانید تلاش او را نادیده گرفته و با تمام توان با او مبارزه کنید و هرکدام که بهتر است را انجام دهید.
* دلیل : چون شما معتقدید از حریف بهترید ممکن است فشار زیادی به خود وارد کنید. این حالت ممکن است ترس از باخت رادر شما بوجود آورد تا اینکه شما را مشتاق به پیروزی کند. ممکن است همیشه به این فکر کنید و این خیلی سخت است که در چنین شرایطی بازی کنید و در مورد توپهایی که از دست خواهید داد نگران خواهید بود.
راه حل: سعی کنید ریلکس بوده و انعطاف لازم را داشته باشید. شما قبلاً تمرینات سختی را انجام داده اید پس نباید نگران باشید. مثبت بیاندیشید بازیهای خوب خود را بیاد آورید بردهای خوب خود را بیاد آورید. خود را دربازی بشدت تشویق کنید و به خود روحیه بدهید و نفس عمیق بکشید.

درس شماره ۴
برای فراموش کردن باخت چه کاری انجام دهیم؟
مثلاً دو گیم اول و دوم رابا اختلاف زیاد از حریف برده ایم ولی در گیم های سوم آموزش تنیس روی میز، چهارم و پنجم با نتایج ۹-۱۱و ۹-۱۱ و ۱۰-۱۲ مسابقه را از دست داده ایم. علت می تواند چه باشد. آیا برای شمااتفاق افتاده است.
* غالباًوقتی مسابقه نزدیک و حساسی داریم در پوین ها و آخر مسابقه مقداری محکم تر و عضلات سفت تر شده وحالت انعطاف از بازیکنی گرفته می شود که بسیار نامطلوب است بایددر چنین مواقعی راهی پیدا کرد که تا پایان مسابقه ریلکس باقی بمانید که در آن صورت میتوان تصمیمات صحیحی اتخاذ کنید. بعضی مواقع یک دم و بازدم عمیق به شما کمک میکندروی بازی تمرکز کرده و توپ را بخوبی نگاه کنید آنرا با وسواس بنگرید تا حواستان به جای دیگری معطوف نشود. حتی می توانید برای سر و سامان دادن به تمرکز خود به نقاط دور و نزدیکی برای چند ثانیه خیره شوید.
درس شماره ۵
چگونه بر ترس فایق آئیم؟
ترس اصولاً بدلایلی ایجاد می شود مثلاً افرادی در حال تماشای مسابقه شما باشند ترس ازباخت به حریف و نرسیدن به دیدار بعدی که در این حالت ابتدا تمرکز شما از بین رفته و وارد حواشی می شوید.
برای فایق آمدن بر ترس باید بدانید که چه کاری می خواهید انجام دهید و برای آن برنامه ای داشته باشید. اگر بتوانید فقط به تاکتیک خود و نیز به توپ نگاه کنید این کمک زیادی به شما خواهد کرد البته این جزو ضروریات و اصول بازی است ولی در چنین شرایطی این حالت بیشتر می شود.
درس ۶
چگونه بر بازیکنانی که بهر دلیل از آنها متنفرید پیروز شوید؟

درطول مسابقات ممکن است به بازیکنی برخورد کنید که بهر دلیل از بازی کردن با او تنفردارید. قیافه او، اخلاق او، بازی او. تکنیک او و یا هر دلیل دیگری. در این حالت بازی با او در حد سرگرمی است نه مسابقه جدی. پیشنهاداتی برای مقابله با اینگونه بازیکنان بشرح ذیل ارائه می شود.
* داشتن یک برنامه و نقشه- باید نقشه ای داشته باشید که بدانید چگونه می توانید پیروز شویدو آماده تغییر هم باشید که اگر آن نقشه کارآیی لازم را نداشت آنرا تغییر دهید. شمابازی حریف را تقلید نکنید و آنرا انجام ندهید چون آنرا نوع بازی مختص اوست لذا راه و روشی که بتوانید برای خود شانس بیشتری ایجاد کند را انجام دهید.
* درطول مسابقه ببینید طبق نقشه و طرح قبلی و از پیش تعیین شده عمل می کنید یا اینکه فراموش کرده اید. چرا که دنبال نکردن هدف برای شما دردسرساز خواهد شد.
*هوشیارباشید- گرچه شما دارای برنامه ای برای بازی هستید ولی با این وجود باید هوشیار باشیداگر در طول رالی کارهای متفاوتی انجام دهید که بهتر از توقع شما کارآیی داشته باشدباید آنرا بخاطر داشته باشید تا مجدداً پس از چند پرین همان کار را تکرار کنید بااینکار می توانید این موفقیت را هم به برنامه خود اضافه کنید و اگرکاری نیزکارآیی نداشت را هم برای عدم تکرار مدنظر داشته باشید.
*باتغییرات کوچکی شروع کنید. گاهی اوقات لازم است اندکی کار خود را تغییر دهید تاموفقیت بهتری را جستجو کنید کل برنامه را لازم نیست تغییر دهید.
*بدانیدچه موقع باید تغییر روش و تاکتیک دهید و به بازی نوع دوم خود رو آورید یعنی اینکه چه زمانی از بازی اصلی خود استفاده کنید و چه موقع از بازی نوع دوم خود. مثلاً درگیم آخر ۵ پوئن اول را از حریف عقب هستید و جای خود را نیز عوض کرده اید یا مثلاًگیم اول بازی را باخته و در گیم دوم ۳ پوین اول را از دست داده اید.
*پرخاشگری و لگدزدن یا ناامید نشدن و چسبیدن به بازی. اگر شانه به شانه بهمراه حریفتان دارید به انتهای مسابقه نزدیک می شود ممکن است رو آوردن به بازی نوع دوم خود ریسک باشد لذا سعی کندی با بازی اصلی خود و با تمرکز بیشتر ادامه دهید.
*آماده بودن برای دردکشیدن- ممکن است بخاطر بازی کردن با چنین بازیکنانی و از روی عصبانیت دندانهای خود را محکم بهم بفشارید و عصبی شوید. در آن حالت برای بدست آوردن پوین سخت تلاش کنید. تلاش مضاعف شما موجب بر هم زدن تمرکز حریف شده و نگرانی را در اوافزایش می دهد. با تلاش خود ، بی صبری، بی حوصلگی و ناامید را بر حریف خود دیکته کنید و تا آخرین پرین بجنگید.
*خونسردبودن- غالباً حریف می خواهد بداند که شما از بازی با او متنفرید در چنین شرایطی تشویق می شود که با شما بازی کند نباید حریف از تنفر شما برای بازی کردن با خود پی ببرد. وانمود نکنید که دوست ندارید با او بازی کنید بلکه تا آنجائیکه امکان دارداین حالت را در درون خود باقی نگه دارید.
*تمرین،تمرین و تمرین- باید برای مقابله با چنین بازیکنانی هم وقتی را صرف کرد که باآمادگی قبلی به مقابله با آنها رفت. این شرایط را قبل از مسابقات فراهم آوردن باعث می شود شانس شما در مسابقه بیشتر شود.
*تسلیم نشدن- حتی در بازی اگر شکافی برای ضربه زدن به او پیدا کردید باید استفاده کنید.هم از بعد تکنیکی و هم از نقطه نظر روانی. با انجام این کار می توانید به بازی برگشته یا حتی در مسابقاتی که در آینده با او خواهید داشت از آن شکاف بهره برداری کنید.
شایان ذکر است باتوجه به درخواستهای مکرر شما دوستان عزیز بخش آموزش با تحرک بیشتری دنبال خواهد شد.

mersada0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
135770732231298411042629130167958070.jpg

منطقه های بازی

بر اساس فاصله خط انتهای میز با محلی که به توپ ضربه زده می شود، منطقه های بازی فرق می کنند. منطقه اول در فاصله یک متری میز، منطقه دوم در فاصله دو متری و بالاخره منطقه سوم در فاصله سه متری میز قرار دارد. بازیکنان تهاجمی از مناطق اول و دوم به توپ ضربه می زنند، در حالیکه بازیکنان دفاعی راحت تر هستند که از مناطق دوم و سوم به توپ ضربه بزنند.

راکت گیری

دو روش راکت گیری وجود دارد: روش اروپایی یا دست دادن(شیک هندزSHAKE-HANDS) که در بین اروپاییها طرفدار دارد و روش مدادی( پن هولدPENHOLD) که در بین آسیایی ها طرفدار دارد. روش شیک هندز کم کم طرفداران بیشتری پیدا می کند، زیرا در این روش از هر دو سمت راکت می توان استفاده نمود، در نتیجه از هر دو نوع روکش لاستیکی می توان استفاده کرد( مثلاً از روکش نوع ضد چرخش ANTI-SPIN برای بک هند و برای بازی فورهند حمله ای ) . از آنجاییکه روش شیک هندز طرفداران بیشتری دارد، در این کتاب بیشتر از این روش نامبرده می شود.

روش مدادی(پن هولد)

این نوع راکت گیری، مثل این است که یک مداد را در دست گرفته اید. در این روش تنها از یک سمت راکت برای ضربه زدن به توپ استفاده می شود. از انگشت اشاره و شست برای گرفتن دسته راکت استفاده می شود و سایر انگشتان در پشت قرار می گیرند.

روش شِیک هندز

با استفاده از کف دست، دسته راکت گرفته می شود، بطوریکه انگشت اشاره بصورت کشیده در پشت راکت قرار می گیرد. وضعیت انگشت شست نشان دهنده سمت فورهند راکت می باشد.

سعی کنید که هنگام ضربه زدن به هر صورتی به توپ، وضعیت گرفتن راکت را تغییر ندهید.

انگشت اشاره

این انگشت باید بطور محکم در پشت راکت قرار گیرد.

شست

برای کمک به ثابت نگهداشتن راکت، انگشت شست در سمت فورهند قرار می گیرد.

وضعیت آماده

قبل از انجام هر حرکتی، شما باید ابتدا وضعیت آماده (READY POSITION) بخود بگیرید. همچنین بعد از هر ضربه ای که می زنید ، شما باید بسرعت به وضعیت آماده برگردید.

چشمها

در تمام مدت، میز باید در حوزه بینایی شما قرار گرفته باشد.

وضعیت قرارگیری دست

راکت باید به سمت جلو و حدود یک متر بالاتر از زمین قرار گرفته باشد. با گرفتن راکت در وضعیت خنثی (NEUTRAL)، شما می توانید سریعاً از فورهند یا بک هند استفاده نمایید.

حرکات پا

فاصله پاها باید کمی از فاصله شانه ها بیشتر باشد تا یک وضعیت پایداری ایجاد شود.

وضعیت قرارگیری در کنار میز

وضعیت صحیح قرارگیری در کنار میز برای برگشت دادن به سرویس مقابل( در هنگام شروع بازی و آموزش پینگ پنگ) برای بازیکنان راست دست و چپ دست فرق می کند. فرض کنید که وضعیت آماده بخود گرفته اید . یک بازیکن راست دست باید نزدیک گوشه چپ میز، بین خط وسط و خط کناری چپ بایستد. در مورد بایکنان چپ دست، عکس این قضیه صادق است. وضعیت های صحیح برای ضرباتی غر از برگشت سرویس بستگی به نحوه مسابقه دارد.

تنه

تنه خود را تا آنجا که می توانید به جلو خم کنید تا باعث شود که سرعت واکنش به ضربه حریف افزایش یابد.

دست آزاد

دست آزاد شما باید از آرنج خم شده و کمی عقب تر از دست دیگر شما قرار گرفته باشد.

پاها

برای پایین آمدن مرکز ثقل، زانوهایتان باید خمیده باشند. وزن بدن خود را بر روی انگشتان پا قرار دهید

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یادش بخیر....چقدر بازی می کردیم.

بالا