se_se
Registered User
up....................
سلام دوستان
من تازه تنیسو شروع کردم چنتا سوالو درخواست دارم ممنون میشم جواب بدین
1- راکت چیو پیشنهاد میکنین؟ قیمتش هم خوب باشه بصرفه. دنبال برند ویلسونم ولی چه مدلی خوبه؟
2- کسی لینک دانلود آموزش تصویری تنیس داره؟ اگه آره شر کنه لطفا D:
ممنون
شديدا دنبال يه پارتنر ميگردم ! بازيم رو محك بزنم !تهران !
1 سال و 3 ماهه كه بازي ميكنم
بازيم هم بد نيست !
دويدنم توي زمين به طرز عجيبي بالاست...!
سلام دوستان....الان 21 سال دارم من...میخواستم بپرسم اگه از الان شروع کنم ایا میتونم در سطح قهرمانی تا چند سال دیگه مسابقه بدم؟؟
یا سنم دیگه این اجازه رو نمیده؟؟البته من از لحاظ امادگی جسمانی میشه گفت در سطح بسیار خوبی هستم چون 3 ساله ورزش میکنم
ایا سنم این اجازه رو بهم میده؟؟؟چون میخوام با ادامه تنیس در اینده از لحاظ مالی هم ساپورت شم از طریق این رشته
پیشاپیش ممنون
شاید باورتون نشه ولی من هر ورزشی رو که رفتم بعد از حداکثر 2 ماه گذاشتم کنار الا پینگ پنگ چه جوری بگم آدم یه جوری معتادش میشه و هر چی هم بازی کنه خسته نمیشه
فکر میکنم برای سرگرمی مناسب باشه نه برای ورزش چون ورزش باید بدنو بسازه.
پینگ پنگ خیلی از بیماری ها رو درمان می کنه از جمله بیماری هایی مثل ghooze کمر فراموشی و ....دقیقا همینطوره.
ولی فکر میکنم برای سرگرمی مناسب باشه نه برای ورزش چون ورزش باید بدنو بسازه.
ببخشید اگه جسارتی شد.
هر ورزشی بسته به دید طرف میتونه براش سرگرمی باشه .
پینگ پنگ هم ویژگی های خاص خودش رو داره از جمله وجه مشترک تمامی ورزشها، کمک به سلامتی ـه فرد .
حتما که نباید بدنسازی، دو میدانی یا رزمی باشه !
اما جدا ورزش سخت و جالبیه ...
در مورد پینگ پنگ باید بگم که اگه کسی حرفه ای بازی کنه بسیار بدن رو اتفاقا میسازه(نمونش مالین نفر 4 دنیا از چین که هیکلی عضلانی و پرقدرت داره و هر روز سنگین بدنسازی میکنه و قوی ترین تاپ زن جهان هستش)
پینگ پنک کمترین مصدومیت و جراحت رو داره...تمامی قسمت های بدن درگیر هستن و این باعث سلامت بدن هستش...تا سنین بالا میشه بازی کرد(تا 70 سال هم دیدم حرفه ای بازی بکنه)
فکری ترین ورزش با توپ جهان هستش..بسیار اعصاب قوی و تمرکز میخواد و بسیار بسیار هیجان داره ...میتونید مسابقات جهانیش رو ببینید تا بفهمید چی میگم..
بنده خودم 8 ساله حرفه ای بازی میکنم و از نزدیک با خیلی از بزرگان این رشته در ایران دیدار داشتم و دیدم که مربیان و بزرگان این رشته همیشه آدم های موفقی هستند بخاطر روحیه قوی ای که از این ورزش گرفتن....
و در آخر اگه کسی میخواد بدنی رو فرم و البته مانکنی :دی داشته باشه این رشته توصیه میشه..(البته برای خانم ها نه)
آره دیگه خیلی حرکات زیادی رو دربر می گیره که همین باعث میشه تمام عضلات بدن تحرک داشته باشنپینگ پنگ ظریف کاری زیاد داره
ممنون از پاسختون
من ازتون در خواست دارم اگه می تونین یکم از وقتتون رو واسه این تاپیک بزارین و مطالبتون رو در اینجا قرار بدین
در ضمن یه سوال میشه مشخصال راکت و سبک بازی مالین رو بگید؟
ورزش خوبیه تو فکرم میزشو بگیرم تو حیاط با اهل بیت پینگ پنگ بزنیم
در مورد قیمت تجهیزاتش (میزش) بگین یه سری میز دیده بودم جمع میشد اینا چجوریه ؟ میزای ثابتش چنده؟
شما لوپ زنین؟(با توجه به رویه ها و چوبتون می گم)من هم بصورت حرفه ای بازی میکنم
چوب ZLF تیموبل و رویه تینرژی 64 FX
قیمت میزا خیلی متغیر هستش واز 80 تومن شروع میشه العان میزهای چینی خوب وارد بازار شده که قیمتش حول و حوش 850 هستش و استانداردورزش خوبیه تو فکرم میزشو بگیرم تو حیاط با اهل بیت پینگ پنگ بزنیم
در مورد قیمت تجهیزاتش (میزش) بگین یه سری میز دیده بودم جمع میشد اینا چجوریه ؟ میزای ثابتش چنده؟