• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام دوستان
من تازه تنیسو شروع کردم چنتا سوالو درخواست دارم ممنون میشم جواب بدین
1- راکت چیو پیشنهاد میکنین؟ قیمتش هم خوب باشه بصرفه. دنبال برند ویلسونم ولی چه مدلی خوبه؟
2- کسی لینک دانلود آموزش تصویری تنیس داره؟ اگه آره شر کنه لطفا D:
ممنون

در مورد راکت تو همین تاپیک بارها بحث شده! تاپیک آموزش تنیس رو هم میتونید مطالعه کنید.

شديدا دنبال يه پارتنر ميگردم ! بازيم رو محك بزنم !تهران !

1 سال و 3 ماهه كه بازي ميكنم

بازيم هم بد نيست !

دويدنم توي زمين به طرز عجيبي بالاست...!

شما هم اگر تو تاپیک همبازی برای تنیس پست بزنید شاید زودتر به نتیجه برسید.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام دوستان....الان 21 سال دارم من...میخواستم بپرسم اگه از الان شروع کنم ایا میتونم در سطح قهرمانی تا چند سال دیگه مسابقه بدم؟؟

یا سنم دیگه این اجازه رو نمیده؟؟البته من از لحاظ امادگی جسمانی میشه گفت در سطح بسیار خوبی هستم چون 3 ساله ورزش میکنم

ایا سنم این اجازه رو بهم میده؟؟؟چون میخوام با ادامه تنیس در اینده از لحاظ مالی هم ساپورت شم از طریق این رشته

پیشاپیش ممنون

تا چندوقت پیش شاید در سطح ایران هم میشد! اما الان در سطح همین ایران هم بچه ها حداقل از سن 14-15 سالگی میرند تو کمپ های طولانی مدت!

شما میتونید از تنیس به عنوان یک ورزش لذت ببرید اما در سطح بین المللی اصولآ از سن بسیار کم (زیر 10) وارد کمپهای شبانه روزی میشند و اصولآ دست نیافتنی میشند! در سطح ایران هم همونطور که گفتم از حدود 14-15 حداقل روزی 3-4 ساعت بازی میکنند هر روز! بنابراین برای سطح قهرمانی 21 سال شروع دیری هست!

البته همیشه استثنا هم وجود داره!

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
با سلام هر چی گشت یه تایپیک در مورد پینگ پنگ ندیدم بهم برخورد اومدم یه پیت زدم.
شاید باورتون نشه ولی من هر ورزشی رو که رفتم بعد از حداکثر 2 ماه گذاشتم کنار الا پینگ پنگ چه جوری بگم آدم یه جوری معتادش میشه و هر چی هم بازی کنه خسته نمیشه:)
غرض از گذاشتن این پست هم این بود که هر کی سوالی چیزی داره بپرسه و هم یکمی در مورد این ورزش بگم.

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شاید باورتون نشه ولی من هر ورزشی رو که رفتم بعد از حداکثر 2 ماه گذاشتم کنار الا پینگ پنگ چه جوری بگم آدم یه جوری معتادش میشه و هر چی هم بازی کنه خسته نمیشه:)

دقیقا همینطوره.
ولی فکر میکنم برای سرگرمی مناسب باشه نه برای ورزش چون ورزش باید بدنو بسازه.

ببخشید اگه جسارتی شد.;)

Immox

Registered User
لایک‌ها
3
فکر میکنم برای سرگرمی مناسب باشه نه برای ورزش چون ورزش باید بدنو بسازه.

هر ورزشی بسته به دید طرف میتونه براش سرگرمی باشه .

پینگ پنگ هم ویژگی های خاص خودش رو داره از جمله وجه مشترک تمامی ورزشها، کمک به سلامتی ـه فرد .
حتما که نباید بدنسازی، دو میدانی یا رزمی باشه !

اما جدا ورزش سخت و جالبیه ...

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
دقیقا همینطوره.
ولی فکر میکنم برای سرگرمی مناسب باشه نه برای ورزش چون ورزش باید بدنو بسازه.

ببخشید اگه جسارتی شد.;)
پینگ پنگ خیلی از بیماری ها رو درمان می کنه از جمله بیماری هایی مثل ghooze کمر فراموشی و ....
و همچنین ورزشی بسیار مفید هستش نه سرگرمی

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
هر ورزشی بسته به دید طرف میتونه براش سرگرمی باشه .

پینگ پنگ هم ویژگی های خاص خودش رو داره از جمله وجه مشترک تمامی ورزشها، کمک به سلامتی ـه فرد .
حتما که نباید بدنسازی، دو میدانی یا رزمی باشه !

اما جدا ورزش سخت و جالبیه ...

تایید میشه
مثلن یکی فوتبال رو هم واسه تفریح بازی میکنه.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
مقدمه :
آیا می دانید که تنیس روی میز که توسط بسیاری از مردم بازی می شود، در کنار فوتبال، پرطرفدارترین ورزش جهان به حساب می آید؟

محبوبیت تنیس روی میز بخاطر ماهیت هیجان انگیز آن و خصوصیات حفظ سلامتی آن بر روی بدن می باشد. این بازی به وسایل چندان گرانی نیاز ندارد، هیچگونه محدودیت سنی برای بازیکنان وجود ندارد، ومی توان اصول پایه این بازی را درعرض چند روز یاد گرفت، با این وجود برای پیدا کردن مهارت در انجام آن، باید مدتها تمرین نمود. در این مطلب ، اصول بازی تنیس روی میز را با استفاده از دستورالعمل های ساده و روشن توضیح داده تا شما بتوانید اسرار این بازی را بخوبی درک نمایید. یک نکته مهم در یادگیری، توانایی تجسم هر حرکتی است که در این مطلب شرح داده می شود. بنابراین شما نباید خودتان را محدود به تنها یادگیری چگونگی ضربه زدن به توپ کنید. شما حتی وقتی که پهلوی میز پینگ پنگ هم نیستید، باید با فکر کردن به آن، بازی خود را توسعه دهید. درباره بازیتان با مربی یا کسی که شما را در هنگام تمرین نگاه می کند، بحث نمایید. وقتی که کمی تجربه کسب کردید، خواهید فهمید که هر بازیکنی شیوه خاصی دارد که نمی توان برای همه این شیوه را تجویز کرد.

در واقع جذابیت بازی تنیس روی میز در این است که تکنیک بازی شما، نه تنها بیانگر شخصیت شماست، بلکه به شما کمک می کند که مهارتهایی همچون افزایش توانایی در مقابل فشار مشکلات را کسب نمایید. شما برای شروع کار تنها به یک میز، راکت و یک توپ نیاز دارید.
--------------------------------------------------------------
از پست بعدی اخبار و همچنین فیلم های آموزشی رو می زارم

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
در مورد پینگ پنگ باید بگم که اگه کسی حرفه ای بازی کنه بسیار بدن رو اتفاقا میسازه(نمونش مالین نفر 4 دنیا از چین که هیکلی عضلانی و پرقدرت داره و هر روز سنگین بدنسازی میکنه و قوی ترین تاپ زن جهان هستش)
پینگ پنک کمترین مصدومیت و جراحت رو داره...تمامی قسمت های بدن درگیر هستن و این باعث سلامت بدن هستش...تا سنین بالا میشه بازی کرد(تا 70 سال هم دیدم حرفه ای بازی بکنه)
فکری ترین ورزش با توپ جهان هستش..بسیار اعصاب قوی و تمرکز میخواد و بسیار بسیار هیجان داره ...میتونید مسابقات جهانیش رو ببینید تا بفهمید چی میگم..
بنده خودم 8 ساله حرفه ای بازی میکنم و از نزدیک با خیلی از بزرگان این رشته در ایران دیدار داشتم و دیدم که مربیان و بزرگان این رشته همیشه آدم های موفقی هستند بخاطر روحیه قوی ای که از این ورزش گرفتن....

و در آخر اگه کسی میخواد بدنی رو فرم و البته مانکنی :دی داشته باشه این رشته توصیه میشه..(البته برای خانم ها نه)

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
در مورد پینگ پنگ باید بگم که اگه کسی حرفه ای بازی کنه بسیار بدن رو اتفاقا میسازه(نمونش مالین نفر 4 دنیا از چین که هیکلی عضلانی و پرقدرت داره و هر روز سنگین بدنسازی میکنه و قوی ترین تاپ زن جهان هستش)
پینگ پنک کمترین مصدومیت و جراحت رو داره...تمامی قسمت های بدن درگیر هستن و این باعث سلامت بدن هستش...تا سنین بالا میشه بازی کرد(تا 70 سال هم دیدم حرفه ای بازی بکنه)
فکری ترین ورزش با توپ جهان هستش..بسیار اعصاب قوی و تمرکز میخواد و بسیار بسیار هیجان داره ...میتونید مسابقات جهانیش رو ببینید تا بفهمید چی میگم..
بنده خودم 8 ساله حرفه ای بازی میکنم و از نزدیک با خیلی از بزرگان این رشته در ایران دیدار داشتم و دیدم که مربیان و بزرگان این رشته همیشه آدم های موفقی هستند بخاطر روحیه قوی ای که از این ورزش گرفتن....

و در آخر اگه کسی میخواد بدنی رو فرم و البته مانکنی :دی داشته باشه این رشته توصیه میشه..(البته برای خانم ها نه)

ممنون از پاسختون
من ازتون در خواست دارم اگه می تونین یکم از وقتتون رو واسه این تاپیک بزارین و مطالبتون رو در اینجا قرار بدین
در ضمن یه سوال میشه مشخصال راکت و سبک بازی مالین رو بگید؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
انصافا فروم این تایپک رو کم داشت . دست باز کننده تایپک درد نکنه :happy:
من الان حدود 18 ساله پینگ پنگ بازی میکنم یعنی به جای غذا تو کیفم راکت میزاشتم :rolleyes: تا بعد از تموم شدن مدرسه سریع برم پارک و با بچه ها مسابقه بدم .
انصافا خیلی ورزش باحالیه . در جواب دوستمون که میگفت سرگرمیه باید بگم که به نظرم اصلا این طوری نیست تحرک تو این ورزش شاید از بیشتر ورزش ها هم بیشتر باشه

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
ورزش خوبیه تو فکرم میزشو بگیرم تو حیاط با اهل بیت پینگ پنگ بزنیم
در مورد قیمت تجهیزاتش (میزش) بگین یه سری میز دیده بودم جمع میشد اینا چجوریه ؟ میزای ثابتش چنده؟

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
ممنون از پاسختون
من ازتون در خواست دارم اگه می تونین یکم از وقتتون رو واسه این تاپیک بزارین و مطالبتون رو در اینجا قرار بدین
در ضمن یه سوال میشه مشخصال راکت و سبک بازی مالین رو بگید؟

حقیقتش سوال سختی کردید...در مورد راکت هایی که بازیکنان چینی استفاده میکنن اطلاعات زیادی ندارم چون بخاطر مشکلاتی که بین چین و ژاپن هست بازیکنان چینی از کالاهای ژاپنی استفاده نمیکنن (البته معمولا) و راکت های چینی رو از نزدیک ندیدم تا حالا....
در مورد سبک بازی هم همونطوری که دوستان میدونند چین الان چهار بازیکن معروف داره که معمولا جزء 5 تای اول رنکینگ جهانی هستند.قدیمی تر هاشون مالین و وانگ لی چین هستند و جوون ترهاشون هم وانگ هائو و مالونگ که فعلا مالونگ ترکونده و در عرض دو سال شد اول جهان...
از بین این چهار تا دوتاشون یعنی وانگ هائو و مالین به روش پن هولدر بازی میکنند (همون روش قلمی) و دوتای دیگه به روش شیک هند بازی میکنند(روش رایج در ایران)
مالین طبق آمار پر سرعت ترین فورهند تاپ های جهان رو میزنه و بسیار بازیش قدرتی هست و هر کسی نمیتونه ضرباتش رو مهار کنه و بسیار هم باهوش هست.وانگ لی چین که چندین سال نفر اول جهان بود یه بازیکن کنترلی و باهوش هست و از سرعت و دقت بالایی برخورداره.وانگ هائو هم که فعلا عالی بازی میکنه ترکیبی از قدرت و سرعت هستش و دست آخر پدیده جدید چین مالونگ که یک بازیکن بسیار بسیار سرعتی میباشد...

در بین بازیکنان اروپایی که در سالهای گذشته سهم بیشتری در رنکینگ داشتن تیمو بول هنوز حرکت رو به رشد خودش رو حفظ کرده و معمولا در رنکینگ جزء 5 نفر هستش...

در ایران هم پدیده نو ظهور و با استعداد کشورمون یعنی نوشاد عالمیان هستش با حدود 20 سال سن که نفر اول ایران هست و جزء بهترین های جهان در رده سنی خودش..ایشون در آخرین بازی خودشون در مسابقات جهان موفق شد یه گیم از تیمو بول بگیره و 4-1 بازی رو واگذار کرد.(البته ایران کلا خیلی از سطح اول کلاس جهانی عقبه)

پ ن:به دلیل تعویض چوب میخوام چوب قدیمیم رو بفروشم(تیمو بول ALC) هرکسی خواستار بود پی ام بده.:دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در مورد قیمت تجهیزاتش (میزش) بگین یه سری میز دیده بودم جمع میشد اینا چجوریه ؟ میزای ثابتش چنده؟

میزهای مختلفی وجود داره بسته به انتخاب شما میتونه از 100 هزار تومن شروع بشه و بالاتر بره

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
قیمت میزا خیلی متغیر هستش واز 80 تومن شروع میشه العان میزهای چینی خوب وارد بازار شده که قیمتش حول و حوش 850 هستش و استاندارد
میزای 80 تومنی باید حیلی مراقبش باشه من دوستم میزش زیر بارون بود یه نیم ساعتی العان دیگه میزش درست بشو نیست.
میزهای tiga خوبه

بالا