• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بله - تهران هستم! پس اینطوری که گفتی و فهمیدم انتخاب راکت بیشتر به نحوه بازی بستگی داره !
برای شروع نمی خوام خیلی خرج کنم ! البته قیمتهارو نمی دونم از چقدر شروع میشه اما 70- 80 تومن
فکر می کنم برای شروع خوب باشه! (اگر که احتیاج به تغییر راکت نباشه در اینده می تونم هزینه بیشتری رو بزارم)
در مورد باشگاه و مربی چطور ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی!
من فیلم بازیها رو زیاد دیدم با حالات ضربه زدن آشنا هستم اما برای شروع احتیاج به یه مربی دارم !
شما خودتون از کدوم باشگاه استفاده می کنید
باشگاه انقلاب هم که شنیدم همیشه زمینهاش پره!

راکت معمولآ به زودی تغییر نمیکنه اما 70-80 تومن خیلی کمه ...
در مورد باشگاه و مربی تو همین تاپیک بحث شد. من خودم تقریبآ تو اکثر باشگاه های معروف تهران بازی کردم!
انقلاب و استقلال میشه گفت بهترین های تهران هستند! اگر محدوده محل زندگی خودت رو بگی یا محل هایی که دسترسی راحت تری داری شاید بتونم بهتر بهت کمک کنم!
مطمئن باش پولی که بابت مربی میدید! اگر مربی البته وجدان داشته باشه به هیچ وجه دور نریختید.
بنا به استعداد خودتون با تقریبآ 20 جلسه تا حد زیادی راه میفتید
اگر با مربی بازی کنید زمین پای اون هست مشکلی از بابت زمین نیست البته خب مشخصآ تو تابستان مربی ها خیلی سرش شلوغ میشه

سلام به علي آقاي گل
اين مدرن اسپورت همونه كه توي اسكان بود؟! من يه راديكال 2007 دارم خيلي درب و داغونه اما خيلي دوسش دارم ميخوام يكم بهش برسم! اطلاع نداري گارد اصليش گير مياد يا نه ؟ اگه جواب مثبته كجا؟ و همچنين اون آرم ته گريپ كه نمي دونم اسمش چيه!
پيشاپيش ممنون

سلام سیامک عزیز
آره یکی از شعبه های مدرت اسپورت تو اسکان هست! امممم من فکر کنم برای خرید لوازم جانبی بهتر باشه بری تو باشگاه ها! البته همون ها هم دارند! اما خب تو باشگاه ها خیلی دم دست تر و سریع تر کارت راه میفته ...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اقا من همون اسكان گرفتم , ممنون. منتها هيچ كدومش فابريكش نبود.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من امروز باشگاه تنیس آزادی رفتم ببینم برای آموزش چجوریاس.زمین که ساعتی 4 تا 5 تومن بود. اما با مربی ساعتی 18 تومن! فرقی هم نمیکرد چه مربی.... شب زمینش خوب روشن بود.
میخواستم ببینم آیا جای دیگه ای سراغ دارید که قیمتش پایین تر باشه؟ من کاملا آماتور هستم.
نکته دیگه ای در مورد زمین، مربی و باشگاه میدونید ممنون میشم در اختیارم بذارید....

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
راکت معمولآ به زودی تغییر نمیکنه اما 70-80 تومن خیلی کمه ...
در مورد باشگاه و مربی تو همین تاپیک بحث شد. من خودم تقریبآ تو اکثر باشگاه های معروف تهران بازی کردم!
انقلاب و استقلال میشه گفت بهترین های تهران هستند! اگر محدوده محل زندگی خودت رو بگی یا محل هایی که دسترسی راحت تری داری شاید بتونم بهتر بهت کمک کنم!
مطمئن باش پولی که بابت مربی میدید! اگر مربی البته وجدان داشته باشه به هیچ وجه دور نریختید.
بنا به استعداد خودتون با تقریبآ 20 جلسه تا حد زیادی راه میفتید
اگر با مربی بازی کنید زمین پای اون هست مشکلی از بابت زمین نیست البته خب مشخصآ تو تابستان مربی ها خیلی سرش شلوغ میشه

برای من که از راکت شناخت ندارم نمی دونم موقع خرید به چه چیزهایی دقت کنم که راکت خوبی بگیرم !
یعنی طرف میتونه راکت 50 تومنی رو 100 تومن بهم بفروشه!
من به ورزشگاه منظریه دسترسی دارم اطراف نیاوران البته انقلاب هم می تونم برم !
البته می خوام یه سر برم انقلاب یه امار بگیرم! اگه خودت اون طرفها میری منم بیام
راه و چاه رو بهمون نشون بدی:D

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اقا من همون اسكان گرفتم , ممنون. منتها هيچ كدومش فابريكش نبود.

منظورت از فابریک چیه؟! مدرن اسپرت اسکان البته یه مغازه نسبتآ کوچیک هست فکر کنم طبقه دومش باشه!
یک مغازه نسبتآ بزرگ لوازم ورزشی هم طبقه اولش هست که اون هم راکت داره! ویلسون هم داره اونجا!
مدرن اسپرت وارد کننده دست اول راکت های هد تو ایران هست! بنابراین بهترین و اولین مدل ها رو میتونی تو اون مغازه ها پیدا کنی

دوستان من امروز باشگاه تنیس آزادی رفتم ببینم برای آموزش چجوریاس.زمین که ساعتی 4 تا 5 تومن بود. اما با مربی ساعتی 18 تومن! فرقی هم نمیکرد چه مربی.... شب زمینش خوب روشن بود.
میخواستم ببینم آیا جای دیگه ای سراغ دارید که قیمتش پایین تر باشه؟ من کاملا آماتور هستم.
نکته دیگه ای در مورد زمین، مربی و باشگاه میدونید ممنون میشم در اختیارم بذارید....

کلآ تو تهران زمین های استادیوم آزادی قیمت مناسبی دارند! تو غرب تهران میدونم دو تا مجموعه زمین (حداقل) تو شهرک اکباتان هست! یکیش تو فاز دو هست یکیش هم تو مجموعه راه آهن! هر دو هم دوتا زمین دارند اگه اشتباه نکنم به هر حال قیمت زمین فکر نکنم کمتر 4-5 تومن جایی پیدا کنید
مربی ها درجه بندی دارند! شما از ساعتی 7-8 تومن میتونید بگیرید به بالا! تو همون آزادی هم بگید مربی درجه پایین میخوایید! البته اگر فشار مالیش زیاد نیست با همین مربی های درجه 1 و 2 کار کنید بهتره

برای من که از راکت شناخت ندارم نمی دونم موقع خرید به چه چیزهایی دقت کنم که راکت خوبی بگیرم !
یعنی طرف میتونه راکت 50 تومنی رو 100 تومن بهم بفروشه!
من به ورزشگاه منظریه دسترسی دارم اطراف نیاوران البته انقلاب هم می تونم برم !
البته می خوام یه سر برم انقلاب یه امار بگیرم! اگه خودت اون طرفها میری منم بیام
راه و چاه رو بهمون نشون بدی:D

منظریه خیلی راکت نداره! تو این کارها مجموعه انقلاب از همه جا بهتره!
ببین راکت چیزی نیست که سرت کلاه بره آنچنان! مخصوصآ هد!
راکتهای هد تو فروشگاه های مدرن اسپرت هم معمولآ قیمت ثابت دارند. گفتم معمولآ نوع بازی مشخص میکنه چه راکتی داشته باشی. این رو فروشنده ها میتونند بهت کمک کنند! خودت باید به نشستن کامل راکت تو دستت توجه کنی! اصولآ با راکت راحت باشی.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
منظورت از فابریک چیه؟! مدرن اسپرت اسکان البته یه مغازه نسبتآ کوچیک هست فکر کنم طبقه دومش باشه!
یک مغازه نسبتآ بزرگ لوازم ورزشی هم طبقه اولش هست که اون هم راکت داره! ویلسون هم داره اونجا!
مدرن اسپرت وارد کننده دست اول راکت های هد تو ایران هست! بنابراین بهترین و اولین مدل ها رو میتونی تو اون مغازه ها پیدا کنی

کلآ تو تهران زمین های استادیوم آزادی قیمت مناسبی دارند! تو غرب تهران میدونم دو تا مجموعه زمین (حداقل) تو شهرک اکباتان هست! یکیش تو فاز دو هست یکیش هم تو مجموعه راه آهن! هر دو هم دوتا زمین دارند اگه اشتباه نکنم به هر حال قیمت زمین فکر نکنم کمتر 4-5 تومن جایی پیدا کنید
مربی ها درجه بندی دارند! شما از ساعتی 7-8 تومن میتونید بگیرید به بالا! تو همون آزادی هم بگید مربی درجه پایین میخوایید! البته اگر فشار مالیش زیاد نیست با همین مربی های درجه 1 و 2 کار کنید بهتره

منظریه خیلی راکت نداره! تو این کارها مجموعه انقلاب از همه جا بهتره!
ببین راکت چیزی نیست که سرت کلاه بره آنچنان! مخصوصآ هد!
راکتهای هد تو فروشگاه های مدرن اسپرت هم معمولآ قیمت ثابت دارند. گفتم معمولآ نوع بازی مشخص میکنه چه راکتی داشته باشی. این رو فروشنده ها میتونند بهت کمک کنند! خودت باید به نشستن کامل راکت تو دستت توجه کنی! اصولآ با راکت راحت باشی.
ممنون میرم انقلاب میگیرم!

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
شما بازیارو از کجا میبنین؟؟کانالا که همشون بسته هستند؟؟؟؟:-؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی چی فابریک نبود ؟
یعنی درجه 2 اینا بود ؟
چه راکتی گرفتی چند ؟

دوست عزيز , من Liquid Metal نوع راديكال دارم كه سه سال پيش گرفتم 220 تومن! يه خورده گاردش و گريپش داغون بود اونا رو ميخواستم درست (يا عوض) كنم كه فابريكش رو نداشتن!
اما چند تا قيمت گرفتم:
ميكرو ژل 2009 داشت 225 تومن
بابولات نادال جديد هم 235 تومن

آقا همون موقع گفتم كه گاردش رو مي خوام عوض كنم! كلا گفتن راكت هد ساپورت قطعات نميشه! يعني نميارن كلا! مجبور شدم يه چيزي بگيرم كه بهش بخوره فقط!!
آره اين ميكرو ژل جديدشون رو كه ديدم واقعا محشره اما با اينكه روي هد تعصب دارم اين راكت جديد نادال رو دستم گرفتم واقعا عاليه!  خصوصا كه با ضرب زيادش به سبك بازيه من هم ميخوره :D

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
من دنبال یه پایه هستم دو نفری بریم انقلاب مربی بگیریم، هزینش کمتر بشه من مربی اینا همچی سوال کردم با زمین نزدیک 20 تومن میشه اگر دو نفر بشیم نصف میشه البته باید انقلابم عضو باشی. حالا کسی پایه هست منم آماتورم با صفر کیلومترم حاضرم بگیرم مشکلی نیست.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
آقا کسی پایست زود جواب بده من امتحانم تموم بشه صبح تا شب انقلابم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من دنبال یه پایه هستم دو نفری بریم انقلاب مربی بگیریم، هزینش کمتر بشه من مربی اینا همچی سوال کردم با زمین نزدیک 20 تومن میشه اگر دو نفر بشیم نصف میشه البته باید انقلابم عضو باشی. حالا کسی پایه هست منم آماتورم با صفر کیلومترم حاضرم بگیرم مشکلی نیست.
حاجی خوب ساعتی 20 تومن 2 نفر باشی درسته هزینه نصف میشه ولی خوب زمانتم نصف میشه؟!! در کل فرق چندانی نداره...

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
حاجی خوب ساعتی 20 تومن 2 نفر باشی درسته هزینه نصف میشه ولی خوب زمانتم نصف میشه؟!! در کل فرق چندانی نداره...
چرا داره من قبلاً گرفتم در صورت نیاز بازم میشه کلاس رو 2 ساعته کرد ولی بازم 1 ساعته یا یکمی بیشتر برای دو نفرم جواب میده. در هر صورت هزینه 20 تومنی هزینه زیادیه اوجوری حداقل نصف میشه بازم از هیچی بهتره.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا شرمنده من یه دفعه دارم پست میدم:
اگه بخوای تنیس باز بشی اول باید جیبت پر پول باشه....

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
منم دنبال یه نفر می گشتم!
فقط من انقلاب عضو نیستم !
یه روز هماهنگ کنیم بریم

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
يادش بخير تو مدرسه تنيس بازي ميكرديم من كه هيچي بلد نبودم يه بار قهرمان شدم. ببخشيد كه ربطي به تاپيك نداشت.!!

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
منم دنبال یه نفر می گشتم!
فقط من انقلاب عضو نیستم !
یه روز هماهنگ کنیم بریم
:D
ولی باید انقلاب عضو بشی من میتونم به عنوان همراه ببرمت ولی هم باید هر دفعه 4 تومن پیاده شی هم پنجشنبه و جمعه هم همراه نمیزارن، تازه فکر کنم اجاره زمین برای غیر عضو ها هم بیشتره، اگر میخوای عضو بشی یروز بیا 85 تومن عضویت دانشجوییش هست. هر وقت خواستی بری قبلش هماهنگ کن باید با یه مدرس هم هماهنگ کنیم بگیم کی میخوایم بیایم، من شماره ینفر رو دارم.

Last edited:
بالا