live for what?
مدیر بازنشسته
بله - تهران هستم! پس اینطوری که گفتی و فهمیدم انتخاب راکت بیشتر به نحوه بازی بستگی داره !
برای شروع نمی خوام خیلی خرج کنم ! البته قیمتهارو نمی دونم از چقدر شروع میشه اما 70- 80 تومن
فکر می کنم برای شروع خوب باشه! (اگر که احتیاج به تغییر راکت نباشه در اینده می تونم هزینه بیشتری رو بزارم)
در مورد باشگاه و مربی چطور ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی!
من فیلم بازیها رو زیاد دیدم با حالات ضربه زدن آشنا هستم اما برای شروع احتیاج به یه مربی دارم !
شما خودتون از کدوم باشگاه استفاده می کنید
باشگاه انقلاب هم که شنیدم همیشه زمینهاش پره!
راکت معمولآ به زودی تغییر نمیکنه اما 70-80 تومن خیلی کمه ...
در مورد باشگاه و مربی تو همین تاپیک بحث شد. من خودم تقریبآ تو اکثر باشگاه های معروف تهران بازی کردم!
انقلاب و استقلال میشه گفت بهترین های تهران هستند! اگر محدوده محل زندگی خودت رو بگی یا محل هایی که دسترسی راحت تری داری شاید بتونم بهتر بهت کمک کنم!
مطمئن باش پولی که بابت مربی میدید! اگر مربی البته وجدان داشته باشه به هیچ وجه دور نریختید.
بنا به استعداد خودتون با تقریبآ 20 جلسه تا حد زیادی راه میفتید
اگر با مربی بازی کنید زمین پای اون هست مشکلی از بابت زمین نیست البته خب مشخصآ تو تابستان مربی ها خیلی سرش شلوغ میشه
سلام به علي آقاي گل
اين مدرن اسپورت همونه كه توي اسكان بود؟! من يه راديكال 2007 دارم خيلي درب و داغونه اما خيلي دوسش دارم ميخوام يكم بهش برسم! اطلاع نداري گارد اصليش گير مياد يا نه ؟ اگه جواب مثبته كجا؟ و همچنين اون آرم ته گريپ كه نمي دونم اسمش چيه!
پيشاپيش ممنون
سلام سیامک عزیز
آره یکی از شعبه های مدرت اسپورت تو اسکان هست! امممم من فکر کنم برای خرید لوازم جانبی بهتر باشه بری تو باشگاه ها! البته همون ها هم دارند! اما خب تو باشگاه ها خیلی دم دست تر و سریع تر کارت راه میفته ...