درود
ته دیگ به نظر من خیلی مربوط میشه به اون غذایی که قراره با برنج سرو بشه
مثلا اگه شما سبزی پلو یا باقالی پلو می پزین ، ته دیگ کاهو خیلی خوب میشه و به اصطلاح میخوره به غذاتون...
اگه غذاتون مرغ یا گوشت هست ، این ته دیگهایی که با مایه ته چین درست میشن یا ته دیگ سیب زمینی خیلی خوبه
برای ماکارونی من ته دیگ سیب زمینی پیشنهاد می کنم ...
اگه خورشت بادمجون دارین ، ته دیگ کدو خیلی خوشمزه میشه
یکی از ته دیگ هایی که من خیلی دوست دارم و بویژه خیلی خوشرنگ هم از آب درمیاد ، ته دیگیه که با وسط نون باگت درست میشه ، توی ایران ، همه عادت دارن وسط نون باگتو ( که در واقع خود نون هست ) در میارن و حالا یا خوراک پرنده ها میشه یا میندازن دور ، شما میتونین همینها رو بچینین ته قابلمه ( دقت کنین ضخامتش خیلی نباشه ) ...
یه ته دیگ دیگه خیلی خوشمزه هم با کورن فلکس من درست می کنم ، البته باید کورن فلکس رو یه کوچولو خیس کنین و بذارین توی آبکش آب اضافیش بره ، کمی خیس باشه وقتی می چینین ته قابلمه ...این ته دیگ برای پلوهای مخلوط خیلی خوشمزه هست ، مثل آلبالو پلو ، لوبیا پلو ...فقط کورن فلکس شیرین نه ها .... از اون معمولی ها باید استفاده کنی
بیشتر موقعا به نظر خودم همون ته دیگ نون لواش از همه چی خوشمزه تره
