• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ته دیگ

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
شما با چی ته دیگ درست می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با هر چیزی که بشه باهاش ته دیگ درست کرد :دی

نون لواش ، نون تست ، سیب زمینی ، مایه ته چین . گاهی وقتا هم از کاهو استفاده می کنم . به کسی نگیدا :دی بعضی وقتا هم کدو :D خوب میشه ! البته به شرط این که کدو دوست داشته باشین.
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
ته دیگ به نظر من خیلی مربوط میشه به اون غذایی که قراره با برنج سرو بشه
مثلا اگه شما سبزی پلو یا باقالی پلو می پزین ، ته دیگ کاهو خیلی خوب میشه و به اصطلاح میخوره به غذاتون...
اگه غذاتون مرغ یا گوشت هست ، این ته دیگهایی که با مایه ته چین درست میشن یا ته دیگ سیب زمینی خیلی خوبه
برای ماکارونی من ته دیگ سیب زمینی پیشنهاد می کنم ...
اگه خورشت بادمجون دارین ، ته دیگ کدو خیلی خوشمزه میشه
یکی از ته دیگ هایی که من خیلی دوست دارم و بویژه خیلی خوشرنگ هم از آب درمیاد ، ته دیگیه که با وسط نون باگت درست میشه ، توی ایران ، همه عادت دارن وسط نون باگتو ( که در واقع خود نون هست ) در میارن و حالا یا خوراک پرنده ها میشه یا میندازن دور ، شما میتونین همینها رو بچینین ته قابلمه ( دقت کنین ضخامتش خیلی نباشه ) ...
یه ته دیگ دیگه خیلی خوشمزه هم با کورن فلکس من درست می کنم ، البته باید کورن فلکس رو یه کوچولو خیس کنین و بذارین توی آبکش آب اضافیش بره ، کمی خیس باشه وقتی می چینین ته قابلمه ...این ته دیگ برای پلوهای مخلوط خیلی خوشمزه هست ، مثل آلبالو پلو ، لوبیا پلو ...فقط کورن فلکس شیرین نه ها .... از اون معمولی ها باید استفاده کنی
بیشتر موقعا به نظر خودم همون ته دیگ نون لواش از همه چی خوشمزه تره :D
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
با هر چیزی که بشه باهاش ته دیگ درست کرد :دی

نون لواش ، نون تست ، سیب زمینی ، مایه ته چین . گاهی وقتا هم از کاهو استفاده می کنم . به کسی نگیدا :دی بعضی وقتا هم کدو :D خوب میشه ! البته به شرط این که کدو دوست داشته باشین.

درود


ببخشيد از انجا كه بنده تاكنون از كدو براي ته ديگ استفاده نكردم، اين پرسش برام پيش اومد كه دقيقا كدام نوع كدو مورد نظره؟ كدو كبابي يا كدو حلوايي؟! :blush:
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
کدو نمیسوزه ؟
ما هم با کاهو مخصوصا برای باقالی پلو درست کردیم خوب میشه حالا بعضیا بالهای مرغو میچینن کف قابلمه برنج روش اینقدر خوشمزه میشه که نگووو
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
کدو نمیسوزه ؟
ما هم با کاهو مخصوصا برای باقالی پلو درست کردیم خوب میشه حالا بعضیا بالهای مرغو میچینن کف قابلمه برنج روش اینقدر خوشمزه میشه که نگووو

درود

بال مرغ به عنوان ته ديگ؟!! چه جالب! بايد امتحانش بكنم حتما چون بال مرغ اگه خوب روش كار بشه يكي از خوشمزه ترينهاست واقعا!
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
درود


ببخشيد از انجا كه بنده تاكنون از كدو براي ته ديگ استفاده نكردم، اين پرسش برام پيش اومد كه دقيقا كدام نوع كدو مورد نظره؟ كدو كبابي يا كدو حلوايي؟! :blush:

درود مهربانم

حالا من باید یک سوال بپرسم ! منظورتون از کدو کبابی همین کدوهای کشیده و سبزه (در ابعاد بادمجان)؟ اگر بله ، منظور من همونه.

کدو نمیسوزه ؟
ما هم با کاهو مخصوصا برای باقالی پلو درست کردیم خوب میشه حالا بعضیا بالهای مرغو میچینن کف قابلمه برنج روش اینقدر خوشمزه میشه که نگووو

نه ، اصلا نمی سوزه. مثل سیب زمینی که یک طرفش برشته اس میشه. یه بار ماکارونی درست می کردم ، دیدم سیب زمینی نداریم ! همسر بنده هم ماکارونی دوست ندارن و فقط ته دیگش رو می خورن. بعد دیدم توی یخچال چند عدد کدو هستش که اگر به دادشون نرسم خراب می شن. گفتم بذارمشون برای ته دیگ! نتیجه خوب و رضایت بخش بود و مورد استقبال واقع شد :دی

این بال مرغ رو حتما باید امتحان کنم :دی البته فکر کنم اگر از قبل تو مایه ی جوجه کباب خوابونده بشه بهتر باشه.
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
آره لیلی جون امتحان کن .ماشلا کدبانویی هستینا .
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
درود مهربانم

حالا من باید یک سوال بپرسم ! منظورتون از کدو کبابی همین کدوهای کشیده و سبزه (در ابعاد بادمجان)؟ اگر بله ، منظور من همونه.



نه ، اصلا نمی سوزه. مثل سیب زمینی که یک طرفش برشته اس میشه. یه بار ماکارونی درست می کردم ، دیدم سیب زمینی نداریم ! همسر بنده هم ماکارونی دوست ندارن و فقط ته دیگش رو می خورن. بعد دیدم توی یخچال چند عدد کدو هستش که اگر به دادشون نرسم خراب می شن. گفتم بذارمشون برای ته دیگ! نتیجه خوب و رضایت بخش بود و مورد استقبال واقع شد :دی

این بال مرغ رو حتما باید امتحان کنم :دی البته فکر کنم اگر از قبل تو مایه ی جوجه کباب خوابونده بشه بهتر باشه.

درودي دوباره نازنينم!

اره منظورم از كدو كبابي همين نوع كدو بود. البته فكر كنم اگه به جاي كدو حلوايي گفته بودم كدو تنبل ، تشخيص اين يكي راحتتر ميشد! :blush:

مي بينم كه چه جالب! بنده هم همانند همسر شما به ته ديگ سيب زميني ماكاروني بيش از خود ماكاروني علاقه دارم و همه ش رو هم خودم ميخورم چون خوشبختانه ديگران هم از اين علاقه آگاه هستند و به ته ديگ ناخنك نمي زنن! :D
 

fzahrab

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2012
نوشته‌ها
1,574
لایک‌ها
277
میشه در مورد برنج ماست زعفران برام توضیح بدید
 

ali0-100

Registered User
تاریخ عضویت
20 آپریل 2012
نوشته‌ها
243
لایک‌ها
261
ته دیگ فقط خمیر نون باگت عالیهههههههههه
 

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 آگوست 2010
نوشته‌ها
784
لایک‌ها
3,795
درود مهربانم

حالا من باید یک سوال بپرسم ! منظورتون از کدو کبابی همین کدوهای کشیده و سبزه (در ابعاد بادمجان)؟ اگر بله ، منظور من همونه.



نه ، اصلا نمی سوزه. مثل سیب زمینی که یک طرفش برشته اس میشه. یه بار ماکارونی درست می کردم ، دیدم سیب زمینی نداریم ! همسر بنده هم ماکارونی دوست ندارن و فقط ته دیگش رو می خورن. بعد دیدم توی یخچال چند عدد کدو هستش که اگر به دادشون نرسم خراب می شن. گفتم بذارمشون برای ته دیگ! نتیجه خوب و رضایت بخش بود و مورد استقبال واقع شد :دی

این بال مرغ رو حتما باید امتحان کنم :دی البته فکر کنم اگر از قبل تو مایه ی جوجه کباب خوابونده بشه بهتر باشه.

من ته دیگ بال مرغ رو درست کردم:happy:
البته فکر کنم عکسش رو هورسای عزیز گذاشته بودن که مشتاقم کرد:دی
اولش بال مرغ رو در زعفران،ماست،پیاز و آبلیموی نسبتا زیاد گذاشتم دو-سه ساعت بمونه؛بعدم از مایع بیرون آوردم و ته قابلمه چیدم
و بعدم برنج آبکش شده رو ریختم روش
خوب شد ....دوبار درست کردم که بار اول درجه ی گازم مثل موقعی بود که برنج معمولی میزارم و برای همین سوخت:D:blush:
ولی بار دوم با شعله ی خیلی کم خوب شد
 

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2008
نوشته‌ها
1,996
لایک‌ها
942
محل سکونت
داش علی
پیشنهادی دارید که ته دیگ در عین کم روغن بودن طلایی و برشته بشه؟
اگه دارید دریغ نکنید . مشکل من با ته دیگ روغن چکون بودنشه .
 

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,505
لایک‌ها
1,705
نوش جونت بیوفای عزیز .خوشحالم دیدیش:دی.
خمیر نون باگت چیه
 

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 می 2012
نوشته‌ها
512
لایک‌ها
508
محل سکونت
in the sea
ته دیگ با نون لواش فوقلاده میشه.هرچند ته دیگ سیب زمینی هم واسه خودش عالمی داره.

بعضی ها واسه ته دیگ از کاهو استفاده میکنن ایمجوری برشته تر هم میشه و روغن کمتر مصرف میشه ولی تاحالا فرصت نشده خودم ته دیگ کاهو امتحان کنم
 

حسن ياور

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2010
نوشته‌ها
854
لایک‌ها
1,263
محل سکونت
قم
میشه در مورد برنج ماست زعفران برام توضیح بدید

تخم مرغ رو با ماست هم می زنید یک مقدار زعفرون هم بهش اضافه می کنید بعد از همون برنجی که هنوز دم نگزاشتید بهش اضافه می کنید. یک مقدار کره ته ظرفتون آب می کنید اینا رو هم می ریزید کف ظرف و برنج رو هم روش می ریزید. خیلی عالی می شه
 
بالا