• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ته دیگ

khmusic

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2009
نوشته‌ها
246
لایک‌ها
25
محل سکونت
MaShHaD
نمیدونم چرا ته دیگایی که میزارم آبکی میشه ؟:eek: میخوام خشکباشن چکار کنم مخصوصا سیب زمینی
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
نمیدونم چرا ته دیگایی که میزارم آبکی میشه ؟:eek: میخوام خشکباشن چکار کنم مخصوصا سیب زمینی

سیب زمینی هارو نازک تر کن..بعد از شستن سیب زمینی بهش نمک بزن بزار چند مین تو آبکش بمونه
 

silverstar292

Registered User
تاریخ عضویت
7 فوریه 2012
نوشته‌ها
732
لایک‌ها
1,898
سن
37
محل سکونت
kashan
ته دیگ نان باگت:

معمولا پس از سرو ساندویچ های خانگی مقداری نان باگت باقی میماند که خشک میشود.میتوانید از این نان های باگت یک ته دیگ واقعا لذیذ تهیه کنید.مغز های نان باگت(یا نان تست)را کف قابلمه چیده و روی ان اب و روغن بریزید.
ولي ته ديگ تخم مرغ و برنج و زعفرون انصافا محشره...
 

messi2011

Registered User
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,034
لایک‌ها
844
محل سکونت
In My Dreams
از این ته دیگ هایی که تو مایه های ته چین هست ولی مرغ نداره...
واقعا خیلی فاز میده!!
 

hadi2050

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2011
نوشته‌ها
225
لایک‌ها
17
ته دیگ نان باگت:

معمولا پس از سرو ساندویچ های خانگی مقداری نان باگت باقی میماند که خشک میشود.میتوانید از این نان های باگت یک ته دیگ واقعا لذیذ تهیه کنید.مغز های نان باگت(یا نان تست)را کف قابلمه چیده و روی ان اب و روغن بریزید.
ولي ته ديگ تخم مرغ و برنج و زعفرون انصافا محشره...

وای نامرد همش رو خودت میخوای تنهایی بخوری؟:(
ته دیگ ضرری نداره از احاظ سلامتی روغن زیاد و...؟
چه جوری طلایی میشه ته دیگه مخصوصا سیب زمنی؟
چند وقت دیگه بخوام زن بگیرم باید این را بلد باشم:rolleyes:
 

Chairman

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
191
لایک‌ها
64
محل سکونت
█████████████████████████ ████████████████████████

hadi2050

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2011
نوشته‌ها
225
لایک‌ها
17
:grrr::grrr::(:(:(:wacko::wacko::weird::weird::cigar::cigar::eek:hno::guilty::crying::crying:

ای بر روحت کاربر خفن
تو سایت های همسر یابی باید یه گزینه هم بزارند با توانایی عمل آوردن ته دیگ طلایی


عید غدیر خم را بر تمامی مسلمانان جهان مبارک باد:rolleyes:
خوش پیروز سر بلند وته دیگتون همیشه طلایی باشه:cap:
به ویژه شما کارر خفن که دلما رو با ته دیگات میبری
 

arameshsahel

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
92
محل سکونت
zamin
نمیدونم چرا ته دیگایی که میزارم آبکی میشه ؟:eek: میخوام خشکباشن چکار کنم مخصوصا سیب زمینی
سلام هر ته دیگی که بخوای ابکی نشه بخصوص سیب زمینی بزار سرخ بشه حداقل طلایی و نازک کن نه خیلی.واسه نون هم باید برنج یا ماکارونی آبش تو ابکش رفته باشه تو قابلمه میریزی بی آب باشه اینجوری دیگه ابکی نیست.اگه سیب زمینی گذاشتی حواست باشه که غذا30 الی 45 بیشتر نباشه چون رنگش تیره میشه و بد مزه.
 

ba.me

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2012
نوشته‌ها
175
لایک‌ها
32
محل سکونت
تهران
کاهو و کدو هم برای ته دیگ عالین
 

milad-70

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2010
نوشته‌ها
210
لایک‌ها
257
اضافى هاى نون ' برنج گند كرده چند روز پيش





Tapatalk  !Pod
 

AX 1

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2012
نوشته‌ها
279
لایک‌ها
15
ساعت 2 نصفه شب این عکس ها رو دیدم،دارم میمیرم از خوشنگی.
اخه این انصافه؟؟؟؟؟
ای خدااااا،
مردیم از گشنگی........
چرا با احساسات جوونای مردم بازی می کنید؟؟؟؟:(:eh:
 

cowboy1

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2013
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
11
والا ما فقط میخوریم. ته دیگ با نون لواش رو دوس دارم
 

javid17

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 نوامبر 2012
نوشته‌ها
944
لایک‌ها
370
دوستان بنده ته دیگ برنج خیلی دوست دارم
یعنی خود برنج باشه و برشته بشه تبدیل میشه به ته دیگ
حالا سوالی داشتم
روشی هست این ته دیگ ضخامتش بیشتر بشه ؟
یا روشی هست که فقط ته دیگه درست کنیم ؟
 
بالا