نمیدونم چرا ته دیگایی که میزارم آبکی میشه ؟میخوام خشکباشن چکار کنم مخصوصا سیب زمینی
:grrr::grrr:چَشم :lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام هر ته دیگی که بخوای ابکی نشه بخصوص سیب زمینی بزار سرخ بشه حداقل طلایی و نازک کن نه خیلی.واسه نون هم باید برنج یا ماکارونی آبش تو ابکش رفته باشه تو قابلمه میریزی بی آب باشه اینجوری دیگه ابکی نیست.اگه سیب زمینی گذاشتی حواست باشه که غذا30 الی 45 بیشتر نباشه چون رنگش تیره میشه و بد مزه.نمیدونم چرا ته دیگایی که میزارم آبکی میشه ؟میخوام خشکباشن چکار کنم مخصوصا سیب زمینی
چَشم :lol:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()